Szaisztok Lanyok!
Olyan rossz, hogy csak igy este tudok belefolyni a dumcsiba, dehat mast nem tudok csinalni, itt 6 oraval kevesebb van

Elnezest ha ekezet nelkul irom, de ha gyorsan akarok irni, akkor nehez elovarazsolni mindenhova

.
Eva, Bogar
Szomoru vagyok, hogy nem jott meg ossze a baba, de remelem nagyon hamar sikerulni fog. Eva, lehet hogy csak korai volt a teszt?? Szoritok Nektek nagyon!
Edith
Ugy oruluk, hogy ilyen jo hireket hoztal

Vigyazz Magatokra es akkor minden rendben lesz. Olyan jo ilyen hireket olvasni, ilyenkor en is egy kicsit boldog vagyok
Kriss es Nikie
Ti meg ne szomizzatok legyszives

Pliiiz
Kriss, a ket honap tenyleg nem nagy ido, meglasd nemsokara it fogjuk olvasni, hogy pozitiv lett a teszted

Mi is mar lassan ket eve hogy probalkozunk, es tudom milyen nehez turelmesnek lenni, de fel a fejjel. Mindig a jo oldalat nezd mindennek. Hurkinak es a furjecskejenek teljes mertekben igaza van. Tudod senkinek nem konnyu, plane itt ebben a topikban. Nagyon sokan probalkoznak es igaz hogy neha elkeserednek, de azt hiszem soha nem adjak fel a remenyt. Legyszives Te is igy tegyel.
Meg soha senkinek nem tettem kozze igy "ismeretlenul" a mi problemainkat, de most Nektek elmondom, hogy lassatok nem szabad mindig a rossz oldalt nezni.
Az igazsag az, hogy mi azert koltoztunk ki ide, mert otthon fizikailag nem tudtunk letezni. Parocskam tolokocsival kozlekedik mar kb. 10 eve. Elotte is nehezen ment, de nem voltunk a tili-tolira ( ahogy O szokta mondani

) raszorulva. Nem nagyon akarom ecsetelni, mennyire volt nehezkes otthon, ezt szerintem Ti is tapasztaljatok sajnos
Parocskam meg soha nem keseredett el azon, amilyen! Szinte soha nem volt merges senkire, pedig igazabol lett volna ra oka. A megkulonboztetes otthon igencsak hatranyos volt.
Csodalom is hogy ilyen pozitiv gondolkodasa van, en biztos hogy mar lelkileg is a padlon lennek a helyeben. De az akarat nagyon sokat segit. Akarjatok Ti is a babukat es az el fog jonni, ha itt az ideje.
Elnezest, hogy ilyenekkel zaklatlak Titeket. Azt akarom csak mondani, hogy fogadjatok el azt ami van, es oruljetek neki. ES NEM SZOMORKODNI
Nikie
Igazabol nekunk is allando rohanas volt a karacsony, mert nagy a csalad. de tavaly itt az "idegenben" csalad nelkul, jottunk ra, hogy mennyire fontos a karacsony. Mivel nem tudtunk hazamenni, elutaztunk a baratokhoz Floridaba. A 30 fokos melegben, rovidnadragos Telapokkal az utcan semmi, de semmi hangulatunk nem volt. Mostmar tudjuk mennyire fontos a karacsony egyutt a csaladdal, hoval, hideggel

nem beszelve a karacsonyfa illatarol

es az ajandekokrol
Remelem holnapra mar mindenki jokedvu lesz irgum-burgum
Doris
Te mindig a fejen talalod a szoget

Ugy irigyellek, hogy ilyen a gondolkodasod

Mindenkit felpezsditesz
CatEye
Fel a fejjel

Ez meg nem sulyos tunet
azt hiszem mostmar mindenki alszik, ugyhogy jo ejszakat Nektek
Vica