A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

B hivja az apját a fürdöböl: "Apaaa, apiiii", nincs válasz, majd: "Apuuuu, édesapaaa, édesapiii", az egyik biztos betalál :lol:
fibi

Macs, es magyarazatot is adtak a megfejteshez? :mrgreen: (az mar kesz felvilagositas :wink:)

Fibi, Maja nagy kedvencem volt, meg pocak elott. aztan mar valahogy nem. igaz, fiunak nem is lenne tul jo :lol:

Szrek, bedobni :lol: :lol: :lol:
jo lenne talalkozni :D
recca

Macs,
ugy olvastam, hogy hülye köcsög :lol: én meg olvasni sem birok már :lol:
fibi

Rec,
nekem meg Zoé volt a kedvencem pocak elött, de már mégsem. és a Zsófiábol meg apafej (is) ábrándult ki, mert a szülei örökké azzal poénkodtak, hogy "Vágo: Zöld Zsófia". nem tudom, hogy emlékeztek e, vmelyik tévémüsör végén volt mindig....
fibi

en is kocsognek olvastam :mrgreen:

Recca mi vicces a bedobason?magyarazatot kovetelek!!! :wink: :mrgreen:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Minden betegeskedőnek bulást!!!
Köszönjük a sok +++-t, jelentem hatnak :D

Zuz :) Nekem is Te jutottál egyből eszembe, tényleg baromira kiveszi az ember erejét ez a vírus, meg sem bírtam emelni a fiamat :( Bazsó is szupermászó :D nem akarok vészmadárkodni, de gyorsan ráfog jönni, hogy a párna levehető... (kivéve, ha rákötözöd). Vizsga hogy sikerült??

Macs :) Hangszigetelt ordítószoba, zseniális! :lol:

Votiv :) Ruhák a klotyóba?! Áááá... nem semmi Isti! :o És milyen a szekrény?

Barbi :) Hátad :( Mitől állt be? Bulást neki!!

Fibi :) Szeretlek :D :D Ez a legjobb gyógyszer, nem igaz? :wink: Nekem a Boróka jobban tetszik, mint a Maja, de mind2 szép :D

Zsan :) Gratula Nektek a sikeres altatáshoz! Nálunk is apa szokta (na jó néhány hete) Bálintot visszaaltatni, mondjuk a múlt éjjel kivétel volt...
denizsa

Rekuc, aaa semmi :wink: csak elkepzeltem ahogy korbejarod fel Magyarorszagot :mrgreen:
recca

Jelentem: Vizsga sikeresen letudva!!! :D :D :D
Ezúton is köszönöm a pozitív gondolatokat! :D

Deni!
Természetesen rá van kötözve! Sajnos, nagyon agyafurt már az én kisfiam!

Olyan durva, tegnap és ma is véres folt volt Bazsó lepedőjén a fejénél. Az arcán és a száján semmi seb nincs, csak a fogára tudok gondolni, szerintetek ez lehetséges? :cry:

Boróka név nagyon szép!!! A Maja is, de arról mindig az a méhecske jut eszembe :roll:

Zsanci!
Nálunk is így megy az altatás :wink:
zuzmo1

Föld hívja Zúzmót! helyzetjelentést kérünk!

Deni, Macs, a képeket majd holnap, olyan hulla vagyok hogy itt fityeg a cetli a lábujjamon. délután átültettem 100 virágot, kirámoltam az egész spájzot potyára (a polc nem lett jó, vagyis nem olyan, mint amit kértem :?) és kirámoltam a teljes gardróbot is meg vissza.
a fürdőt még nem is láttam szinte. na és ott is volt bosszúság, 10 centivel szélesebb tükröt ácsoltak :? emiatt a tükör egyik oldalán lévő dupla konnektor egyikét félbe kellett vágni :shock: innentől kezdve csak Jumurdzsák borotválkozhat benne :twisted:
és a pici kozmetikai szemetes meg mégse fért be az egyik szekrénykébe, ez is tervezési hiba :evil: az oldalsó takaróléc is hibázik még, azt is elbakerolták, meg úgy valahogy az egész mintha rövidebb lenne :roll: de majd holnap tüzetesebben...
egyedül a gardrób alakul, de oda meg elfogyott a polctartójuk, így nincs betéve a polc, csak a keret, és nem tudtam bepakolni :? ja és egy merő por és dzsuva a lakás :( de már az ájulás határán vagyok, a pocakom érdekében muszáj lefeküdnöm...

jó éjt mindekinek!

votiv 8)
votiv

Zuz.
gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8)

Rekuc,
én is kérek szépen cd-t... :D

Votiv,
jóéjt!!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

hoppá! csak a képet nézzétek!!! :wink:
http://velvet.hu/poronty/2006/10/26/gatved
az IGAZI gátmasszázs!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
hol voltunk mi ettől anno????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi, egyik nap hallottam egy lány nevet a villamoson: Csillag. Igaz, hogy a Ti vezetéknevetekkel egy régi-régi sláger reflénje lenne. :wink:
zanza

Zuzi,
oriási gratula!!! :D :D :D
nembaj, ö lesz a kis méhecském 8)

Deni,
igeeen, még mindig olvadozok töle :P
fibi

Zanza,
szééép :)
fibi

nahat! mennyi altato apuka :o
es siman felebrednek? v ti keltegetitek oket (hatterben a gyerekkel)? sztem ha mi arra varnank, h apa altassa vissza a bebit... hat varhatnank, mig felebred :lol:
Deni es nalatok is a szopi-szam csokkentese (leszoktatas?) a cel? (v apa heppje, h szeret ejjelente felkelni babazni? :mrgreen:)

ja Zuzi, akkor gratulalok! :)
recca

Zuzi nagyon nagy gratula!
zanza

Rec,
apjuk nálunk is hasonlo eset, meg sem hallja a sirást soxor :lol: :lol: :lol: nekem nincs is szivem felkelteni (egyelöre), én meg már megszoktam.
fibi

Fibi, :)
egy ellenző: borókapálinka? :o Nee. A Maja se tetszik. Bocs. Azért barizunk tovább? :wink:
A Bálint viszont nagyon tuti, nem lehetne még egy?

Zanza: kicsi csillag? Kispál? He? :) A te kis csillagod meg úúgyis megnő, hiába próbálod avatarban tartani. :lol:

neet
neet

Zuz,
nagy gratula! Ez a harc volt a véégső, vagy lesz még valami?

Fibi,
a vágózöldzsófia..... sostaricsödön nem a Jóbarátokban van?
neet
neet

Neet :lol:
borókapálesz, ez megadta a végsö lökést :lol: amugy ezt már este kilöttük a vez.név és a növénynevek egyeztethetetlensége (hu) miatt. és a Maja mér' nem, a méhecske bezavar? :wink:
dee, asszem tényleg a Jóbarátok, ahonnan a Fibi is :lol: akkor ez a sors keze :P

KépKép
fibi

ja, és miért van az, hogy ha a ded végre egyszer 8-ig alszik, akkor engem a dilis örjöngö kutyák ébresztenek fel????? :evil: :evil: :evil:

és Neet,
egyszerüen nem találok olyan szép és "egyszerü" nevet, mint a Bálint :( Ill. az Eszter még tetszik. azért barizunk tovább? :wink:
fibi

Zsanci, ki a fene az, aki így eléri 9 hósan??? :shock: vagy az vki más keze? :wink:

Zuzi, akkor most megvan?? :D

Fibi, látom kislányra számítotok :wink: és ha fiú lesz?

votiv 8)
votiv

és B elkezdett éjszaka köhögni, meg höem-e volt, ugyhogy lemondtam a mai progikat :( (exfönöknö hivott angolos továbbképzésre du....)
fibi

Votiv,
tudod, én is álmodozok :wink: amugy fiunevekkel mégjobban meg vagyok löve :roll:
fibi

Boróka szerintem is aranyos, de teljesen egyetértek, hogy vigyáznotok kell a virág/gyümölcsnevekkel :D a Vandához mit szólsz? elég különleges lenne :D
a Csillagot szegényt tuti vörösnek csúfolnák :lol:

nekünk a msh-val kezdődő nevek egy része hullott ki kapásból, hiába tetszene mondjuk a Csilla(g) :D az Ács után, hááát :lol: fiúban egyébként tetszett volna a Lukács :lol: de így?

votiv 8)
votiv

háát, Vanda nem tetszik annyira, a lágyabb neveket szeretem :wink:
Lukács nagyon tuti :lol:
fibi

Neet,
milyen volt az éjsakátok? a miénk kicsit kevésbé pocsék, mint a tegnapi. (de csak kicsit kevésbé..)

Fibi,
drukkkkok, hogy csajó legyen :)

Zuzi,
gratula :)

Votiv,
ha legközelebb lell profi, megbízható asztalos, aki pontosan dolgozik, mint munkára (milliméterre is), mint határidőre, szólj bátan :)
És ti tudjátok már, tényleg lány lesz-e?

Rec,
nálunk is nyugodtan üvölthetne a ded, apától...ha alszik,. akkor felrázni is bűvészmutatvány :mrgreen: Ez azért jó is, mert amikor hazahoztuk Fülest, legalább nem volt lelkifurdám, hogy apa nem tud aludni tőlünk.

Rájli,
milyen a sulid? Hogy sikerült megoldani Kamillát a sulid idejére, meg szopi ügyileg?

Petergabi,
mi van veletek? Hogy álltok a beköltözéssel?

szép napot!

csók

Macsek
macskanyu

Nálunk a hátsó szomszédéknál van egy Vanda baba :)

Fibi,
Lukács jó, de kislányhoz kevéssé illik... :mrgreen:
macskanyu

Neet, Fibi!
sóstarics Ágnes Vég Ödön :lol: :lol: :lol:

szóval már csak az egészségügyi van hátra, arról teljesen elfelejtkeztem :oops: :roll:

Ács Lukács :lol: :lol: :lol: ez tök olyan, mint a Till Attila!

Nálunk apjuk a földön alszik a ded mellett csukott ajtóval, hogy én tudjak aludni. Volt már, hogy úgy mentem át, mert ded üvöltött apa fejétől fél méterre, apjuk pedig édesdeden aludt, én meg elkezdtem rugdosni, mert a hasamtól már nem tudok lehajolni :mrgreen:

Kép
Kép
zuzmo1

Macs,
kösziii :) a Lukácson azért nevettem, mert Votiv irta az Ács Lukácsot :lol:
Neked ma jo sulizást, átjött a méled, köszi :D

Zuzi,
rugdosod szegénykét, ejnye :lol:
fibi

Macsek, ok, köszi :D
nem tudjuk még, mi lesz, elvileg a köv., félidős uh-n már talán meg is mondják, de én inkább nem akarnám tudni, de apa meg igen...
én úgy érzem, hogy kislány. de örülnék egy saját fiúbandának is :D (a focicsapat szóba se jöhet! :twisted:)

apa nálunk csak a szomszéd kisfiúra szokott felkelni :roll: és bökdös, hogy ébredjek fel, mire mondom neki, hogy ez nem az én fiam, arra már rég felébredtem volna :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Zold Gergo :)

nalatok vezetekes telefon hogy martadt a helyen ill hogy maradt meg egyaltalan???????????????????????????????? ronto-bonto Abel...

Kép

Kép

szrekuc

Zuzi,
:mrgreen: :mrgreen: látom, tudsz nevelni is, meg szankcionálni is :mrgreen: szeeegééény Apa :mrgreen:
macskanyu

Szrek,
Gergö tetszik, de rengeteg van körülöttünk :) és tök érdekes, de csomoan legergözik Bálintot (miután már tudják a nevét), merthogy olyan tekergös szerintük :roll: :D
nálunk nincs vezetékes telefon :lol:
fibi

Szrekuc,
már régebben is akartam kérdezni: miért kell a teheneknek reszketni??? / tudod, szakmai ártalom, ha tehénről van szó.. :mrgreen:/
vezetékes telefo, ameddig volt, a könyvespolcon, vállmagasságban foglalt helyet....
macskanyu

Biztos Ábel meghuzgálja a farkukat :mrgreen:
fibi

Neet, nem kicsi csillag, hanem Zöld Csillag, ejnye, hol voltál a 70-es években? :wink:

Votiv, Lukács? Tök jó! És mi van a Samuval? Istinél még próbálkoztál vele. :wink:

Fibi, Szonya? Az még is csak Zsófia. :wink:
zanza

Zuzi!
gratulálok! nem gáz, hogy én az UH-ra drukkoltam? :D valahol lemaradtam! és most - ha meglesz az eü - vezetsz majd egyedül Pajival hátul??? mert akkor jöhettek hozzánk naívan! :D
ancsipancsi

Zanza, ha a Lukács nem megy át... :lol: Samu még játékos, meg Péter és András is.

votiv 8)
votiv

Zanza,
Szonja nekem egyik kedvenc, de apjuk nem akarja :( :(
tényleg, Te hogyhogy emlékszel a 70-es évek zenéjére? azt hittem, fiatalabb vagy nálam, és én nem emlékszem rá :)
fibi

:) Fibie a pont - nem lennek tehen egy mezoben Abellel.... :mrgreen:

vezetekes telo csak akkor van nalunk ha vissza tudom kaparintani Abeltol; mindenhonnan lerantja; nagy almom tovabba egy laptop mert ez a szamitogep-dolog is orulet :)
ma reggel mar olyan sok volt (konyvszekreny-lepakolas szekrenyajto-nyitogatas telefonszetszedes konnektorbol valo kihuzgalasa a dolgoknak reset gomb....) ugyh most jarokaban dolgozik - szekrenyajtot onnan is eleri :) jajajaj

Macs
mi ez a marha-mania? :)

Kép

Kép

szrekuc

Zold Levente? :)

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
Levente tetszik, de Te mindenáron fiut akarsz nekem csinálni? :mrgreen:
fibi

2 fiu egy kislany aztan kesobb megegy kislany :)

Kép

Kép

szrekuc

no jo csak vicc :) ertem en h mindenki szeretne mindket tipusbol egyet :mrgreen: (legalabb :mrgreen: )

Kép

Kép

szrekuc

Eszter az aranyos egyebkent :) no jo befejeztem meg mielott az egesz utonevkonyvet bemasolom :D :D :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek,
:mrgreen: agrármérnök vagyok, ráadásul tejtermelő tehenek a szakterületem :mrgreen:

Ne gondold, hogy a laptop megoldás :mrgreen: itthon is az an és Füles imádja (illetve imádná...) :mrgreen:
macskanyu

ilyenek a mai kőkök. csak a gépezésen jár az eszük :D :D :D

Fibi!
remélem maradunk barátok, de én 2004-ben már kiválasztottam a Leventét. úgyhogy ne csodálkozz, ha elveszem az "ötletedet" :)
habár én megint lányt szeretnék!
ancsipancsi

Ancsi,
és lánynévböl milyet adnál? csakhogy nehogy elvegyem az ötletedet :mrgreen:

Szrek,
én ha lehet, megállnék 2 gyerköcnél :D
fibi

Nem tudja valaki, hogy hol nézhetném (Ügyfélkapu) meg, hogy az utóbbi években milyen tb ellátást számoltak el a nevemre? Kíváncsi lettem.
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: