A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt LányokKép

Idõnként olvalak benneteket, csak nincs idõm írni.Kép

Gitta: Légyszike javíts a táblában, ma megint......KépKép
Így 7c 1cnKép

Puszilok mindenkit: Ildi
hercegné

Sziasztok, Lányok!

Most csak bekukkantok, mert sokoldalas munkám van Kép, pedig reggel, munkába jövet szépen elhatároztam, hogy ma nincs fõnököm, egész nap henyélni és netezni fogok, erre itt várt a meló az asztalon... És ez a szürkeség odakint! Na, mindegy...

ANDIKép
köszi a képet, amint tudok, válaszolok is! Szépek vagytok!

LAURAKép
Te is szép vagy, és nagyon helyes a csokrod is!

Most sorry, de nem tudok a többieknek reagálni, ha végeztem, jövök, és megörvendeztetlek benneteket szokásos kisregényeim egyikévelKép

Kép Mindenkinek!

Rita
knérita

Drága KrisztinkeKép
Abból, hogy most leesett a hõd még nem szabad messzemenõ következtetéseket levonni... Utólag lehet csak tiszta képet kapni arról, hogy milyen is volt a ciklusodKép Megvolt már a pé-ed? Ha igen, esetleg ez egy második péKép MIlyen boldog pillanat lehetett, amikor a gyermekedet rátették a hasadraKép Sokan még ezt az élményt sem éltük át, de biztos, hogy átfogjuk élni valamikorKép Te már tudod, hogy ezért ÉRDEMES küzdeni és harcolniKépKép
Ne szomizz inkább segíts Mineket, hogy átérezzük azt a nagy élményt ami Nektek már megadatott, hisz mi még az "ismeretlen" felé araszolgatunk de Te már tudod, hogy micsoda erõt adhat egy GYERMEKKépKép

Puszi: Doris
doris

Krisztinke!
Ne aggódj, lehet, hogy most van! Akcióra fel! Kép Volt, hogy nekem is késett pár napot (1 hetet) a pé-m! A dokim szerint ritkán de elõfordulhat bárkinél! Lesz nálatok még testvérke is! Kép

Ildi!
Javítottalak!

Üdv:
Gitta
gitta

Drága-drága DorisKép

Igazad van,nincs jogom(?) ebben a topicban az elkeseredésre,hiszen már van egy csodálatos kisfiam.De valahogy mégis...Amióta anya lettem,azóta a gyerek utáni vágyam megsokszorozódott-talán ez furcsán hangzik,de így van.Azt mondják,ha több gyereke van az embernek,akkor a szeretete nem osztódik,hanem sokszorozódik.Így van ez az utánuk való sóvárgással is.
Ami a pé-met illeti,a mostani hõmérsékletesésem nem valószínû,hogy arra utal,mert semmiféle nyákot nem észlelek.Az a ciklusom 12-16.napjai közt volt (akkor is lent volt a hõm),igaz vércsíkosan,ahogy már írtam.Most viszont csupán némi folyásom van (amibõl remélem nem lesz még gomba isKép)
Egyébként AZÉRT a pillanatért valóban bármit érdemes megtenniKép!Láttátok a "Hook" címû filmet?Abban a repülés élményéhez csupán egy szép gondolat kellett.Nos a szép gondolat nekem mindig az a pillanat,és attól azonnal szárnyakat kapok és a felhõk közé emelkedekKép
Nektek is kívánom,hogy mielõbb részetek legyen benneKépKépKép

krisztinke
krisztinke

Lányok!
A hõm leesett 36,4-re ma reggel, valszeg akkor van pé.Tegnap volt játék is. Majd holnap kiderül, melyik oldal most az esélyes.

Edith!Kép
Örülök hogy minden rendben nálatok!Kép Csak ne erõltesd meg nagyon magad jó!? Olyan jó hogy boldog vagy!Kép

Karmen!
Holnap megyek UH-ra, de utána jövök be dolgozni.

Jovika!
Merre vagy?

Rita!
Ez a méhszúrkálás még jót jelenthet!Kép

Puszi

Andy

Puszi

Andy
Gitta!
A 37,4 nagyon szuper hõ!Kép Szerintem baba lesz a dologban!Kép

Krisztinke!
Ne szomizz! Nem szabad elkeseredni.Lehet hogy csak most lesz péd.

Andi!
Szorítok a HSG-hez!
Andy

SziasztokKép

HurkiKép
Mail ment.

GittaKép
Szuper a hõd, minden okod megvan a jó kedvre.

LauraKép
Nagyon szép vagy a képen. Én a profilomba nem szeretnék képet tenni, mert az inkognitómat szeretném megtartani, mert a munkahelyen rámismernekKép Sajnos itt nem tudják a szándékaimat.

Andi28Kép
Drukkolok a HSG-hez. Olyan legyen mint BogáréKép, aki alig érezte.

AndyKép
Majd írj, hogy mit mondott a dokid !!!!

Lányok a hõm esik, mi meg rendületlenül akciózunk !!!! Már hulla fáradt vagyok !

CatEye
CatEye

Cat
Kép
cateye

AndyKép
Mindent bele az elkövetkezõ napokban isKép A hõd remekKép
KrisztinkeKép
Én nem mondtam, hogy nincs "jogod" sírni. Ha ezt érezted ki a soraimból akkor elnézéstKép Pusztán próbáltalak rávezetni, hogy milyen jó Neked, mert Te már látod és ismered az értelmét és azt az érzést amiért bármire képes lennél és leszel isKép Kitartás és ez a hõzuhanás bármitõl lehetségesKép
Esetleg késõbb feküdtél le, nyugtalanabbul aludtál...stb. de lehet egy kitolódott pé. is még ha a mellékes tüneteket nem is érzékeled. Majd utólag meglátjukKép
IldiKép
Sajnálom, hogy megint... Mi van Veletek? Kár, hogy nem tudsz gyakrabban írni...

doris

Jo reggelt LanyokKép

GittaKép

Ne hari, de ma mar a 13.cn-t taposom. legyszi javits kiKép
Koszi elore is!

37.4-HmmmmmKépKépKép Ha virus, akkor az tuti tobb lenne. Szerintem (is) babaKép Legyen babaKép

Galuska

KépKép
galuska

Oké igazatok vanKépAmíg élünk,remélünk...
Most megyek,mert felébredt a kisfiamKépKépKép

puszi mindenkinek : krisztinke
krisztinke

Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!
Most olvastam vissza a tegnap délutáni levelezést és el is könnyeztem magam a karácsonyi szövegeken.
DORIS,ORSI:köszönet a szép szavakért!Kép
EDIT:nagyon örülök, hogy jól vagyTOK!Kép
CATEYE:remélem meglesz az eredménye!Kép
GITTA:mi a Knéritával ma már 16cn-en vagyunk, légyszi javíts! Szuper a hõd!
OFF:sajnos nálam a hõ pici (1 tizedes) leesése mellet nem észleltem nyákot. Ma egy tizeddel feljebb ment. Mit gondoltok nem volt még pé-m és csak pontatlanul mértem (pár napja egy órával korábban kelek).??
VICA:ez olyan szomorú, hogy ilyen messzire kellet menjetek, hogy normálisan tudjatok élni. De a szeretet sokmindenen átsegít! Kívánom Nektek, hogy az idei Karácsonyt családi körben töltsétek, és hogy mihamarabb beköltözzön hozzátok a babuci!Kép
EGCSI:hát elég fekete napotok volt - és pont egyszerre!Remélem mindketten hamar felépültök!
JOVI:merre vagy?
Virág
Virág

Tegnap vettem folsavat. Tényleg adtak recept nélkül is. A férjecském meg olyan aranyos volt, mondta, hogy neki meg vegyünk C vitamint, mert állítólag jót tesz a "matyiknak". Régebben is szedettem vele, de most külön örülök, hogy õ akarta.Kép Ebben a ciklusban már nem fogok Norcolutot szedni, remélem így is jó lesz a hõgörbém. A cickafark-palástfû teát fogom inni a 14. napig, meg szedem a folsavat az Elevittel felváltva. Remélem nem lesz hiába.Kép

DoriKépRitaKép
Köszi, hogy tetszik a kép.

CatEyeKép
Köszi.KépNem baj ha nem teszel a profilodba képet, Téged láttalak a zebrafarmon.Kép Egyébként én sem hagyom idõtlen-idõkig a profilban a képem,csak addig amíg megnézitek utána leszedem. Bizonyos fokig én is tartok a munkahelyi olvasóktól, ezért nem a saját nevemen jeletkeztem be. Ugyhogy csak "ál"Laura vagyok. Szerintem ez jó az Internetben, hogy mindenki megtarthatja az inkognitóját és névtelenül sokkal õszíntébb az ember. Kép

Laura
Laura (laura2)

VirágKép
Utólag tudjuk megmondani,hogy ez pé. vagy sem. Kíváncsi leszek az elkövetkezõ néhány napid hõjére.

LányokKép
Holnap még jövök dolgozni, de péntekem már megyek a tüdõszûrõbe ismét ill. hétfõn vagy kedden a mûtét elötti kivizsgálásra (vérvétel, EKG..stb.) ezért most péntektõl betegállományban leszek és legközelebb már az új helyemre érkezek vissza, így nem tudom, hogy mikor és mennyi idõre tudok majd bekukkantani hozzátok. E-mailt légyszi csak holnapig küldjetek, utána már ne, mivel hamar megtelik a leveles ládám és ezt itt nem nagyon szeretik. SMS-ben fogok majd hírt adni magamról és sajnálom, hogy nem lehetek Veletek ennyire sokat és ennyire intenzíven mint eddig, de most ezt a helyzetet kell elfogadnom és örülnöm is, hisz így van állásom és munkámKép

doris

DorisKép
Bocs az elõbb lemaradt az "s".
Laura (laura2)

Köszönöm mindenkinek, remélem igazatok van! Magamnak már sikerült bebeszélnem a pocimba, csak fenékre ne üljek pár nap múlva! Kép Nem akartam leírni, de már annyira idegesít, hogy nem tudom senkinek elmondani, pedig félek tõle, hogy csalódom! Szabályosan érzem, hogy most sikerült! Pedig még van majd egy hetem addig, amikor nem kellene megjönnie! Mi lesz, ha tévedek? Már most tiszta idegbeteg vagyok a gondolatra, mi lesz, ha vasárnap megjön? Mellesleg meg minden reggel úgy kelek, hogy majdnemcsak hánynom kell (meg útközben is a munkába menet, meg itt is). Bocsi! Megduzzadtak a cicijeim is, undorodom a szagoktól. Nem értem, ahhoz hogy ezt érezzem, még több idõnek kellene eltelnie, nem? 1,5 héttel a pé után ez egy kicsit korai szerintem. Félek, hogy csak tényleg bebeszéltem magamnak. Nagyon nagyon szeretném, ha mégis babuli lenne odabenn.
Na, most jól kisírtam magam, de valamelyest megkönnyebbültem. Szerintetek létezik ilyen, hogy a tünetek ennyire korán jelentkezzenek valakinél, ha tényleg azok egyáltalán????????????????? Ismertek valakit, aki már szinte 2-3 nap múlva biztos volt benne?
Utoljára akkor éreztem magam így, amikor tényleg volt odabenn valaki! Kép

Üdv:
Gitta aki nagyon bizonytalan és kétségbe van esve, de azért nagyon boldog Kép
gitta

GittaKép
Remélem, hogy nem csal a megérzésed!
Én úgy emlékszem, hogy amikor terhes voltam a szagokra én is nagyon hamar érzékeny lettem, még mielõtt tudtam volna, hogy baba van a dologban. Hányingerem viszont egyáltalán nem volt. Drukkolok neked!Kép

Laura
Laura (laura2)

Gitta

A barátnõm azt mondta, õ azonnal érezte, hogyí terhes, és az is volt...Kép
javítanál légyszi, nem 28, hanem 29 cn, de sajnos úgy érzem, nem sokáig.Kép

Beszti

Elküldöm még egyszer, kösziKép

Orsi

Mindjárt írok magánbanKép

Bea
Bea

GittaKép
Létezik ilyenKép Próbálj megnyugodni. Épp MJMóni írta, hogy ha jól emlékszem a pé-t követõ 3.-4. napon már érzett hányingertKép
Drukkolok nagyonKép

doris

LauraKép
E vitamint szedessél a pároddal, az nagyon jó a matyikra. A tökmagolajat szokták még ajánlani, de az tele van E vitaminnal.

VirágKép
Lehet, hogy még nem is volt pé-d. Neked le szokott esni a hõd, vagy csak megindul felfelé ?

DorisKép
Kaptál már idõpontot laparra ?

GittaKép
Úgy legyen, hogy megérezd. Nekem azt mondta a dokim, hogy 10 nappal a pé után már vérbõl Õk meg tudják mondani, hogy van-e létrejött terhesség.

Cat

Cat
Kép
cateye

Bocsi mindenkitõl!
Már szétszórt is vagyok! A tegnapi táblának csak a felét javítottam valamiért!!! Kép Pótolom, remélem most már jó! Kép

Kép

Üdv:
Gitta
gitta

GITTAKép
szoritok, hogy jók legyenek a megérzéseid! Az szerintem mindenképpen jó jel, hogy ugyanazokat érzed, mint az elõzõ alkalommal, és a hõd is nagyon jó. Az pedig, hogy a pé-tõl számitva ki mikor érez valamit, teljesen alkat és egyéni érzékenység kérdése. Mert a hányingert még beképzelheti magának az ember, de a hõmérõt szvsz nem lehet becsapni, és a ciciduzzadás is jó jel. A pé után másfél héttel a babó már beágyazódott (ha megtermékenyült a petécske), tehát onnantól dolgozik a sárgatest, termeli a hormonokat, hogy megmaradjon a terhesség, ezek a hormonok okozzák a tüneteket. Tehát én bizom Benned, hogy Te leszel a következõKép, aki ilyet produkál: (remélem, most sikerül feltölteni)
Kép

Még nem végeztem, de ezt le kellett irnom...

Puszi,

Rita
knérita

Gitta!
A tüneteid nagyon jók. Miért ne jelentkezhetnének ilyen korán a tünetek. Minden nõnél más, nálad hamarabb kezdõdik.
De jó lenne ha baba lenne a pocidban. Ezt jövõ héten már megtudjuk? Nagyon szorítok és ne idegeld magad!

Cateye!
Tessék csak szorgalmasan akciózni mi is azt tesszük!Kép

Doris!
Melyik nap lesz a laparod? Majd gondolok rád az aznap. Azért értesíts minket az eredményrõl.

Puszi

Andy
Andy

Nem töltötte fel a zebrámat, brühühü...

Rita
knérita

Megpróbálom más formátumban, hátha igy sikerül...

Kép

Rita
knérita

Hurrá! Ezek szerint nem szereti a .jpg-ket...

GITTAKép
tehát egy ilyet kivánok NekedKépKép

Rita
knérita

CatEyeKépAndyKép
Nem tudom, de valószínûleg jövõ hét szerdán kell befeküdnöm (ünnepnap) és csütörtökön lesz a mûtét. Most nem akarom megkockáztatni, hogy újból megfázom és ezért ne tudjanak majd elaltatni.
LányokKép
Ebben a hónapban produkáltam elsõkén barnásozást és tegnap mikor egy kicsit nagyobb foltot találtam akkor azt gondoltam, hogy megjött a menzim, de még mindig csak pöttyök vannak... Egyszerûen nem tudom, hogy ez az igazi menzi vagy nem. Most meg már megkértem a mûtétre az idõpontot...remélem nem akkor fog dölni belõlem.... Mit gondoltok, mikor vált át normális menzibe ez a dolog?

doris

Lányok!
Köszönöm! Kép

Rita!
Jaj, de ismerõs! Most is itt vogyorog rám a monitor tetején! Kép Ezt még anno, én szkenneltem be, ugye?Kép

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép
Tudom, hogy endod van, de nem lehetsz mégis babás?

Laura
Laura (laura2)

Szép napot mindenkinek!

EgcsiKép jobbulást!

DorisKép Talán igazad van, kell a kis hátralépés, hogy aztán új lendülettel nekifussunk a célnak..
A Holddal kapcs., persze, hogy van esély, csak pontosan nem tudni, hogy hány óra hány perckor leszel Holdas. Kiszámolom neked déli születéssel, az a közepe a napnak, tehát ennek megfelelõ értéket tudok majd mondani. Az eltérés ne zavarjon nagyon, a HNszög elõtt 36 órával és utána picivel még OK az akció, bár inkább elõtte. Tehát, ha azt mondom neked, hogy X nap 10 ó 4 perc, akkor elõtte egy nappal már érdemes belefogni a hancúrba..!

Rita! Hát ez a pusziszkódó nagyon édes!!!!KépKépKépKép
Hogy csináltad?

KrisztinkeKép Nem akarok okoskodónak tûnni, de szerintem ez pszichés alapon van, meg a stressztõl... valahogy úgy érzem. Szerintem itt mindenkinél, aki testileg egészséges. Nekem van egy ismerõsöm, szintén testileg ok, és 7 évig nem jött a babó, aztán kilépett a mh-rõl, és otthon háztartásbelit "játszott". 4 hónapon belül terhes lett!!! Ma már boldog édesanya. Tudom, hogy sokaknál nem megoldás a munka feladása, mert hát élni is kell valamibõl, ezt csak azért írtam le, hogy a stressz mi mindent gátolhat.
Egyébként hány éves a kisfiad?

Ja, és még egy info, mától kb. két napig bezárólag kislányok elõnyben! (Hold a Halak jegyében...)

üdv,
krissi
krissi

LauraKép
De aranyos vagyKép Nem, nem tartom valószínûleg, hogy tehes lennék,hisz érzem,hogy ez a menzim elõszele (görcsök, fájdalom meg a barnásozás) csak mivel még soha életemben nem produkáltam "barna rémet" ezért meg vagyok lepõdve magamon és fogalmam sincs, hogy mikortól kell számolni a menzit...
Tud valaki tippet adni? Lehet, hogy korai volt bejelentkeznem a mûtétre, és akkor is vérezni fogok... Ebben a hónapban sutba vágtam a hõmérõmet, úgyhogy nem mértem semmit, így abból sem tudok következtetni.
KrissiKép
Én nem bánom, ha óra percre nem tudod meghatározni a dolgot, elegendõ, ha a napját be tudjuk határolni valahogyanKép

doris

Jaj, lányok, sziasztok, tiszta melóhegyek vártak engem is ma, mint Ritust.

Doris Kép Hurki Kép Orsi Kép Lányok Kép
Nagyon köszi a pátyolgatást a tegnapi pityogásomra.

Doris Kép
A mensi nekem is pont ilyen volt, mint neked, emlékszel még el is számoltam magam, szóval a pöttyök is számítanak, kezdd szerintem onnan az 1. napot. A barna nálad csak egyszeri dolog lehetett, ne izgulj Doriska.

JA, az a néhány talis kép megvan, akit érdekel az írja ide meg, és du, vagy este vagy éjszakaKép elküldöm mailben.

Puszka
Nikie
nikie

DorisKép
Csak azért kérdeztem, mert nekem a terhességnél hasonló volt. Vártam azt adott idõben, hogy megjöjjön, akkor nem jött. Pár nap múlva jeletkezett barnásozás, hasgörcsök és nem is tudom hányszor voltam úgy, hogy na mostmár biztos megjön. Volt is néha kevéske vér, én ennek ellenére csináltam meg a tesztet, és ott virított a két csík.
Azért lehetnek még csodák nem?Kép

Laura
Laura (laura2)

NikieKép
Köszi a tapasztalatotKép
LauraKép
Akkor bocsi, hogy ilyen bambán reagáltam, csak eddig ezt még nem írta senkiKép Hát majd figyelem magam de akkor úgy számolom, hogy a tegnapi nagyobb pötty volt az elsõ nap aztán majd meglátjukKép Egyébként semmi babára utaló jelem,tünetem nincs így azt gondolom az idegeskedés lehet az oka ennek a furi barnázásnak...

doris

DorisKép
Laurának igaza lehet. Neked soha nem volt hormongondod. Nem lehet, hogy babó van a dologban ? Be ne feküdj úgy laparra, hogy nem nézetted meg !!!!! Egy Gabrielt megérKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

DorisKép

Csupán az a nagy eltûnésem oka, hogy nagyon belevetettem magam az álláskeresésbe..
Most már van 1-2 hely ahová reményeim szerint fel is vesznek, csak még folynak a tárgyalások, bízom benne már nem sokáig.
Amúgy semmi újdonság babatéren...Várom a hormoneredményeket (valamikor nov.1-2 körül lesz kész), ezután fogok leülni a dokival beszélni.
Annak örülök, hogy úgy néz ki a menzim beállt 32-34 napra.
Kicsit most el vagyok kenõdve, hogy megjött, mert semmi elõjele nem volt, ill. nem olyan mint szokott.
Inkább furcsán éreztem magam, de már rájöttem, hogy ez csak a képzelet játéka. Pont tegnap este beszélgettünk errõl a párocskámmal.Pl: Utálom a zöldborsófõzeléket, de tegnap azt fõztem, mert õ meg imádja. Nem hiszed el, de 3 nagy tányérral megettem, mert annyira megkívántam, pedig azelõtt még a szagát se bírtam elviselni.
Szóval ilyenek, de amúgy most jól vagyok....Inkább az álástalanság vágott egy kicsit haza lalkileg, de remélem már ez is meg fog oldódni.
Nagyon szorítok a mûtéthez, reméljük minden rendben lesz.Kép

Most rohanok mert vár a fõzés,

Pussz MindnkinekKép Ildi

Ps: Gitta: Ha nem nagy kérés, megteszed, hogy most már beírod a nevemhez, hogy 32-34 nap rendszeres ciklus (remélem nem szóltam el magam)
hercegné

Doris!Kép

A BARNÁSOZÁST NE SZÁMíTSD a ciklus elsõ napjának, még akkor se ha egy kis vér van benne! A ciklus elsõ napja amikor rendesen (folyamatosan) vérzel!!! Ez biztosan tudom mert én mindig napokig barnásoztam, nem is kicsit és ezért rákérdeztem a dokinál!
REMÉLEM BABA VAN A POCIDBAN!!!++++++++++++++++++++++++++++++
Puszi, Szonja
Szonja

Még jó hogy visszajöttem.

Szonja, Doris Kép
Nem a barnától kell számítani a mensi 1.napját, hanem az elsõ piros pöttytõl.
Szonja Kép Nemcsak a folyamatos vérzés számít!!!

Nikie
nikie

Irtam egy csomót, de elszállt!Kép

SZóval (megpróbálom mégegyszer):

Krisztinke!

Én már nem irogatok ide csak ritkán (de olvasok ezerrel), de láttál volna egy évvel ezelött itt a "ma megint.."-ben!
Pont ugyanezek voltak a problémáim, és még idönkétn szégyenkeztem is, hogy hogya lehet ilyen, hogy van már egy gyerekem és mégis annyira el tuok keseredni. Az eslö elsöre összejött. A problémák is pont akkor kezödtek el, amikor elhatároztuk: jöhet a következö. Barnásoztam, összevissza hosszúságú ciklusaim voltak (28-44), voltak anov. ciklusaim, és még az is kiderül, hogy valószinü egy petefészekkel élek.
Igazad van, a gyerek utáni vágy nem csökken attól, hogy egy már van, mintahogy a szeretet sem oszódik, hanem minden gyerekkel növekszik.
De nem keseredj el nagyon, mert az nem jó a családodnak, a kisfiadnak.
A türelmed gyümölcse beérik, mintahogy végül nálunk is 13 ciklus után. És most már itt szuszog a babakocsijában.KépKép (A születéskori képe a profilombanKép (a nagyobb 3 hónapos képeivel együtt, mert nagyon hasonlitanak).)

(Bocs mindenkitöl, aki már kivülröl fújja az élettörténetem Kép, de gondoltam újra leirom, mert lehet, hogy Krisztinkának most segíthat egy kicsit)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Doris!
Nagyon furcsa vagy, mert neked egybõl meg szokott jönni. Egy tesztet megér nem? Azért mert endod van lehetsz még babás!!! Lehet hogy pont akkor amikor nem is számítasz rá. Beszélj a dokiddal majd õ megmondja mi legyen.

Lányok!
Szerintem beindul az õszi babaesõ!!!

Andy
Andy

Doris!
Bárcsak... Annyira örülnék neki! Kép Hát még te! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Beszti

Mail ment

Bea
Bea

CatEyeKép
Én már jártam úgy, hogy 17-18 napos 37 feletti hõmérséklet, hányinger és enyhe cicifájdalom mellett sem voltam babás pedig tuti biztosan azt éreztem, hogy babás vagyok... Nos, most biztosan érzem, hogy nem vagyok az. De aranyos vagy, hogy rábeszélsz a tesztreKép Van is otthon valamilyen a fiókomban de a márkájára nem emlékszem. Ha nem "normalizálódik" a menzim akkor csütörtök-pénteken megnézemKép
IldiKép
Annyira sajnállak és hidd el annyira együtt tudok Veled érezni. Nem tudom az utóbbi hónapokban mennyire tudtad követni az eseményeket de pont azonos cipõben jártam mint Te. A hõm magas vaolt nagyon sokáig, a cicim feszült és folyamatos hányingerem volt. Nem elviselhetetlen, de folyton érzékelhetõ. Itt meséltem is a Lányoknak, hogy tényleg nem az elmém játszadozott velem, ezeket a tüneteket fizikálisan is éreztem... Ennek ellenére megjött... Élénken, bõségesen, darabosan... Én azt gondolom, hogy nem képzelõdtél, és talán lehetett ott valaki aki sajnos nem tudott kellõen megtapadni... Ne vádold magad azzal, hogy képzelõdtél. Én soha nem produkáltam pszihés tüneteket és azt gondolom akkor sem amikor éreztem a fent leírtakat. Pusztán a szervezetem nem volt elég erõs ahhoz, hogy megmaradjon az a baba... Az állás ügy nagyon nehéz. Ez a hónap nekem is idegeskedéssel telt, mert sokáig azt hittem utcára kerülök és így, baba-project közepén semmi esélyem sem lett volna új helyet találni ahol adott esetben tolerálták volna a lombikot. Most szerencsémre úgy alakult, hogy mégis lesz 6 órás állásom ezért megértem,hogy milyen gyötrõ lehet most Neked... Nagyon sok iskert kívánok és remélem jók lesznek a hormonleleteid isKép Fel a fejjel és ha kedved és idõd is engedi akkor légyszi jelentkezz majd be hozzánkKép

doris

Nikie! Kép
A folyamatos vérzést úgy értettem, hogy csak vér és nem barnás-véres (elnézést!). Egyébként ha csak 1-2 napig van barnás az lehet, hogy csak az elõzõ ciklusból "maradt".
Na, mindegy! Én csak elmondtam amit a dokim mondott!

Szonja
Szonja

Szonja Kép
Így már igaz.
puszka
Nikie
nikie

Jaj, Gitta, hát ezek nagyon jó hírek!KépKépKép Csak csendben mondom, nehogy elkiabáljuk. Teljesen mindegy, milyen tüneteket produkálsz, ha fent van a hõd, akkor szerintem OK!
Bár nekem nincs nagy tapasztalatom a témában, de annyit tudok, hogy ez mindenkinél más, és inkább a saját tapasztalataidra hagyatkozz, hogy hogyan reagált a tested elõzõ alkalommal.

DorisKép Lehet, hogy ....? Fõleg, ha még soha nem barnáztál!

Jaj, de drukkolok mindkettõtöknek!!!!

ÁnyezKép Nagyon ari vagy, és teljesen igazad van. Depis mamihoz nem jön babó. És én már nem is vagyok az.

üdv,
krissi
krissi

SzonjaKép
Nagyon köszönöm, hogy elmondtad amit tudsz a dologról, mert én abszolult nem tudok semmit, mivel nem produkáltam eddig ilyesmitKép
NikieKép
Tudom, hogy a Te tapasztalataid mások voltak ezért Neked is köszönöm, hogy leírtadKép Miattam aztán össze ne kapjatokKép
BesztiKép
De jó, hogy "beugrottál"Kép Tudod, most lesz a laparom és ebben a hónapban barnásozni kezdtem (soha azelött...) és már 3 napja barnázom de fogalmam sincs, hogy mikortól számoljam a menzit. Tegnap kicsit nagyobb volt a pötty ezért gyorsan betelefonáltam a korházba és valószínûleg szerdán kell majd befeküdnöm, de most elbizonytalanodtam, mert ha így halad a menzim, akkor fogalmam sincs mikortól és meddig lesz élénk a vérzés... Lehet, hogy pont belecsúszom a lapar idõpontjába. Most mi a fenét csináljak? Azt hiszem hagyom az idõpontot úgy ahogy van és szépen bemegyek és maximum hazaküldenek ha nagyon vérzem... Mit gondolsz mikortól számít a menzi menzinek? A hõmet nem mértem, ezért nem tudok kalkulálni sem...
GittaKépAndyKép
Aranyos vagytokKép Nektek is köszönöm a drukkot, de eddig még egyszer sem jött be a babuka dolog ezért nem bízom benne. Semmi sem utal a babára, lehet, hogy tényleg a lapar elötti vizsgálatok (ciklusom 9. napján történt) okozzák ezt a barnázást.Kép

doris

Doris!Kép
Nem fogunk összekapni! Fõleg mert mindketten ugyanazt mondtuk csak másképpen!Kép
Pusz, Szonja
Szonja

Sziasztok csajok!
Gitta! Bár úgy lenne...szorítok nektek, csak ne idegeskedj!
Rita! Az a puszi nagyon tetszik, hogy csináltad?
Képzeljétek, ma egy fokkal alacsonyabb volt a hõm, mit gondoltok, emelkedhet még?
Szörnyen sasolnak, úgyhogy majd késõbb benézek, majd írok is valamit ezzel kapcs.
Puszi, Anna
Ja, Én nagyon várom a Karácsonyt, minden negatívumával együtt...

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bea!

Mél ment vissza (most)!

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Elszállt az egész hozzászólásom brühüKép
Gitta juj de szorítok, ki sem mondom nehogy elijesszem, de ezek nagyon jó jelek! Kép
Vica, csak becsülni tudlak Benneteket az akaraterõért, ilyen kitartással biztos lesz babó Kép
Egcsi, ahogy a párom mondaná ön és közveszélyes vagyok, de Ti túltesztek rajtam is Képgyógyulásszatok, addig meg amig nem kaptok lábra, hát vigasztaljátok egymást az ágyban Kép
Doris, szerintem ne aggódj a barna miatt, ebbõl csak jól jöhetsz ki, mert vagy babó van most, vagy meglesz a lapar és aztán lesz babó. Mellesleg az sem lenne meglepõ ha a stressz amint átmész és átmentél okozná ezt, szóval nyugi Kép
Tegnap a 4 éves keresztlányom és a 6 éves keresztfiam kissáskákat játszottak nálunk és felfaltak mindent aztán azt játszották az autóban, hogy õk a szüleim és én üljek hátra és ilyet mondott "kösd be magad kicsim" meg kellett zabálni õket,...kisbabát szeretnéééééék ugye hallod gólya!
Hurki Kép
hurki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: