A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Helló Lányok!

Már visszaolvasni is alig bírlak Benneteket, nemhogy írni, annyira beindultatok!

Jókat kacagtam magamban a Vida-funclubon, annyira aranyosak voltatok. Egyébként tényleg ő az egyik legnormálisabb - ha nem a legnormálisabb doki - a kórházban, és talán az egyetlen, aki mint nőt nézi az embert, nem mint terhes embert. Én amikor először szültem, sokszor jött be ügyeletesként az osztályra, és bár nem hozzá tartoztam, mindig kedves volt, és a gyereket is megnézte. Ez fontos egy nő lelkének, úgyhogy tényleg egyetértek Veletek. De azért most nem szülök még egyet, hogy hozzá mehessek... :oops: :lol: :lol:

Dóri,
nem lehet, hogy fejlődési ugrás van a gyerkőcnél, és tényleg éhes éjjel? Próbáld meg napközben, vagy inkább délután többször - esetleg 2 óránként - megetetni, és akkor talán eléggé tele lesz a pocija ahhoz, hogy átaludja az ájszakát - vagy legalább egy részét.

Gabboka,
a körlevélbe, ha az amire gondolok, én is szívesen beszállok. Átküldenéd nekem is a nyergesd@2kstudio.hu-ra? Köszi!!! :lol:

Monacs,
nem tudom, mekkora meglpiket szeretnél tenni az adventi naptárba, de van egy ötletem: szerezz 24 db zoknit (fehér, vagy piros), azokra fesd, vagy hímezd rá a számokat, és fűzd fel őket egy szalagra, amit fel lehet akasztani bárhová. Ha bekötöd egyesével a zoknik tetejét, csak nem nyitja ki idő előtt :lol:

Minden gyerkőc tünemény! Csak nem bírok mindenkit felsorolni, mert betelne az oldal. :?

Egyébként nálunk minden rendben, Bence ma 3 hetes és már 900 gr-ot hízott, mióta hazajöttünk :oops: Most kezd szegény pocakfájós lenni, úgyhogy nagyon nyügi, de azért jó baba. Persze most már kicsit lazábban is vesszük a dolgokat. Tegnap elmentem velük sétálni, hát elég kalandos volt, úgyhogy világossá vált, Kristófnak kell egy testvérfellépő a babakocsira, mert még ő sem "megbízható" járkálás-ügyileg. Mindegy, majd belejövünk.

Szaladok, mert mindjárt etetnem kell!
Sziasztok,
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Sziasztok!

Én is fent vagyok wiw- en: Vigh- Nagy Dóraként!

Az a helyzet, hogy Lucának nem kell gyakrabban a kaja. Szóval, most egynelőre marad a kelés. Majd csak leszokik róla!
Egyébként tegnap voltunk szurin. 5850pramm és 62 centi. szóval szépen elmaradunk a később született Pannik mögött! :D

Eszti!
Majd megbeszéljük ezt a Mészi ügyet. A jövő hét nekem sem jó!

Puszi: Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Durca!
Bizony, bizony, azt jelenti. Aztán, hogy mi lesz, mikor lesz, majd meglátjuk, mert ugye, nem vagyok egy mai csirke.

Ja, munkaidő az nekem is kínos, még jó, hogy van egy áldott főnököm, aki nem szól, ha kész a munka, jöhetek, mehetek. 6 órásnak lenni, na az anyagilag nem éri meg, akkor inkább otthon maradnék.

Elmászkálás éjjel: MI egyszer (na jó, nem csak egyszer) Pankát magunk közé vettük, aztán arra ébredtem, hogy a lábunknál fekszik az ágy végében, és éppen sikerült elcsípni, nehogy lepottyanjon. :oops: És amikor fejbe rúgja az embert, az külön élvezet. :D De mi is nagyon meglepődtünk, amikor először keresztben feküdt a kiságyában, és egymást gyanúsítgattuk a forgatással.

Na és is megnézlek benneteket a wiwen, még jó, hogy a babanet nézegetést nem korlátozzák.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Jó reggelt mindenkinek! Nem most ébredtem, már elvittem Zsombit oviba, satöbbi...

