A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

KismazsiKép
SzívesenKép Írtam Neked a Margitos topikba, hogy gyere át ide...erre itt is vagyKép ÖrülökKép
KarmenKép
Ha nem jön meg normálisan akkor fogok de nem érzek semmit a görcsölésen és fájdalmakon kívül.

Puszi: Doris
doris

Edit! A barátnõd kapott gyógyszert a magas prolaktinra? Ha nem sürgõsen keressen fel másik orvost, mert a magas érték vetélést okozhat! Nekem is volt olyan orvosom aki meg akart gyõzni hogy nem kell szedni, fõleg terhesen tilos. A meddõségi szakemberek azonban (igy most a Kaáliban is) mind feltétlenül beszedetik velem. Bár mi még csak várjuk azt a babát, de a stimuláció elõtt mindig újra felirják és kontrollálják az értékét. Most nekem jó, de akkor is szedni kell, a 12. hétig mert ha abbahagyom akkor idpvel megint felmenne az értéke. Légyszi ezeket feltétlen mond el a barátnõdnek!

Karmen
karmen

Vegre vegigolvastam a topikot, azert van itt hozzaszolas rendesen. Lassan jegyzetelni kell kinek mit akarok irni Kép...
...es a lenyeg le is maradtKép

DorisKép KrissiKép ViragKép HurkiKép

Koszonom kedves szavaitokat nagyon jol esettKépKépKép szerencsere az elso pillanattol kezdve tudtuk, hogy mi osszetartozunk es egyutt mindent meg tudunk oldani. Es ez igy is lettKép legalabbis eddig, de remelem babuci sem varat mar soka magaraKép Mindenkinek ezt kivanomKép

Ha valaki kivancsi rank, akkor a profilban van kep rolunk.

Puszi:
Vica
vica72

LányokKép
Szépek vagytok a fotónKép
Mégegyszer köszi a kedves szavakat tényleg zavarban vagyok és nem ez volt a szándékom, hanem megmutatni, hogy nincs lehetetlen és megoldhatatlan helyzet csak néha úgy érezzük...Kép

doris

Doris,Nikie

köszönöm, hogy megerősítettek abban, hogy a p2 jó eredmény.. már csak a rubeola van hátra, elvileg jövő héten megjön... ha nem vagyok védett, akkor még 6 hét szünet Kép

borzasztó ez a mai idő Kép

puszi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Doris Kép
Remélem már jobban vagy!

Orsi Kép
Nagyon okos vagy ám, hogy mindenféle vizsgálatra elmész, fogadd elismerésem!

puszi
Nikie
nikie

VicaKép
Nagyon helyesek vagytok a képen a pároddal. Mail ment a zebrafarm elérhetõségérõl, ha tudod tedd fel a képet oda is.

RitaKép
Hogy Te milyen kis csinos nõci vagy, de pont ilyennek képzeltelek !

KismazsiKép
Nem tudod pontosan a hormon eredményeidet ? Mennyi volt a progid ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

CatEyeKép

E-mailt megkaptamKép KoszikeKép Csak meg nem tudom elerni a zebrafarmotKép De ha sikerul, akkor fel rakom oda is a kepet Kép

Koszi,Puszi:
Vica
vica72

Nikie,

ugy gondolom, hogy mindent, amit lehet ki kell szuretni, mert igy is marad meg rengeteg dolog, amit nem lehet... mindezek mellett nekem csaladi okok is indolokjak, vagyis vannak rossz tapasztalatok a kozvetlen csaladomban. Mikor a mamammal ebszelgettunk errol, o is azt mondta, hogy mindent, amit csak lehet vizsgaltassak ki. Most varom, mint ma korabban is emlitettem: rubeolat, toxoplazmat, cytomegalo virus szuresenek eredmenyet.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

VicaKép
Én most megpróbáltam, ahogy leírtam és sikerült. Hol nem tudsz tovább jutni ? Ahol már a felhasználónevet és a jelszót kell megadni ?

