A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Sziasztok,

Indi felhívott, sajnos tönkrement a számítógépe így nem tudja elérni a topicot. A holnapi tali ügyében hívja aki megy légyszi
Kisün, Szrek és a többiek, hogy mikor és hol lesztek.
Aki nem tudja telszámát, írjon nekem mailt - profilban - és megírom!
akata

Eszter belázasodott. :(
Kakaót 10 hós kora körül kapott először. Víz+tej forralva és pici nesquick bele. Egyévesen már úgy itta, mint a nagyok. De aki a tejre allergiás, arra ez persze nem áll.
neet
neet

Sziasztok,
hazajöttünk a szülöktöl, nagyon jo volt "otthon", el voltunk kényeztetve, és elö-karácsonyt tarthattak, mert mindenkitöl kapott vmi ajándékot Bálint (ruhák, játékok, stb). Nagyon boldog volt :)

Manoka,
nagy-nagy gratula Neked is! :D akkor megvolt már az elsö UH?

Johi, Neet,
lányaitoknak jobbulást!

Sajna B is lebetegedett, a 3 éjszakábol 3-at nem aludtam én sem :(
megyek, meg kell még szerveznem a holnapi sulis napot :?

KépKép
fibi

Sziasztok!

Szrekuc!
Emma már ivott kakaót, először sztem 15 hós korában. Néha kap ilyen-olyan formában csokit, nekem az a legnagyobb bajom, hogy a fogát nem tudom alaposan megmosni utána. De a karobpor tényleg jó ötlet, vagy Inka kávé, Maci kávé, stb.

Zanza!
Édes lehetett Réka, biztos nagy színházjáró lesz, ha ilyen korán kezdi :)

Neet!
Jobbulást Esztinek!

Deni!
Kíváncsi vagyok az átalakításra, biztos jól fog kinézni!

Fibi!
Már 3 uh is volt, ugyanis amikor először 6 hetesen elmentem, akkor a petezsák mellett volt egy bevérzés:( Emiatt 3 héttel később vissza is kellett mennem (persze az alatt tűkön ültem és agyonizgultam magam), de szerencsére addigra felszívódott. És hát volt a mostani, 12 hetes, de az már hasi volt.
Bálintodnak jobbulást!

Kép
Kép
manoka11

Szia Lányok!

Kösazönjük a jobbulás kívánságokat! Már sokkal jobban vagyunk, de én még trombitálok rendesen.

Neet! Láz:( Jobbulást! Nagyon magas?

Azért tökre sajnáltam, hogy ebben a jó időben, nem tudtunk elmenni kirándulgatni.:( Járt valaki valami klassz helyen?

Képzeljétek a párom a múlt héten felmondott és novembertől új munkahelye lesz. Nagyon kiváncsian várjuk. Így szerencsére ha én nem találok állást, akkor sem halunk bele a 25 ezer forintos gyesbe. Ez azért nagy könnyebséget jelent.

Indi!
Már rég akartam írni, hogy nagyon köszi a mailedet, de még nem jutottam hozzá, hogy lefotózzam a fűszert. Ez a 2 hét betegség leszívta minden erőmet.

Zuz!
Igen még én is szeretnék veletek találkozni pocakkal:)

Deni!
Fú kiváncsivá tettél, hogyan csináljátok meg a Bálint szobáját. Majd elmehetünk meglesni? :)

Zsan!
Bátor vagy, hogy kipróbáltad magadon az orrszívást! Én is utálom ha be van dugulva az orrom. Mi most egy gyógynövényes nyákoldót használunk, amit Sinupretnek hívnak. Elvileg az szoptatós anyuka is használhatja és nagyon jól oldja a cuccost. Van tablette és csepp is. A Lilla pedig a sóoldatos spray mellett kapott egy homeos sprayt Euphorbium comp.-Heel-t. Vagy ti már ismeritke ezeket a szereket?
beetrix

Szrekuc!
én 1 éves kora után adtam, de nem kakaót, hanem Zanza tanácsára Ovomaltint. ebben van maláta kávé meg kicsi kakajó, meg gabona meg mittomén micsoda. 180 ml víz+4-5 kanál tápi (ha sűrű táp, akkor csak 4) + 2 tápszeres kanál Ovomaltin. Lencsi nagyon szereti! különben biztos megváltozik a helyzet, nálunk akkor nem akart enni-inni, mikor fogzott. nincs ilyen a háttérben?
kakaót szerintem még nagy mennyiségben ne adj, mert lehet, hogy picitől nem lett baja, de nehogy úgy járjon, mint Zuzmó Bazsija, aki pufira dagadt a trüffeltortától. (valószínűleg)
amúgy- mint múltkor írtam - én a tápot is kicsit erőltettem neki, mert ha rajta múlott volna, nem ivott volna semmit. még hülye cukros gyümlével se tudtam lekenyerezni. mára már béka nő a hasában, annyi vizet iszik! :)

Gabi!
remélem minden oké veletek, és nem vagytok kinn. az este 6-7 közötti közvetítésekből úgy tűnt, hogy a Rendőrség elég keménykezű. nem tudom a tévék pártatlanok voltak-e, de furcsálltam, hogy a békés tüntetőket is lőtték gumival, könnygázzal, vízzel. a szívem szakadt meg, mikor két gyereket talált az egyik tévés, azzal, hogy mikor jöttek a lovasrendőrök rohamban, a gyerekek elmaradtak szüleiktől. éééés! ők még csak nem is tüntetők, hanem 56-os műsorokat nézők voltak. :(
ancsipancsi

Szrekuc!
azt nem írtam, hogy azért csökkentettem a 180 millihez járó 6 kanál tápi adagot, mert ha még ebbe tettem Ovomaltint, akkor olyan sűrű lett, hogy nem tudta kiszívni az üvegből :). életemben most vettem először olyan tápot a héten, aminek más az adagolása, mint az eddig megszokott. most 7 kanál táp kell a 180 vízhez, és ez nem is sűrű, úgyhogy erre meg simán rámegy még 2 kanál Ovomaltin. úgyhogy kísérletezz, kóstold meg, mert nagyon finom! esetleg válts tápit, vagy lehet, hogy túl kevés a luk a cumin és nem folyik jó tempóban. a sűrűbb tápok nekem csak az Avent 4-es cumin folynak át. (habár úgy tűnik egyforma a luk a 3-assal, csak itt 4 luk van)
ancsipancsi

Azon gondolkodom, hogy milyen élete lesz vajon a mi gyerkőceinknek ha ma így ünnepelünk.?
Amúgy a mi ünnepünk, hogy Ákos krampusz épp ma 5 hónapos. Én a mai napból csak erre akarok emlékezni.
akata

Szrek,
mailtem
akata

Köszike a jobbulást, már ide is ért! :D
Lázat nem mértük, csak tapintásra, + csillogó szemek, sírós hangulat, stb... erre kapott egy kúpot (hűvös fürdő után), erre aludt 2őt, erre nekiállt énekelni-táncolni és bevágni egy akkkora vacsorát... és most is itt pörög, én meg bámulok, mi volt abban a kúpban, ill most akkor mi legyen holnap reggel a bölcsivel... :shock:

Akata,
boldog 5 hót! :) És csak erre emlékezzetek!

Ancsi,
az is nemnormális, aki jelen időkben kimegy gyerekkel ide... de ezt már anno megbeszéltük.
neet
neet

Mindenkitől előre elnézést a köv. sorokért :(
Sírhatnékom van. És dühös vagyok, rettentően dühös. 19:56 perckor a lányom állt a kádban, és suttogott. Pedig fogalma sem volt róla, hogy miért álltunk a párom és én csendben 1 percen keresztül. Nem tudta, hogy tisztelettel próbálunk adózni 56-nak. Ill. próbáltunk. Mert a lányomban több érzés van, mint abban az egész csürhében együttvéve, amelyik bekiabálásaival és a randalírozásával tönkreverte az ünnepemet :( És ilyenkor felmerül a kérdés, hogy miért nem vagyunk képesek egyszer békében, együtt emlékezni??????

Ancsi,
nem szeretem, hogyha a "békés" tüntetők elleni rendőri fellépés láttán rögtön rendőri erőszakról és a demokrácia eltiprásáról jön a média.

Kata,
boldog 5 hóst! :)

Neet,
bulást :)

v
kisün

Kata!

Boldog 5 hóst!

Vera!
Hát ez tényleg nem sikerült valami szép ünneplésre :?
De azért az is túlzás, amikor azt mondják, hogy a tüntetők "megtámadták a rendőröket".
Na mindegy, így vagy úgy, de nem kellett volna ennek történnie.
manoka11

Zanza,
titeket most nem irigyellek! nyugodalmas éccakát nektek!

Vera, Ancsi
az attól függ, hogy melyik médiát nézitek :?
akata

Köszönjük a jókívánságokat,

Manóka,
neked meg naaaagy gratula!!! :D :D
akata

Vera!
én meg azt nem szeretem, hogy pár ezer marha miatt mások bűnhődnek! az imént azt láttam a tévében, hogy egy öreglányt ütnek vernek bottal, majd mikor a férje odarohan, s jogos felháborodásában nekik esik, őt is elagyabugyálják. nem hiszem, hogy ők lettek volna a nép ellensége. úgy veszem észre, hogy ezek nem ismerik az arany középutat. a hangadók tökét nagyon keményen el kell kapni, a többit meg hagyni élni. ippeg most mondják a tévében, hogy nem tudják a rendőrök se szétválasztani a békés tüntetőket és randalírozókat.

a műsort én is nagyon sajnálom, mert szépen megkomponált műsor lett volna. magamban énekeltem a Himnuszt, mert apa elutazott. :( Lencsi meg hallgatta,majd elaludt szépen.

Neet!
én se mennék ki, se gyerekkel, se anélkül. de sokakat érdekelt a műsor, mi több, a tévében is buzdították az embereket, hogy menjenek ki, megnézni a sok molinót, meg elődást. valamint el tudom képzelni, hogy megjelentek a balhéturisták is, akik csak messziről akarták nézni a cirkuszt.
ancsipancsi

na így legyen lottó ötösöm. most ecsetelik, hogy egy bizonyos kiemelési technikával megpróbálják a hangadókat elkapni gyorsan. de számomra szörnyű látni, hogy míg eddig azt gondoltam, hogy ilyen randalírozók csak bizonyos külsejű emberek lehetnek, most totál hétköznapi figurákat látok ugrabugrálni és dobálózni elől, mindenféle korosztályból.
milyen lehet a Rákóczi úton lakóknak? :(

apa nélkül azt terveztem, hogy megnézem az 56-os műsort, elmélkedem kicsit, nézek egy jó filmet, és szunyálok. most meg nem merek elkapcsolni a híradásokról. :(
ancsipancsi

Akata, emlékszel, hogy meséltem, ide fel csak a vonatfütty hallatszik be? No, azóta még az ablakokat is becsuktuk a hidegre való tekintettel, és nincs semmi zaj. :wink: Oké, az más kérdés, hogy ma emiatt nem mertem kimenni sétálni Rékával, főleg, hogy van már egy bejáratott útvonalunk és ez pont egybe esik a mai eseményekkel. :lol:

Manóka, remélem is, hogy nagyszínházba járó lesz :wink: remélem kevesebb kommentárral kíséri majd a műsort. :lol:

Beet, Neet, Fanni jobbulást!

Ancsi, nyugi, szerintem ma nem adnak jó filmet, inkább netezz velünk. :wink:

Viszont morcos vagyok a Duna tv-re, mert a beígért 56-ot ídéző filmnek csak a felé adták le pedig úgy-de-úgy felszerettem volna venni, így várhatok nov. 4-ig, amig kegyeskednek újra leadni. :evil: :evil:
zanza

Zanza!
elvileg még lesz a Szamárköhögés is a Dunán, ami szerintem nagyon jó film. meg valamelyikre ígérték az Eldorádót, ami az egyik kedvenc filmem. ..ja, most látom, hogy az egyesre. akkor azt is fújhatom.
remélem, hogy nagyobb baj már nem lesz, úgyhogy még netezek kicsit veletek ;-) és utána megpróbálok alvadni.
ancsipancsi

sziasztok,

1. nekem tv-n keresztül is elrontották a megemlékezésemet.
2. én sem értem,h hogy nem képes az ember állat legalább 1 percre befogni a pofáját, és azokra emlékezni, akik akkor az életüket adták a hazáért.
3. mennyivel több az az ember gy.f-nél, aki abban az egy percben FOLYAMATOSAN káromkodott??? mert én csak azt hallottam abban az egy percben,h gyurcsány takarodj, meg hogy elkúrtad. SZóval, ezek az emberek MILYEN ALAPON veszik a bátoságot, h itélkeznek a másik felett???
amikor ugyanolyanok, mint akit épp a francba kivánnak??????? :roll:

Akata,
boldog hófordulót!

Manoka,
sok boldogságot!! és nyugodt pocakosodást...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan,
pontosan :( és főleg, mivel az az egy perc sok mindenről szólt, csak nem az aktuálpolitikai csatározásokról...

Ancsi,
egyetértünk. A baj az, amikor a hangadók belekeverednek a békés tömegbe... De ettől még nem kellene csak erre kihegyezni bizonyos híradásokat. Mert ugyanakkor a rendőrség végre határozottan fellépett ez ellen a csürhe ellen (nem vagyok hajlandó még csak tüntetőknek sem nevezni őket). És sajnos a külső nem jelent semmit. Egy érdekes eset, ami az aug. 20-ai vihar után történt: rákövetkező pénteken délben ugye országos megemlékezésként 1 perces néma felállást hirdettek. Épp hazafelé mentem Marcival a Feneketlen-tótól, a Tűzoltóság előtt, ahol kint sorakoztak a kocsik és a tűzoltók is. Amikor elkezdődött a déli harangszó, a tűzoltók vigyázzba vágták magukat, én megálltam. Körülöttem néhányan voltak csak, mind mentek tovább, egy kivétellel: a padon ülő hajléktalan felállt, némán végigállta az 1 percet, majd visszaült. No comment.

v
kisün

Zsanci!
én éppen arra gondoltam a Himnusz alatt, hogy de jó, most senki nem kiabál. gondoltam éneklik ők is a Himnuszt. mert én a tévében akkor éppen nem hallottam kiabálást. még akkor is volt??? :(
csajod hogy van a pociban?
ancsipancsi

Kata,
persze hogy tévéfüggő, én most a kereskedelmi csatornákról beszélek :?
kisün

Ancsi,
akkor is :(
kisün

Vera!
én akkor kapcsolgattam összevissza, hogy hol jobb a vétel, de esküszöm nem hallottam akkor csak a Himnuszt. most már az M1 megy egy ideje.
különben jön felénk a csürhe! remélem nem jönnek át az Erzsin.
ancsipancsi

Sziasztok! :cry:
Azért az nagyon durva, hogy még itt Budán is lehet hallani, ahogy lövik a könnygázgránátokat..... :cry:
Mostanában szégyenlem, hgy ebben az országban élek.........

Kép
Kép
zuzmo1

[quote="zuzmo1"]S írta:zuzmo1ziasztok! :cry:
Azért az nagyon durva, hogy még itt Budán is lehet hallani, ahogy lövik a könnygázgránátokat..... :cry:
Mostanában szégyenlem, hgy ebben az országban élek.........

mert nagyon közel vannak ám hozzátok! szerintem hamarosan átjönnek az Erzsébeten, és remélem nem balra fordulnak majd. ...habár jobbra se menjenek. ugorjanak a hideg vízbe, az majd lehűti a kedélyeket :))).
ancsipancsi

Ancsi!
Na, most megnyugodtam, és jobb kedvem lett :? :cry:
Lencsi hogy van? Gyógyul a szemölcs helye?
zuzmo1

Ancsi, utóbbi javaslatod a legjobb! :wink:

Egyébként köszi a filmajánlatot, de sajnos arra az egy filmre voltam kiváncsi... :roll:

Akata, boldog hófordulót.
zanza

Neet!
Jobbulást a kisasszonynak! Lehet, csak sztrájkol a bölcsi ellen? :? :D
kakaó: olyan fura, az én gyerekem annyira nem úgy csinálja a dolgokat, mint a többi! Se tea, se tej, se kakaó :? :cry:

Zanza!
Tök jó, hogy Rékának tetszett a színház!
És már akartam kérdezni, hogy van valami változás azóta, hogy vasat szedtek? Mert nekünk is felírta a dokinéni, és amióta szedjük, azóta Bazsónak farkasétvágya van. Pár napra abbahagytuk, mert ki volt csípve a popója, és akkor megint megcsappant az étvágya. Réka még mindig sokat iszik éjszakánként?

Émelygősök, hogy vagytok? :wink: :D
zuzmo1

Zuzi!
állítólag lezárják a túlvégen a hidat! ne félj!
a szemölcs helyén csak egy piros pötty van. az egyiket elszúrta a doki, és kicsit meghúzta a kaparó kanalat, így csík is van mellette.
és Panna hogy van? :)
ancsipancsi

Ancsi,
javaslat :lol: himnusz alatt szerintem nem skandáltak, azt én sem hallottam, csak halványan a dobokat-dudákat :?

Zuz,
remélem, nem a villányin akarnak tömeget oszlatni :shock: Mindig azokra szegény emberekre gondolok, akik az események útjában laknak...
kisün

Ancsi!
És akkor mit fognak csinálni? A hídon tartják az embereket? Vagy merre hajtják őket?

Pannám remélem, jól van. Nagyon stram csaj lesz, mert szegénykének nem sok pihenés jutott a hétvégén. Ma is egész nap talpon voltam, a derekam mindjárt leszakad, tök nem vagyok jól, és még vasalnom kéne....asszem nem fogok.
zuzmo1

Vera! Én is remélem! Egyszerűen nem értem, mit akarnak elérni, miért nem mennek haza aludni :twisted:
zuzmo1

Ancsi,
a csík is el fog gyorsan múlni! :)

Zuzi,
én még jó hosszú ideig nem fogok émelyegni :mrgreen: Te hogy vagy? Most nézem, hogy röpke 6 hét (+- 2), és megérkezik Panna!!!! :D
kisün

[quote="zuzmo1"]A írta:zuzmo1ncsi!
És akkor mit fognak csinálni? A hídon tartják az embereket?

22:45-kor megírtam :D
különben nagyon érdekes, hogy tömegben hogy megváltozik az ember, mennyire befolyásolható és mire képes. ha csak Jézus keresztre feszítésére gondolok...
ancsipancsi

Zuz,
2. gyerek sokkal strammabb: Dóci vasárnap pl. merő önzetlenségből és szeretetből meg akarta osztani a palacsintáját Marcival... még időben odaértem :mrgreen:
kisün

Verám!
neked Lencsi nagy haverod lenne, ugyanis eddig életében 1 falat palacsintát tudtunk beletömni, máskor csak megnyalja és dulllllván eltolja a kezünket, ha ilyesmivel akarjuk etetni.

szegénykém kék és zöld, mert folyton elesik, leesik vhonnan. ma nem láttam 1x éppen, hogy hogyan esett, úgyhogy megkérdeztem, hogy hol fáj és elkezdte simogatni a fejét :).

különben akartam tanácsot kérni, de szerintem ezen nem nagyon lehet segíteni: a lényeg, hogy már utálok a játszótérre menni, mert nem hintázni, meg csúszdázni akar, hanem a többi gyereket ölelgetni, elvenni a játékát, rámászni, aztán főként csikket szedni és olyan helyre menni, ahol bokor van, szóval veszély. és ha terelgetem, akkor hatalmas cirkuszt csap. legutóbb már a kocsiba is alig tudtam visszatenni, mert vitustáncot járt a kezemben. :(
itt egy bekerített, őrzött játszó van, ahova szerintem éjjel bemászik vki, mert összetört üveget is láttam egy részen. persze a padoknál meg csikkek... :( (ez az anyák műve is lehet) és hiába fenyegetem közben Lencsit, hogyha nem marad a biztonságos helyen, akkor megyünk haza, mintha a falnak beszélnék, csak fut előre az üvegszilánkokhoz, vagy a csikkekhez :/
ancsipancsi

Lázzal nem tudom, mi van, azaz mi volt. Akinek volt már ilyen, meséljen, milyen az, amikor növő fog miatt lázad a gyerek? Mert csak erre tudok asszociálni, de mivel ilyenünk még nem volt, nem vagyok biztos benne, h a fogtól volt. Tünetek: napok óta folyik a nyála ezerrel, fél ökle a szájában, éjjel néha felsír, de nem komolyan, magától visszaalsz. Tegnap egész nap jókedvű volt, du lázszerűség, csillapítás, majd nekiállt rohangászni, enni, stb. Éjjel sokat sírt, de nem volt meleg, reggel úgy ébredt, mint mindig. Most is evett, motorozik, stb, csak nyűgös a nemalvástól, ezért ma nem bölcsizünk. Ez lehet fogtól, vagy valami hülye vírus így jelentkezik és megy is el hirtelen??
tanácstalan-neet
neet

Ancsi,
ez ellen sajnos nincs mit tenni :( vagy :D Dócinak volt kavicsevős, homokkóstolgatós korszaka is, szerencsére igen rövid :) Másjátékávaljátszós korszak még mindig tart, de mivel a játszón itt minden gyerek ezt csinálja, már jól lelazultam, és általában nem idegesítem magam, hogy épp kinek a labdáját rugdossa, ill. kinek a motorján cikázik :lol: Csak arra figyelek oda, hogy mi is vigyünk valamit, amit bedobok a "közösbe" :)
Az már tényleg sokkal nagyobb gáz, ha csikkek és üvegdarabok vannak!!

v
kisün

Neet,
percre pontosan egyszerre :lol:
kisün

Ancsi,
sztem vidd továbbra is játszóra, ha otthon tartod, sose tanulja meg, mit szabad és mit nem. Csikkek és szilánkok: no comment, vidd olyanra, ahol ilyen nincs. Csikk sztem sajna mindenhol van, a szél is viszi, a bunkók is eldobálják, de szilánk nem jellemző.
Az meg, h nem játszik a kitett divájszokkal, hanem gyerekeket nyüstöl, sztem tök természetes. Akinek nyűg, majd lerázza, akinek nem, az játszik majd vele.
És sztem ha egyszer kimondtad a bűvös fenyegetést, minden esetben tartsd be (ha nem hagyod ezt abba, hazamegyünk), igenis indulj el vele, ha hisztizik, akkor is, különben később se fog komolyan venni, hisz csak ígérgeted a retorziót.
neet
neet

Neet,
nyálzás-ökölszájban azért igen gyanús :) Hogy áll Eszti most a fogakkal?
kisün

Kisün,
hát asszem 17 van, és jön még hátul valami.
neet
neet

Békességes szép reggelt mindenkinek :)

Neet,
enyém gyerek is pont így csinálja fogzáskor, beleértve a lázat is.

Jelentem, megszünt itthon a turmixolós korszak, áttértünk a "icipici-falatkák" korszakra :) És a mindent-elcipelünk-és-jól-elrejtjük korszak is beköszöntött. Valamint a nemésnemésnemésnem alszom!!!!(csak ordítok a fáradtságtól, majd beájulok) c. fejezet. :(

Ancsi,
nálunk az Almássy téri játszótéren még kutyasz@r is van.... :( Az a baj, hogy amiket budán tudok jó játszótereket, az nektek mind atomi messze van, Őrmezőtől.. :(

meg itt van 2 cipelőFüli:

Kép

Kép
macskanyu

Macs!
frankó csajod van! ;-) 9 hósan már nem turmixolsz? :) Lencsém meg még mindig, ha olyanja van, csak a mixelt kaját eszi meg. kivételt képez ez alól a szendvics, amit szeletelt kenyérrel készítek, így simán elrágja.

tegnap este megevett 1 szelet vajas kenyeret kölyökpárizsival , sajttal, majd mondta, hogy hamm hamm. gondoltam a párizsiból elég mára, így téliszalámist készítettem :). hát úgy falta, mint a gép! ahogy harapott, kancsal szemmel nézte, hogy mindig jusson a falathoz szalámi is :D

gyerekek!
este 1-ig néztem a tévét. utána mi volt? sehol nem találom a híradásokban. tudtok vmi linket adni?
ancsipancsi

Sziasztok!

:cry: :cry: :cry:
Teljes döbbenetben vagyunk még mindig :shock:
Csak azért nem mentünk tegnap az Asztóriához,mert 2 gyerekkel MOST nem vállaltuk.
Minden évben ott voltunk,soha semmi gond,attrocitás nem volt.
Megjegyzem,most sem lett volna!
Éppen ezért kikérem magamnak,nem érzem magunkat ettől"csürhének"!

A legnagyobb és egyenlőre áthághatatlan gond az,hogy nem akartak/akarnak az emberek olyanokkal ünnepelni,akik pár éve még ellenforadalomnak hívták ezt a szép nemzeti ünnepet!
/de ez már kőkemény politika lenne,be is fejezem!/

Ancsi:
jól esett,hogy gondoltál ránk!

Neet:
nálunk is volt már hasonló helyzet a fog miatt :(
Remélem Eszti már jobban van.

petergabi

Gabi,

én ugyan így vagyok ezzel, ha Füli nagyobb, leht hogy én is kimentem volna.. és én sem érzem magam csürhének. teljesen ledöbbentem, amikor a tv-ben azt kellett látnom, ogy egy anyuka rohan a mellékutcán, és zsepkendővel próbálja az 1 éves-forma babáját védeni a könnygáztól... :( Ráadásul, mi itt lakunk a Blaha mellett(mint Zanzáék és Bkrityóék), így aggódhattunk a kocsi épen maadásáért is... Pedig ez az ünnep/megemlékezés nem erről kellett volna, hogy szóljon.. Kép
macskanyu

macskanyu

Gabi!
nyugi, az a csürhe, aki eldurvítja a helyzetet, nem a többi normális. :) most megnéztem az Index összefoglalót (köszi Macs a linket, közben én is kikutattam :D ), hát nem lettem boldogabb a videóktól. tök rossz volt látni, hogy mondjuk egy anyám korabeli nőt tuszkolnak és fenyegetnek.
különben Tóta W-nek van egy jó glosszája, amiben azt írja, hogy a Rendőrök direkte a naggyűlés felé terelték a huligánokat. ez meg aztán a legnagyobb ökörség, amit tehettek. hacsak nem direkt erre ment ki a játék.
hála az égnek, meg a megérzésednek, hogy nem mentetek ki!!!

köszi a játszóteres tippeket, akkor nincs mit tenni, mennünk kell. :) legutóbb különben úgy tudtam betenni a babakocsiba, hogy oda adtam neki a mobilomat, amit amúgy nem kap meg, csak ha megszerez.
ancsipancsi

Zuz, mostanában nem adom neki, mert tej vagy tojás van reggelire. :roll: Ellenben most a nagykedvenc a cékla krumplipürével. Ebből ipari mennyiség jöhet. :lol:

Macs, jó, hogy mondod, kocsi, asszem mehetek megnézni, hogy mi történt kicsikocsinkkal. :roll:

Ancsi, tényleg vidd játszóra, közösségbe! :wink:
zanza

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: