Le vagyok törve,mint a bili füle.No,nem annyira,csak egy kicsit..
Voltam ma dokinál.
Az már meg sem kottyant,hogy fél2től vártam és fél4 után jutottam be,mert ügyeletes volt a drágám.Ilyenkor csak azt nem értem,hogy miért fizetek neki,mint magánbeteg..
no nem baj,de legalább volt időm figyelni,megismertem Vida dokit,már értem csajok,miért vagytok oda érte
Aztán Mészáros dokit is megismertem,egy macira hasonlít..És szeméyesen láthattam Ritát is..Szóval volt értelme a napnak
De az a fránya szülés várható időpontja csak nem akar közeledni a menstruáció szerinti időpointhoz,dec.11-hez.
Szóval 32 hetes vagyok,tutira lány.Azt mondta a dokim,hogy dec.18ig vár,ha nem jön magától,akkor császár.Én benne vagyok,de ha magától megindul,akkor megpróbálnék normálisan szülni.
No,most a dokim azt modta,hogy nekem kell döntenem,ő pedig elmondja az összes várható és létező és felmerülhető komplikációt,ami egy császár utáni normál szülés velejárói lehenek.
Szóval feladta a leckét...Én döntsek.
Tudom,hogy nem dönthettek helyettem,de segítenétek egy kicsit?!
Pro és kontra,persze..nem ellenkezem a császár miatt,aki olvasta régebbi írásaimat tudja,hogy állok a dologhoz.
De vessem el kapásból a lehetőségét a normál szülésnek?Úgy gondoltam,holnap felhívom a szülésznőt,hogy legalább mondja el,hogy mégis milyen komplikációk merülhetnek fel,azon kívül,hogy ha szétszakad a heg,akkor ki kell venni a méhemet...
No,megyek,apa külföldön,én vasalást ígértem,de itt ragadtam a gép előtt.
Nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek,holnap jelentkezem.
durca

[/url]