Anna baba csodaszép, mint volt eddig is!
Te meg nagyon nagyon ügyes vagy, nagyon klassz amiket csinálsz, ruginyújtás, hálózsák, stb. És minden munkád nagyon minőségi, akár üzletben is eladható lenne. És ügyességedhez még tele vagy ötletekkel is. Nem mondom, hogy nem vagyok irigy ezekért a dolgokért!
Az agykontroll könyv felajánlását köszönöm. Ha megérik bennem az elhatározás, hogy kipróbáljam, akkor élni fogok a lehetőséggel. Egyenlőre most homeos bogyókat szedek, és ha az eredmény hallatán a dokim megriogat valami szörnyűséggel, pl. műtéttel, akkor pedig el szeretnék menni egy táltoshoz, akinél már egyszer voltunk. És habár hitetlenül mentem oda, fiamat vittük, így ismeretlenül is hihetetlen, hogy mi mindent tudott rólunk. Szóval azt gondolom, hogy ő tudna rajtam segíteni. Ja, és ebben az esetben mindenképpen megkeresnék még egy nőgyógyászt, és meghallgatnám őt is. Az előbbiekből azért már kiderült, hogy még a dokim nem tudja az eredményt! Még nem volt erőm hozzá, hogy felhívjam! De össze fogom magam szedni!
Mandula!
Már csak 8 hét!
Nem akarok okosságokat írni, mert akár milyen kicsi az esélye, hogy probléma lehet a köldökzsinór nyakra tekeredéséből, azért én is nagyon aggódnék! De azért küldök neked sok-sok pozitív energiát, és drukkolok, és hiszem, hogy minden rendben lesz veletek!
A gyerekeken meg könyörülj meg, ne tiltsd el őket minden jótól. Sportolni járhat már Alex
Tényleg akkor most Emese lesz a neve a picurnak?
Csillah!
A rendszám tényleg jópofa!
Melcsi!
Ha megvan a rendszámotok, akkor tényleg tegyél fel fotót róla, meg Emeséről is!
Az új Nox CD-d megvan már?
Sheila!
Voltál védőnőnél? Minden rendben veletek?
Zsenge!
Niki picinek is nagyon édes volt, és most is nagyon helyes kislány! Ügyi vagy, hogy jól megírtad a tesztet, és megy a drukk neked a szombati személyes meghallgatáshoz.
Magunkról:
Képzeljétek kaptam a férjemtől egy kocsit. Kell a munkámhoz!Én igaz csak egy robogót szerettem volna, mert sokkal olcsóbb megvenni és fenntartani is, de azt nem engedte, mert félt! És az autószerelő haverjával egyből el is kezdtek szervezkedni, így kaptam meg az én szép kis kocsimat, ami persze csak nekem új, amúgy 9 éves, és Fiat Puntó. Örülök neki nagyon! És csepeli lányok reszkessetek, ha ha én egyszer forgalomba merészkedek a kocsimmal...
Barna fiam ismételten beteg. Tegnap óta már megint nem jár suliba. És egy lórugásnyi erősségű antibiotikumot szed, meg a köhögésére mindenfélét. Pedig szombaton versenye lett volna. És nekem talán jobban fáj, mint neki, hogy valószínűleg nem mehet - de majd meglátjuk, hogy mennyit javul addig - mert tudom, hogy mennyire nagyon szereti a versenyek hangulatát, mennyire szeretne ott lenni.
Szép napot mindenkinek!

[/url

Ilyen mikor mérges