Sziasztok!
Anna!
Ez hihetetlen és iszonyatosan sajnálom!!! Nincs igazság!
Viszont mindig elájulok a lelkierődön!
Hihetetlen a pozitivitásod, hogy mindig előre tudsz nézni.
Példát veszek Rólad, mert én bizony nyomodba sem érek!
Kívánom, hogy mielőbb beköltözzön az a kis lélek oda, ahol a legjobb helye lesz!
Cseka!
Üdv. itt!
Én is azt tenném a helyedben, amit Wish írt.
Tudom, nehéz lehet reménykedni, de azért próbáld meg.
Kata!
Húúú, nem lehetett könnyű. De legalább már most edződsz kicsit és ami a legfontosabb, neveled a családtagokat is még időben!
Ez nagyon fontos.
Kicsit én is félek, hogy mi lesz, mikor sógornőm jövő héten hazamegy 2-3 hétre és Anyukám jön segíteni. De igyekszem pozitívan állni a dologhoz és leginkább nagyon értékelni, hogy gondoskodik a család arról, hogy mindig legyen segítségem. Mert enélkül azért el lennék veszve. Bár néha már érzem, hogy menni fog ez, csak még egy picit jól jön a segítség.
Szani és a Többiek!
Végül ki tudott elmenni a randira? És milyen volt? És fotóztatok?
MESÉLJETEK!
A következőn mi is ott leszünk, mint "nagycsaládosok"
Kismamik és Friss Mamik!
Jó, hogy írtatok, hírt adtatok Magatokról.
Én is alig élek és ritkán írok, de azért örülök, hogy valamennyire megmarad a kapocs közöttünk...
Melba!
Ha nem vagyok indiszkrét: hogy hogy ágyban?
Még mindig a sebed? Vagy inkább sebeid? Remélem, nincs nagy baj! Gondolok Rád!
Egyébként jól vagyunk, szépen növekszünk.
Tejcsim sajnos nincs elég, ezzel sokat küzdök lelkileg, de már kezdek megbarátkozni azzal, hogy hiába minden igyekezetem a serkentésre. Mivel Luca továbbra sem igazán tanult meg szopizni, ezért cumiból eszik, így viszont nehezen termelődik a tejci ugyebár.
Viszont kapunk a Védőnői Szolgálattól anyatejet, így csak nagyon ritkán kell a tápszerhez nyúlni egyenlőre, bár egyre nő a csajszik igénye, így sajnos lassan az is aktuális lesz.
Szerdán megyünk ismét kontrollra a kórházba, kicsit izgulok is, hogy mi lesz, de azért reménykedem, hogy megdícsérnek, mert Pankalinunk 3290 gramm, Lucacica pedig 2970!!
Nnna még írtam volna, de most mennem kell, mert kicsit nagy lett a "hangzavar" a családban.
Jövök még...
Puszi Mindenkinek!
réka