Indi,
le, úgyhogy kimondhatod a nevét!
Votiv,
akartam már írni, hogy az a gyerek, aki nemegészen2évesen el tudja tekerni a magnót, az tökügyes, és a néni biztos féltékeny, mert az övé ilyenkor még nem csinált ilyet.
A mi sztorink se semmi sajnos.

Azt ugye írtam, h előfordul, h Eszter harap vagy mar a bölcsiben, ált.ban játék miatt (elveszik, nem adják oda, stb). De most "rászállt" egy kisfiúra, minden nap harap rajta párat, tegnap majdnem elsírtam magam, amikor megláttam az arcát: egy hatalmas vörös-lila folt az egyik pofija. Látszólag no reason, Éva néni se tudja, mi ez, Lacika odamegy, tartja a karját, Eszter meg hamm.

Lacika meg hagyja és sír. Nem mazo a gyerek kicsit? Sajna nem üt vissza, pedig az egyből elvenné Eszter kedvét... A szülei persze tök kivannak akadva (én is kilennék, nem hibáztatom őlket), de mit csináljak Eszterrel? Minden nap elmondjuk neki, szigorúan, h ez csúnya dolog, L nem fog játszani veled, stb, de ahogy Éva néni hátat fordít, már nyitja a száját a kis cápa.
Többi gyerekkel is volt pár adok-kapok, megtanulták, kikkel nem érdemes kikezdeni, és szent a béke. Csak ez a szegéy kisfiú olyan kis esetlen. Komolyan sajnálom, de mit tehetnék?
neet