A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Zita! akkor nagyon költeni sem kell rá, gondolom. Szerencsére

Enikö! Remélem Violának nem lett komoly baja!
Azért mert nem találtam ovit, se Morán se Szegeden ahol évközben febr. van még szabad hely. De amugy is ha kint lakunk és picivel otthon leszek azt szeretném ha Orsi addig oda járna majd oviba, ha jövök vissza dolgozni akkor fogom Szegeden beiratni. Viszont igy most muszájbol marad bölcsis. Én is ovit szerettem volna. SZobatiszta nappal régóta, éjjel kell pelus

Kép

Kép

Karmen
karmen

Ceniko:Köszi!Pedig lánynak tippelik, már két orvos is!! :lol:

Kép
gyanixi

sziasztok!

Niki: alakultok... :wink:

Kispicur is biztosan jól érzi magát!

Tudjátok-e már, hogy kisfiú vagy kislány? vagy titok?

Jó pihengetést!! Még mindig áll a randi jövő hétre, ha gondolod, csak írd meg mikor jó neked, kedd, szerda?

Priviben is írhatsz!

Egyre melegebb lesz, már úgy várom, azért remélem ezen felbuzdulva nem fogják megint kikapcsolni a fűtést, lefagynak a lábujjaim.

Szép hétvégét kívánok mindenkinek!!! 8)

KépKép
esztermoro

Sziasztok!

Exdeus: kanál, éljen! :lol: Tetszik neki a tejpép?

zozo: acapella, vagyminek hívják, a Klauzál téren.

Csibe: ez gyors volt akkor! Gratula még egyszer!

Eszter: teljesen normális! 10 kg huss el fog tűnni szüléskor, a maradék meg kell a szoptatáshoz!

ceniko: Violával mi lett?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

sziasztok, bocsi a kicsikért, dávid a kezemben, igy nem ordít.

cenikő, gyorsan ható gyógypuszi violácska pici kobakjára, mit mondott a dokinéni?

niki, szép pocid van, sztem is fiús, de a dokik jobban értenek hozzá.

jégvirág, micsoda tekintete van grétinek, ide testőrök kellenek majd .. :wink:

dancsi, kiváncsiságbók kérdeztem, a hugicám is arra lakik, az új osztásban, és anno az egész család újszegedi volt. :lol:

csajok. horesnyi béla? elküldenétek a számát priviben, azt hiszem ismerem - ez nem túl gyakori név valljuk be- de már legalább 7-8 éve nem sikerült beszélnünk.

zsibbad a karom, megyek, puszi. romy

Kép

Kép
romy1

égre ti is írtátok. szóval. dávid 11 kg, 74 cm, ricsi 12,5 kg kb. 90 cm

pusz romy

Kép

Kép
romy1

hihi az eleje lemaradt, szóval azt így hangzik. írok én is súlyadatokat elvégre...

na megyek mára belőlem ennyi épp elég volt. pussz.

Kép

Kép
romy1

Eszti:Mit mondott a doki??

Kép
gyanixi

Sziasztok!!
Nem lett komoly baja szerencsére Violának! Voltunk a dokinál reggel, megnézte, beírták a gépbe hogy történt az eset és ennyi. Nem csináltak vele semmit. Hja de megnézték a könyökén és a térdein a reflexeit, meg megnézte a szemét nem sérült-e, de szerencsére minden oké! Csak csúnya a sérülés helye :( De hát ezen nem csodálkozom, nagyon beverte :( :cry:

Romy. Jó súlyban vannak a pasijaid :) A vonalzóikat frissíthetnéd :lol: Már egy ideje minden nap szülinapjuk van :lol: :lol: :lol:

Karmen: Így már értem oké :) A helyedben ilyen esetben én is így csinálnám :) Orsi várja tesót?
Tervezett baba volt, vagy nem tettetek semmit "ellene"? :) Hány babát terveztek összesen?

Niki: Ha lányt mondtak a dokik, akkor nekik higyjél :) Igazából oldalról lehetne jobban megitélni. Profil pocakfotód nincsen?? :lol: :wink:
Ti mit szeretnétek egyébként?

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko: Majd teszek fel oldalról is. Nekünk mind1, de már beleéltem magam a kislányba!!

Kép
gyanixi

Enikö! tervezett volt, vártunk rá 1 évet és szedtem is gyógyszert hogy sikerüljön. Nekünk tudod nem egyszerü ez. Jó lenne 3 gyerek, majd meglátjuk hogy összejön-e. Egyelöre a terhességet rémálomnak élem meg, szoval tul hamar nem vágyok rá megint. Orsinál is igy volt.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Voltunk dokinál, másfél órát vártunk... :evil: :evil:

De a lényeg, hogy a picur jól van, most sietek, itt vannak az eredmények Niki!

[ Kép [/img]

KépKép
esztermoro

Eszti:Ahogy látom, még van 2 heted!!Írtam az iwiwre, kérdést is! Majd válaszolj rá! :lol:

Kép
gyanixi

Az anyatejet elvitték. :D
Vendég

Karmen: Megértelek. Én is utáltam terhesnek lenni! Nagyon nagyon fogok drukkolni hogy még egyet sikerüljön bevállalnotok, jó helyre születne az a 3. baba is hozzátok :wink:

Niki: Oké várom a képet :) Amúgy nagyon szép pocakod van, én nagyon tepedt voltam. Ronda szétterülős lányos hasam volt. A Tied szép csúcsos olyan kis formás, szabályos, mint aki lenyelt egy fél kézilabdát :lol: Ez a szép kismamapocak!

Ez itt a reklám helye :lol:
Ma voltam a Rókusi krton a pelenka diszkontba, sapkát vettem a csajoknak! Nagyon szép, jó minőségű sapik vannak korrekt áron!! És vannak jó minőségű zoknik is és harisnyák is elég olcsón. Mintásak, hímzettek:
Zoknik 0-tól 3-4 évig: 180.-ért, 220.- ért és 250.-ért (ezek már tapadókorongosok :lol: )

Harisnyák: 0-tól 6 éves korig kaphatók! 350.- (gagyika) 580.- (egész jó) 630.- (szuperjó és szép is :wink: )

ceniko
Szeged

Romy, Bea! Írtam privit.

Hulla fáradt vagyok, pakolunk a szüleimnél hogy elférjenek a cuccaink, holnap már viszünk ki pár dolgunkat. Voltunk bankban, alakul a hitelünk. :D Hurrá :lol: Ja, és ma én vezettem a corába, és be is álltam utána anyámék udvarára az autóval, és olyan jól sikerült. :)

jó éjt.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda: Most vagy én vagyok hülye vagy a tükör görbe....kaptam e-mailt hogy jött új privát üzenetem, odaklikk...és nincs új üzenet.
Aztán itt olvasom hogy írtál, innen nézem...nem látom az újat....vissza az e-mailes linkhez, akkor se látom az új privit.....vicces...pedig e-mailt kaptam, hogy ma 21:53-kor kaptam tőled privit....de nincs.
Elküldenéd még egyszer!?!
Köszi :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!

Gyorsan, mert visít a gyerek, el kéne altatni.

Enikő, lánykádnak sok sok gyógypuszika!

Bibi és Romy, szép, erős srácaitok vannak.

Niki, nekem szerintem végig lányos pocim volt, holott már a 18. héten tudtuk, hogy fiunk lesz. :D

Eszter, Barnabásnak szép méretei vannak.

Bea, igen az apja kimaradt. :D

Na megyek.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bocs,hogy ismeretlenül zavarok. Nem tudjátok véletlenül,hova költözött a Boróka gyógynövénybolt a Vasas Szent Péter utcából? Szopipárnát szeretnék nézni ott tönkölypelyvásat. Esetleg vmelyikőtöknek nincs tapasztalata ez ügyben? Műanyaggolyósat megnéztem a Brendonban, de nem annyira tetszett.

Köszi a választ!

Nolina

Kép
nolina 25

Íme egy mai kép oldalról!!

Kép

Kép
gyanixi

üdv.

gyerek nálam, bocs a kicsikért.

norus, a te pépedből még nem kapott, de szvsz babakajával dúsítva ízleni fog neki.

niki, szerintem lányos pocid van. :)

ági

Ági és
KépKép
exdeus

Bea! miért fektették be megint Beát? Remélem hamar hazamehet!

Eszter! Én is korházpárti vagyok:) Kinél fogsz szülni? Apás lesz?

Gyanixi! szépen gömbölyödik!!

Enikö! és hol van ez a bolt arrafele?

Én már megnyugodtam a genetikai UH miatt, elvállalta Zsófi orvosa hogy megnéz akkor amikor akartam, a 20. héten, igy sikerül mégis idöben a vizsgálat. A védönöt meg többet tuti nem fogom felkeresni

Kép

Kép

Karmen
karmen

Szerintem is lányos!!

Kép
gyanixi

nolina,
nekem brendonos párnám van és imádtam, nagyon jó!

ha vársz egy kicsit, írok egy linket, hogy hol tudsz ugyanolyat venni, harmadárért. Most nem találom, de meglesz.
Vendég

Niki: Csinos vagy nagyon, nekem azt mondták fiús pocakom volt....nem mérvadó :)

Karmen: Ugyanazért...babával minden ok, méhszáj 3000, de panaszkodik, hogy görcsöl, keményedik...megint vese uh, stb.
A bolt amiről Enikő beszél a Tesco és a Micimackó közt van azon az oldalon, egy 5 emeletes aljában.
Léci egy képet Orsiról!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Karmen: Orsinak boldog névnapot! Tudtam, hogy valamit elfelejtettem tegnap :( Már tegnap is késtem volna, de hétvégén nem voltunk itthon...

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Hazaérkeztünk! Mindenkinek köszönjük a jókívánságokat!

Gábor nagyon jó baba, sokat alszik, szopizik.

A szülés bár rövid volt, de elég komplikált, majd részletesen leírom, ha egy picit több időm lesz és "ülni" tudok a gép előtt!

Volt tejfakasztó buli is, ami jól sikerült, mert másnapra meg is indult a sok fiiinom tejcsi!

Hamarosan jelentkezem. Puszil mindenkit a csibecsalád!

ui.: a vonalzómat is ki fogom cserélni..

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

a kismamapárnás link:

www.kismamaparna.hu
vagy www.szoptatosparna.hu

Orsikának boldog névnapot!

Meg Gyöngyinek is, ha még olvasgat!
Vendég

Sziasztok!

Cenikő!
Örülök, hogy minden ok. :) A vonalzót már régóta szertném frissíteni, de nem megy, egyszerűen nem tudom, hogy csináljam. Hülye vagyok, mi?

Melinda!Gratula a vezetésért!!

Kármen!
Orsinak boldog névnapot!

Niki!
Szép a pocid. :)

Puszi mindenkinek: Romy

Kép

Kép
romy1

Üdv.

Romy, próbáld meg a babafalvás vonalzókat. http://www.babafalva.hu/portal/modules.php?name=tickers
Ez közérthető, és nem kell kiválasztani az életkor szerinti vonalzókat, csak beírod a szül. dátumot, nevet, kiválasztod, amit szeretnél, kép és kész is. :) Szóval várjuk a friss vonalzókat.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Romy, Bea! köszönjük!

Bea! Remélem mielöbb hazamehet, mondd meg neki!!
Friss fotó nincs, mert én aug. eleje óta szigoruan feküdtem, az utobbi pár napban meg nem volt erre alkalom. Még köszöntés sem volt mert Orsi Vácon volt a hétvégén, tegnap kapott ajándékokat, de most nem tudtunk családi ünneplést csinálni, férjem is egész nap dolgozik a házon.

Köszi a bolt cimet, megtalálom igy már!

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

2006.10.16-án 2630g-gal és 51cm-rel megszületett Zoli fiunk. Tegnap előtt hazaengedtek bennünket a kórházból. Az első éjszakánk csodálatos volt, csak kétszer kellett felkelni hozzá, a tegnapi maga volt a pokol a 4 óra kitartó sirással, de ezt is megoldottuk. Ha egy kicsit többet enged a géphez ülni és nem esik le a fejem a fáradtságtól, akkor részletesen beszámolok, és válaszolok az egy héttel ezelőtti kérdésekre is :)

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Sziasztok!

Niki :)
Szép pocid van! Írigy-írigy érte... :wink: :lol: - na de egy év múlva már nekem is lesz, remélem! 8)

Csibe-család :)
Örülök, hogy Gábor ilyen jó baba! :D
Akkor Apa kitett magáért azon a tejfakasztón! :lol:
Kíváncsi vagyok a szülés törire, várom nagyon!

Cseppek :)

Gratula Zoli babához!!! :D :D :D
Kicsit sietett a fiatalúr? :)
Kitartás az éjszakákhoz, összeszoktok nemsoká!
Pocifájás miatt volt a 4 óra bömbi?
Várjuk a részletes beszámolót! :)

Karmen :)
Én is boldog névnapot kívánok Orsinak - kicsit késve, de én sosem vagyok képben a névnapokkal. :oops: :)

Dancsi :)
Sétáltam vmelyik délelőtt felétek :)
Igaz, nem tudom, melyik utcában laktok, de szóval ott voltunk a környéketeken! :lol:
Küldtem Neked privit múlthéten, de végül hamarabb odaért hozzád a csajszi a tejért! :)

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!!

Niki: Sztem profilból is fiús pocód van :wink: :lol:

Karmen: Pont ott a bolt ahol a múltkor összefutottunk :lol:

Cseppek: Gratula Zoli babához, soksok egészséget kívánok Nektek :) Nagyon várjuk az élménybeszámolót :)

Romy: Nem vagy hülye :lol: Majd megcsinálod nem azért mondtam... :wink:

Csibe: Várjuk Tőled is a szüléssztorit :)

mennem kell.... kölök rámtapadt :lol: zaklat :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Gratulálok cseppek!!!! Ugye, ha lesz időd raksz fel képet a babuciról!!

Lányok nem emlékszem, hogy ki válaszolt legutóbb a hőmérős kérdésemre.

Szegeden hol tudok aránylag normális áron digitális fülhőmérőt (vagy homlokhőmérőt) beszerezni, nincs ötletetek?

Tegnap elhívtam a fél rokonságot Activitizny, és már görcsölt a hasam a sok nevetéstől, de Barnikának esze ágában sincs még kijönni :)

Pedig már nagyon várjuk!!

Voltam CTG-n, és mivel kell friss véreredmény a lehetséges epidural miatt ezért kértem időpontot vérvételre.

Tudjátok mikorra adtak??? November 10-re! Marha jó, addigra valószínűleg meg is szülök, ilyenkor vernem kellene az asztalt, hogy adjanak hamarabbra?

Muszály, hogy friss eredményem legyen, lehet, hogy határozottabnak kellett volna lennem..
Na mindegy, ha tudtok hőmérő ügyben segíteni megköszönöm!

De az is lehet, hogy nyakamba veszem a várost és mindenhol megnézem.

Puszi!!!

Ugye jól tudom, hogy ma hidegfront járkál a közelben?
[/b]

KépKép
esztermoro

Activitizny = Activityzni

kicsit bekavarodtam :lol:
esztermoro

Hahó Eszti!
Ilyenkor a vérvételes papírodra a vérvételt kérő orvossal rá kell íratni, h sűrgős!!Menj vissza!
Ma voltam terhestanfolyamon a Tisza Lajoson, tök jó volt, igaz ezzel a haskeményedéses dologgal jól beparáztattak, mert azt mondta a védőnő, h nem szabadna, Marhajó! Pedig pihenek, Néha csak magától tv-zés közben úgy összecsomósodik a méhem és ki lehet egy nagy dudorban tapintani!Neked is volt ilyen??

Kép
gyanixi

Sziasztok!

Exdeus, Marcsi se ette csak úgy magában a pépet, gyümölcsbe tettem egy kanállal, amikor már nem szopott, de tejterméket még nem ehetett, másfél hónapig tartott egy doboz. Meg aztán felesleges is lett, mert már akkor se nagyon evett pépeket, semmilyet. Bajban is vagyok, mert ha babarecepteket olvasok uzsira, reggelire, nagyrésze valamilyen pempő, az meg nálunk esélytelen.

Cseppek! Gratula! :lol: Várjuk a részleteket tőled is, meg Csibétől is!

Eszter, miért akarna Barni kijönni???? Majd 2-3 hét múlva, mikor itt az ideje! :) Pont olyan fontos ez neki, ha akkor jön el az ideje, mint az előző 2-3!

Nekem is van egy kérdésem. Gyerkőcünk egy héttel ezelőttig szépen elaludt este: fél 9-kor fürcsi, utána 2 dl tápszer bedöntése, ágyba be (ébren). Kicsit megsímogattam, beszéltem hozzá (fél percet se), és rögtön kijöttem. Sokszor még énekelgetett egy kicsit, és elaludt szépen, ha felsírt, cumi és alvás tovább. Egy hete azonnal keserves sírásba kezd, ahogy megindulok a szobából kifelé, és nem hagyja abba. :( Egy perc múlva visszamegyek, símogatom a fejét, énekelek neki, és így ott tudom hagyni. Ezzel nem lenne baj, csak attól félek, hogy minden nap vagy héten egyre többet fog "kialkudozni" a sírással... Az első egy-két nap reménykedtem, hogy ez csak egyedi eset, de sajnos nem, elkezdte egy hete, és azóta így megy. Ha nem megyek vissza, nem hagyja abba, ő még sose hagyta abba, ha otthagytuk az ágyában, szerencsére eddig erre nem nagyon volt szükség. Tapasztalt ilyet valaki? Tanács?

Nóra
KépKép KépKép
norus88

Eszter!
Nekem a klinikán rendel a nőgyógyászom, bementem hozzá, adott egy papirt, és ott a klinikán levették a vért. Azt hiszem az ujjamból, mert nem kellett sok. Te hol fogsz szülni?
Ha nem a klinikán, akkor szerintem a kórházba is meg kell csinálniuk.

Zita

Kép
zitaa

Cseppek!

Gratula a babócához. :lol:
A 4 órás bömbölés szörnyű, enyim gyerek is gyakorolta sűrűn. :roll:
Kitartás, idővel minden megoldódik!!!
Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!!

Sok puszi, jó egészséget, sok örömet , bőséges tejcit Zolibabának, aki ugye nem Katababa :D

Ilyenkor kicsit irigykedem, pedig Én is csak 3 hónapja szültem.

Nálunk is vannak átsírt órák, félnapok, de megszokható :)

Exi!
Gratula Petinek, hihetetlen mennyire rohan az idő!!!

Mi jól vagyunk, pénteken a csípőszűrésünk negatív lett és nem kell menni többet. Voltam Ábellel a munkahelyemen, örültek nekünk.

Szépek a babák, mamák gratula az édesapáknak is!!

Ismeri valaki a "babazene" cd-t??? Ma meghozta apuci, Ábel hatalmasakat kurjongat úgy hallgatja. Meglepődtem, de nagyon édes!!

Kellemes hetet, békés napokat, nyugodt éjszakákat!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Kép Kép Kép

1 pár kép Barni keresztelőjéról! :D

Elég jól bírta, bár mikor a pap ledűtőtte vízzel nagyon bepipult!! :lol:

Mikor pedig a mise alatt énekeltek,az én kisfiam síkított!! :D

Cseppek,gtratula és kitartást kívánok a babához,na meg sok-sok tejcsit!!
Szoptass sokat,és sokáig!! :D

Eszter,te hol szülsz?
Igaza vana Zitának! :D
Én a klinikán szültem,és hip-hop ott vettek vért az újjamból,de az
orvosom írt beutalót!! :)

Zituska,gyúrúnk-gyúrúnk máris?Mármint a babára? :lol:

Kép
bibi226

Eszter: nekem is a klinikán az ujjamból rögtön levették a vért, és az eredményt azonnal megkaptam, beletettem a kismamakönyvembe. Ez lényegében váralvadás, hogy mennyi idő alatt alvadsz :lol: Ez nem olyan komoly vérvétel, hanem ujjbegyszúrásos... ugyanolyan mint a váradóban, véradás előtt ahogy megszúrnak :) Ott is rögtön megvan az eredmény....

Az én lányom 5 hónapig ordított, a végén már én is megszoktam :lol: Igaz voltak mélypontok amikor már elegem volt a sírásból (depi :cry: ) de túl vagyunk rajta, utána jöttek rosszabbak is :lol: Maratoni 3 órás földhözcsapkodós hiszti, és társai :lol: :lol: :lol: Az is fincsike :lol: Majd azt is megszokjuk.... :lol: :wink:

Norus: A megérzésed jóóóóó. Tuti ez lesz ezentúl az esti programod, hogy te kijössz a szobából ő meg bömböl :) :lol: Olvasd el az Aludj jól gyermekem című könyvet, abban adnak nagyon jó tanácsokat az altatáshoz. Sztem nagyon jó könyv, bár sokan ellenzik, sokan drasztikusnak tartják a módszert, én egyetértek vele, nálunk bejött :wink: (a módszer lényege egyébként az otthagyás)

Hőmérőt sztem minden patikában lehet kapni :wink: De bababoltokban tuti, de az drága lehet...

Jóccaka

ceniko
Szeged

Bibi. Bakker mekkora már Barni :shock: :wink: :D És milyen szééééééééép :)

ceniko
Szeged

Üdv!

Eszter, du. akadt a kezembe a Rókusi krt. Rextra bolt szórólapja, abban láttam fül- és homloklázmérőt is.

Cseppek, gratula a fiatok születéséhez.

Eszter, a sürgős vérvételeket azonnal megcsinálják...nem kérdezték, hogy honnan és mire kaptál beutalót? Szerintem hívd fel őket, és mondd meg, hogy mi a helyzet.

Most hirtelen ennyi.

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Zituska,
megkaptam, köszi

Nórus,
nálunk időszakosan Jozsó is próbálkozik az elalvásos cirkusszal, tényleg ott kell(ene) hagyni. Mi azért nem tudjuk, mert egyrészt a szívem szakad érte, másrészt ha nagyon sír, hány, ami nem hiányzik este 8-kor. Többnyire pár nap alatt megoldódik magától.
Vendég

Cseppek!
Gratulálok a babódhoz és sok egészséget kivánok nektek!!!! :D :D :D :D

Bibi!
Barni baba nagyon szép! :P

Nórus!
Ha Kitti nehezen alszik el,nekünk az vált be hogy kicsit rázogatjuk a fenekét. Hason fekszik,ordit és egy kicsit mozgatjuk a pelusos popót :shock: Ez beválik. Általában 1 percen belül megnyugszik és elalszik :D

Kipróbáltam hogy mit szól a sós kajcsihoz. Háááát...igazán tetszett neki. Kár hogy még nem adhatunk neki virslit. Szerintem legalább a felét megenné :roll: Igy csak szopogathatta egy kicsit.
Már kibújt a második fogacskája is...lassan rághatja a virslit :lol: Kép virsli Kép virsli2

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!

Hogy lett Katababából Zolibaba? Egyszerüen, 2 hete csütörtökig csak annyit mondott a doki, hogy nem lát semmit, mi automatice lányra készültünk. Amikor meg mondta, hogy ez itt egy herezacskó, igen csak felakadt a szemem :D. Különben a recept a fiukhoz: mondogatni kell legalább egy hétig, hogy "Növessz kukit!", nálunk bejött :)

A rövid történet:
12-én délután dokinál voltunk, akkor még nem volt semmi.
12-én és 13-án éjjel is olyan barnás valami volt a pisiben (mint késöbb kiderült ez volt a nyákdugó).
14-én éjjel voltak gyenge fájások, valószínüleg jóslófájások, úgy 20 percenként.
15-én délutánra ezek 5 percesek voltak. Mivel még nem tudtam milyen szülni, bementünk a kórházba, ahol az ügyeletes megvizsgált, és közölte szivárog a magzatvizem, és hogy ö nem enged haza. Beszélt a dokimmal és majd jön. Ez volt 4-5 óra között. Kaptam egy infuziót fertözés ellen, vért vettek. Apa 11 óráig járkált a folyosón, hogy akkor szülünk vagy nem, mert doki sehol. Ekkor telefonáltattam rá, hogy akkor most mi lesz. (Közben vagy 3-szor mondták, hogy szóltak neki. Abból kiindulva, hogy amig az ügyeletes nem vizsgált meg nem folyt (szivárgott) semmi és amilyen durva volt, el tudom képzelni, hogy szólni elöször 11-kor szóltak.) 11-kor mivel minden eredmény jó volt és nem utalt semmi arra, hogy fertözés lépett volna fel, a fájások nem voltak mérhetöek kaptam egy seduxen injekciót, hogy pihenjek. Igy éjszakáztam a szülöszobán, ahol egész éjjel semmi nem történt.
16-án reggel 5-kor ébresztö, CTG, hömérö, kúp, borotválás, tusolás. Ezek után "futottam" össze Csibével a folyosón. :D 6-kor oxtocin infúzió, ami kb. 10 perc alatt olyan fájást csinált, hogy azt hittem ott maradok. 7-re megérkezett apa és igy a fájások is elviselhetöek voltak. 3,5 órán keresztül csak jöttek a fájások. 10.03-kor jött világra kisfiunk. Az utolsó 10-15 perc nagyon fájdalmas volt, de megérte és mikor kipottyant abban a pillanatban minden fájdalom el is múlt.

Most megyek, mert akció van :)

Üdv mindenkinek:
Cseppek

Kép
Kép
cseppek

Cseppek!
Nagyon jó volt olvasni a szüléstörténetedet!!!! :) Örülök hogy teljesen komplikációmentesen sikerült a kiskukist világra hozni :lol:

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Sziasztok!
Cenikő!
Igyekszem, lassan (tényleg jó lassan) készül a vonalzóm, ill vonalzóim.
:wink:

Cseppek!
Jó egészséget és tengernyi tejcsit. Üdvözöljük zolibabát a kinti világban. aranyos volt, ez "növessz kukit"-szöveg. :P

Nórus!
Sírás: Az nálunk is van, bőőőőven. néha a hajam áll égnek, olyankor azt érzem csődött mondtam, mint anya, és mint egykori pedagógus is. A fiaim áldott színészi képességekkel rendelkeznek, komolyan, tanítani kellene a dráma tagozatokon. :?
Sírnak, aztán abbahagyják, fél szemmel nézik, mi a hatás, és folytatják. Az otthagyós módszer kicsit tényleg drasztikus, de jobb megoldást én sem tudok.
Próbálgatja sztem a "körmeit", meddig mehet el, ha most nem fogod meg, akkor bizony később nehezebb lesz, jól látod.
Kitartás, helkyreáll a nyugodt éjszaka hamr, meglátod.
Üdv: Romy
romy1

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet: