JÓ REGGELT ZSONGI-BONGIK!!!!!!
Imádom,mikor elinditok egy kis pezsgést

,ha így folytatjátok a férjek a ti fejetekre fognak húzni egy zsákot
Szóval nem is tudom hol kezdjem,hogy senkit ki ne hagyjak.
LILLUSKA!
Én is a közigazgatásban dolgoztam,mindig is,először csak államigazgatási főiskolás diplomával,a nemzeti kulturális alapnál(de annak már 10 éve

,sőt 13,lehet,hogy te akkor még babáztál?:-)) )Aztán egy kis angliai kiruccanás után meg apeh-tag lettem,pusztán azért,mert ott volt ismerős.Ott végeztem az egyetemet,majd jöttem gyesre.Nem akarok oda visszamenni,igazság szerint a gyermekvédelem érdekel,de a mai helyzetben nem biztos,hogy lesz választási lehetőségem.Álmom,hogy bíró legyek,de épp most mondták a bíró lányok,akikkel szakjogászira járok,hogy igen komoly listás rendszer elsz,ahol pontszámok alapján rangsorolják az embert...végül is,igazságosabb,mint az uram bátyám,sógorom dolog.
GABBÓKA,SATUK!
Nekem kínai,amit írtok az adventi naptár készítésről,még a fotoshopot értem,de amit Satuk ír
Viszotnt ez a felaggatós dolog nekem is tetszik,mert azt legalább értem.
ORSI!
Nekünk is volt elmászkálás,főleg,mikor épp tanult valami új mozgásformát.Péládul az átfordulásnál,mindig abból volt a baj és az ébredés,hogy nem tudott visszafordulni.
CINICINI!
De jó,hogy újra vagy..4 hét múlva kezdem a ctg-t(de ezt a GYÖRGYI is kérdezte) én nem bánnám ezt a télapós dolgot.
Agyalok a császár kontra hüvelyi szülés között,hát nem könnyű eldöntenem,hogy mi a bánatot csináljak.
ENI!
mikor van szülőszoba látogatás? biztos,hogy egyedül megyek,mert a férjem vigyáz majd mankára,főleg,hogy nem napközben van ugye?
de már arra is gondoltam,hogy megnézem majd akkor mikor a keszegh évikéhez megyek ctg-re..
KRISZTA
A start a kistesót jelenti? de jó,nem fogyunk ki a bébikből..
remélem lánoyk sokáig fogunk így levelezgetni,netalántán találkozni...
Uramatyám,kit hagytam ki..
én is az iwiwen vagyok:Lucsánszki Szilvi,megpróbálok mindenkit bejelölni,akit tudok.
húzok bevásárolni,ma délután lesz az első ovis bemutatója Mankának..beszámolok majd..
puszik,durca