Sziasztok!
Hogy lett Katababából Zolibaba? Egyszerüen, 2 hete csütörtökig csak annyit mondott a doki, hogy nem lát semmit, mi automatice lányra készültünk. Amikor meg mondta, hogy ez itt egy herezacskó, igen csak felakadt a szemem

. Különben a recept a fiukhoz: mondogatni kell legalább egy hétig, hogy "Növessz kukit!", nálunk bejött
A rövid történet:
12-én délután dokinál voltunk, akkor még nem volt semmi.
12-én és 13-án éjjel is olyan barnás valami volt a pisiben (mint késöbb kiderült ez volt a nyákdugó).
14-én éjjel voltak gyenge fájások, valószínüleg jóslófájások, úgy 20 percenként.
15-én délutánra ezek 5 percesek voltak. Mivel még nem tudtam milyen szülni, bementünk a kórházba, ahol az ügyeletes megvizsgált, és közölte szivárog a magzatvizem, és hogy ö nem enged haza. Beszélt a dokimmal és majd jön. Ez volt 4-5 óra között. Kaptam egy infuziót fertözés ellen, vért vettek. Apa 11 óráig járkált a folyosón, hogy akkor szülünk vagy nem, mert doki sehol. Ekkor telefonáltattam rá, hogy akkor most mi lesz. (Közben vagy 3-szor mondták, hogy szóltak neki. Abból kiindulva, hogy amig az ügyeletes nem vizsgált meg nem folyt (szivárgott) semmi és amilyen durva volt, el tudom képzelni, hogy szólni elöször 11-kor szóltak.) 11-kor mivel minden eredmény jó volt és nem utalt semmi arra, hogy fertözés lépett volna fel, a fájások nem voltak mérhetöek kaptam egy seduxen injekciót, hogy pihenjek. Igy éjszakáztam a szülöszobán, ahol egész éjjel semmi nem történt.
16-án reggel 5-kor ébresztö, CTG, hömérö, kúp, borotválás, tusolás. Ezek után "futottam" össze Csibével a folyosón.

6-kor oxtocin infúzió, ami kb. 10 perc alatt olyan fájást csinált, hogy azt hittem ott maradok. 7-re megérkezett apa és igy a fájások is elviselhetöek voltak. 3,5 órán keresztül csak jöttek a fájások. 10.03-kor jött világra kisfiunk. Az utolsó 10-15 perc nagyon fájdalmas volt, de megérte és mikor kipottyant abban a pillanatban minden fájdalom el is múlt.
Most megyek, mert akció van