hali
te jó ég mennyit írtatok!!
zsani,
hogy rohadjanak meg!!!!!
akkor az a skype olyan, mint az msn, nem? vagyis hasonló...
tesco: ma voltunk, gábor vett egy kabit. itthon veszi észre, hogy a kabi zsbében van egy üres dobozka, amiben egy tv-kábel volt. a kábel ki volt belőle véve... még jó, hogy nem jelzett kint az a szar. pedig rajt volt a vonalkód! magyarázkodhattunk volna... valaki ellpota és a csomagolást betuszkolta egy kabizsebbe...
vettem a kínaiban rugikat dorkának és kifelé jövet összefutottam, szó szerint futottam

Krisztivel.

rohantam, mert dorka nyügi volt délelőtt, gábor volt vele a kocsiban, nem tudtam hogy vannak meg. dorka nagyon tud visítani... éjjel 3szor fent voltunk... két napja nem kakilt, éjjel meg szenvedett miatta.
na de itthon kipakolt tisztességesen... gyerekek, én még ennyi sz@rt pelenkában és gyereken nem láttam...

ez volt a 2. alkalom, hogy zuhany alá kellett menni vele, de ez az elsőhöz képest iszonyat mennyiség volt. egyszerűen nem bírta a pelenka... köldöktől lefelé alig látszódott ki a gyerek bőre a sz@r alól! hátul detto. gábor fogta én zuhanyoztam... kééész!
ezt a mennyiséget még egy óriás tena betét sem fogta volna fel!
reni,
hát, tényleg kis husi Lara!

vannak tartalékai, az biztos!
akkor most ki volt a gyikban???
anyu eredménye amúgy OK, negativ.
mi már régóta fűtünk, most meg pláne. itt is marha hideg volt és van.
eszter,
én nem jártam terhestornára.
erika,
kíváncsi vagyok alíz hogy bírja nélküled! jó pakolást!
katus,
örülök, hogy máté jobban van!!!

remélem a torka is hamar rendbe jön!!
én múlt héten vettem télikabit, ezzel már nincs gond.
mondjuk apénztáros nő is elég hülye lehetett, ha nem kapcsolt, hogy 400 Ft-ért nem igen dobálnak télikabátot... gondja... ti jól jártatok!!
mi egyszer súlyzót vettünk, nemtom mennyi volt, de olcsó, akciós, 5 kg. a nő a pénztárban furcsállta, hogy 5 kg-s, amikor áthúzta a szalagon. azt mondta sokkal nehezebbnek tűnik. és olyan balfasz hangsúllyal. valszeg azt gondolta, hogy egy ötkilós cimkéjét átragasztottuk egy nehezebbre, hogy így átvágjuk őket, és ötkilós áráért jussunk mondjuk egy 7-8 kg-sért. nézte volna meg magát a súlyzót, bele volt nyomva, hogy "5 kg"
bezzeg a fogkrémes tubust kinyitogatják, hogy nem cseréltem-e ki. hogy nem tettem-e bele egy kevésbé márkás fogkrém dobozába egy márkás tubust... szerencsétlenek!