Durca! Adventinaptárra idén azt ötöltem ki, hogy szerzek 24db gyufásdobozkát, bevonom valami karácsonyi, és télapós csom.papírral őket, ráírom a számokat, és vagy felragasztom egy kartonra, vagy sorban egy vékony lécre, vagy vhogy összefűzöm, és felakasztom vhova. Ezt szerintem könnyű megcsinálni.

Ja! a szülés kérdés: én is tuti nagyon tanácstalan lennék, bár a császárt csak hírből ismerem, és a fiacskámmal nehéz, hosszú szülésben volt részem, most mégis azt mondom, a természetes mellett döntenék...de igazából nem is tudom, neked milyen szempontokat kell figyelembe venned. Na, sokat segítettem :roll: .

Köszi Vica, irulok :oops: pirulok.

mano4, most ment el a meghívó, lehet, hogy már felfedezted!

Osori! Az imént jelöltelek be!

nagydora, látom, te is ott vagy, megkereslek!

dorka77, a körlevél, amit Kedvenc Doktorbácsink küldött, az az iwiwen terjeng, ott tudnám neked továbbítani, és a Kossuth térről szól...ez az, amire gondoltál?

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Lányok, köszi a bejelöléseket, mindenkit visszajelöltem. :D

Dóri, ne aggódj, Jube Panniját mi sem fogjuk utólérni. ;) Az a lényeg, hogy Luca is gyarapszik, csak az ő saját ütemében.

KépKép
osori

Lányok,
Bejelöltem, akit csak tudtam... :D

Durca, valamikor november 7-e körül, ha jól számolok. Persze, a végén lehet, hogy majd én is valamelyik ctg alkalmával kukkantok be, ha lehet. Viszont ki nem hagynám a szülőszoba látogatást, illetve férjjel a szülés előadást. (Halkan megjegyzem, hogy a terhesség előadás talán már nem annyira fontos, hihi.) :roll:
vbea

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:18-kor.
Vendég

Képzeld Lilluska!
A doktornénink is Somogyi Lilla! :D

Kép
Kép
kriszta36

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:18-kor.
Vendég

Sziasztok!
Durca! Amit írtam, az egy progi, amivel szoktam próbálkozni, és ezen tudok csinálni naptárat.. utána, mert ezt nem lehet így képként kezelni, megváltoztatom a kiterjesztését, és így már ok
Ha megvan a jövő évi naptár, és akarjátok, küldhettek képet, megcsinálom, és vissszaküldöm. akkor már bárhol elő lehet hivatni.
Ha érdekel vkit, jelezzen. A legjobb lenne, ha priviben, mert nem mindig tudok jönni.
Puszi

satuk

Sziasztok!
Hát elment anyós, kicsit szomorú vagyok. Most iszonyú csend van, egyenlőre nem tudok mit kezdeni vele. Dani most alszik és már tiszta para vagyok az ébredésétől. Biztos baromira fogja keresni.

Mindenkinek köszi az adventi naptár ötleteket. Nem tudjátok hol lehet kapni mágnes csíkot, vagy mi a neve, mert az is eszembe jutott, hogy gyufásdoboz becsomagolva, rá ragasztani mágnest és fel lehetne tenni a hűtőre. Mit gondoltok, még agyalok.

Iwiw, nehogymá kimaradjak: Szücsi Mónika
Úristen oda az inkognítom!!!

Szép napot mindenkinek!
Móni :D

Kép
Kép
monacs

Lilluska!
És ha tudnád, hogy az unokatesómék meg kakucsiak :D !
Igen, a doktornéni III. kerületi, és nagyon aranyos. Mondjuk, nekünk van egy kis protekciónk is :oops:

Kriszta (iwiw:Szegváriné Balla :D )

Kép
Kép
kriszta36

xxx
Vendég

Sziasztok,

Azt hiszem oda-vissza mindenkit bejelöltem. Talán Móni maradt ki, de bepótolom!

Satuk,
Küldtem privit. Azért majd mondjátok már el, hogy ezt a naptárt hogy kell elkészíteni.
Itt a fórumon mindenki tök kreatív, én meg itt kummantok, mert én ilyeneket még nem csináltam. De ami késik, az nem múlik!!

Lányok,
Tök jó, hogy bejelöltük egymást. A képek szuperek!!!!

Eszti,
Sikerült regisztrálni magad??

Dóri,
Ne izgulj, mi sem fogjuk soha utólérni a lányokat, de szerintem titeket sem!! :lol: :lol: Réka 3 héttel ezelőtt volt 5600 gramm!!

Lilluska
Lenne egy kérdésem: egyszer Te írtad, hogy Wekerlére járnak a gyerekek bölcsibe és oviba. Engem a bölcsi érdeklne, mivel itt a kertvárosba bezárták az összeset és csak a lakótelepen van. Ha nem muszály akkor viszont nem vinném át!!! Milyenek a dadusok? Sokan vannak egy csoportba? Tudom, hogy ez még korai, hisz Réka még csak 6 hónapos lesz, de állítólag nagyon hamar bekell íratni ahhoz, hogy oda kerüljön, ahova mi szeretnénk!

Most mentem......

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:19-kor.
Vendég

Lilluska, ti is a 19. kerületben laktok? Jó hír. Mi egy év múlva költözünk Kispestre. Jó ötlet a bölcsi, lehet, hogy nekünk is szükség lesz rá. :wink: Nyilván messze még az a messze, de meg kell gondolni.

Vica, dehogy kummantasz! Engem azért nem engedtek anno iskolába, mert nem tudtam "emberre hasonlító alakot" rajzolni, tök antitalentum voltam rajzból is. :roll: Aztán azóta évek teltek, a kreatív hobbi boltokban lógok, és onnan szedem a karácsonyi ajándék ötleteket, merthát egyszerűbb így, tudjátok, a büdös anyagiak. Amikor 10-12 embernek kell karácsonyi ajándék... Szóval így egyszerűbb, és én is élvezem. :idea:

Monacs-Móni. :D Én az Üllői út elején levő hobbiboltba járok (Kálvin tér), ott biztos, hogy van mágneskorong is, mágnespapír is, amiből csíkokat tudsz vágni.
vbea

Sziasztok

Azt hiszem mindenkit be és visszajelöltem.

Durca, Bea

November 7-én van szülőszobalátogatás 6 órától. Én mindenképpen megyek, mert utána már nem lesz aktuális. :lol:

Kép
gyorgyi33

Sziasztok csajok!

Na,ami a kreativitást illeti,én sem álltam anno az első sorban,mikor az ilyen nevű tehetséget osztogatták :oops: :oops: :cry:

VBEA!
Költöztök kispestre? nem is írtad,hogy sikerült valami..

GYÖRGYI
köszi az info-t,még nem tudom,hogy megnézem-e,férjfüggő,hogy tud-e mankára vigyázni.

GABBOKA

Szempont annyi,hogy az első is császár volt igaz "csak" a kitolási szakasz maradt el.És persze,mivel segítség nincs,a tervezhetősége sem utolsó.De igazság szerint nem tudom,hogyan kéne döntenem,nagyon sokan azt mondják,hogy ha már egyszer van ott egy vágás,akkor mindenféle biztonsági szempontot figyelembe vévé,vállalnák inkább a császárt..óóóóó....nem tudom,jó volt mankánál,mert nem én döntöttem,hanem a helyzetből adódott.
Most meg itt állok és harcol bennem a két érzés és nem tudom,hogy melyiknek kéne felülkerekednie..

szép,napos hétvégét kívánok mindenkinek!!!!

durca

Kép

Kép
durca

De Durca!
abszolút rád bízza a dokid, hogy mit választasz, Ő nem is próbál befolyásolni? azt sem mondja, hogy probáljátok meg hüvelyi úton, aztán majd meglátja,ha mégis valami gyanus, mész a műtőbe?
Nem csodálom, megértelek, hogy nagy dilemmában vagy. Végülis majdnem 3 éves Manka - ha jól csinálta a csaszit, mennie kéne a dolognak.
Én azt hiszem faggatnám még a helyedben.....Vagy beszélj egy szülésznővel.

Nem rakná fel Valaki a táblázatot? Nem tudom fejben tartani ki-mikor-kinél szül.... :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

Durca, ez még az eredeti elképzelés... :D Mielőtt kiugranánk, muszáj várni, legalább 3 hónapot. Addig kiderül. Megbeszéljük.

Györgyi, köszi az infót, MEGYEK!!! :D Addig Manka-papával is megbeszéljük, hogy vigyázzon a csajra. :wink:
vbea

Vica,
Fel tudod rakni a táblázatot??? :wink:
vbea

Szia Eni! :lol:

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!!!
Durca, ha szoktál NLC-re irogatni, akkor nagy valószínüséggel hallottál Nesoka-ról. Ha nem, akkor röviden a lényeg, sürgösségi császárral szülte az elsőt. A kisfiú most lett volna 3 éves szeptemberben. Ő sajnos angyalka lett 7 hónaposan, valszeg a születési körülményeiből adódóan, ezután a szülök nem akartak várni, egy percig sem. Ha jól számolom az első császár után 18 hónappal született a kicsilány természetes úton, másik kórházban. Majd az császártól számítva 34 hónap múlva a még egy kislány ő is természetesen. Ezzel nem a tragádiájukat akartam felhozni, de nekik abból adóódóan nem volt idejük éveket várni a császáros heg miatt és mégis sikerült a természetes szülés.
Én a természetre bíznám, és természetes szülésre készülnék. a dokinak ilyenkor amúgy is tudnia-látnia kell, hogy meddig lehet elmenni és mondhatja menetközben, hogy irány a mütő, de legalább a lelkednek jó tesz, ha tudod, hogy megpróbáltad.
Legyünk őszinték, a műtét az akkor is műtét. én epilepsziás vagyok és igen, az elsőnél bazíroztam arra, hogy majd jól megcsászároznak és nem kell fájnom. Hát, bár csak olvastam anyukákat a császárról, de örülök, hogy Mészi-ben még csak fel sem merült, hogy a betegségből kifolyólag pik-pak kikapja a ygereket.
Litánia vég.

egyébkét befordult már a bébi, mert mostanában kellene neki ugye???

Réka
Vendég

Sziasztok!

Ha már a kreatívitásnál tartunk: Lehet tecoban kapni láb- kéz lenyomatos cuccot. LEgalábbis itt nálunk a Pesti úton!
A lényege, h olyan, mint egy dupla képkeret. Az egyik oldalra képet lehet rakni, a másikba pedig bele kell simítani a gyurmát, és belenyomni a kezet- lábat! Nem is drága, ha jól emlékszem, 2000 forint körül van. A papír- írószer soron találtam!

Azt hiszem, Györgyi kivételével mindenkit oda- vissza megjelöltem! Köszi!

Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!
Apjuk megjött tegnap, ma nem ment dolgozni, és a szép időre való tekintettel kimentünk a ligetbe kipróbálni az ajándék bumerángját, amit hozott.
Édeském Benére akkora ruhákat vett, amit majd 6 évesen tud hordania gyerek :)

iwiw: Pappné Mike Tünde (bocsi, de én most nem tudok mindenkit bejelölni, mert egyszrűen nem tudom lekövetni a sok eddigi beírást és nevet...

Durca: azóta sincs több infód a döntésről?

Vida: Tényleg kedves pasi, meg aranyos is. De azért az a lényeg, hogy a többi doki is nagyon jó!

Ja és adventi naptár: én tavaly, amikor Bene még kisbaba volt, hímzetem egyet keresztszemessel (volt egy praktikám vagy mim, abban volt minta hozzá), és most arra fogom felaggatni a dolgokat. Mivel a csoki nem mindig jön be, meg minek is, elkezdek lego dupló állatokat beszerezni. És karácsonyra kész lesz az állatkert.
Ilyet csinálhattok úgy is, hogy mindenféle képeket ragasztotok egy kartonra, aztán számok, és rá az ajándékcsomagok.
Akinek meg még kicsi a bébije, az tud előre gyártani, mint én :)

mtunde

Sziasztok!

Dóra
Én azért bejelöltelek. :)

Kép
gyorgyi33

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:19-kor.
Vendég

Lányok, avassatok be ebbe a tévés-hiradós dolgoba! Miről maradtam le! Légyszi!!!

mtunde

Szia Tünde!

A Duna tv-ben dolgozom, és ezért mosolyogtak a csajok. :lol: De már nem sokáig lehet látni, még három nap, holnap, jövő hétfőn és pénteken leszek!!! Már egy kicsit fárasztó így nagy pocakkal, mert mindíg este dolgozom 2-től este 11-ig, úgyhogy ennyi elég most. :D

Kép
gyorgyi33

Tünde!
Akkor azért voltál így eltúnve, mert megjött apa! :D :D :D

Lányok!
Mi lehet Ancsaboszival? Anyós sem tud róla, mert beteg lett, és le van tiltva a csecsemő és kismamalátogatásokról. :(
És Veronikusz?

Nálunk tök jó, már mindenki alszik.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde!
Akkor azért voltál így eltűnve, mert megjött apa! :D :D :D

Lányok!
Mi lehet Ancsaboszival? Anyós sem tud róla, mert beteg lett, és le van tiltva a csecsemő és kismamalátogatásokról. :(
És Veronikusz?

Nálunk tök jó, már mindenki alszik.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Na lányok! Megnéztem mindenki a wiwen, bejelöltem, visszajelöltem, meg minden, bocs, ha valaki kimaradt. :D

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok,

Lilluska,
Még egy kérdés: hol kell beiratni a gyerekeket? Ott a bölcsiben vagy a központiba (Eötvös utcába) kell elmenni? Előtte meglehet nézni, hogy milyen belülről, és esetleg egy kicsit lehet ismerkedni a dadusokkal? Valami nyíltnap szerűségre gondolok. Holnap elszeretnék sétálni arra, nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen! A bátyámék kisfia a lakótelepi Zrinyi utcai bölcsibe jár. Tegnap előtt én mentem érte, nagyon aranyosnak tűnik, csak nekem közelebb lenne a Wekerlei (busz miatt).

Györgyi,
Nekem is tegnap eset le, hogy ki vagy!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Mostanában egy kicsit szét szórt vagyok. :x Ma az esti fürdetés miatt maradtam le, de majd holnap megnézlek. Azért ne vidd túlzásba a munkát!!!

Dóri,
Nem tudod, mi a neve ennek a láb-kéz lenyomatos cuccnak?? Hétvégén remélem, hogy eltudok menni és akkor meg nézem én is!!!

Mindjárt dobok fel új táblázatot!!!

Valaki nem tud valamit Masniról??

Mindenkinek sírás mentes éjszakát kívánok!

Vica

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.04.13 09:20-kor.
Vendég

Sziasztok!
Látom most is volt bőven termés!!! Nem is próbáltam még után olvasni se.....:oops:

Ma voltunk UH-on és úgy tűnik kiscsaládunk leányzóval bővűl!!!! Gyönyörű fotogén baba!!!!Ime: Lili!!!!!

Durca,
mint hasonlóan érintett és bevallom hozzáértő:oops: mivel a dokim nem zárkozott el- bár sok esélyt ugye nem adott- ha addig minden ok. akkor én megpróbálom a természetes utat. Azonban maximálisan bízom a doktor szakmai képességeiben - hiszen ezért hozzá járok -, h amikor veszélyt lát és azt mondja műtő, akkor műtő. A heg szétválás nagyon alattomos dolog egyébként.... nem jár ordító jelekkel császár után, én láttam ilyet ...:(
Szóval sztem még egyszer beszálj erről a doktoroddal, h ne teljesen rád nehezedjen ez a döntés!
Judit

Kép
barnama

Sziasztok!

Köszi Gyíörgyi a jelölést! Nem tudtam, hogy keresselek Valóban aranyosan bazsajogtál tegnap az ikreknél!:D

Vica!

Sajnos nem tudom, hogy hívják, de meg lehet ismerni! HAtalmas nagy baba kéz és láb van rajta! Biztos megtalálod! ( Nálunk a legalsó sorban volt!)

Lányok!
Ma is szörnyű éjszakánk volt! Most az a terror, hogy csak és kizárólag 3 óránként kap enni, hiába kel fel előbb! De ez sem számít! Hajnalban még így is óránként kelt! Már próbáltam melegebben öltöztetni, jobban befűteni, magunk közé venni, de semmi eredménye nem volt!
Ja, és nap közben csak fél- 1 órát alszik az evések között!
Lehet, hogy a foga miatt alszik ennyire rosszul?
Nem tudom, de elég nehéz ez azért így! Szóval ha van még ötletetek.... szívesen fogadnám.

Na puszi:
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!

Sikerült regisztrálnom az iwiw-en,már csak szabadidő kellene! :lol:

Egyenlőre úgy alakultak a dolgok,hogy időhiányban szenvedek,de majd igyekszem.
Üdv Mindenkinek!
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Barnama

Nagyon aranyos! Ti legalább láttatok valamit, mi semmit. De nem baj, mostmár nemsokára megnézegethetem élőben. Hányadik hétben csináltattátok a képet?

Kép
gyorgyi33

Györgyi,
24 hetesnek számította a gép és 20-30 gyönyörű képet csináltak. A popsiját kicsit nehezen dugta ki, de végül az is látszott!
J.
barnama

Sziasztok!

Judit! Gratulálok a kiscsajhoz! Gondolom nagy az öröm :D Mi is a 24 hétben voltunk és ugyanilyen jól látszott minden. Végülis hol csináltattátok, a Kütvölgyiben?

Györgyi! Bejelöltelek az iwiw-en. Én is láttam tegnap a híradót a Dunán, mert azt pont meg tudom nézni, mivel Kolos 7-kor fürdik :wink: De akkor még nem tudtam, hogy Te vagy az, csak ma olvastam itt a neten. Biztos nagyon szereted a munkádat, ha ilyen hosszú ideig helyt tudtál állni nagy pocakkal! Én legelső nap kiírattam magam, amint megtudtam, hogy terhes vagyok :lol:

Lányok ugye jól tudom, hogy 6 hetesen megugrik a picurkáknak a "fogyasztásuk"? Ildi, Cancan Ti tapasztaltátok?

Képzeljétek Kolos már akár 10 percig is elvan egyedül a kiságyában és elszórakozik a játékain. Annyira édes, ahogy kommunikál velük :lol: Fel is teszek egy képet.

Kép mostmár minden érdekel:)
marcsim

Szia Barnama! Végre itt vagy! Már kezdtem aggódni, mi lehet veled!

Nagyon szép Lili! Olyan igazi babának néz ki, nem magzatnak.

Valaki nem megy kedden a Kútvölgyibe? Én akkor megyek reggel a zsemlés cukorvizsgálatra.
Marcsim! Annyira aranyos Kolos! Látszik, hogy nagyon jól érzi magát! Irigyellek, én is szeretnék már babázni...még 3ésfél hónap :roll: !

Olyan jó, hogy mostmár arcokat tudok a neveitek mellé képzelni! egész más így, mintha jobban ismernélek benneteket. :wink:
Steffi, te hol vagy? Ugye nem az anyósodon bosszankodsz? :)

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Sziasztok!

Tényleg Steffi mi van veled? Már régen jártál erre.

Marcsi

Kolos egy tündér. Nagyon aranyos és én is nagyon irigyellek!!! Ja egyébként én munkamániás vagyok, és valahogy nem tudok nem dolgozni. Már most félek ettől a fennálló egy hónaptól, amit otthon leszek és nem dolgozom. Mármint baba nélkül. Dehát ebben a politikai helyzetben folyamatosan ügyeletben kellett lenni, úgyhogy monstmár mindenképpen abbahagyom. Te egyáltalán nem unatkozol otthon? Bár ugye mindenki azt mondja, ha megvan a baba, akkor aztán nincs idő unatkozni. :lol:

Kép
gyorgyi33

Györgyi, meglásd, nagyon hamar eltelik majd az az egy hónap, és legalább fel tudsz készülni Jázmin érkezésére. Ja, és használd ki az időt és aludj sokat!!! Én nagyon élveztem azt az időt, amikor már nem kellett dolgoznom, mondjuk én nem is vagyok annyira munkamániás :), de tök jó volt, hogy mindenkivel tudtam találkozni, akivel akartam.
Ha meglesz a baba, akkor meg aztán pláne nem fogsz unatkozni.

Na megyek, megnézlek. :)

KépKép
osori

Sziasztok!

Barnama,
nagyon édes a kiscsajszi, gondolom, már alig várod, hogy láthasd. :lol:

Marcsi,
Kolos tündéri és csak aranyosabb lesz! Már én is várom, hogy ekkorára nőjön Bence, akkor már sokkal jobban lehet dögönyözni. :lol:

Gabboka,
igen, arra gondoltam én is, de sajna nem vagyok fent az iwiw-en. A párom igen, de őt - Kovács Péter lévén - úgysem találod meg, viszont az öcsémet - Nyerges Márton - esetleg. Köszi előre is! :lol:

Képzeljétek, ma először négyesben elmentünk vásárolni - Kristófnak kellett egy testvérfellépőt venni, mert sajna még nem megy a séta olyan jól egyedül - és olyan jól bírta mindkettő. Azt beszéltük épp a párommal, hogy már alig várjuk, hogy mehessünk mindkettővel kirándulni. Márciusra már síelést tervezünk... :oops: :oops:

Szép, főleg nyugalmas hétvégét mindenkinek!
Dorka

Kép
Kép
dorka77

Dorka, szia!

Elküldtem az öcsédnek, és a férjedet is megtaláltam az öcséd ismerősei között, úgyhogy neki is.

rajtunk ne múljon...

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Szép jó estét minden ismeretlen ismerősömnek :D !

Dorka 77
Milyen testévérfellépőt vettetek? Én is gondolkodom egy ilyenen, de amit itt a neten látok azok baromi drágák.

Most csak ennyi, puszi mindenkinek!
Átalvós jó éjszakát!

Kép
Kép
monacs

Sziasztok!
Végre én is itt. Bekreppált a gép és eltartott egy ideig míg apa felélesztette...

Akkor megpróbálom sorban...

Marcsim!
Én most nem azért mondom, de szerintem a kisfiad tiszta Te! De most komolyan. Nagyon aranyos kisbaba! Ja és még valami: visszajelöltelek a wiw-en és képzeld: nekem akkor van névnapom amikor neked szülinapod, úgyhogy ezt bizti nem fogom elfelejteni :D :D

Vbea!
Téged is visszajelöltelek és nagyon szép neved van! Már sokat gondolkodtam, hogy vajon mit jelölhet a vbea. Most már tudom :D

Gyorgyi!
Most akkor mi van?! A holnapi híradóban is leszel? Mikor lesz az, este 6-kor? Én is szeretnélek látni!!! :?
Ja és fennt vagyok wiw-en Juhász Stefániaként, én a kerepesi vagyok.

Vica!
Örülök, hogy hallok felőled! Ja és: anyósék két hét múlva jönnek :?
Mondtam is a férjemnek, hogy egy rossz szó... :evil:

Barnama!
Nagyon édes a kis manókád! Biztos már nagyon várod vele a találkozást! :D

Na most megpróbálom én is megkeresni mindenkit a wiw-en és bejelölgetni meg vissza. Remélem menni fog...

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Györgyi, Satuk, Nagydora!
Megvagytok :D Oké, csak bejelöltelek titeket.

És most visszajelölöm azokat, akik engem találtak meg.

Na ez is megvan :D

Jó éjt!

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Sziasztok!
Györgyi, akkor megpróbállak még hétfőn gyorsan meglesni :) remélem, nem felejtem el!
iwiwen is megkeresnélek, de nem tudom a vezetéknevedet :)
Dorka, jó, hogy megy ez a tesós dolog!!!

mtunde

Sziasztok

Steffi, Marcsi

Visszajelöltelek titeket is.

Steffi pedig informatikus a férjed. :lol: (Ja, holnap és pénteken még leszek aztán remélem már nem.)

Tünde
Szöllősi a vezetéknevem.

Kép
gyorgyi33

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: