A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

lina
szegény lili :( sajnálom . Gondolom azért frászt kaptál mior olyan sokat aludt . beszéd :) tudom tudom ..... :wink: csak túl sok negatívat kaptam mostanában ez miatt ....

Kép

Kép

Kép
roz23

Olyan édi volt előbb a lányom: apa altatta a nappaliban egy szivacson, elalut, de álmában lefordult a parkettára. Olyan fél perc után vette észre, hogy valami nem stimmel, fölült, körbenézett, visszamászott a szivacsra, elhelyezkedett, és mintha mi sem történt volna, aludt is tovább.

Azért ezzel az alvással nekünk piszok szerencsénk van most már. 5 percnél tovább sohasem tart egy altatás, akkor is vagy a saját ágyában elalszik, vagy fekszünk mellette pár percet. Éjszaka is max. egy cumi visszaadás erejéig kell felkelni egyszer, max. kétszer. Ha belegondolok, az elején mi volt, 3 órás éjszakázások, hónapokig....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

:D
patriot

Sziasztok!
1000 éve nem jártam felétek. 1szer próbálkoztam, de nem volt jó a jelszó. Most sikerült!

Linácska!
Gratulálok Lili babához! (baba...? ahoz képest, amikor utoljára láttam róla fotót, kész nő)

Roz!
HOgy vagytok??

És mi van a többiekkel?

Emlékeztek még ránk?
Frissítés: Zsombor 15 hónapos, és továbbra is zsarnok, zsémbes és zsivány!

Lehet, hogy Jézuska hoz Internetet, akkor gyakrabban itt leszek, de addig is be be nézek!
Ha van fent valaki írjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!
patriot

SZIASZTOK!

mÉG NEM TUDTAM VISSZAOLVASNI, CSAK GYORSAN ANNYIT, HA SAPIT SZERETNÉTEK VENNI, TUDOK EGY OLDALT...

http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=151790

rENGETEG GYÖNYÖRŰ ÚJ bLA-BLA SAPI, NEM SOKKAL OLCSÓBB MINT A BOLTBAN VISZONT SOKKAL NAGYOBB A VÁLASZTÉK (VOLTAM MA DANINAK SAPIT NÉZNI :evil: )

a LÁNY SAPIKTÓL MEG EREGYSZERÜEN ELOLVadtam!!!! :lol:

na jövök még... :lol:

KépKép
KépKép
nana09

patriot :D

de régen irtál persze hogy emlékszünk :) mi jól vagyxunk áki jövö szeptembertől bölis lesz adri ovis . .
igazán semmi extra :) FOTÓT krünk zsombiról ::)

nana
nekem nem nyilt meg az oldal viszont a bla-bla sapit imádom nekünk is volt már egy csomó probáld már meg mégegyszer a cimet kösszi

Kép

Kép

Kép
roz23

SZIA ROZ!!!! :D

Jól adtam meg a cimet, sajnos magával a babaszobával lehet vmi gáz, mert semmit nem nyit meg!!! :evil:

Most nagyon-nagyon mérges vagyok, mert a csaj aki a sapikat rendeli, most edte írja össze a megrendelést és adja le a készitőnek.

Ma voltam Danussal, hogy tudjam hanyas méretet kell majd neki rendelnem. :lol:

Én tényleg odáig vagyok ezektől a sapiktól...a lány sapik meg...!!!! :lol: :lol: :lol: Több mint GYÖNYÖRŰEK!

(egyébként nem kapok semmit a promoért :lol: ) csak szerintem ha tudunk vmijót osszuk meg egymással. :wink:

KépKép
KépKép
nana09

Roz,

Én is frászt kapok attól, ha valaki úgy gondolja, hogy jobban ért a gyerekemhez mint én. Persze van mikor az ember elfogult a saját gyerekével és nem akar észrevenni dolgokat, de szerintem a józan szülő tudja mi a dolga. A másik oldal amikor "bepánikol" a szülő és az internetet bújja és mindent beleképzel (ez rám jellemzőbb).

Igen mi vagyunk katonatelepiek, illeteve még Kattic-ék. Meg ha BiroLiliéknek sikerül akkor ők is azok lesznek (szurkolok Lili ! :D )

Kép

Kép
nyhk

ROZZZZ!!!!!!!!!!!!

MOST MÁR JÓ!!!!!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Sziasztok!

Nana, Libero figurak mar tok szomoruak! :wink:

Roz, ma talalkoztam a batyaddal is!
Akos almaevese! :lol:
Nekem most bejott a babaszobas link!

Linacska, ez az agyhartyagyull. elleni szuri volt? Lili nem semmi, hogy bealudt tole! :roll:

Lili, szoritok holnapra, hogy mindenben sikeruljon megegyezni. Vegul akkor csak kikoltoztok Kecskemeten kivulre?

Kati egyre tobb szot tud, kedvence a bá - egyelore ennyi megy a bacsibol. :lol: Most volt alkalma gyakorolni, mert jottek-mentek a burkolok, asztalosok, vizvezetekszerelo stb.. :) Egyre ugyesedik, de jarni egyedul meg nem akarni. Allni is csak rovid ideig tud.
Lassan a felujitassal is megvagyunk.

Jo ejt mindenkinek, szep hetveget!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nana
ahhhha :D éppen most böngészem öket és az ára merre van ?

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Nana, Libero figurak mar tok szomoruak! :wink:

Roz, ma talalkoztam a batyaddal is!
Akos almaevese! :lol:
Nekem most bejott a babaszobas link!

Linacska, ez az agyhartyagyull. elleni szuri volt? Lili nem semmi, hogy bealudt tole! :roll:

Lili, szoritok holnapra, hogy mindenben sikeruljon megegyezni. Vegul akkor csak kikoltoztok Kecskemeten kivulre?

Kati egyre tobb szot tud, kedvence a bá - egyelore ennyi megy a bacsibol. :lol: Most volt alkalma gyakorolni, mert jottek-mentek a burkolok, asztalosok, vizvezetekszerelo stb.. :) Egyre ugyesedik, de jarni egyedul meg nem akarni. Allni is csak rovid ideig tud.
Lassan a felujitassal is megvagyunk.

Jo ejt mindenkinek, szep hetveget!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Bocsanat, hogy ketszer ment el, eloszor valami hibat irt ki. :twisted:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

nyhk ...
na igen ... lassan énis kezdem el veszteni az itélő képeségemet :D :wink: :roll: mit is csinálok jól és mit rosszul még 2 nap valamelyik nagyszülövel dédivel és cserélek velük pár napra :wink:

dóra :D
irigyellek :D én is találkoznék már tesókámmal :D egyébként mindig az öcsémnak nézik :D jót tett nekem akkor a világosabb hajszín :D de jóóó hoyg haladtok :) katica nagyon ügyike :)

nana

míg ezt pötyögtemmegint megszakadt a babaszobával a kapcsolat :(

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia Dori!!! :) :) :)

Oh én mennék, taliznék veled nagyon szívesen és nem csak a figurák miatt. :wink: :D

Írtam neked smst is, de nem válaszoltál, így gondoltam most még bizti el vagy veszve (abban a nagy házban :P )

Katika nagyon ügyi, Danus 2 éves koráig egy szót se szólt!! :roll: na de azóta....

Gyógytornászt szívből ajánlom, nekem nagyon bejön a csaj és Boti is imádja! :D :D pedig vérvörösre masszirozza szegénykém letapadt izmait. :cry:

Igazán most fogom fel, tényleg baj van szegénnyel..egésznap küzd a mozgással de semmi nem megy neki. :( egy ismerösöm kisfia ugyanennyi idős és kúszik ezerrel... :roll: :?

KépKép
KépKép
nana09

Nana, a jovo het vegefele talan fogadokepesse valunk.:) Az elmult napokban atjarohaz voltunk. Jottek csinalni a furdot, a fenti kozlekedot, a konyhat. Az sms-re valaszolni akartam, de epp akkor nem tudtam, mikor megkaptam, aztan persze elfelejtettem! :roll: ne haragudj! :oops: Ebbol is latszi, hogy most kaosz az eletunk! :?
Boti miatt meg kerlek ne aggodj, szerintem a kuszassal sincs lemaradva! Katanal ki is maradt... :roll: Kati is mindig kipirosodott, pedig lathatolag nem volt "durva" a gyogytornaszunk.

Roz, voros hajjal csak egy kepen lattalak, de a szoke nekem jobban tetszik, jobban all neked. Lehet hogy nekem is vissza kene szokulnom...

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Sziasztok!

Nana, Zsófi ezt a sapkát kapta télre nővéreméktől.:

Kép

Annyira cuki. És van még egy nagyon meleg, bunda sapka, overállal, meg pulcsival:

Kép
Itt a sapka nem látható. :) Csak a meleg cucc, ami tényleg télálló. :)

Jaj, bocsi a sok képért, nem tudok aludni......annyira be vagyok sózva. :lol: :roll:
birolili

Köszi lányok! :) :) :)

Tényleg nagyon, de nagyon tetszik a ház, és igen, kiköltözöm, mert annyira beleszerettem a házba. Totál új. Festetni sem kell. Sőt a konyha meg érintetlen, a fürdő is.....a fickó nincs otthon egész nap....csak aludni jár haza. :) :D Abszolút a mi ízlésünk, az elrendezése meg kiváló. Ahhoz képest, hogy 1szintes, és csomó minden van benne..... :D Annyi házat megnéztünk az elmúlt fél évben.....már utáltam. Nagy az igényünk, de csak megtaláltunk. :) Remélem! Még nem kiabálom el. :)
És, képzeljétek, hogy a gyerekszoba cuki rózsaszín. Kis rózsaszínű függönyökkel. :D Na ehhez mit szóltok? Nagyon szép! Azt mondta a srác, hogy a barátnője ötlete volt, még annó.....lehet, h. kislányt szeretett volna a csaj. :D Az lesz Zsófi szobája természetesen. :)

Bocsi, hogy ömlengek, csak olyan jó érzés, hogy lesz saját otthonunk megint. :) Rendezkedhetek, bár fejben már berendeztem.

Dora, ugye, olyan jó érzés, nem? Örülök, h. már kezdtek a végére érni. Én felújítani sem szerettem volna.....
birolili

Valami gubanc van a levelezővel, furcsa ákom-bákom volt itt az előbb!
Részletekben írok, mert nem szeretem, amikor elvész minden!

Birolili
Örülök, hogy végre megtaláltátoik az házatokat és itt lesztek ti is Katonatelepen! Szerintem jó itt lakni, én is örülök, hogy itt sikerült építkeznünk. Melyik oldalban van a ház? A vasút vagy a másik?

Dettus, Pille, Katika

Jó volt a játszóház! Nándi szokás szerint kifáradt, igaz most kicsit nyűgösebb volt, azt hiszem a foga. Nem szokott ilyen lenni és ráadásul alig alszik 45 perc helyett 15-20 perceket. Még jó, hogy az éjsazakák nem változtak 2-3 szopi és alszik.

Dettus

A csípőm nem lett jobb, tegnap újra megemeltem Nándit párszor ( nem bírom ki, de hogy is lehetne) és kezdtem előlről. Még jó, hogy hétvége van és itthon van apu, aki emelgeti, ha kell. Azt hiszem elhanyagoltam magam, tegnap este, megint alig bírtam lábra állni.

Lina

Köszi az ötletet anyákoldóval kapcsolatban. Jövőhét elejéig szedjük fél adagban az ACC 100-t, amit a doktornő ajánlott és ha nem használ , akkor megbeszélem vele, amit te írtál, meg azt, hogy mit szólna egy arcüreg átmosáshoz. Bár lehet, hogy az nem kell, nem annyira rossz a helyzet, csak elkeserítő, hogy nem javul és náthás már 5 hete! 1 hétig AB-t is szedtünk és még mindig hallani, de legalább a torka nem piros.
Teletubbiest szoktatok nézni Lilivel? Tetszik neki? Megmutatnám Nándinak, ha át tudnád venni és valahogy eljuttatnád. Kár, hogy az a csatorna nincs meg, ahol játszák! A reklámok nagyon tetszenek neki!

KépKép
kattic

Lina

Nem semmi, hogy így bealudt a lánykád! Mi a helyzet a tejcsivel? Borogatod vagy esetleg újra kért a leányzó?

KépKép
kattic

Még egy dolgot elfelejtettem megírni nektek!

Pénteken elmentem a Batthiány utcai kilós turiba, a nyáron többször találtam nagyon jó cuccokat potom áron. Hát most kár volt egyáltalán elmenni, már másodszor járok így, hogy semmit nem találok. Egyre gyengébb a kínálat és millióan vannak és kevesebb a gyerek ruha.
Nincs ötletetek, hol lehet olcsón vagy olcsóbban fiú ruhákat venni? Iszonyatos pénzeket költök ruhára és szerencsére nől, mint a gomba. Ráadásul senkitől nem kapok 1 darabot se, mivel Nándi az első unoka mindkét családban. :)

KépKép
kattic

Kattic,
teletubbiest nem tv-ben nézi Lili, Szláva töltötte le internetről, ki van írva CD-re és DVD-n nézi. Tudunk másolni, az a baj vele, hogy DivX-es. Ha le tudja játszani a DVD-tek, akkor semmi gond vele.
Tejcsivel nincs gond, van még, de nem okoz gondot. Lili nem kéri, nem is próbálom erőltetni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Mostmár itthon vagyunk, kicsit kiruccantunk a Tesómékhoz Bp-re! Hannamanna nagyon édes volt, egy ágyban aludtunk-vmiért az utazóágy nem jött be-és olyan jó volt, h ottszuszogott mellettem, esténként hancúrozott(szegény tesóméknak elég fárasztó volt, mivel az Ő 1éves kisfia 8kor zsupp elalszik, Hanna meg....., majd ha lesznek képek felteszem az akrobata csajszit)..

Roz, sajna most nem volt olyan lepedő :( .
Almaevés :lol: :lol: :lol: !

Nana, sajnálom Botit, de mostmár tuti gyorsan rendbejön,és minden okés lesz, az Anita tartotta a kórházban a kismama-tornát, én is csíptem a stílusát, oda is mindig hoztak babákat!(ja és Hanna sem kúszott 1percig sem)
H&M-ben is jártunk, egy vagyont ott lehetne hagyni, még jó, h a józan ész :D határt szab(na azért nem mindig, merthogy az 5ujjas kesztyűt megvettem :oops: :roll: a másfél éves lányomnak)...

Lili, gratula Zsófinak a járáshoz, Neked a főzéshez(sztem ha 4hétig tök változatos voltál, mostmár egy -két dolgot megint főzhetsz azokból :wink: ), nálunk változatlanul a csirkeszárny sütve,és az almaszósz a legmenőbb! Ja és a házhoz is gratulálunk! Sikerült megegyezni? A sapka meg a "medve"ruha is nagyon édes!

Lina, nem semmi ez a 15óra egyhuzamban! És tök jó, h ilyen gyorsan megy az elalvás!

Kattic, Anyós jár még az Északi térfali turiba, és a Lordok alattiba... Sygék pedig a Severben(azt hiszem a volt Baumax) vettek farmert pulcsit, természetesen ott újak vannak.

Dora, kitartás mindjárt minden meglesz!

Mérges vagyok, éjjel valakik elloptak 2hatalmas krizantint a kertünkből előlről! De miért?

Kép
seriff

Seriff,
lehet, hogy szerdán a temető előtt fogják árulni a virágotokat....

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Regen irtam idohiany miatt :oops:

Lili,
Drukkolok hogy osszejojjon a haz.
Zsofi gyonyoru :)

Nana,
Kitartas. Benire is mondtak hogy hipotonias, mi is jartunk tornara, (en nagyon elegedett voltam), most pedig mar szebben guggol es ul mint Panka. Futni meg mindig Panka fut gyorsabban, de Beni egy kicsit mackosabb :wink:

Roz,
Hat ezek az almak :wink:

Lili, Hajny,
Pizzazast bepotolhatnank jovo penteken. Mit szoltok?

Jatszohazas Lanyok,
En is mennek a Jokai u-i jatszohazba, csak nekunk mivel ket gyerek van az 600 Ft, es en kicsit dragallom, hogy 600 Ft-ert orankent jatszanak a gyerkocok. Viszont mi kb 150 m-re lakunk a jokai jatszohatol, szoval egysze johetnetek hozzanki, jatszohaz helyett, az is valtozatossag a gyerkocoknek :wink:

Roz, Pille es minden izgulos anyuka :lol: En azt gondolom, hogy manapsag, az allando kommunikacio es a gyors fejlodes miatt, a gyerekek fejlodeset is surgetni akarjak (juk). Ha csak megnezzuk, hogy egyre korrabban adjak(juk) a gyerekeknek az olyan jatekokat, (pl duplo elemes vonat 2 eves korban :roll: , TV nezes stb) ami meg tul korai. Nem vagyok hive a tudatos fejlesztesnek sem (persze egy kis gyogytorna OK, de szerintem pl az anya tanits engem tulzas (nekem is megvan es neha ki is nyitom ha beszorulunk es otletet keresek hogy mit jattszunk). Vekerdy Tamas, akit en nagyra becsulok, azt irta, hogy a gyereknek lehetoseget kell adni a fejlodesre nem pedig fejleszteni oket. Szoval Roz ne aggodj Akos a legkiegyensulyozottabb legvidamabb legenergikusabb gyerek lesz akit csak ismersz :lol: Ja a ferjem harom eves koraig egy szot sem szolt, mar minden orvost bejartak, mikor folyamatosan hiba nelkul mondtatokban beszelni kezdett :wink: Bocsi a szoaradatert :oops:
mvirag

Sziasztok!

Most itt ülök és gondolkozok, h mit is akartam írni...

Nana,
nem véletlenül írtam Anitát az 1. helyen. Örülök, h "bejött". A Dévény módszerrel 6 hós kor előtt nagyon jó eredményeket lehet elérni, na meg sztem Botival nincs is akkora gond, különben azonnal észrevették volna.
Nem vagyok "otthon" babákban, de az opistotónus sztem hypertoniánál van. Ettől még lehetnek gyengék a hátizmok, de Anita biztos jobban tudja. Azért szomorú, h a dokik nem veszik észre a problémákat.
1 dolog jutott még eszembe, azt hiszem, már írtam is. Raffaitól olvastam vhol, hogy egy egészséges baba nem sír többet napi 20 percnél. Ha igen, akkor vmi gond volt a terh. v. szülés alatt. Ezek szerint igaza van. És valóban nagyon szomorú, h több orvos is látta Botit, mégsem vette észre senki, h mi áll a sok sírás, bukás stb. mögött.

Nem jut eszembe, kinek mit akartam :evil:

Roz,
kis gondos Áki, ügyin visszapakol, h anya ne vegye észre :lol:

Lili,
mi van a házzal?

Dóra,
Leonánál is még mindig bá a bácsi.

Thymi,
sajnálom, h betegek voltatok és remélem, gyorsan elfelejti szegényke a kórházi rémálmot!

Balim,
Nektek is jobbulást!

Seriff,
egész héten azt hallgattam, h "Hanna, Hanna, eeement, Hanna doo(lgozni) eeement" :D Mégiscsak ellopták a virágodat :evil: Nem értem az embereket, hogy lehetnek ilyen pofátlanok. Lopott virágot fog vinni a temetőbe?

Kép
sygnum

Lina,
a formatábla a "bedobálós" játék. Tudod, kocka, kör, csillag stb. Ja és karikatorony is jó játék. Pici dolgokat pakolászni sztem még korai lenne Lilinek, előbb próbálkozzatok nagyobb tárgyakkal, különböző formákkal.

Kép
sygnum

Sziasztok!

Lili, mi a helyzet haz ugyben?
Kellenek dobozok a koltozeshez? Mert akkor nem dobalom ki oket, hanem elteszem nektek.

Mas: lenne egy keresem-kerdesem. Egyik baratnomnek szuksege lenne a Kismama ujsag bababorzes belepojere. Nekem nyaron lejart az elofizetesem es a koltozes miatt nem hosszabbitottam meg. Van valakinek egy felesleges?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

kattic

Az északi térfalnál van angol turi nagyon jó dolgok vannak, meg a Rákoczi útca végén ott is angol van . Oda szerdán és pénteken érdemes menni reggel 9-re akkor van új árú.
borsika33

Sziasztok!!!!

Seriff,
VÉGREEE!! Üdv újra "itthon"!!!!!!! :) :) :)
Na nálam a józan ész H&Mben cserben hagyott. :wink: :? :shock:
de látom nálad is...bizti cuki lesz Hanna a trendi kesztyűjében! :lol: :wink:
Egyébként a H&M nem sokkal drágább mint egy "jobb" turkáló és mégiscsak ÚJ!
Ma a Bambiniben néztem Botinak egy bélelt kantáros nacit pulcsival 6000 Ft volt a handmben szintén ilyen együttest 3500ért vettem. :roll:
KÉPEKET nagyon várjuk!!! :)

Syg,
hát igen én ezen vagyok a legjobban kiakadva!!! hogy rengeteg orvos látta Botit!!! egyedül a pesti Gasztoentrologus mondta hogy enyhén hypoton. És megint HÁT EZ AZ...az első 3,5 hónapunk tényleg maga volt a POKOL!!! (még most is görcsbe szórul a gyomrom, hacsak rágondolok :cry: :cry: ) és TUDTAM hogy vmi gáz lehet, h mindig sír szegény. Mondtam az Anitának hogy de hát nem értem 10/10 Apgart kapott :roll: :? .....hát a nőgyógyászom nem találta elég lilának mondta erre az Anita. :cry: , pedig tényleg nem sírt fel rögtön, bár erre én csak a video megnézése után döbbentem rá.. :cry:
Azt is elmondta még a hasfájás is a hypotoniának köszönhető és a bukás is!!!!!! Miért nem mondta ezt SOHA EGYETLEN ORVOS SEM????!!! Megmutatta hogy kellett volna "tornáztatnom" h segitsem a szeleket...hát Botond rögtön produlált is rendesen durikat! :)

HÚÚÚ mennem kell...lányos összejövetel lesz én meg mégcsak felsem öltözttem... :oops:

DORA
NEKEM VAN BÖRZE JEGYEM!!!! NAGYON SZÍVESEN ODAADOM!!! :)

KépKép
KépKép
nana09

Nana,
erre csak azt tudom mondani, h nagyon sok orvos pl. baromságnak tartja a gyógytornát. Az Apgar meg vmennyire szubjektív dolog. De nagyon szomorú, h tényleg ennyien látják és nem veszik észre (vagy nem mondják ki), na meg sztem el sem hiszik (nem hit kérdése amúgy), hogy egy pici hypoxia ilyen tüneteket is produkálhat. (most elkezdtem gondolkozni, h vajon Leonának is lehetett-e)

Jó éjt!

Kép
sygnum

Sziasztok!

Syg, Dora, Ser, Virag, még sajnos nem 100%, mert tegnap a srác áttetette az időpontot mára. Remélem nincs újabb ajánlata..... :? De ha ma lesz vmi, feltétlen megírom Nektek! :) Nagyon szeretném....lemértük tegnap az utat, 6,5kilóméter a Rákóczi úttól, és 5km a játszótértől. Ha jól tudom, nincs Katonatelepen játszótér, igaz, Nyhk?

Dora, megköszönném a dobozokat. Majd holnap írom, vagy még ma este :D, h. kell-e. ok? Köszi! Pont erre gondoltam, h. honnan fogok ennyi dobozt szerezni.....apával már berendezkedtünk gondolatban. Azért is tetszik nekünk, mert ha építettünk volna is házat, akkor mi is ilyet építettünk volna. ANnyira a mi ízlésünk. :)

Virág, jó lenne egy pizzázás! :) Benne vagyok! Pénteken? Vagy egy mozi? Van most vmilyen jó film?
birolili

Ser, sajnálom a virágaidat! Utálom az ilyesmit! :( Emberek tudnak olyan brutálisak lenni....ezért írtam a tüntetést is anno, hogy olyan elszomorító, h. mit meg nem tudnak tenni....főleg a "tömeggondolkodássall"....
A H&M-re most már én is kíváncsi vagyok nagyon, de nagyon. Pesten hol található?
És a C&A? Mert 11-én megyünk fel Pestre, lehet, h. én is levásárolom az 50%-os kedvezményemet. A Szil - Coop-ban is van egy nagyon jó kis "turi". Ott vettem a héten Zsófinak egy pulcsit, nagyon szép kötött kardigán, egy kantáros gyönyörű gatyót, meg egy meleg bélelt nadrágot, és mindez csak 3700 forint volt. Hát ott nem hagytam. :D Úgyis ezeket még vettem volna neki. :D
birolili

Sziasztok!

Nana, ez nagyszeru! Koszonom! Hetfon vagy kedden elmehetek erte? Dunantulon lakik a baratnom, meg postara kell adnom. Nagyon fog orulni neki! :D
Hogy sikerult az este? :wink:

Lili, hat akkor ma is drukkolok! Latom teljesen beleszerettel a hazba!:)

Syg, Leonaval mi ujsag? Irj rola is!

Ser, viragok :(
Kepeket varjuk akrobata Hannarol!

A betegeknek gyogyulast!

Kati ezerrel fogzik, iszonyatos ejszakaink vannak, ma ejjel mar kiborultam en is. :(

Na megjott a csajszi, hogy mostmar vele foglalkozzam. :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Akrobata, és H&M-es kesztyű-sapka:
Kép

Kép
seriff

sZÓVAL A KESZTYŰ-SAPKA: Kép

Lili, H&M az Árkádban van, az Örs vezér téren, C&A a Westendben, a Camponában, asszem az Árkádban is van az is.

Kép
seriff

Sziasztok!

Virág,
teljesen egyetértek veled. Nem kell szerintem sem siettetni a gyerekek fejlődését. Az a normális, ha mindenki saját üteme szerint halad. Vekerdy előadáson voltam kb. egy hónapja, nagyon jó volt.
Játszóházasdi tényleg nem olcsó, de volt róla szó, hogy lennének meghívott vendégek, közös zenélés(zenebölcsis jellegű) ha van rá igény. Köszi a felajánlást, hogy mehetnénk hozzátok is, sztem összehozhatjuk vmikor. :)

Megint Kőrösön vagyunk. Rally verseny van és a ház előtt mennek el az autók. István kint áll az esőben és lesi őket. :D

Seriff, hiányoltunk!

Kob, Sam, merre jártok?

Orsi szerda óta felül magától, de inkább már állna ha tehetné :)

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Seriff, gondolom Hanna mászott volna még tovább is :wink: A kesztyű ujjbáb is egyben? Szemüveges lesz Hanna?

Lilypie Pregnancy tickers
pillle

Sziasztok!
Naon örülök,mert ma kaptunk IWIW meghívót,már rég vártam,VÉGRE! :lol:

Lili,drukkolok ház ügyben,remélem sikerül.

Ser
Naon ari Hanna a szerkóban.

Virág
mozi,pizza nekem mindkettő jó,cuki is jöhet?Meg más is?

Hirtelen nem is jut eszembe semmi ,borzasztó csúnya idő van,ami lahangoló. :( De azért jó a kedvem.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Jók a képek :D !

Lili drukkolok a házhoz!

Pille,Kattic küldtem nektek is pü-t,megnéztétek?

Nana én is megnéztem szépek a sapik,de rendelni így nem merek,nem tudom ilyenből milyen méret lehet jó?Esti buli jó volt?

Dora nálunk is megy a fogzás :cry: ,de már jó ideje,kibújhatnának végre azok a fogacskák!

Thymi remélem már jobban vagytok!

Virág részemről,ha tényleg nem bánod jó volna egyszer nálatok is találkozni :) .

Hétfőn mi nem tudunk a játszóházba menni,mert nem leszünk Kecskeméten.Kár,hogy így elromlott az idő,órát állítottatok?

Kép Kép

Kép
dettus

Dóra,
nekünk is borzalmas éjszakánk volt, talán ilyen még nem is volt. Lili reggel fél ötig csak dobálta magát az ágyban, sírt..., ha visszaadtam a cumiját, az 3 percig jó volt, hozzámbújva aludt 10 perceket, szóval nem tudom mi volt ez. Aztán fél 5-től 8-ig végre aludtunk.

Ma voltunk úszni, ott meg teljesen vidám volt, végig sikongatott, mosolygott, mintha nem is ilyen éjszaka lenne mögötte.
Ja, és a pocakja után ma meg tudta mutatni, hogy hol van a feje. De szigorúan csak egyszer :D

Na megyek, jönnek hozzánk vendégek, aztán délután megyünk a Tanyacsárdába, megünnepeljük végre apa új munkahelyét.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Titeket nem viselt meg az óra átállítás?Annát szerencsére nem,én meg vaok kavarodva.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Birolili,
Drukkolok, hogy sikerüljön a ház. Amúgy van játszótér, az ovi mellett, de nekünk az messze van (meg nem is igazán jó). Ha oda akarnánk menni akkor is kocsi kell, így hát jobb ha az Arborétumba vagy a Hunyadiba megyünk.

Pillle,
Gratula a felüléshez.

Virág,
Én is két gyerekkel megyek de ugyanúgy 300-at fizetek egy órára (még nem szoltak, hogy duplát kellene...) Pillle? Te?

Ágoston Hajnalka,
Ha tudtam volna hogy kell, akkor nekem volt egy felesleg....

Kép

Kép
nyhk

Lili, Hajny, Cukker es aki meg jon :wink:
Szerintem most penteken ne mozi legyen hanem valami dumcsizos program, pizzazas, v teazas. En dumcsizni vagyom :lol: RTemelem ezuttal nem hagynak cserben a gyerkocok :roll:

Pille, Dettus,
Oke, gyertek el valamikor, nalunk ingyen lehet jatszani :wink: :lol:
Melyik napon is van jatszohaz ? Mert mar megkavarodtam, hogy eddig csutortokon volt de most mas napon lesz, mar nem emlekszem :oops:

Syg, Nana,
En is gondolkoztam ezen a hipotonia/ hypoxia dolgon. Azt hiszem valahogy nem figyelnek/ nem veszik eleg komolyan ezt a dolgot. En is mondig mondtam funek fanak hogy szerintem tul sokat sirnak a gyerekeim, es hogy ugy erzem nincs minden rendben. Panka 1 eves koraig bukott sokat, magzatvizet is beslukkolt, meg is intubatoroztak es megis mindig azt mondta e gyerekorvos (es a csalad osszes orvosa), hogy majd kinovi a sirast, majd minden rendezodik, ami igy is volt, de ha lehet rajta segiteni valahogy azon hogy tobb honapon keresztul szenvedejen anya es gyereke akkor miert nem ajalnjak :?: :?: Benivel is viszonylag keson jutottunk el gyogytornaszhoz, ami nagyon jo volt neki, de lehetett volna hamarabb :!: , sem az ortoped orvos, sem egy gyerekorvos nem mondta, hogy hipoton. Vegul mikor mar tenyleg latvanyos volt hogy nem akar ulni es gyengek a hatizmai akkor kuldott el a gyerekorvos gyogytornaszhoz, aki rogton mondtra, hogy hogy lehet az, hogy nem isemertek fel eddig hogy hipoton :? :( Na mindegy errol ennyit. Azt hiszem ez ugy van hogy a kissebb merteku hipotoniaval nem foglalkoznak. Rafogjak, hogy siros a baba, meg hasfajos, vagy hogy ideges a mama.

Cukker
mvirag

Nini, itt még nincs átállítva az óra, vagy Virág Te "vissza a jövőből" írtál? 8)

Pille, remélhetőleg nem lesz szemüveges Hanna, a bal szeme gyengébb( a szemizma), és ezért kell ragasztani, h erősödjön, 2 napig a jobbat, egyig a balt. Nem egyszerű dolog ez a kancsalság, több formája van, ez a takarásos kezeléssel elvileg helyrehozható. 3hónapig kell.Már több,mint egy eltelt....
Gratula a felüléshez! Hogy beindul Orsi is! Emlékszem, Leona is pikkpakk jutott el a fordulástól az állásig.
Igazából én másik kesztyűt akartam venni,na az is 5ujjas volt, de a sapka-sál kombináció része, de Hanna magának választott :oops: :D , és szereti, ujjbáb is igen.

Nana, Virág, meg mindenki! Félre ne értsetek,nem tagadom a leírtakat! Egyfolytában gondolkodom én is a hypoxián, nem a hypotoniával öszefüggésben, csak úgy egyáltalán. Biztos,hogy van összefüggés, de azt gondolom, h könnyen rámondják mostanában mindenre, h a magzati hypoxia az oka. Amikor tanultuk a különféle kórképeket az egyetemen, és azok okait, mindig az volt, h okozhatja: ez,az,amaz és lehet idiopathias,,magyarul ismeretlen eredtű(vagyis halvány gőzünk sincs, h mitől alakul ki), most ehelyett a hypoxiát mondjuk.
De tényleg, nem a hypotoniáról beszélek. Hogy azt nem ismerték fel Botinál, vagy Beninél az nagyon nagy hiba, és szomorú.
De az, h ennek kialakulásában mekkora szerepe volt a hypoxiának, vagy a bukásban mekkora szerepe van, szerintem nem egyértelmű. Hiszen minden baba a születése során átmenetileg és valamennyire hypoxiás állapotba kerül.
De tényleg ne értsetek félre, nagyon jó a gyógytorna, és hasznos is azoknak a babáknak akiknek valóban szüksége van rá!

[color=green]Remélem nem robbantok megint vitát! :D

Kép
seriff

Na ez megbolondult, color=green, ezért aztán pirosban látjuk :roll: :oops: !

Kép
seriff

Szia Nyhk!

Küldhetsz a nevemre meghívót,a pároméra jött,szeretnék magamnak külön,mert sok olyan ismerősöm keresem aki nem ismeri Endrét,úgy egyszerűbb lenne.Csak ha nem gond,és még megvan.
Az email címem: agoston.hajnalka@pr.hu

köszönöm

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Ja

Virág,tok egy faja teaházat a kőhíd utcán,isteni a tea,kezdhetnénk ott,majd a többit megbeszéljük.

Hajny

Kép
ágoston hajnalka

Sziasztok!

Ház tulajdonosok vagyunk! :) :) :) :) :)
Vagyis holnap foglalózzuk le. Úgy örülünk!!!!!!!!
Dora, elfogadom a dobozokat. :) Köszönöm!
Talán dec.elején költözünk. A Karácsonyt szeretnénk már ott tölteni. Jaj, olyan hihetetlen. :)
Nyhk, majd kérhetek tőled egy kis hasznos infót? Hogy mi merre van.... Bolt, meg hasonlók? Köszi. :)
birolili

Mvirág

Köszönöm a meghívást, jó dolog a játszóház, de összehozhatunk máshol ia találkát, ha neked nem gond, akár nálatok is! Ha a központban laknánk én is felajánlanám a lakásunk, de sokaknak gondolom nincs autója, nehezen tudnának kijutni. Jövő nyáron, ha meg lesz a hinta, homokozó stb. az udvaron, akkor nálunk is lehetne találka egyszer!

Dettus

Klasszak a képek! Nem vígasztal, hogy a te csípőd sem jó! Most kicsit jobban vagyok, jót tesz a pihenés!

Lina

Gondolom fáradt lehetsz, a rossz éjszaka után. Valami van a levegőben (nem szeretem az időváltozásra fogni), de a mi éjszakánk sem volt jó! Divx-t le tudjuk játszani, hogy juttassam el hozzád a DVD-t, hogy fel tudd venni a Teletubbiest? És hogyan tudom neked meghálálni, hogy felveszed? Gyűjtöm a meséket, esetleg ha van olyan DVD, ami nektek nincs meg, szívesen átveszem. Majd egyeztetünk!

Birolili
Szorítok, hogy sikerüljön a ház vásárlásotok!

Seriff
Nem semmi, hogy mennyi energiája van a lányodnak! Cuki a sapi és a kesztyű!

Nyhk
Egyenlőre úgy van, hogy mi megyünk hétfőn! Ki kellene találni 1-2 dolgot, amivel színesebbé tudnánk tenni a játszóházas programot. ?! Amíg ilyen kicsit a gyerkőcök, nehéz, mert folyamatosan figyelni kell (igaz lehet, hogy később is). Jövő nyáron a mi picikéink is felnőnek akkorára, hogy az arborétum vagy a játszótéri találkán is jól szórakoznak (Nem lesznek babkocsihoz kötve.)!

KépKép
kattic

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: