A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Jó reggelt,
Rémes éjszaka! 2-től 6-ig sikítozás, gőgicse, cumi ki (üvölt) cumi be (röhög) és ezt kb ezerszer. És ma vidéki temetőjárást terveztünk de ez kudarcba fúlt, Apa ment egyedül mert alig látok ki a fejemből.
Ha a gézengúzoknak kell még egy hálótárs, itt az enyém!! :D :D :D olyan jó olvasni, hogy nem csak én szíttam. :mrgreen:

Votiv,
Engem megmenekített a striáktól az öv, bár az is lehet, hogy a spártai minden estekrémezésvastagon is hozzájárult. Erről a te övedről én is úgy tudom, hogy a terhesgatyót "helyettesíti" de ez télen sztem nem túl bölcs. nehogy megfázzon a poci!!!
akata

Ami a Kismamában van az nem bandázs néven fut? És inkább ruhafogó szerepe van? :roll:
Ilyen hasfogó/tartót Cindy Crawford is hordott :lol: és csak azon sápítozott, hogy nem ruhatervezők találták ki, mert akkor vmi dizájnt is kapott volna. :roll: - De ez csak egy legenda. :wink:

Összeköltözök kiskorúak! Kell egy pisis? :wink:
zanza

Recca, örülök! :mrgreen: :mrgreen:

Holnap szabadok vagyunk, nem megyünk játszóházba! Van vkinek kedve hozzánk? :roll:
zanza

készül az új megasztár!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
http://index.hu/kultur/media/mtvmega1025/
HURRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Sziasztok!

Kicsit sok a dolgom ezért nem írok mostanság, Bendi, suli, vezetés, háztartás stb. De főzés közben nézem miket írtok. :P (notebook a konyhapulton)

Zuz, köszi az érdeklődést, vezetés megyeget, elvileg már csak 3 alkalom és jöhet a vizsga, de még nem tudom mikor, most megint nem ér rá az oktatóm. :? De még én is elég bizonytalannak érzem magam, neked hogy megy?

Bendi pedig újabb és újabb veszélyes mutatványokat talál ki...szokás szerint ő mindent el akar érni és mindenhova fel akar mászni, már rájött arra is, hogy a konyhapultot úgy éri fel, ha kihúzza az alulról második fiókót, bemászik és feláll. :twisted: Meg már a székre felmászás is megy és már azt is kapizsgálja, hogy ha odatolja valahova a széket ahova fel akar mászni akkor nyert ügye van... :twisted: :twisted:

De egyébként jól vagyunk. :lol: Elég mázlisták vagyunk, hogy nem töri magát össze a kis gézengúzunk. Ja igen, azt még akartam írni, hogy a rajzolás nagyon megy, már a falakon és a bútorokon is látszik... :roll: mivel balga módon mindig azt hiszem, hogy csak a füzetbe fog rajzolgatni és ha nem figylek öt percig, akkor már valahova odarajzol a falra.

De, hogy valami jót is írjak a kis mókusról, most az a legkedvesebb elfoglaltsága, hogy segít nekem kipakolni a mosogatógépből. :D Egyenként hozza oda nekem a tányérokat a szekrényhez, közben nagyon örvendezik magának én meg nem győzök olvadozni, hogy milyen ügyes és okos kisfiam van, és egy szavam sem lehet, hogy nem segít senki a házimunkában. :D

ruz
ruzicsky

Zanza,
holnapunk már zsufolt, de esetleg jövö péntek? a Sugárban levö játszoházra gondoltál?

Macs,
mivel nem irtad meg az ötletedet a házra, igy tegnap éjjel kénytelenek voltunk tervrajzot késziteni a bövitésre :mrgreen:
fibi

csatlakozom a klubhoz...

itt fél 4-kor kezdődött az éjszakai buli, és pechemre előtte egyig dolgoztam, így azt se tudtam, hol vagyok... peluscsere, italozás, hosszas hátsimogatás után nagy nehezen visszaaludt, aztán fél hatkor újra nekiállt nyekeregni :roll: ekkor már képtelen voltam felkelni hozzá, de szerencsére kiszolgálta magát az ágyban hagyott cumiból és megint elaludt. aztán 8-kor keltünk a kaputelefonra, de még kellett vagy tíz perc, mire rendesen forogtak a szemeim... persze ő most édesen pihen 10 óta :) mindjárt fel is kell keltsem, fél 1-re megyünk fejleszteni...

Ancsi, az már nem fenyeget, hogy leessen rólam a gatya :lol: de azért az elképzelhető, hogy kivillanna a cipzár meg ami alatta van, és az úgy már elég kellemetlen lehet, igazad van! megfontolom még ezt a szalagot...

votiv 8)
votiv

akkor én most mázlista voltam a fél 5-ös dajdajozással? :? aztán fél 6-kor megint, és fél 7-kor végleg felkelt a gyerök :roll:
fibi

Mindig meg kell állapítanom, hogy az én gyerekem fordítva működik, azon ritka lkalmakkor, amikor a Tietek dajdajozik, az enyim alszik :lol: :lol: :lol: Én mindenkivel együtt tudok érezni :wink:

Votiv!
Zanza írta, és tényleg így hívják azt az övet: bandázs. És ez valami olyasmi, amit visszahajtassz a csípődre, és akkor nem látszik a nyitott cipzár. Asszem árulnak a Brendonban is, ott fel tudnád próbálni, és akkor kiderül, hogyan funkcionál :wink:

Ma 15.50-től kéretik rám gondolni, és csupa pozitív energiát küldeni!!!! :D

Kép
Kép
zuzmo1

Megvagyunk mi is, csak bekaptunk vmi hányás-hasmenéses vírust, és felkelni is alig volt erőm, nemhogy a gép elé ülni... Először azt hittem gyomorrontás, de aztán apa is csatlakozott, szerencsére Bálint jól van :) és tegnap tudott anyám jönni segíteni, különben nem tudom hogy bírtam volna. Ma már sikerült fél zsömlét megennem és bent is maradt, hurrá!

Éjszakázó mamiknak sok +++++!
Nálunk is volt műsor hajnalban, de mindketten úgy ki voltunk ütve, hogy egy órát bírtuk csak dajkálni Bálintot, aztán beraktuk az ágyába :( még ott méltatlankodott kb 10 percet, aztán lefeküdt és elaludt.

Okos és dumáló csemetéknek nagy gratula, csuda édesek :D :D

Fibi :) Ti hogy vagytok? Torkod?

Ruz :) Bendi mutatványai :shock: :lol: Nálunk is így jutott fel Bálint az asztalra (segítségül hívta a széket).
denizsa

Zuz :) Gondolok Rád és mennek az enegiák is :wink: de mi is lesz akkor? Bocsi, ha kicsit szelektívan bírtam visszaolvasni :oops:
denizsa

Zuzi,
drukkolok! talán vezetésböl vizsgázol? :wink:

Deni,
jaaaj, ez a fránya virus :( mielöbbi gyogyulást Nektek!++++
köszi, torkom teljesen rendben, már csak kicsit taknyosak vagyunk, nem vészes.
fibi

Fibi!
talált :wink:

Deni!
Hű, eszembe jutott, amikor nyáron én is benyaltam egy ilyen vírust :cry: Ez annyira le tudja gyengíteni az embert :cry: Remélem, hamar rendbejöttök! Még jó, hogy Bálint nem kapta el, és látod, el tud aludni egyedül is :wink:

Ruz, Deni!
Nálunk a székről való tovább mászás már olyan szintre fejlődött, hogy a gyerek be tud mászni a mosogatóba :lol: :shock: DE: rájöttem a megoldásra. Vettem jó vastag ülőpárnát az ikejában, és így nem tud felmászni a székre. Hozzáteszem: MÉG!!!! :lol:
zuzmo1

Sziasztok!

Csatlakozom, az éjszaka nálunk is felért egy katasztrófával :cry:

Deni!
Jobbulást nektek, szerencse, hogy Bálint nem kapta el!

Kép
Kép
manoka11

Fibi, nademostmár méltem :)

Deni,
gyógyulj hamar-hamar :) +++++++

Akata,
:mrgreen: legszebb öröm ugye... :mrgreen: nyitunk a Dedeknek egy nagy, közös, hangszigetelt ordítószobát, körös körül csendes hálószobákkal... :mrgreen:

na megyek etetni, szólt a Reklamátorom :)
macskanyu

Ja és Zuzi:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

:mrgreen:
macskanyu

Zuzi!
+++++++++++++++++ uh-ra mégy??

Deni!
buljatok! +++++++++++++++++++

Johi!
gyógyulgattok már?
ancsipancsi

Zuz, sikerülni fog!!!! :D

Deni, Fibi, jobbuljatok!

Ruzi, de ügyes nagyfiad van!!! :D rajzolás :lol:
képzeld, Isti legújabb heppje, hogy kipakol a szennyestartóból, és a ruháimat beletömi a klotyóba! tegnap csórt egy fakanalat is, és azzal tömködte befele :shock: csak tudnám, hogy miért kizárólag csak az én ruháimat?? :twisted:

Macs, ha minden igaz, már úton a bútor!!! :D

votiv 8)
votiv

halihó!
nem követtem az eseményeket, csak ma és tegnap este olvastam egy kicsit.
megvagyunk csak úgy beállt a hátam, hogy alig bírtam dedet emelni, :( s anyósékat kellett segítségül hívnom. már majdnem teljesen rendben vagyok, de most a családban történtek súlyosabb betegségek, s arra koncentrálok, hogy pozitív maradjak.

fogak száma: 0, fehér pöttyök az ínyen 96 8)

Zuzi! alvás: nálunk is átlagos éjszaka volt, szóval aludhatnak együtt dedeink :lol:
drukk a vizsgához!

Den! Fibi! bulást nektek.

nem olvastam mi az urban legend(vki megírná) a szocpolról, de ezt találtam:
http://www.cegexpo.hu/index.php?page=71

Votív! a kismamában láttam egy övet, ami addig jó, amíg a gatya rádmegy, de már nem tudod begombolni. ára sem volt vészes.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

kissé brutál, de néha vicces táncos hómvideó összeállítás
http://www.youtube.com/watch?v=_PtMba77uzI

Neet, ma vettem a Metróban Terrys-t, és életem második legfinomabb csokija!! a belga tengergyümölcsök után :D zseniális :D és az is, ahogy a gerezdeket kell szétbontani :D úgy élveztem, mint egy kisgyerek :D

votiv 8)
votiv

Sziasztok,

Visszaolvasni leheteltenség titeket, egy sokat irtok, kettő ded nem enged.

Éjszaka nálunk ma jó volt, de néhány előző az igazán kaka.... na nem is részletezem, de Fanni fél óránként sírt 20 percet. Szuper volt.

nem tudom mi lehet vele, néha van hőemelkedés, láz, persze fogai jönnek ezerrel, pisimintát kellett volna vennem, de nem jött össze, igy most nem tudom meg, hgoy van-e valami húgyúti fertőzése.

Tali most nekünk nem jó, mert elutazunk, de jövő hét második felétől már leszünk és remélem már mehetünk is társaságba.

Deni: jobbulást nektek.

Zuz: drukkolok ám.

Szép napot mindenkinek Johi

Kép
Kép
johanna1975

Votiv,
kíváncsian várom :)

annak aki szereti: The new adventure of Scrat:

http://ziza.ru/2006/10/25/No_Time_For_Nuts.html

:)
macskanyu

és ezt meg annak, akit fel kell vidítani :)

http://www.youtube.com/watch?v=NINJQ5LRh-0
macskanyu

mi is forditva működünk, ma egész jól aludt, és talán 2 hét után kezdi felfogni,h éjjel nincs cici...már apáját hivja, ha éjjel felkel... :?

Zuz,
hajrá!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs,
köszi, megkaptam :D

Barbi,
és ma már jobb a hátad?

Zsan,
és férjed hogy altatja vissza Igit?
fibi

Fibi, nem a játszóházra gondoltam. Csak úgy lógni. :roll:
zanza

Zanza,
ja, akkor rosszul olvastam :roll:
és jövö pénteken nem értek rá logni? :lol:
fibi

Nálunk is necces volt az éjszaka, Dóci taknyos kicsit, Marci is szörcsög, de csak egész lehelletnyit, reméljük, így is marad! :) Viszont az éjjel ébredékenyebbek :? Node ez van, ezt kell szeretni :lol:

Ruz,
én is imádom, amikor D. segít a teregetésben :D Nálunk a ruhaadogatás és a csipeszborogatás a slágerek :)

Zuz,
drukkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!! :)

Deni,
fosóshányós brutál vírus :( Heverjétek ki gyorsan!!!! :)
kisün

Mindenki! :)

megvan a fejtörős végeredménye:

az 1., tényleg fűrész,

a 2., tököt esznek és háremhölgyeket visznek... :shock: :shock:

no comment...

Vera,
Füles is imád teregetni :mrgreen: kár, hogy így fél óráig tart, de olyan édesek ilyenkor... :)

csók

Macsek
macskanyu

Fibi, háááááát (a la Pom-pom) :wink:

Nálunk a mosogatóba való bepakolás megy nagyon. :mrgreen:

Ha ennyi ébredő baba volt, nincs vmi front? :roll:
zanza

A mai nap történelmi jelentöségü: átöleltem a fiamat, és azt mondta nekem kétszer is, hogy SZERETLEK! Szoktam neki ilyet mondogatni ölelés közben, de ezt Ö ma mondta ki elöször, és NEKEM :D :D :D

Macs,
fejtörö :shock:
Scrat-et B is megnézte az ölemben, akkorákat kacagott, és a végén mondta, hogy "mégmégmég" :D

Zanza,
ez arra válasz, amikor megkérdezi, hogy "Picur, megvárhatlak?" :D
fibi

Fibi, pontosan. :lol:
zanza

Zanza,
okés, akkor majd visszatérünk a kérdésre jövö héten :mrgreen:
fibi

Sziasztok!

Fíbsz,
nem voltatok ma 2-3 korul ikea?

gyerek ma kapott rumbatok-szeru csorgos tojast azzal dolgozik mint allat mar orak ota - felelmetes h egy-ket het alatt nagyfiu lett belole; allandoan acsorog es mindenfele galadsagokon tori a fejet es mar a fejet is beverte :roll: :wink:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Boróka milyen név? :)
fibi

Fibi,
Tök ari név, a virág nevek arzenálja végtelen!
Persze a vezetéknév befolyásoló tényező.
A Boróka már bejegyzett név, vagy a ti ötletetek?
akata

Kata,
szerintem már bejegyzett, a neten találtam.

Szrekuc,
ma nem voltunk ott, holnap de. megyünk oda barátnömékkel :D de már sokan mondták, hogy biztos van egy ikertesom :lol: vagy egy klonom :roll:
fibi

sziasztok,
Fibi,
Boróka név nagyon szép!!!! és biztos bejegyzett, mert húgom 20 éves bnőjét is igy hivják!!!!

Macs,
scrat rulez.

Fibi,
neked még akartam vmit irni, de elfelejtettem, vissza kell olvasnom...
:?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

jaaaa, igen,
úgy altatja vissza, h pohárban viz ott figyel az asztalon, és amikor felébred, L megkérdezi, h kell e, és ált. most már kell, iszik kicsit, aztán apja ölében elalszik...
visszatértünk a kezdetekhez, apa sétál vele, h elaludjon, pont mint régen, ici pici korában...
viszont tök gyorsan visszaalszik, kb fél perc, és utána már le is lehet rakni...
de ez két hét kemény munkája, és még nem biztos,
h nem lesz visszaesés...

hastakaró:
amit a kismamában lehet kapni, az is ilyen hosszú?????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Te jo eg Fibsz tenyleg tok hasonlitott legalabbis avatar alapjan es meg kisfiu is jart hozza :shock: :D

Macs,
lemaradtam mi az a scrat?

van tali jovoheten hetfon? mp3-ban is 3 lemeznyi a cucc a master copy mar itt figyel es ha osszejonne tali tok jo lenne vegre teriteni :wink: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Macs, :shock: es amugy ez hany eves gyerekeknek volt feladva?

Zuz, remelhetoleg mostantol mar nem biztonsagos a kozlekedes az utakon :mrgreen:
lehet gratulalni? :D

en is ismerek egy Borokat. aranyos nev.
csak, Fibi, a ti vezeteknevetekhez kicsit furcsak a novenynevek :mrgreen: ja es mar lezsiroztad, h lany leszen? :wink:

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Maja? :D
fibi

es Boroka nev aranyos :D

utonevkonyv szerint:
Borbala nev regi magyar becezojebol onallosult ill a noveny neve is egyuttal (surprise-surprise :wink: ) ; igen ritka; nevnap dec4 (vics iz Abel szulinap :D )

Kép

Kép

szrekuc

Recca :mrgreen:

Kép

Kép

szrekuc

Zsan, minden elismeresem Apatoknak :)

Druszam, ugye nem kerulte el a figyelmedet, h enisenis szeretnek zeneket :lol:
recca

Rec,
igen, közben rájöttem, hogy ez sem jöhet szoba emiatt :(
lezsiroztam, jah, jo lenne, ha ez igy müködne :D csak álmodozok :D

Zsan,
ez jol hangzik, én majd a langyos tejjel akarok probálkozni, mert azt szereti B nagyon.

Szrek,
mondom :lol: elvileg igen, hétfön tali :D
fibi

nem kerulte el csak tenyleg tali elotti ejjel fogok mint kisangyal masolni mert akkor ugy tudom h hany embernek viszek es nem marad nyakamon rengetegszer 3 cd :D :D :D
egyebkent meg ha nem megy a miting akkor postan is el tom kuldeni vagy ha jovok-megyek bedobni

Kép

Kép

szrekuc

Recca,
általános, második osztály :shock:

Fibi,
Egy kedves barátnőm is Boróka, sztem nagyon kedves név :) Maján anno mi is gondolkotunk :)

Szrekuc,
feljebb linkeltem, egy videot Scrat, a Jégkorszak c. ilmből, a hülye hörcsög...vag mókus...vagy valami állat :mrgreen: de nagyon jópofa :)
macskanyu

ja és bocsánat, de ezen az extrém ései órán egyálalllánsemnemtudok gépelni....

sorry
macskanyu

Abel alvas helyett teli szajjal vigyorog dumal a kisagyban - mindezt persze allva :lol: :lol: de azert alhatna mar :roll: :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: