sziasztok!
Ayse!!!!!!!
fantasztikus volt a buli, igazán nagyon jól éreztük magunkat!!!
úgy örülök, hogy Liliovel is tudtunkegy kicsit dumálni és játszani. remélem az Esztinek is lesz ilyen komoly szerelmi élete 5 és fél évesen

a töki pompi isteni fini volt!! csak azt sajnálom, hogy emiatt egész délelőtt a konyhában robotáltál nekünk

legközelebb nem dolgozhatsz semmit! már, ha arra vetemednétek, hogy még egyszer beengedtek minket a kéróba

ami egyébként nekem nagyon tetszett, annak ellenére, hogy még nincs kész, de hát az sok idő, mire elkészül egy ilyen nagy ház, és a hely meg lélegzetelállítóan szép

megérte átkirándulnunk kőbányáról
én szinte semmit nem fotóztam, de a felkért fotósom, Miss Lili Hercegkisasszony, kezelésbe vette a gépet, és szuper képeket csinált! köszönet érte
most épp kicsinyítgetem, meg másolgatom.
Márti! most olvastam, hogy kellett sofőr, sajnálom, hogy már nem olvastam, és nem volt meg a számom, szívesen vittünk volna mi is, de örülök, hogy megoldódott és találkoztunk
Ancsi!
a képeket lekicsinyítetted, mielőtt videót csináltál belőle? vagy a photobucketra nagyot is fel lehet tölteni?
Megann, tudom már nem olvasod, már hajdúszobin legeltek, de közben nagy gondolkodások árán rájöttem, hogy most van a wellness hétvége
Rokica, ember haverjáról eszembe jutott egy kép, ami a férfi és a női agy szerkezetét ábrázolja.vicces. majd megkeresem, hátha valakinek új.
Anikó, boldog szülinapot! mi volt a meglepi ?
mim olyan szerencsések vagyunk, én rá tudom hagyni a húgomra is és apura is az esztit, bármennyi időre. biztos lehetek benne, hogy minden ok. sőt, amikor megyek érte, apu mindig mondja, hogy túl korán jöttem, mert még nem raktak teljesen rendet a lábasok között

sztem anyósra is rá merném bízni, de ők messze laknak.
nem ígérem még mára a képeket, mert hulla vagyok, amíg tart az anyátok közt, azt nézi ember, addig dolgozgatok vele, aztán lefekszem, majd holnap jövök, agyő