Nóra munkatársának a barátnője elvállalja, ha minden igaz.
Ő zongorázik, gitározik, furulyázik, és most tanul cimbalmozni. A hangszereket ő hozza magával.
Élő zenés, énekelgetős, játszós (vagyis a mondókákat, énekeket játszuk el közösen) igazi fejlesztő zenekuckóra gondoltam én.
Közben persze az anyukák és a gyerekek is alakítják majd, úgy gondolom, az utolsó 10 percben egy olyan éneklés lesz, ahol minden anyuka mond egy rövid éneket, és azt közösen elénekeljük.
Gyerek csörgő-zörgő-börgő hangszerek is lennének, amit a gyerekek kezébe adunk, és próbálják a ritmust azzal megérezni, anyukák segítségével, és zenélni.
A zeneszerszámokat attól függően, hogy Klári mennyire félti meg lehet nézni
Én Évának nem szóltam megmondom őszintén, mert nem tudom neki mennyire macerás a kijárás, Klári meg eleve Tényőről hazafelé be tud jönni hozzánk egy órára.
Szóval egy kicsit szervezett, de azért nem olyan katonásan rendben lévő dolgot képzeltem el, mert a gyerekek az a jó, ha felszabadulnak.
Aztán Nóri barátnője, aki meg néptáncos, eljönne egy-két alkalommal, és mozgásfejlesztő gyakorlatokat is csinálnánk.
Meg szóltam Ancsának, a szomszédomnak, aki a Filharmonikusoknál hegedül, és neki is ovis kislánya van, hogy jöjjön el egyszer hegedülni.
Röviden ennyi
Puszi

még hosszú hajjal
még mindig hosszú hajjal a játszósarokban
picuri frizura,picuri nózi,picuri csücsöri száj
Babinti Maminti és Papinti ölelő karjaiban

Tesóméknál nővérem kislányával Tettivel és Lollival.