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok lányok!
(Én hülye, elõször azt irtam, Szia BarbiKép)

Megvolt tegnap a fogdoki vizit,még mindig az a véleményem, hogy a világ legaribb és legjobb dokibácsija kotorászik a számban...67-szer megkérdezte, hogy jól vagyok-e, és megigértette velem,ha valami nem OK-s, rögtön jelzem...
Szép új töméském van, szebb,mint új korában volt. (ja, és a cseresznye izû injekción kivül semmi mást nem éreztemKép)

A másik dokinál is voltam, õ meg újra biztatott, hogy ne adjam még fel a baba témát,(na nem,mintha ez lenne a helyzet) és mondta, hogy most ahelyett,hogy még egy adag bogyót beszednék jelentkezzek be a klinikára. Tavaly nov-ben már átküldte a papirjaimat,de ugye dec-ben terhes lettem, és pont a mûtétem utáni napon hivtak a klinikáról, hogy idõpontot adjanak..februárban. Szóval elég örökkévalóság oda bejutni. De szerencsére az ottani ügyintézõ nõ elárulta, hogy egy teljes évig van jogom oda menni idõpontért, vagyis idén novemberig. Tehát jól megleptem a dokimat,amikor ezt elõadtam, mert õ szentül azt hitte, hogy megint február környékén jutok be a klinikáraKép
Ja, és ezek után a lényeg, noveber 18-ra kaptam idõpontot, férjestül mindenestül. Addig kapok egy infos csomagot, melyikünknek mit kell elintézni,milyen vizsgálat lesz, stb.Szóval úgy néz ki lépünk egyet elõre!!! Juhéjj!!!
Tetszik maga a klinika elnevezése is, mert nem meddõségi klinika, hanem termékenységi klinika...Mennyivel jobb hozzáállás nem????
Szóval most csupa Kép vagyok, és a férjem is az, amikor mondtam neki,hogy csak egy hónap a várakozási idõ.
Egyébként õt is szeretném felvetetni a klubba,mintapasi...Bátorit, támogat, reményt ad, és a lényeg, 100%-ig együttmûködik. Látnotok kellett volna tegnap, a dokinál beszéljük a dolgokat, hogy igy-úgy elment ez a nyár,mégsincs baba stb. Egyszer csak megszólal: De egy hete ovulált a feleségem!! KépOlyan ari volt...

Doris,(bocs, hogy csak igy a végén emlitelek) pedig nagyon is jól tudod, mennyire sokan szeretnek itt (IS!) Téged, és mindenkinek csak példa lehetsz a kitartásodat és életfelfogásodat illetõen. Nekem is az vagy!!

Lányok, ti akik rossz idõtöl szenvedtek, képzeljétek magatokat ide, ahol 8 hónapig hideg van, ugye már nem is olyan rossz az az 1-2 borongós nap???

Huh, megint szájmenése van a kezemnek, be is fejezem, de most fel vagyok dobva. (azt hiszem érhetõ, és érezhetõ)

Puszi mindenkinek és hajrá a csikocskákért!!(de kizárólag csak párban érvényes!!)
Barbi

Kép
Kép
barbi

A pasikról jutotteszembe...

tegnap este elég fáradt voltam és a fárjecském késõbb jött csak aluni. Képzeljétek el, bár csak 10-re ment ma be dolgozni, felhúzta nekem az órát negyed hétre, hogy hõmérõzni tudja Kép... aranyos nem??? Kép Nekem nagyon jól esett, hogy így figyel erre Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szia CatEyeKép

Nem tudom ott vagy-e meg, de nekem el kellett mennem es most jottem vissza. Mar a zebrafarmos oldal sem jon be, nem tudja megnyitni nem tudom miert. Majd ha hazajon, ill. ha hazahozom hihiKép parocskamat akkor megnezetem vele is. Nagy szamitogep-guru, neki mindig minden mukodik, nekem meg nem Kép Majd jelentkezem, ha sikerultKép

BarbiKép Csak nem Calgary kornyeken laksz? Ott vannak ilyen idojarasok Kép illetveKép Gratula a ferjecskednek, tenyleg mintapasiKép Orulok, hogy haladnak a dolgok NalatokKép Csak igy tovabbKép

Puszi:
Evi
vica72

Barbi neked olyan jó a humorod, egy zseni vagy! MÉ nem írsz egy könyvet?
Örülök a jó híreidnek. Mit is jelent ez pontosan???
(Remélem volt játék tegnap....)

Már egy órája olvasom a mai napi termést, hát ez aztán egy szóf**sós nap (csak reggel meg este jutok az adagomhoz), de annyi mindenrõl szó volt, hogy ami lecsapódott, az a férjeink dícsérete (egyetértek), és hogy kell Karácsony.
Doris, mielõtt elmentem volna munkába, elovastam a történeted. Hát, eléggé felkavart, még sírtam is egy picit... De jó, hogy ilyen jó fej tudtál maradni!

CatEye!
Ezer köszönet, megtaláltam a képeket, persze, én baltáztam el az elején napokig, rossz felhasználó nevet írtam be, valahogy rosszul másoltam le a méledbõl.
De most már minden titkok tudója vagyok, és végre tudom, ki kicsoda! Én is szeretnék felrakni képet, de asszem ez scanner nélkül nem megy, ugye?
CatEye, téged nem láttalak a képek között.

Sajnálom szegény Évát, tudom, milyen régóta próbálkoznakKép

Lányok, csináljunk ma este baby girl-t!!!!!!!
A Hold oly csodás fénnyel világít ma, oly pofátlanul hivalkodó! Mi ez, ha nem felkérés keringõre?

üdv:
krissi
krissi

Krissi, nem volt játék, csak alvás...Ahogy irtam, ebben a hónapban már megvolt a PÉ-m...Tudom-tudom,hogy attól még lehetett volna megint, de én nem vagyok telhetetlen, plusz idáig 6-7-8 hetes ciklusaim voltak, halvány fogalmam sem volt a pé-mrõl, szóval jól elvagyok én ezzel a havi egy rendszeres peteéréssel... Mondtam is a dokinak, hogy nekem már ez is nagy élmény, hogy most zsinórban 30 nap körüliek a ciklusaim. Kell még valaki nektek, hogy dicsérje a cickafark teát?? Mert akkor itt lennék rá...

Az elõrelépés pedig annyi, hogy sokkal profibb dokik és körülmények közé kerülünk, még az is elõfordulhat (!), hogy UH-on keresztül fognak megvizsgálni.Kép jó mi, már ennek is lehet örülni... Az már bizti, hogy párocskám megint matyitesztre lesz itélve, mivel 3 hónapnál régebbi az eredménye, de még meg sem volt az idõpont a klinikán, amikor már mondta,hogy szerinte is igy lesz,és megy leadni az adagot...Nem akarom a hátamögött kibeszélni, de szerintem azért állt rá erre ilyen könnyen,mert a tavalyi eredménye is donorértékû volt...

Vica, sajna nem Calgary környékén, hanem Calgaryban lakom...Azért sajna,mert csak erre a városra jellemzõ ez a ritka gyors idõjárás változás. Na, de nem tudok mit tenni, megpróbálom szeretni a telet...

Na, mára ennyi, kéne egy kicsit vasalni.
Barbi

Kép
Kép
barbi

Sziasztok Lányok !

Jelentem mindketten bicegve ugyan, de élünk !
Kinek küldhetek képet magamról, hogy feltegye a zebra- farmra ? Sajnos én is hasonló cipõben járok mint Vica, meg sem tudom nyitni az oldalt.

Doris

Le a kalappal a nagymamád elõtt. Bizonyára tõle örökölted optimista életfelfogásodat.
A szüleid miatt ne szégyenkezz, nem a te hibád az õ elrontott életük.

Andi

Gratula a jó vizsgálati eredményhez,

Éva

KépKépKépKépKépKép
egcsi

Lemaradt az aláirás, Egcsi voltam
egcsi

Jó reggelt Lányok!

Három napig nem voltam net közelében. Otthon voltam a lánykámmal. Történt valami érdekes?

Nálam a helyzet változatlan. Maradt a hõm 37-37.1-en, így már biztos, hogy volt pé-m a 24. napon. Ha jól számolom, akkor vasárnap, vagy a jövõ hét elején kell megjönnie.
Tanulva a mostaniból, jövõ hónapban máskorra számolom az esélyes napokat, hogy ne maradjunk le róla.
Talán a Maca és a tea segíteni fog, hogy csökkenjen a ciklus hossza.

Doris! Megjött? Tudsz már idõpontot?

Andi! Múltkor megadtad a holdnaptár címét. A másikat nem tudod véletlenül?

Nelli
nelli2

LányokKép Szép jó reggelt MindenkinekKép
BarbiKép
Köszi a kedves sorokatKép
Hurrá!Kép De jó, hogy elindultak a dolgaitok a KlinikánKép Gratulálok, hogy ilyen ügyi voltál és nem hagytad lerázni magad az idõpontot illetõenKép Sok sikertKép
EgcsiKép
Neked is köszi a kedves szavakatKép
LányokKép
Képzeljétek mi történt... Hajnali fél kettõkor arra ébredtem, hogy nagyon erõs fájdalmaim vannak ott lent de inkább jobb oldal irányában. Nagyon kellemetlen volt... Aludni sem tudtam tõle. Olyan volt mintha a jobb petefészkem vagy petevezetõm fájt volna de ilyet még sesem éreztem... Az endom az nagyon tud fájni, de ez most annyira más. Hõmérõzni nem volt értelme mivel nem aludtam, de reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett. Ma 9-kor felhívom a dokim és megkérdezem mi legyen, mert még mindig nem jött meg "rendesen" és most is fájok meg egy kicsit betojtam, hogy mi van, ha méhen kívüli terhességem van és azért fáj így. Persze a negativ teszt ezt is cáfolja.
Ma vagyok utoljára....Képegy darabig. Hiányozni fogtok nagyon-nagyon-nagyon.Kép

doris

Doris

Remélem minden rendben lesz veled ! Te is fogsz hiányozni nekünk, ha tudsz üzenj valakivel, hogy mi történik veled.
Szoritok nagyon, hogy minden OK legyen !

Egcsi
egcsi

Szép jó reggeltKép

Tegnap sajna a férjecském olyan fáradtan ért haza,hogy "használhatatlan" volt.Így aztán ha a tegnapi hõesés (36,55) mégis kései pé volt,akkor lemaradtunk róla.Szerintetek ma még pótolhatjuk,vagy már késõ (ma reggel másfél fokkal magasabbat mértem mint tegnap (36,7))?
DorisKép:Szerintem menj el ma a dokihoz - jobb a békesség.
Egyébként nem is tudom mi lesz Nélküled itt a topicbaKépTe vagy itt mindenki jótündére...
NelliKép:Asszem én is így jártam...Kép

krisztinke
krisztinke

Lányok !

Van kép a profilomban. Kicsit nagyra sikerült, de nem vagyok nagy computer zseni, nem tudom hogyan kell kisebbre venni.
Szép napot mindenkinek !

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

NelliKép
Jobban van már a kislányod? A két nap alatt többnyire lelki életet éltünk itt a LányokkalKép Én nem vagyok jól, mert nem jött meg rendesen és valamilyen megmagyarázhatatlan fájdalmam van. Egyébként ma vagyok utoljára de írok Neked magánbanKép
KrisztinkeKép
Sajnálom, hogy a párocskád kidölt tegnap, szerintem ma is érdemes akciózniKép És nyugi, a topik ugyanígy fog folytatódni hisz nagyon jó kis csapat verbúválódott összeKép
EgcsiKép
Köszönöm, én is drukkolok ezerrelKép

doris

Doris,
Most ugye sírhatok egy kicsit. Iszonyatosan megrázó a történet amit leírtál. Most tudtam csak elolvasni.

Kívánok Neked mindazt amit magadnak az élettöl kívánszKép Vigyázz magadra.

KrisztinkeKép
Azért megér még egy mai napi próbálkozást (ma reggel jobb lett volna) hiszen minden megtörténhet, de sajnos már egyátalán nem bizti, hogy ma este már elkapjátok a petécskédet. DE csak pozitívanKép

Pusszantás
Moni
mj

EgcsiKép
A kép nagyon jó a profilodban. IMÁDOM A PAPAGÁJOKAT és ezek gyönyörüüüüüüüüüüüüüüüek.
Moni
mj

Sziasztok, Lányok!

Ma tök jó a kedvem Kép, az este idõben lefeküdtem, kialudtam magam, már csak az elõttem heverõ (macskakaparással elkövetett) emlékeztetõt kéne legyûrnöm, hogy teljesen happy legyek. De nem birtam ki, hogy ne jöjjek hozzátokKép.

CATEYEKép
köszi a bókot, ari vagy! Igyexem ilyen maradniKép!

ANDI28Kép
tegnap végül nem válaszoltam az emiledre, sorry! Ma mindenképpen küldök képet, de nem túl sok közös van, majd szétnézek.

ORSIKép
kitõl szereztél beutalót a TORCH vizsgálatra? Szoritok, hogy jók legyenek az eredmények!

EGCSIKép
jobbulást mindkettõtöknek! Nekem küldhetsz képet, bár a zebrafarmra nem tudom felrakni, de igy legalább láthatnálak, ugyanis a farmos oldal elérése nálunk a cégnél le van tiltva, igy oda nem tudok felmenni. Talán GittaKép fel tudja tenni...

NIKIEKép
megkaptam a képeket, köszi szépen! Nagyon jó, hogy most már arcokat is tudok társitani a nevekhez, legalább néhányotok esetében.

DORISKép
remélem, jobban vagy már, és még olvasod ezt. Nekem megvan a számod, majd SMS-zünk, most még van egységemKép. A Nikie által küldött képek egyikén Te vagy, babóval a kezedben, nagyon jól áll benne! Remélem, az éjszakai rosszulléted is ezt jelzi! Nagyon fogsz hiányozni! Ki fogja itten helyrerakni a buta fejecskéinketKép? Ne izgasd magad a méhenkivüli terhesség gondolatával, az nagyon erõs vérzéssel és erõs görcsökkel jár, és mivel ez nálad nincs, igy nem lehet ez. És tudod, a negativ teszt még nem jelent semmitKép, attól még lehetsz babás! Ja, a mai hõm: 37,1, kiváncsi vagyok, hogy mi lesz.

GITTAKép
hogy áll a hõd?

BARBIKép
szupi, hogy igy megindultak a dolgok nálatok, ebbõl elõbb-utóbb babó lesz, ha máé ilyen profi dokik veszik kezükbe az ügyet. Nagyon szép a háttér a profilodban levõ képen!

VICAKép
Ti is aranyosak vagytok a képen, itt is jó a háttér (szeretem a tengert, bár olyan sok részem még nem volt benneKép).

ANDYKép
feltétlen ird meg, mit mutatott az UH, kiváncsian várom!

Na, nekifogok a csúnya emlékeztetõnek, mert igy sosem lesz kész, és akkor nem tudok ide visszajönni...

Puszi,

Rita
knérita

MoniKép

Köszönöm. Nagyon büszke vagyok rájuk, pedig nem is az én "tojásomból" bújtak elõ.Kép

Egcsi
egcsi

EGCSIKép
miközben én itten a kisregényemet pötyögtem, Te beelõztél! Szépek a jószágok a kezedben, és Te is aranyos vagy!

Cupp,

Rita
knérita

RitaKép

Köszi. Nemcsak szépek, okosak is, a kisebbik annyit beszél, hogy lelõni sem lehet.

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok LányokKép
Sajnos nekem sincsenek jó híreim, és teljesen tanácstalan vagyok. Tegnap a 12. napon este pé elõtt barnázást észleltem, és a pocakom is görcsölt. Azért akcióztunk, de biztos nem marad meg. Nem értem, mert a doki uh alapján péntekre mondta a pé-t, tegnap csak a hold miatt volt action.
Tudtam, hogy progi hiányom van, de eddig csak a ciklus 2. felében barnáztam, és tudomásom szerint a proginak akkor van jelentõsége az ov. után. Nem így van ?
Most is érzem, hogy görcsöl a hasam, szóval nem értek semmit.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Doris! Nagyon sajnálom a történteket! Reméljük, minden rendbejön, ahogy mostanában annyiszor. Tudod, ha én mondom...
Kár, hogy nem tudsz majd itt lenni, de én szívesen hozom-viszem az üzeneteket.

Krisztinke! Szerintem is próbálozzatok ma, hiszen mindig azt mondják, hogy a pete elmarad 48 óráig. És ha akétnapos akció úgy jönne ki, hogy pont tegnap nem lettetek volna együtt. Akkor is fennállhat ez a rizikó. Szerintem van esély.

Hol van ez a zebrafarm lányok?

Nelli
nelli2

EgcsiKép
Szépek vagytokKép Gyönyörûek ezek a madárkákKép
RitaKép
A hõd szuperKép Alelkünket egy idõre sikerült helyretenni tehát ezzel nem lesz gond. A görcseim jelentõsek és semmihez sem hasonlítható a fájdalom amit éreztem. Köszi a drukkot és sms-ezzünk majdKép Ma még 5-ig vagyokKép
MóniKép
Aranyos vagy, de szerintem ez egy nagyon szép történet csak elsõ olvasatra tûnhet szomorúnak igazából nagyon vidám gyermekkorom voltKépKöszi a bíztatástKép

doris

Sziasztok!
Az elmúlt napokban nem tudtam köztetek lenni, még olvasás szintjén sem, mert nyakig ülök a munkában. Ígérem ma megpróbálom visszaolvasni az elmúlt napok történéseit. Nekem sajnos ....megint megjött Kép következõ c 5cn. Már kapom a gyógyszereket, holnaptól plusz injekciókat is. Úgy néz ki, hogy jövõ hét végén lesz az 5. inszem. Nagyon el vagyok keseredve és eddig majdnem minden nap sírtam. Majd ahogy haladunk a jövõ hét vége felé, úgy tér vissza a bizadalmam. Mert ugye bízni mindig kell.
Lujza
lujza

Drága LujzaKép
Nagyon sajnálom, és tudom, hogy nehéz lehet most... Nem is tudom mit írhatnék... Reméljük a következõsikerül de ha mégsem akkor hamarosan itt a lombikKép Fel a fejjelKép
NelliKép
Köszönöm, élni fogok a lehetõséggelKép
CatEyeKép
Nem lehet, hogy csak a tüszõrepit jelezte a szervezeted?
EgcsiKép
És érhetõen beszélnek? De érdekesKép

doris

Szép jó reggelt mindenkinek!

Rita!
Akkor most mennék haza, jó?! Kép

Kármen!
Beírtam!

Vica!
Köszi!

Barbi!
Gratula! Most már jöhet a babuci! Kép

Éva!
Kép

Doris!
Sajnálom, hogy nem fogsz tudni jönni egy darabig! Kép Jobbulást és babás jelentkezést kívánok! KépEsetleg megdobhatnál a mobilszámoddal, küldenék sms-t idõnként, ha van valami jó hírünk! Mondjuk egy jó kis esõ... ...babaesõ! Kép

Rita!
Szívesen felrakom, küldd el!

Lányok!
Pocsék a kedvem, ma reggel hülye fejjel csináltam egy tesztet, miért is ne, negatív! Kép Tudom, felesleges volt reménykednem, nekem a másik is csak a 6. héten mutatott zebrát! Szerintetek mennyire pontosak, ezek a 3 napos tesztek? Csak arra volt jó, hogy idegesítsem magam vele. A hõm még mindig jó, bár ma már "csak" 37,3 volt reggel! Kép Annyira nem estem kétségbe, bár a könny egy kicsit kicsordult a szemembõl... Pedig nagyon reménykedek, mert annyira csak nem vagyok hülye, hogy így bebeszélem magamnak! Kép Különben is a reggelim majdnem a WC csészében landolt, na nem mind, de a vége igen! Bocsika! Majd vasárnap kiderül, akkorra nem kell megjönnie! Kép

Nem tudja véletlenül valaki, hogy hová kell fordulnia a páromnak, ha a micsodáján begyulladt a bõr? Tiszta piros volt szegénykémnek. Sajnos dokihoz nem akar menni, de ha nem változik, akkor csak kénytelen lesz! Kép

Akkor a tablicsku:

Kép
Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Doris
Én drukkolok ezerrel, hogy csak vmi jó miatt fájjon a hasid.
Sajnálom, hogy csak ma vagy utoljára köztünk, de adj majd hírt magadról vhogy addig is amíg nem tudsz jönni rendszeresen. Szorítok a laparhoz is, nagyon erõsen gondolok majd Rád. Ugye jövõhéten lesz vmikor?

Barbi
Nagyon helyesek vagytok, de a háttér apppám az aztán maga a csoda. Imádom a hegyeket és az pedig számomra a csúcs, ha ez még vízzel is párosul. Imádom a fenyõket is. Úgyhogy ez maga a gyönyör…húúúúúúúú. Ilyen helyen egy fából készült kis házikó kandallóval….

OFF: Az álmodozásaimról jutott eszembe, hogy ültettünk fenyõt a kerítésen kívülre. Aki eddig látta mindenki azt mondta, hogy ez egy karácsonyi fenyõ. Mondhatnánk pont most ivarérett. Lehet, hogy kiveszik karácsonykor? Elültették Bogárban a bogarat. Én nem szeretném. Nagyon szomorú lennék. Brühü-hü. Tudom, hogy ez most hülyeség, de vmiért ragaszkodom ahhoz a fenyõhöz. Minden este kimegyek többször a teraszra, figyelem az ablakból, hogy ott van-e még. Nem tudom, hogy viselem majd, ha nem lesz. A férjem persze nyugtatott, hogy vannak dolgok amiktõl meg kell tudnom válni és nem kell annyira ragaszkodnom tárgyakhoz. De én nagyon szeretem a fenyõt és addig is gyönyörködni fogok benne, hogy majd megmaradjon az emlékezetemben. Most lökött vagyok mi?
Azért egyébként nem vagyok ám szomi, jól vagyok, csak jó volt kiadni magamból.

Krisztinke
Ne szomizz. Itt vagyunk egy páran, az viszont igaz, hogy Dorist helyettesíteni nem tudjuk. Jön Õ hamar vissza hozzánk. Ugye Doriska.

Puszika
Bogár
bogár

Sziasztok!

Lujza Kép Az 5 szép kerek szám, most fog sikeredniKép

Cateye Kép Ne izgulj, bár én sem tudom, hogy a ciklus közepén lévõ barna mi a csuda, a doki biztos tudja, szerintem hívd fel feltétlenül. Nekem ha fáj bármim is azonnal telcsizek, és a múltkor is még idõben mentem el a dokibácsihoz.

Nellcsi Kép Ha gondolod elküldhetem a zebrafarmhoz szükséges adatokat, délután.

DorisKép Veled leszünk a jövõ héten!

Móni Kép Szia, jössz a talira? Már téged is ismerlek fotócskáról.

Nikie
nikie

Lujza
Most olvastam csak. Nagyon sajnálomKép. Azért ne sirdogálj annyit, szorítok nagyon a következõhözKép.

Cateye
Szerintem hívd fel a dokit mobilon. Kérdezz rá nyugodtan. Nálam a jóslásai beváltak eddig, amit UH alapján mondott. Ott látja, hogy hány mm-es és kiszámolja vhogy, hogy mikor repedhet meg.

Gitta
sajnálom. Jövõ hónapban ++++ tesztet kívánok.
A férjednél próbáljátok ki a Canestent. Hátha segít és nem kell elmennie dokihoz.

Bogár
bogár

Sziasztok Lányok Kép
Több hónapja nem jártam erreKép és most azt látom, hogy közben rengetegen lettünk... Ez nagyon szomorú...
Engem elöntött a depi az elmúlt hónapokban, net közelbe sem nagyon jártam...
Gitta Kép
Most láttam, hogy már a tábla tetején vagyok. Ez sajna nem így van, javíts légyszi. 18c, de nem tudom, hogy hanyadik cn. De most nincs is igazán jelentõsége, mert egy mészáros "orvos"-nak köszönhetõen, most egy év( Kép ) szünet a babaprojektben. Esetleg a tábla alján meghúznám magam addig is míg újra elkezdhetjük a próbálkozást.
Majd egyszer leírom mi történt velem, de most újra bõgnék, úgyhogy azt hiszem, inkább megint takarékra rakom magam.

Lányok, adjatok tanácsot!!! Ti hogyan teszitek magatokat túl hónapról hónapra a sikertelenségen? (Na tessék, már bõgök....) Most inkább megyek....
Sziasztok, Judit
judit
Heves

Szia Bogárka!
Veled miújság?

GittuskaKép
A kenõcs tényleg jó lehet.
Légyszi a táblicskuból vedd ki a 2c-t. Legyen üres.

puszi
Nikie
nikie

GittaKép
Küldöm a számot és köszi elõre is az infokatKép Jól jönne már babaesõs hír itt ebben a topikbanKép Figyu GittaKép Ne szomizz már kérlek, nagyon-nagyon korán teszteltél ugye ezt Te is tudod??? Ez aztán tényleg felesleges "önsanyargatás" volt. Tessék türelemmel várni és bízakodniKép
BogárKép
KösziKép Igen, valamikor a jövõ héten lesz de pontos idõt nem tudok mégKép A fenyõfátok sajnos azt kell mondjam tényleg veszélyben van... Nálunk az elmúlt években az volt a "szokás", hogy kilopkodták a fenyõket vagy lecsonkolták õket olyan magasságban ahogy el akarták vinni... Mi a kertünkbe ültettünk az esküvõnk napján egy pici fenyõt és évekig rettegtünk, mert a kerítés sem akadály. Szerencsére megmaradt és most már óriásira nõtt a több mint 9 év alatt így remélem, túljutott a veszélyeztetett koron... Szerintem földlabdástul be kéne vennetek és belül elültetniKép
NikiKépBogárKépGittaKépNelliKép és MindenkiKép
Köszönöm a kedves és bízakodó sorokat nagyon-nagyon jól esikKép

doris

Szép napot!Kép

DorisKép Vigyázz magadra, gondolok Rád...

GittaKép Én úgy tudom, hogy az a bizonyos HCG(?) hormon csak a nem várt mensi elsõ napján jelentkezik olyan mértékben, hogy a teszt kimutassa. Ne legyél ilyen kétségbeesett, még semmi nem dõlt el, és a hõd már mióta fenn van! Azt hiszem Ányez írta nekem, hogy a depis mamikat nem szeretik a babák. Hát ne légy sírós-szomorú, mert a babó is megérzi, még akkor is, ha nagyon picike. Amíg meg nem jön a mensi, gondolkozz pozitívan! Ez jobb a babának. Segíts neki, és ne bizonytalanodj el, nagyon korai lehet még ez a dolog, ilyenkor kell a legjobban hinni benne. Tudom, hogy a csalódás elviselhetetlen, ha most beleéled magad, de erõs vagy és túlleszel rajta. Akárhogy is, most ne a csalódáson törd a fejed, hanem azon, hogy babó jól van és úton van a megkapaszkodás felé, kell neki a mami pozitív ereje!!!
Gondolj a hõdre, ez nem lehet véletlen!

Kérlek, ne légy negatív!!! Egyszerûen nem engedheted meg, hogy a szomiságod ártson a babának, ugye????

Fel a fejjel, egy kis pozi energia neked:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sok puszi, nagyon drukkolok!
krissi
krissi

Szép jó reggelt mindenkinek!

Itt (Veszprémben) hét ágra süt a nap, így a hangulatom is ennek megfelelõen jó!
Tegnap voltak nálunk a barátaink, valószínû, hogy jövõ héten lesz a barátnõmnek inszem, bár mindig tolódik az idõpontja. Én a jövõ héten megyek hormonvizsgálatra, azt mondta, hogy készüljek fel a tortúrákra, amik várnak rám.
Szerinte még esélyem sincs a komoly babásodást elõsegítõ kezelésekre, mert még csak 8 hónapja próbálkozunk. Szerinte két év próbálkozás után veszik komolyan az embert. Megpróbálok rákérdezni, hogy sürgetne lehet-e a dolgot. A munkahelyemen vész van, nagyon jó lenne GYES-re menni. Hallottatok már ilyen esetrõl? Vagy türelem-türelem, majd csak lesz valami?

CateyeKép
Megadnád nekem is a zebrafarm elérhetõségét? Olyan kíváncsi lennék Rátok! Az e-mail címem: v-monika@freemail.hu. Köszönöm elõre is.

DorisKépKépKép
Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen! Nagyon fogsz hiányozni innen, Te vagy itt a társaság "alapköve".

Bocs, hogy ilyen sokat írok mindig egyszerre, de sajnos ritkán tudok jönni, így mindent összesürítek ezen kevés alkalmakra.

Puszi Mindenkinek: bogu-Móni
bogu

BOGU-MÓNIKép
küldtem mélt!

Rita
knérita

Rita,

szívesen válaszolnek, de nem tudom mi a TORCH vizsgalat... nagyon butuska lehetek... mondd meg mi az, megmondom ki utalt be..

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JuditKép
Összeszorul a szívem... Mi a túrót mûvelt Veled az a kontár mészáros orvos???? Légyszi meséld el! Hogy hogyan tudjuk magunkat túltenni a lelki válságon?? Én mindig igyekszem a jó dolgokat észrevenni ill.igyekszem azokat keresni mindenben... Most nem tudom mit javasolhatnék. Ha egy év szünetet kell tartanotok, akkor talán ki kéne találnod valami jópofa elfoglaltságot pl.üvegfestészet, varrogatás, sport...stb. Bár lehet, hogy ez már Neked is eszedbe jutottKép Mikor el kellett kezdenem az ando miatti kezeléseket akkor tudtam, hogy fél évet minimum tolódik a dolog és arra próbáltam gondolni, hogy nem baj, utána sokkal szebb és boldogabb leszekKép Sok sikert és kitartástKép
MóniKép
Köszi a kedves szavakatKép

doris

Nikie! Köszi elõre is a zebrafarm adatait, elérhetõségét.
Judit! Ez a kis csapat nagyon sokat tud segíteni. Ha valaki elkenõdik, talpra állítjuk egymást, megvigasztaljuk. Gyerek ide többet, biztos tudunk segíteni a problémáid feldolgozásában. Mi a baj? Mi akasztott ki ennyire? Biztos van megoldás!
Gitta! Azért van még remény, ne add fel! Nagyon korán van még! És a hõd szép!

Nelli
nelli2

ORSIKép
a TORCH vizsgálat az, amit Te mondtál, hogy végeznek nálad: To=toxoplazma, R=rubeola, C=citomegalovirus, H=herpesz II-III. virus. Persze csak ha jól értettem Kép, hogy ezekre fogsz menni. Nem vagy butuskaKép egyáltalán, én beszéltem rébuszokban...

Puszi,

Rita
knérita

Rita,

mikor bementem az orvosomhoz és azt mondtam, hogy babát szeretnénk, és teljesen kiviszgáltatni magam, akkor azonnal elküldött ezekre.

Máv: Harsányi Lehel

köszi a torch infót Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

JuditKép
Nagyon sajnálom õszintén ami Veled történt. Remélem ha túltetted magad rajta egy kicsit akkor megírod az eseményeket. Azért azt megírhatnád magánba, hogy melyik orvos volt a mészáros, hogy messzirõl elkerüljük.

NikieKép,BogárKép
Hívtam a dokit, de nem veszi fel, biztos mût. Feltétlen megkérdezem Tõle!!!!

DorisKép
Bocsi, nagyon önzõ módon csak az én dolgommal törõdtem. Természetesen sok sikert kívánok a laparhoz, és sms-ben értesíts minket. Nagyon fogok szorítani !!!!! A minitalira azért remélem el tudsz jönni, hogy személyesen is megismerjelek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: