Sziasztok!
Itt vagyok én is a messzi Vas megyében

Ez a technika egy csoda, hogy most is tudok jönni!
Szombaton már majdnem dél volt, mire elindultunk, és még bementünk Diósdra barátainkhoz babanézőbe. Nem is akartunk nagyon bemenni, mondván, Gergő náthás, csak beugrani készültünk, mert már a nyáron megvettem a kis ruhákat a kicsinek, és aggódtam, hogy kinövi őket. De aztán annyira erősködtek, hogy menjünk be, nem lesz semmi baj, hogy jópár órát ott voltunk. Ebédet is kaptunk, és a gyerekek nagyot hancúroztak a kertben is. Alig akartunk elindulni. És az a kislány, annyira picike, és édes! Hihetetlen, hogy mennyire el lehet ezt felejteni

Gergő nagyfiú lett mellette.
Estére értünk ide anyósomékhoz.
Jól vagyunk, bár most már Balázs is köhög elég randán, és kicsit Gergő is, de ő inkább taknyos továbbra is. De jól alszik, és jobban is eszik. Itt eddig nagyon szép volt az idő, sokat voltunk kint ma, de most esik
Holnap este átmegyünk anyukámékhoz, de hogy mikor, és hogyan megyünk vissza Pestre, még nem tudom. Talán párom tud erre a vidékre tenni péntekre egy utat, és akkor minket is fölpakol.
Ayse

Hát, nem sokat segítettem a szervezésben, de a jószándék megvolt

Szívesen máskor is!
Lilidumák megint édesek! És nagyon irigykedem, hogy a tüneményes lányod okosságát, aranyosságát másoknak is megmutatja. Az én fiam tuti, hogy nem állt volna szóba a vendégekkel / ahogy nem is állt múlt pénteken sem/, és néha ezt annyira sajnálom.
Andi

Gyógyulást Nektek!!!
Davallia

Keményedés ellen mennek a drukkok! Panda nagyon édes
Bodza

Gergő sem indult még el
És akarom ezer éve írni: nekünk sincs még mosogatógépünk
Talis klippekre nagyon kíváncsi vagyok, de sógornőm gépén nem tudom megnézni

Majd otthon.
Csajos buli: tuti, hogy én kimaradok belőle, Gergő nem hajlandó meglenni nélkülem

Este meg pláne nem.
Alsópáhok: Próbáltuk, imádjuk, bárkinek, bármikor ajánlanám, most ráadásul megújult a gyerekjátszó-rész. Alig várom, hogy megint mehessünk, de tény, hogy méregdrága. Úgy látszik, ha kapni akarunk valamit, azért keményen perkálnunk kell.
Jó éjt!
Judit