A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mi van Ági, hogy vagy?
beber

Ági
Hogy vagy? Na feszül a mellett, és fájdogál a pocakod? Iszod a sok ásványvízet? Ne felejzsd el a sok fehérjét sem!!! Múszáj sikerülnie!!!!

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági
Meddig voltál leszívás után?? Mindent légyszi....

kagyló

Ja erre gondoltál? Tényleg nem válaszoltam bocsi. Hát a mellem jól van köszi. A hasam picit néha szúrkál, de nem vészes. husit eszem szorgalmasan,és iszom is.
Ági28

Sziasztok!

Hazaértem:-) Most még kicsit nem vagyo jól..de alakul a dolog:-)
Köszönöm mindnkinek hogy szorított:-)rám fért:-)
4 tüszőből 4 petesejt
Mot még pihenek,aztn még írok!

Szép napot!
modrooka

pihizz csak, szép az a 4-es szám!! :-)
Ági28

Sziasztok!

Végre sikerült magam összevakarni lelkileg a "szuper" munkahelyem után. Kagyló! legkésőbb jövő héten találkozunk és akkor beszélgetünk :) , mert nekem ez az írás nem megy túl jól, pár sort is egy óra alatt préselek ki magamból. Vagy esetleg hétvégén msn?

Modrooka a négy petesejt tényleg klassz, izgulok hogy szépen megtermékenyüljenek.

Ti mennyi fehérjét esztek stimu alatt?

Jó éjszakát mindenkinek!
kispinty

Beber :D
kíváncsiságbül előkerestem a régi papírjaimat, vajon mekkora petezsákkal indítottam anno. 8x3x6. Azért ennél a te 5x5x5-öd szebben hangzik. Szép kis formás, gömbölyű. Az enyém meg amolyan amorf forma lehetett. Aztán meg milyen bájos kislegény lett belőle :wink: . Gratulálok a magzatodhoz, ő már most tökéletes és gyönyörű!!!
szani

kÖSZI sZANI, NAGYON ARANYOS VAGY, IGAZÁN :) Már meg is nyugodtam egy kicsit, de egyszerűen nem is hiszem el, hogy van ember a Földön aki nyugodtan kibírja ezt az állapotot. Nincs perc, hogy ne ezen gondolkodnék. És nagyon boldog vagyok, de azért félek is, nehogy valami legyen. De csak sulykolom magamba, hogy nem lesz.
beber

Sziasztok!

Lenne egy kérdésem, a pasik "anyagát" nem kell minden lombik előtt megvizsgálni, hogy nincs e benne baci? Vagy ez a csajszik kenetéből úgyis kiderül???
kispinty

Sziasztok!

Mind a négy rendben megtermékenyült:))))))
Holnap visszakapom őket:)
modrooka

Kispinty
A biológusok úgy is átmossák előtte, de erre külön vizsgálat nem volt. Ha a program alatt nekem volt bacim mind a ketten kaptunk gyógyszert és ennyi, utánna már csak nálam nézték.

Modrooka
Ez szép eredmény. :lol:

Kata
Mi volt a klinikán? remélem minden oké? :roll:

Kép
Kép
bbeti

modrooka nagyon szép gratulálok!! HAjrá holnap!! :-)
Ági28

Modrooka! Az nagyon klassz! De jó! Majd meglátod milyen klassz érzés lesz utána :wink: . Mármint a beültetés után. Legalábbis én vigyorogtam egyfolytában mint a vadalma.
beber

Helló!

Látom mindig akkor jövök mostanában, mikor nincs itt senki. Visszaolvastam, örülök, hogy jól vagytok.

Jön valaki holnap Déviszhez? Én megyek 11. napi uh-ra, remélem szépen növekednek a tüszők és mindent rendben talál, mert ha igen, akkor jövőhéten inszem!!! :)))
cyprus

Ági, Beber, Bbeti, Kagyló ,Kispinty és mindenki, akit még nem soroltam!

Köszönöm szépen!
Én már most olyan jól érzem magam a bőrömben:))))

Cyprus!
Holnap én is ott leszek, csak még nem tudom hány órakkor. Fél kilenckor kell telefonálnom az időpont miatt.
modrooka

Szai Modrooka!

Örülök, hoyg jól vagy! És hajrá holnap!!! Akkor sajna nem fogunk összefutni, mert én korán ott leszek, hisz szeretnék hamar bejutni, hogy időben beérjek a melóba. Jó lenne, ha úgy haladna, mint kedden, amikor 7.50-kor már kint is voltam!

Mindenesetre ezer drukk!!!!
cyprus

Modrooka, sztem 1/2 9-kor telefonálsz neki és már indulhatsz is majd :wink: Fú de klassz! Tisztára átérzem az izgalmat, hisz nekem is nemrég volt! És olyan jó! Illetve az a 3 hét míg tesztet csinálsz elég gáz lesz, mármint kicsit lassan telik az idő...POntosabban nem kicsit... Na de még tisztára emlékszem a "májas" dolgodra és látod hol tartasz már? Hú de jó!
beber

Cyprus, Neked is ám! Ezer drukk! :lol:
beber

Na csajok akkor szorítok ezerrel mind a kettőtöknek!! :-)

Ma ezt kaptam az egyik barátnőmtől www.petitiononline.com/IVF2005/petition.html
Ági28

Ági, rólad nem is beszélve! :lol:
beber

Szia Ági!

Jó, hogy közzétetted. Már alá is írtam.
modrooka

Csak az az igazság, hogy abban a petícióban leírtakból már teljesült néhány dolog...pl. a felmondási védelem ...bár ez a munkáltatókat nem nagyon szokta érdekelni.
modrooka

sziasztok
modrooka
Hú, szép a 4!!!! Drukk hegyek holnapra! :wink:
kispinty
Ha lenne valami a párod anyagában már a clamydián kiderült volna. Amúgy meg átmossák és még sok mindent csinálnak mielőtt a petikéddel össze engedik!Nyugi!!! :lol:
Ági
Ez mind szép is jó, csak sajnos nem mindent váltanak be belőle. Mint ahogy Mondrooka is írta felmondási védelem meg van.
Na, hogy vagy?
Cyprus
Neked is dukk!!! :lol:

kagyló

Anna!
Most olvasom, hogy mi történt veletek. :cry: Teljesen átérzem a fájdalmad, iszonyú, hogy megint így lett. Bízom benne, hogy már "túl vagy rajta", nincs igazság. Úgy látom nagyon erős vagy, bár tudom, azért ez nem úgy van néha ahogyan mi szeretnénk. Nem is tudom mit kívánjak neked még, talán: még egy kis kitartást.

Ági! Drukk-drukk.
vanda978

Nem köll valakinek egy iwiw meghívó?
vanda978

Sziasztok!

Kicsit kétségbe vagyok esve, mert a kenetem tök negatív, viszont úgy érzem, hogy összeszedtem valamit :cry: . Közben a jövő héten kezdeni kellene.
Most szerintetek ilyenkor mi lesz??

Mindig ilyenkor történik valami.
kispinty

Kispinty, ezt kérdezd meg sztem az orvostól.
beber

Szió lánykák!

Ma megjártam déviszt, megvolt az uh is, azt mondta minden rendben, de azért feltesz egy kérdést: "Ugye nem baj, ha több baba lesz?" Erre én mondtam, hogy á nem, a kettő az jó lenne. Erre apánk: Nem azt mondtam, hogy kettő, hanem hogy TÖBB!! Azt mondta, hogy 1-4 lehet!!! Mindkét oldalon van 2-2 tök egyforma (11mm) tüszőm. És ugye ebből lehet akár 4 is. Aztán mikor visszaültünk az asztalhoz megkérdezte, hoyg akkor mi legyen. Én meg csak pislogtam, hát erre nem voltam felkészülve, hogy ilyenről döntsek. Azt mondta, hogy 2 lehetőség van: 1) nem kapok semmit a closty után, aztán meglátjuk mi lesz belőlük hétfőre, 2) kapok ma és vasárnap 1/2 ampulla Merionalt. Mondta, hogy döntsek.
És persze tuti, hoyg ilyenkor nincs ott a férjem. Mondtam neki, hogy én adok a véleményére és mondja meg mit javasol. Azt mondta, hogy mindenképp javasolja a szurit, mert így sokkal nagyobb az esély a sikerre, és lehet hogy a 4-ből egy baba lesz. Szóval beadták a szurit a pocakba. Hétfőn uh, és majd meglátjuk hogy áll a 4 tüsző. Mit ne mondjak, azóta ezen agyalok, de a 4 az nagyon sok, még a 3 is. Kettes ikrek lehetnek. AZért döntöttem így, mert azt mondtai dévai, hoyg sokan meg szoktak ettől rémülni, de megmondja őszintén nem is nagyon szokott nekik sikerülni az inszem. Szóval ezen agyalok, hogy jól döntöttem-e? De most lőjjek el egy esélyt a babóra? Volt már valaki hasonló cipőben?

Kispinty! Ne aggódj, én felhívnám apánkat és majd ő megmondja. Lehet, hogy nincs is semmi különös.

Köszi mindenkinek a drukkokat, de még többet kérnék hétfőre:)
Modrooka! Szorítok!!!

Ági! Te hogy vagy? Minden ok?
cyprus

Hú Cyprus, sztem jól döntöttél :D Olyan aranyos volt a leveled, tök jót mosolyogtam közben (bocsi). Ne fél, nem lesz 4:) Még 3 sem. Nagyon-nagyon kicsi az esélye, úgyhogy nyugi :lol:
Én a lombiknál voltam így, hgy mehetett volna vissza 3 , de végülis kettőben maradtunk...A 3 az nagyon sok. De a "sorstársamnak" hármat tett vissza és egy maradt. Na de ez más is mint az inszem, sztem ott még kisebb az esélye, hogy mondjuk 4 legyen!!! Vag y3! Legalábbis szerintem. Szóval nyugi, jól csináltad, legalábbis én is így döntöttem volna :lol:
beber

Cyprus nyugi engem is mindíg az 5-6-os ikrekkel riogatott!! :-)

Én jól vagyok, továbbra is pihizek ezerrel, a hasam néha fáj, tegnsap egy elég nagyot görcsölt is, kb 3 percíg, mindha meghúztam volna. Meg néha érzem a cicim, de ez nem jelent semmit. Majd melátjuk.
Ági28

Vanda, én örülnék neki, hátha egyszer még géphez tudok ülni... :wink:

Köszi Wish, aranyos vagy! :wink:

Kismamik, ugye jól vagytok?

Hát Dudu, szégyenlem, de még mindig nem tudok ülni. :oops: Már legalább a kétlábon való közlekedés működik, csak délutánra már mindig nagyon fájok. :oops: Ez a vákum azért elég durva dolog az anyukának... De a babóm egészségesen kijutott és ez a fő!!! :wink:

Továbbra is mennek drukkjaim!!!
Merre jártok csajok?

Puszi mindenkinek!

KépKép
melba

Ági: ez a görcsölés nagyon jó jel, meg a szúrkálás is. Akiket ismerek és szurkált, annak mind sikerült :)

moodroka: hányat kaptál vissza? drukkolok nagyon

beber: hogy vagy?

cyprus: dönteni mindig a páciensnek kell, és szerintem is jól döntöttél. nyugodj meg, minden rendben lesz. :)

vanda: én is voltam így, hogy a kenetem negatív volt, de nekem volt valami folyásom. és elkezdtük a stimut. az eredményt meg tudod :)

Kép

Kép
boszti

Helló Boszti! Jól köszi! Nagyon jól vagyok! Minden rendben, várom már a köv. UH-t, már csak másfél hét. De úgyis minden rendben van.

Melba, te nem császárral szültél? :roll: Úgy emlékeztem.
beber

Sziasztok!

Itthon vagyok.
Mára már csak hárman maradtak... mivel előttem már volt arra példa, hogy háromból csak egy babóca maradt...így úgy döntöttünk, hogy mind a hármat visszakérjük. Azon agyaltam, hogy mi van akkor, ha pont azt az egyet hagyák ki, amelyik megtapadna... V. doki szernt kicsit vékonyka a méhnyálkahártyám..szval inkább azt kockáztatjuk, hogy többen legyünk..:))))

Kicsit fura volt, mert rajtam kívül mindenki Déviszhez tartozott(5-en voltunk )

Annyira kedves és aranyos volt mindenki...annyira jól esett.
Ma reggeltől pörgök..és boldog vagyok. Szinte hihetetlen, hogy ugyanúgy nincs egy felhő sem az égen, mint szerdán. Minha az égben lévő szeretteim látni szerenének és vigyáznak rám:))))

Köszi mndenkinek a drukkot!
puszi!
modrooka

Sziasztok,

Modrooka, de szép amit írtál a kék égről meg a szeretteidről :D Biztos odafönt is megy a drukk, de tényleg, én hiszem az ilyesmiben! :wink:

Kép
noczi

Sziasztok!

Betti,
voltunk szerdán Dévainál és szerencsére minden oké volt. A baba is, én is. :D Méhszáj zárt, babuci korának megfelelő. :D Megkaptam a ctg időpontokat is, juj, nagyon haladunk... :roll: :wink:
Az előadásról:
az öt dolog amit lediktáltak: 70%-os alkohol, babaolaj, köldökhintőpor, fürdetőszer, popsikrém.
Az elején volt arról szó, ha jól emlékszem, hogy milyen papírokkal kerültök haza a kórházból, hogy kell intézni a tb kártyát, anyasági támogatást.
Igen, mi Pesten lakunk. Jó rumlis átjutni a városon, eléggé kiszámíthatatlan a forgalom, most kedden pl. nagyon gyorsan odaértünk, elsőre meg elkéstünk... azért ötre jó odaérni, különben a leüléssel, hellyel gondok lehetnek.
Ja, és ma voltunk a Heim Pál kórházban a légzésfigyelő/újraélesztés tanfolyamon, nagyon korrekt, jó volt. Babán is ki lehetett próbálni az újraélesztés technikáját és nagyon korrekt felvilágosítást adtak.

Modrooka,
hozzád be akartam kukkantani, mert dél tájban voltunk, mikor a műtétesek általában már fent vannak, de nem tudtam megmondani, hogy hívnak téged, így nem jött össze...
Gratulálok a babáidhoz, sok szerencsét kívánok nekik a megtapadáshoz!

Mi egyébként jól vagyunk, leszámítva hogy a lakásunk még mindig romokban, mert a párom ugye dolgozik is, így nagyon apró léptekkel haladunk...

Üdvözlök mindenkit,
Kata

Kép
szkatácska

Sziasztok!

Kata
Örülök, hogy minden rendben. Köszi az infokat, mi majd jövő pénteken megyünk a klinikára. Fel kell majd járnunk ctg-re a Jánosba, mert 50 km-re lakunk Pesttől és a közelben sehol sincs ilyen gép.
Ti is Jánosba kaptatok időpontot? Dévaitól kaptad az időpontot? Híztál?
Mikor mentek először és milyen sűrűn kell majd járnod?
Egyébként tényleg repül az idő. Kedden jöttök?

Kép
Kép
bbeti

SzKatacska!

Nagyon kedves vagy!!! Pont 12-kor feküdtem az asztalon:-)

Kedves Kismamák!

Ha valamit az anyaságival...családi pótlékkal kapcsolatban nem tudtok...vagy nem vagytok benne biztos, nyugodtan kérdezzetek...bérszámfejtőként dolgozom..hátha segíthtek:)
Bcsi az offért...
modrooka

Cyprus! Ne izgulj, ez csak olyan Dévai féle riogatás, biztos nem lesznek olyan nagyon sokan odabent. Volt aki már feljelentette azért, mert négy sikerült, és azért ilyen elővigyázatos. Persze benne van a pakliban, de kicsike az esélye.

Melba! Nagyon sajnálom, de már elküldtem másnak, aki hamarabb szólt. Ne haragudj.
Remélem hamar rendbejössz, bizos nagyon kellemetlen lehet, hogy még az ülés is nehézkes. De biztos nem is nagyon engedi a kicsikéd.

Boszti! Nem én vagyok a rossz kenetes, összekutyultad kissé a dolgokat. :lol: Sebaj, ebben az állapotban mindent szabad. :)
vanda978

Melba én küldök neked meghívót!! :-)

Boszti ne kiabálj még el azért kérlek semmit.
Egyébként velem a helyzet, ha sokat ülök, vagy mászkálok, kb egy óra után nagyon fáj a hasim, de ha lefekszem ,akkor fél óra múlva egész jó a dolog.
Ági28

csak kérnék emilcímet!!
Ági28

Ági
Pihengessél, és néha menjél egy 20 percre friss levegőre sétálni. Lehetséges, hogy most kezd megtapadni!! :wink:
Wish
Légyszives írjál be a táblázatban Novemberre! Köszi!!! :lol:
Kispinty
Írhatok e-mailt?!

kagyló

Szia Kagyló!

Ez az e-mail címem: kispinty@hotmail.com.
kispinty

kispinty :lol:
E-mail ment!!!!

kagyló

A másikra küldtem, az nem jó???

kagyló

Szia Kagyló!

Megkaptam az e-mailt :) . Mindjárt válaszolok.
kispinty

sziasztok
Kispinty
Megkaptam! Ha tudom hány órára kell mennem megírom. :wink:

kagyló

Anna
Most olvastam vissza, és nagyon sajnálom! Jövőre sikerül, mi mindannyian szorítunk Nektek!!!

Kata
Voltam kedden, és most is megyünk! Én megismerlek, mert a Dévainál már láttalak. Az első sorban ültetetek a pároddal, piros felső volt rajtad! Stimmel? Pesten merre laktok? Amúgy mi is lassan haladunk, Apa nálunk is estig dolgozik, és még sokminden hiányzik! Nekem még a csomagom sincs összekészítve, sőt még megse vettem mindent! Most azon gondolkodunk, hogy szombaton menjünk a börzére, vagy sem. Na majd meglátjuk!!!

Beber
Ismerem az érzést, azt gondoltam megőrülök, mire letelik a 9 hónap. Az első időkben a Párom idegeire mentem az aggódásommal, és buta kérdéseimmel, amikre nem tudott választ adni. Mostanság is sokat aggódok, de meglátod, miután elkezd mocorogni, nem lesz olyan nehéz! Reggel, este majd köszön apucinak, mikor beszél hozzá a pocin keresztül, miután eszel tuti megindul, és nem szereti azt sem, ha fekszel, ezért akkor is rúgkapál. Nagyon jókat lehet rajta mosolyogni! Amikor rossz a kedved, akkor is mocorog, hogy sokkal jobban érezd magad. Ennek van tudományos magyarázata, valahol olvastam, de már nem tudom hol. Az én babám nagyon szereti a babazenét, én csak ajánlani tudom, próbáld majd ki ha már lesz hallása!
Szóval csak kb 20 hétig szörnyű, utána már sokkal könnyebb! Szerintem! Ja, és ne pánikolj, ha a megszokott időpontban nem mocorog rögtön! Feküdj hanyat, és fél-egy órán belül 3x kell megmozdulnia, persze egyszer nálunk ez sem volt igaz, és minden rendben volt.
Bocsi, hogy hosszúra sikerültem, de Nekem is öröm, ahogy leírom!

Ági
Pihenj nagyon sokat, és csak pozitív filmeket nézzél, és a jelenlegi politikai helyzetet teljesen zárd ki a napjaidból. Én még híradót sem néztem az utána lévő héten! A nevetős, szerelmes filmek utána is jók a léleknek, persze nem észt akartam osztani, csak én a most adott tanácsokat megfogadtam, és nem bántam meg.

Melba
Remémel mostmár hamar felépülsz!!

Pusza mindenkinek!

Kép
übi

Anna
:cry: :cry: :cry:
Nem ismerlek személyesen, de most itt sírok....................

Próbálok újra képbe kerülni, mindenkinek sok puszi

KépKép
gigi28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: