A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Én csak azt nem értem, hogy érdekes mód vidéken abszolút normálisan meg tudták ünnepelni okt. 23-át! Mindenhol közösen koszorúztak a pártok, voltak műsorok, kiállítások stb de semmi balhé! Ezt BP-en MIÉRT nem lehetett kivitelezni?????
És szerintem is csürhe banda az aki Árpádsávos zászlókkal kézben, bomberdzsekiben és símaszkban üvöltözik-dobálózik a rendőrők felé! Ezek nem ünnepelni mentek hanem balhézni! :evil:
A tüntetők mióta takarják el az arcukat símaszkkal?? A bűnőzök rejtik el az arcukat nem?? :twisted:

Mi nagyon fel voltunk háborodva a tegnapiak miatt :(

De ennél sokkal fontosabb: MANÓKA! Éljen a KisManóka a pociban!!! Gratula és érezd jól magad!

Betegeknek jobbulást! Sajnos mi is küzdünk a takonnyal még mindig. Szerencsére már nem lázas a ded, de pl orrszívni tiszta dzsungelharc igy egyedül!!

Fibi: Maszkabál annyira tetszik Kamillának!!! Ahogy meghallja rögtön ringatja magát, ahlál édi :lol:

Macs: fotók :)

Zuz: azt akartam még neked írni, hogy mi is kiszúrtuk Petra oszloplábait a Megadenszben :lol:

Rylie
rylie

Gabi,
hadd szögezzek le néhány dolgot:
1. NEM a fidesszel békésen ünneplő embereket tituláltam csürhének (ezek jóérzésű, normális ünneplők szerintem), hanem azt a néhány száz barmot, aki randalírozott ill. aki 19:56-os megemlékezést tönkreverte a bekiabálásaival. Ha valaki nem akar együtt ünnepelni a baloldallal, az menjen máshová, ahogy te is mondod, ne ott tépje a száját.
2. Fenntartom, hogy ez a csapat csürhe.
3. Az együtt ünneplésről: én, bár már nem tartom magam hívő katolikusnak (igen, néhány éve még az voltam), a békesség és megbocsájtás, mint alapvető keresztényi értékek szellemében szívesen ünnepeltem volna ezt az ünnepet a béke jegyében MINDENKIVEL.
4. Mondhatnám, hogy a nemegyüttünnepléssel és az ellenforradalmazással vigyázz, mert a mai "bal" oldalon van egy csomó olyan ember (ld. szdsz-ben), akik már akkor sem hívták ellenforradalomnak a forradalmat (ezért rendesen és rendszeresen verték is őket a rendőrök), amikor a mostani jobboldal sok tagja még lelkesen ellenforradalmazott...
De ezt te nagyon másképp látod, ezért itt én is abbafejezem.

Ancsi,
szerintem játszóházat is érdemes kipróbálni, télen az is nagyon jól megteszi játszótér helyett :)

Macs,
Füli aranyosságos :D

v
kisün

Rylie, Fibi,
Maszkabál itt is most lépett elő ügyeletes kedvenccé :D
kisün

Zanza,
Persze emlékszem, de azért azt nem gondoltam volna, hogy ezt sem halljátok, akkor tényleg csendes a kecó!

Vera,
Teljesen egyetértek veled, szerintem is csürhe - és nagy tisztelet azoknak a sok sok kivételeknek akik nem. (Gabi) De akik ria ria Hungáriát kiabáltak pl. az nem kivétel! Itt a Himnusznak lett volna helye inkább, ugyanis ez nem futballmeccs volt, bár valóban, balhénak ez is jó alkalom.
És ha ez a békétlen rendszer meg kitermel egy újabb kisnapóleont - mert nem marad más választás pl. - akkor akár már a feudalizmus korába is visszamehetünk, olyan szinten fogunk ismét hátrafele haladni, mindazonáltal nem tudom hogy manapság valaki tudja-e hogy merre van az előre..?? ( mondjuk én tudom de nem vagyok politikus ) :roll:
akata

sziasztok!
megjöttünk a pihenésből, és azonnal kidőlt a család :D
nem aludtunk valami jól, tegnap meg pláne :(

apám épp bement a városba este, mert a Vaterán vett vmit, és pont most kellett átvennie :evil: egy családtól vett egy halom könyvet, mert azok kitelepülnek, nem akarnak tovább ebben az a országban élni... és "csak" a Nyugatinál volt, nem is a balhé közepében, de saját elvbarátai(!) megdobálták az autóját és megfenyegették. szabályosan menekült haza.

iszonyat, hogy ebben a városban így kell élnünk, az én szememben semmi nem elég jó ok arra, hogy a lakosságot fenyegessék, félelemben tartsák, emberek ne merjenek kimenni az utcára, vagy szélsőséges esetben azon gondolkodjanak, hogy tudják elhagyni a hazájukat...

nem tudok senkit se sajnálni, aki kapott a rendőröktől, hiszen többszöri felszólítás volt, pontosan olyan szavakkal, hogy mindenki tudja, aki ottmarad, mire számítson.
azt meg komolyan nem értem, aki gyerekkel kimegy. sajnos a balhé miatt sok békésen ünneplőt is megfosztottak attól, hogy tiszteletét kifejezze, de többet ér a békesség, a biztonság.

a rendőrök nem nyomták be a tüntetőket a naggyűlésre, megvárták míg vége lett, csak Tóta már nem tudott helyesbíteni - ilyen az online újságírás...

ma reggel hazafelé jövet egy olyan műsort hallgattam a rádióban, amelyben arról beszéltek, mennyit csökkent a Kossuth tér közeli lakások értéke az elmúlt hetekben. ez a környék egykor Bp. legkiemelkedőbb, legelőkelőbb lakásait jelentette...
és az is felháborít, hogy 200 milliónkba kerül a tegnapi balhé, mennyi értelmes dologra lehetne ezt fordítani! a békés tüntetés, a vélemény kifejezése nem kerülhetne ennyibe. de ezt már rég túlhaladtuk :?

na nem akarok bosszankodni, mert árt a pocakomnak, meg a szépségemnek :D

Zanza, nagyon büszke lehetsz az ügyes nagylányodra, aki már színházban is volt, és szuper édes a humora :D

remélem lázas kisebetegek mind meggyógyultak!

Neet, múlt héten nekünk is volt ilyen, hiretelen láz, aztán ahogy jött, ment is.

nekiállok az ebédnek, mert éhenhalunk :D

ma du. megyünk "beszédindításra" - ez volt az utsó szabadnapunk, de most becseréltük a logopédusra...

votiv 8)
votiv

Tökéletesen egyetértek veled Votiv! És valóban próbálj meg nem bosszankodni!

Én is jártam logopédushoz (bár én ált. isk. első osztályában) és én nagyon szerettem! Remélem Istóknak is tetszik majd ;)

R
rylie

Sziasztok,

Egy kicsit megkésve, de Boldog Névnapot az Orsolyáknak :lol:

Beteg Babóknak jobbulást!!!

Szrekuc,
Igen, tök izgi, hogy már csak ennyi napom van vissza. Kíváncsi vagyok, hogy Adél baba mit tervez az érkezését illetően. Ha pl. nov. 2-án, akkor a hétéves évfordulónk ajándéka lenne, ha mondjuk két héttel később, akkor pedig anyukájának a szülinapi ajándéka. Na, de azért ne rohanjunk előre :lol: Egyébként egy páran elküldték a telcsó számukat, ugyhogy tudlak benneteket értesíteni rajtuk keresztül.

Manoka,
Gratulálok a pocaklakódhoz :lol:

Akata,
Én vagyok az utazóágyas :lol: Mi azért vettük meg, mert azt könnyebben tudom majd hurcibálni, pl ha ki akarom tenni a levegőre a babót, de egyébként nekünk minden family tag vidéki, szóval ha megyünk hozzájuk, kelleni fog :lol:

Zuzi,
Egyetértek veled, a csaj tökre alaktalan, én hétvégén néztem először a mega táncot és őszintén szólva nem tudtam eldönteni, hogy ki a rosszabb műsorvezető Görög Zita vagy ez a mostani csajszi. Eddig azt hittem, hogy Zitát nem lehet túlszárnyalni, de úgy néz ki, hogy mégis :lol:

Indi,
Olyan szép lehet ez az ünnep a leírásod alapján :)

Macs,
Képek nagyon tutik :lol:

Az ünnepléshez kapcsolódóan pedig csak annyit Zuzival egyet értve. Én most nagyon szégyellem azt, hogy ebben az országban élek. Felháborítónak tartom azt, hogy bizonyos emberek ennyire nem tisztelik Nemzeti Ünnepünket. Legalább erre az egyre napra adták volna fel elveiket (és ahogy már előttem is írta valaki a jelen helyzetet nem belekeverve) és adták volna meg a kellő tiszteletet ennek az ünnepeknek és hőseinek.

Kép Kép
curse

Macs!
Fülid édes, mint mindig:)))))
Én barom, nem adtam oda Neked DVD-t :twisted:

Rylie, Curse!
Most megnyugodtam. Azt hittem csk én látom így. Mert az azért gáz, hogy itthon vekszem a kanapém, mint egy partra vetett bálna, akit a Greenpeace aktivistái itt felejtettek, és közben véleményt mondok más nők alakjáról (a hajáról már ne is beszéljünk!) :roll: :oops:

Votiv!
Bővebb élmény beszámoló???
És mikor tudtok így talira jönni, ha minden napra van program? :cry:

Maszkabál nálunk is ezerrek megy :lol:

Kép
Kép
zuzmo1

Curse,
Akkor ti biztos jól kihasználjátok majd! Eddig mi csak egyszer nem aludtunk itthon de a dedi velünk aludt a nagyágyban.
Indi sajnos offline beláthatatlan ideig.

LábzsákosZuz,
Arra tuti szükség lesz!! :D És attól mert bálna az ember lánya még lehet kritikus! Főleg, mert te egykettőre újra a régi leszel, aki meg a tv-ben nem néz ki jól az hooool????

Votiv,
Férjem nagylánya is tegnap este 9 körül indult el haza (Víg színház) mert muszáj volt neki. Mi meg tűkön ültünk és vártuk, hogy jelezze hazaért.
Mit főzöl??
akata

Zuzi mint bálna hahahahha ezen jót nevettem!
Azért magaddal ne legyél olyan kritikus! 8) Csini kismami vagy még most is, ebben biztos vagyok ;)
Érdekes én nem bálnának, hanem pingvinnek éreztem magam a végén---
:lol:
R
rylie

Zuzi,
Ezt most én is mondhatnám, hogy bálnaként kritizálok :lol: de hát Akatának igaza van, attól, hogy még bálnaként nézünk ki egy ideiglenes állapot miatt, attól függetlenül nyugodtan kritizálhatunk :lol:

Rylie,
Pingvin??? :lol: Na ez sem rossz hasonlat :lol: :lol:

Most próbálok találni máktorta recepetet, ha valakinek van kéznél szívesen venném :lol:

Kép Kép
curse

Drága Zuz!

Tessék nem panaszkodni az alakodra, mert 1. már csak alig van egy kis idő hátra, 2. Bazs után is olyan gyorsan visszanyerted az alakodat, hogy csak na.:)

Én meg itt küszködöm lassan másfél éve, hogy lemenjenek a kilók, amik rámjöttek.

Jó lenne már talizni veletek!
beetrix

Neet :) Örülök, hogy Eszti már jobban van mára! :) És fogaktól sztem simán lehet ilyen.

Fibi :) Beteg Bálint :( Bulást neki! Mi baja van?? Suli milyen volt?

Beet :) Gratula párodnak az új állásához! :) Bálint szobájának fala már elkészült, pár simítás van hátra, meg a tapétázás. Aztán jöhetnek a szekrények. Majd készítek róla képet, ha elkészül (remélem a közeljövőben...)! És nagyon szívesen látunk Titeket bmikor! :wink:

Akata :) Boldog 5 hóst Ákosnak!

Ancsi :) Csikkek és szilánkok :evil: :evil: Nincs olyan játszó a közeletekben, ahol legalább szilánk nincs? Mert sajnos a csikk szinte "alapfelszerelés", bár nem tudom megérteni azokat a mamákat, akik képtelenek a kukába dobni :evil: Lencsi és a téliszalámi :D

Zanza :) Színházba járó Réka ééédes! Remélem kocsitok megúszta az éjszakát!

Macs :) Gratula Fülinek a cipeléshez és a falatkákhoz!!

Rylie :) Kamillának bulást!! "csak" taknyos, vagy láz is van?

Zuz :) Te bálna :shock: :lol: Ezt most a jól fejlett humorérzékednek tudom be! Nagyon csini kismama vagy!!
denizsa

Csajok!

ti nem láttátok Zuzmót mostanában!!! az hagyján, hogy alig látszik 8 hónapos terhesnek, de szemtelenül karcsú! szóval inkább csíkhal, mint bálna :D
ancsipancsi

Ancsi,
csíkhal :lol:

Zuz,
én is láttalak, és én sem mondanálak kifejezetten bálnoidnak :)

Indi mindenkit puszil, fogalma sincs, mikor javul meg a gép, de amint lehet, jön!

v
kisün

Kata, paprikás krumpli kész :)
én nem vagyok vmi nagy szakács :wink:

Zuz, te mint bálna, haha :!: a kanapét se hiszem :lol:

votiv 8)
votiv

Ancsi: csíkhal :lol:

Den: láz is volt, de csak egy éjszaka. Azóta csak takony van, meg repedtfazék hang...

máktorta áááá nyami-nyami

Rylie
rylie

Se láz, se köhögés, se tüssz, csak nehezen elalvás, majd félóra múlva keserves sírás. :cry: Drukkoljatok lécci, h csak a fog legyen a mumus! Ha belegondolok, hogy közületek hányan éltek át ilyesmit, és nem egyszer... hááát...... ez nagyon kaka dolog. :(
Most rákentem egy adag dentinoxot a kérdéses helyekre, és most csönd van. :?

Füli egy tündér!!! :)

Votiv,
p.krumpli az nagyon jó! Itt a sűrű zöldségleves főtt meg épp, és apa tortája sült ki! (39) :)
neet
neet

Zuzi,
köszi kérdésed, émelygés még megvan :) szerencsére nem vészes, megoldhato evéssel és figyelemeltereléssel.

Rylie,
örülök, hogy Kamillának igy tetszik a Maszkabál :D

Deni,
Bálintnak az orra folyik "csak", viszont éjszaka megijedtem, hogy a torkának is annyi, de köhögés nincs.
suli ma is nagyon jo volt, megtanultuk az alapvetö M. fejlesztö eszközöket :)

Manoka,
még jo hogy nem lett semmi baj. én többek között ezért sem szeretek "korán" orvoshoz+uh-ra menni, mert sokszor hallottam ilyen "ijesztgetésekröl", amiröl késöbb kiderül, hogy semmi probléma nincs.

KépKép
fibi

Kisün,
megértem az elkeseredésed :(

Barbi,
merre vagy?? Angi foghelyzet?
fibi

Drága Mancs nem ment többé... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuzi, jövő héten végig szünet lesz a fejlesztőben, tudunk jönni bármilyen talira! :)

sokat nem tudok mesélni a 7végéről, nekem baromi fárasztó volt, isti minden reggel fél 6kor kelt, nappal meg nem aludt semmit :? mire kezdett akklimatizálódni, jöttünk haza :wink: de ma ebéd után bóbiskoltunk, így már jobb :P holnapra talán kipihenjük a pihenést :lol:

votiv 8)
votiv

szolg. közl.
dec 31-ig féláron lehet bemenni az Állatkertbe (átépítés miatt)
a macik, páviánok ideiglenesen nem láthatók, más minden igen
a macikat pedig Veresegyházon lehet +nézni :)

votiv 8)
votiv

Indike!

Merre vagy?
20170114224602

Juc, Indinek behalt a gépe :(

votiv 8)
votiv

ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ,az a fránya gép!
20170114224602

asszem ma vagyok 18 hetes :)
votiv

áááá, engem is elkapott vmi baci.... kapar a torkom, szédülök :(

Votiv,
uristen, nemrég irtad, hogy 5-6 hetes lehetsz :)

akkor a macikat mi tuti megnézzük, innen 5 perc Veres.
fibi

Fibi :) Jaj ne, Te is breteg vagy?! :( :( Bulást Nektek és sok ++++++ Most már "helyszíni" suli volt az egyik oviban, vagy még elmélet?

Neet :) Akkor Nektek is mennek a drukkok! Apának meg boldogot! :wink:

Ancsi :) Én láttam Zuzit és tudom, hogy csíkhal! :D :D Mindig mondom is neki, de nem hisz nekem... :roll:

Rylie :) Szegény Kamillának is bulást!! De jó, hogy már nincs láza :)

Votiv :) Hú, már 18?! eszméletlen :o :D
denizsa

Votiv!
Én is azt mondom , mint Fibi!:))))))

Mi egyébként voltunk Veresen megnézni a mackókat. Hihetetlen, hogy milyen nagy egy ilyen medve, és hogy ilyen közelről meg lehet őket nézni. Viszont megállapítottam, hiába nagy az a karám ahol vannak, tudják , hogy nem mehetnek kis és a kerítés előtt köröznek sokan. Tudjátok, mint az állatkertben, amikor csak ide oda himbálóznak. neekem azért az szomorú látvány volt. Arról nem beszélve, hogy mellette van egy szemétlerakó és iszonyat büdös volt, amikor mi voltunk.

Zuz!
Te miért nem válaszol semmit ha megszólítalak? Haragszol?:)
beetrix

Deni,
köszi, egyre rosszabb a helyzet a torkommal :(
oviban voltunk ma, de még csak elmélet volt, a tornateremben tartották.

asszem mentem, jo éjszakát! amugyis keveset irtok :?
fibi

Zsan,
Csak nem Mancs, a kutyus?
neet
neet

ja, és 2 hét mulva már gyakorlat lesz, és ma is sok olyat mutattak, amit Bálinttal ki tudok már probálni. csomo jo ötlet, érdekes fejlesztö játékok :)
fibi

Beet!
Azóta nem is írtam! Dehogy haragszom! :D Sőt, nagyon is hiányoztok! Nem olyan már a tücsökzene sem nélkületek :cry: És tényleg kellene talizni. A jövő hétre kellene valamit szervezni! Nem lesz szünet a bölcsiben?

Votiv!
Akkor a hétfő és kedd lestoppolva! :lol: Szervezzünk talit! Ha keddre tennénk, Indiék is jöhetnének, és a csípőszűrés is letudnák. Sajna, nekem csak ez a két nap jó. És hátha Beeték is tudnának jönni, és mindenki!!!!!
18. hét!!! Még mindig nem akarod megtudni a nemét? Mert akkor mostanában lesz UH, ugye?

Csajok! Csak hogy eloszlassuk a felmerült kételyeket bálna és csíkhal ügyben :mrgreen: , jövő hét kedd? Azért szervezkedek ilyen nagyon, mert még szeretnélek látni Titeket szülés előtt :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Jaj, a kedd meg Fibinek nem jó :cry: Na, szervezzük úgy, hogy mindenkinek jó legyen!

Ma este voltam vezetni (szakadó eső, sötét :twisted: ), és amikor hazaértem, és benyitottam, Bazsó rohant felém vigyorogva, és kiabálta, hogy anya, anya! :D :oops: :D Hirtelen elfelejtettem neki minden roszcsontkodást, pl, hogy ma lerántott egy nagy virágcserepet az ablakból (felmászott a párkányra :shock: ), és a fehér ülőgarnitúra tiszta virágföld lett, fél órán át porszívóztam :twisted: :lol:

Bretegek, gyógyuljatok!!!

Fibi!
Bodzatea!!! Remélem, hamar jobban leszel, és Bálint is!

Kép
Kép
zuzmo1

Fibi!
Mik az alapvető M. fejlesztő eszközök??? És ne titkolj előlünk semmi jó dolgot! :wink:
zuzmo1

Zuz, ugye, hogy milyen boldogság, mikor rohan feléd és "anyázik"? :lol: :lol:

Ma én is kaptam egy ilyet, jöttem haza a munkából, gangon benéztem egy pillanatra a nyitott ablakon, erre már hallom a cincogást: Anya, anya! Olyan jó haza jönni! :lol: :lol:

Hétfő nekünk tökéletes lenne, a kedd csak délután, amikor már mki indul haza. :cry:

Neet, szerintem fog lesz a dologban, legalábbis ezért drukkolok, az jó? :roll:
zanza

ZUz!
Akkor örülök! Nekünk a hétfő és a kedd is jó, 3 után.

Fibi!
Te mit is tanulsz pontosan?

Neet!
Én is a fogmanókra hajlanék.
beetrix

na mégis itt vagyok még, mert szedek be bogyokat féloránként, hátha nem lesz brutál az éjszaka :roll:

Zuzikám,
drága vagy, de suli csak 2hetente kedden van, ugyhogy akár a hétfö is jo :) viszont akkor Zanzáék miatt legyen a hétfö :D viszont addig meg kell gyogyulnunk :?
és dehogy titkolok el én bármit is, tudod, hogy minden jot/hasznosat elmesélek. majd szépen leirom az infokat, hogy tanulhass belöle :)
anyázás :lol: : eddig az volt, hogy ha elmentem néhány orára kisfiam nélkül, akkor mikor visszaértem, nem nézett rám B, és elforditotta a fejét, mintha haragudna, hogy "elhagytam". és kellett neki kis idö, mire megölelt ujra. Ma reggel mondtam neki, hogy anya iskolába megy, tudod, hogy Zita szeret, vigyáz Rád, stb. és jövök érted vissza, ahogy mindig is. És állitolag mondogatta hugomnak, hogy "anya iskolába..." :D és ami a legfontosabb, hogy ahogy meglátott, rögtön repült a karomba. ennél nagyobb boldogság nincs is :D :D :D
fibi

Ma esti asszociáciok B szájábol:
Mesélem neki a Gögös Gunár Gedeont, és meglátja h az egyik oldal sarka le van szakadva. igy konstatálja: "eltört" :lol: Aztán egy kis hintalora mutogatva vadul mondogatja, hogy "Bálintééé", magyarán olyat kér karácsonyra :D Néha mondom neki a szineket, és ma mutat a fehér libára, majd beprobálkozik: "liba, kékpiros?" :lol:

Beet,
Montessori pedagogia továbbképzésre járok, tanfolyam keretében, májusig tart :)
fibi

Zuzi,
bocs, marhaságot irtam: szal jövö héten akár a KEDD is jo :) viszont Zanzáék miatt legyen a hétfö.

mégis megyek aludni.
joéjt mindenkinek!
fibi

Hétfő vagy kedd nekem is rulez, és 8-12 között a legrulabb, 12höz közelebb a megarul. :D Campona, Savoya, vagy teljesen máshova szerveződtök? Nekem csak e környék a jó, egy körül megyek Eszterért bölcsibe.

2 olyan éjszakán vagyunk túl... most már tuti fog, köszi a drukkokat! Én kész vagyok. :( Ma pl Eszter felkelt éjfélkor, kisebb szünetekkel 3ig kiabált, én meg morcosan húztam a fejemre a takarót és pisszegtem és vártam, h majd abbahagyja... nem hagyta. Félóránként fel, itatás, egyebek. Fél 5re bealudt mellettem a kanapén 3 deci kakó elkortyolása után, de közben még énekelt... szóval semmi se fájt neki, csak szórakozott, rötyögött, én meg ájuldoztam mellette az álmosságtól. Fél 7kor persze ott kellett csikizni, h felébredjen, aztán összekapta magát, és elment a bölcsibe apjával.

Ének Eszter-módra: "Csiga gyeje kí, paksz voja" Na? Kitaláljátok? Pár sor hiányzik, de a dallam teljesen ott van. :) Már nem is aggódok, h a lányom nem beszél sokat, hiszen egész nap énekel. :lol:

Fibi,
nálunk a piros és a lila a menő. (Moose, lilánál mindig ti juttok az eszembe! :))
neet
neet

Votiv,
jéé, mindjárt félidő! :)

Indinek üdv, aki beszél vele!

Zanza,
avatarod nem öregecske egy kissé? :wink:

Este levágtam E frufruját. Szép. :wink:
neet
neet

Neet,

Eszti féle dal :lol: :lol: :lol: Nagyon rulez, persze nem éjji 3-kor... :)

Votiv,
te félidős! :D hová jártok lovagolni? már ha publikus.... :)

Zuzi,
ne mérgelődj, majd hétfőn vagy kedden elhozod a dvd-t :wink: :)

szépségs napot mindenkinek!!

csók

Macs
macskanyu

Fibi,
hogy van a Pocakod? :)
macskanyu

TALI:
nekünk hétfő-kedd délelőtt foglalt, de mondjuk hétfőn 10:30-ra megyünk a Zsombolyai úti Önkormiba, ott kb. 15 perc alatt végzünk, utána tudnék menni talira. kedden már sajna nem végzünk ilyen korán, bankba megyünk ugyanis, hitelt intézni.

Moose-ról tud valaki valamit?

ancsipancsi

Neet,
B még a lilát nem tudja, valahogy semmi nincs olyan szinü nálunk :lol:

Macs,
köszi, kezd már növögetni, az övemet le kellett szerelnem a farmerrol :D
és szolj, ha erre jársz, tudod a Ghymes CD-t megirom Neked :D
és suli tetszik Neked? sokat kell(ene) tanuli?

KépKép
fibi

Ancsi,
hitelügyintézéshez drukk, és bárcsak a szocpolos hir ne lenne igaz :? nekünk is el kell kezdeni vmit intézni...
párom ma reggel bement az önkormiba, hogy megkérdezze, hogy épithetnénk e a telek végébe egy nagyobb házikot. és hát igen, de ezt teljesen le kellene bontani, még a pince sem maradhatna :( ugyhogy most agyalhatunk tovább más terveken, lehet h marad a bövités, de az sokkal macerásabb...
fibi

Fibi!
hogyhogy le kell bontani?? ilyen tv. nincs a világon! vagy mégis? a telek beépíthetőségéig bővítheted a házat. arra esetleg nem gondoltatok, hogy elköltözni albiba és gyorsan felhúzatni egy könnyűszerkezetes nagyobbat?
ancsipancsi

Böviteni lehet persze sokat mert nagy a telek, csak külön házat nem lehet a telek másik végébe, pedig azt szerettük volna.
hát, gondoltunk, de a lebontás is sokba kerülne, meg az albi is, aztán igy megmaradna ez a pici is, ha a bövités mellett maradunk. még agyalunk :)
fibi

Sziasztok!

Tali-ugyben: nekunk inkabb hetfo de. lenne a jo barhol :)
es akkor most visitson aki jon es cd kell neki mert azota bovult meg a cd-park :) ugyh egy olyan 10-12 gyerekcd van ami tok jo (Kolompos egyuttessel bovultunk :) )
ugyan elkezdtem masolast de aztan arra jutottunk h ennyi cd bazi sok ugyh ha altalaban jo a tarsasagnak akkor mp3-ban lesz egy cd-re minden felirva es onnan lehet visszairni ha ez nem szimp tudok sok cd-t irni (de akkor kerexepen ureset) vagy meg olyan verzio is van h dvd-re wave file-ban ahonnan szinten visszairhato akkor meg egy dvd-t szeretnek :)

hu bakker de bonyi! ja es ha mp3 mehet akkor meg mindenki mindent kap mert mar nem birom kovetni h ki mit nem kert :)

szoval??? :wink:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: