A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Duda,

Koszonom, de jobb ez igy :oops:
Nekem is enekli, sot ha akar hintazni ra is zendit, hintya palintya, Baly gyups.
Szo szerint kell erteni :lol: :lol:
Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Ayse,
ezt talaltam tobbek kozott
https://www.babanet.hu/faq/sebesz10.php

de en elviszem es kikerdezem a dokimat novemberben

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Az útvonalat mindenkinek küldöm!
Már dolgozom rajta!

Anikó!
A leírt esetek egyike se vonatkozik ránk (ezeket már én is olvastam). Andrisnak biztosan megvan mindakettő, legtöbbször a helyükön, de néha, pl. ha hideg van pelenkázáskor, akkor felcsusszannak a hasüregbe!
Nálatok?
Balázs nagyon ügyes!
Nagyon jól tezsed, hogy beszélsz vele magyarul!!!!

ayse

Sziasztok!

Köszi lányok a nyugtatást, próbálok. Csak az a baj, hogy a tápszert sem eszi meg. Vettünk Neki gyümölcsöset, abból éjszaka evett, de reggel már nem volt hajlandó.
Ma reggel evett egy viszonylag normális adag tojásrántottát(életében először, már nem tudtam mit kitalálni). Ebédről hallani nem akart. Most vacsira evett egy fél pohár joghurtot, kettő baba pudingot, egy fruttapurát és pár szem szőlőt. Ez már jobban hangzik. Remélem éjszaka megeszi a tápszert. Az a gyanúm, hogy hamarosan teljesen elutasítja. :shock: De akkor mit adjak Neki helyette? :roll: Amúgy már nem tudok mit kitalálni, hogy mivel kínáljam. De úgy képzeljétek el, hogy nem is hajlandó megkóstolni a kajákat. A többi gyerkőc szokott ilyet csinálni?
Ayse
A Normaflore-t nem a higításra adom. Fájt a hasa. A bélflórát segít rendbetenni. Megint pár napig nem nagyon ment a dolog és már nagyon nyűgi volt.A Leavolac-tól megindult, de úgy tűnik ez most megviselte a gyomrát. Nem hinném, hogy a foga van a dologban.
A feneke most nincsen kicsípve, alvás ok volt nagyjából. Biztos jön a foga, mert az mindig műsoron van, de nem hiszem hogy most különösebben megviseli. Mondom én inkább arra gondolok hogy megviseli a pociját ez a szorulás.

Megann
Örülök, hogy jól sikerült az utazás. Nagyon édes lehetett Léna.
És az elérzékenyülésedet megértem. Nekem is nagyon hiányzik a Papám.

Aniko
Hát ha örülsz, akkor én is :wink:
Marcinak hála Istennek legalább a golóbisok a helyén vannak.

Jucc
GErgő nagyon szép kisfiú!

Benianyu
Örülök, hogy jobban vagy! DAni egyre Benisebb szerintem.Azért jó volt a színház?

Barbi
Nolcsi szája hogy van? Arra nem válaszoltál, hogy a ciculi hogy viseli a kutyusokat?

Rokica
Ünnepnapokon nekem is olyan "furcsa" érzésem van. És rendszerint ellenállhatatlan késztetést érzek, hogy betérjek egy olyan egységbe ami zárva van :lol: :lol:

Prüntyi
Tuti a rácsvédőtök. Nekem is kéne egy jót szerezni.
És Tüncsi nagyon édesen kuporgot a ládikájában :lol: :lol:
Marci is szeret belemászni. Csak egyedül nem tud így betelepedni, csak próbálkozik.

Nyúlné
Marci is elaludt régebben orrszívózás közben. Még írtam is :lol: És néha nevetett is közben. Ez persze már a múlté. :cry:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci!
Szegény Marci!
teljes szívemből átérzem, hogy min mentek keresztül. A mai menü nem hangzik rosszul!
Bocsánat az akadékoskodásért, de a normafloret még mindig nem értem. Ez egy nagy adag biffidus essensis, ami a joghurtban is van. Az oké, hogy rendbeteszi a bélflórát, de erre általában hasmenés során/után szokott azükség lenni. Hasfájás, szorulás kezelésére még nem hallottam róla. Azért is érdekel, mert tudod, érintettek vagyunk.

ayse

Nálunk óriási katicarajzás van. Egy kicsit meg van bolondulva atermészet. Ma egy új dolgot is tanultam. Ti tudtátok, hogy van katicaszag?

ayse

Ayse,
az egyik kertben meg szamóca szezon van! :shock: :shock: :shock:
vagy ez normális? :oops: :roll:
Juci,
szegény Marci!remélem hamar megjön az étvágy!
jaj,mennem kell......füdewtés van!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok,
Anikó47, nálunk az egyik here nem szállt le, pénteken megyünk ismét sebészetre (már 3. alkalommal) utána ultrahanggal (már 3.alkalommal) Aztán jön a műtét. Nekünk azt mondták, hogy két éves korig le kell vitetni, mert "megfő" a here.
Egyenlőre jól fejlődik sőt jobban mint amelyik lent van. Mindenképp nézesd meg még akkor is ha "csak" vándorol mert az se jó.
Barbapapa, kösz a tökidicséretet. Apa csinálta.
Megann, azért lett ilyen morci mert mutattam egy képet, hogy olyat szeretnék, de végül is szerencsére annyira nem lett morcos. :)
Hát nem semmi ez az október 23-a. :(
Nyúlné, hogyan kell és mivel gőzőlni az orrszíváshoz?
Biztos leírtad már, de nem tudok visszaolvasni. Kérlek írd le.
Ayse,nálunk is az van. KAtica (3 faj, piros-feketepöttyös, fekete-pirospöttyös, fekete-sárgapöttyös) és büdösbogár rajzás. Én már kivagyok tőlük, főleg, hogy a teraszra teregetek és a ruhákkal behozzuk őket. Még akkor is ha kint lerázzuk...
Tényleg van azok közül akik nem várnak babát olyanok akik tervezik? Mi már próbálkozunk, de sajna meg fog jönni amint látom.
Kriszti és ROli

KépKép
Kép
csikken

Juci, Roli nálunk se eszi már egyáltalán a tápszert. Sőt már a tejet se...
HA szerencsém van akkor reggel sikerül meginnia 1,5 dl-t.
Ezenkívül főleg jokikat gyümit és pudingot szeret enni. A rendes kajából alig egy picit tudok belediktálni. Azért 1-2 napja már megint kezd rendesen ebédelni, de kb 10 napig az édesség meg az ilyen fini dolgok voltak főszerepben. Rolinál biztos amiatt is mert az orra el volt dugulva és nem kapott levegőt. De szerintem nálatok is rendbe fog jönni. Annyira nem érdemes eröltetni, ugyis ő dönt :)
Bele meg nem lehet erőltetni.
Szóval szerintem nagy baja nem lesz ha egy hétig nem eszik komolyabb kajcikat.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Csikken
Akkor drukk a próbálkozáshoz. Mi talán nyár eleje felé hívjuk meg a babát :P

Aniko
Azt szerettem volna még, hogy tök jó, hogy tanítod magyarul Balázst!

Ayse
Milyen az a katicaszag?
Normaflore
A Laevolacnak köszönhetően most inkább hígabb a kaki.
Mint Ti is bizonyára tapasztaltátok elég nehéz normális állagot elérni amikor ilyen probléma áll fent. Szóval amikor elkezd végre hatni a Laevolac akkor jön egy nagy adag beszorult dolog és ami utána van már az hígabb, hasmenésszerű. De abbahagyni nem szabad mert ezt sajnos elég sokáig kell alkalmazni. Egész addig amíg helyre nem áll. Mi korán hagytuk abba kettő hete és sajnos vissza is estünk. Szóval a normális egyensúlyt segít kialakítani. Ezt persze kúraszerűen kell alkalmazni. Megmondom őszintén ezt most önszorgalomból kezdtem el adni Neki, még nem beszéltem a dokinénivel. Csak a múltkor is javasolta és most tényleg láttam és tudtam, hogy kínlódik és fáj a hasa és nagyon nem stimmel a dolog.
Amit írnak róla
"Javallatok: A bél normál baktériumlórjájának károsodása, ill. ennek következtében kialakult hasmenés illetve vitaminhiány kezelése és megelőzése. A bélflóra egyensúlyának helyreállítására antibiotikumokkal vagy kemoterápiás szerekkel való kezelés során kialakuló eltérések esetén. Bakteriális vagy vírus eredetű gyomor-bélrendszeri fertőzés miatti hasmenés, ill. mégezésnek, vagy a bélrendszerben lévő baktériumegyensúly és ennek következtében kialakutl vitaminiánynak tulajdonítható gyermekkori akut és krónikus gyomor-bél rendszeri betegségek."

Amúgy amikor több, mint kettő hete abbahagytuk a Laevolacot pont akkor fejeztünk be egy ilyen Normaflore kúrát.És akkor már tök jól beállt Marci széklete. Azért is javasolta a dokinéni, hogy hagyjuk abba.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Csikken
Most olvasom, hogy Roli is így eszik.És már nem tápszerezik. És akkor mi a vacsorája és mikor? És a reggeli? És rendes tejet adsz Neki reggelire? És van amikor megissza van amikor nem?
Na igen... Egy dolog miatt frusztrál ez a dolog jobban mint kéne. Marcinak elméletileg fontos lenne sok rostos dolgot és meleg normális ételt (mondjuk azt mindenkinek) ennie a kakiprobléma miatt. És a puding az nem kifejezetten az a kategória.
Meg hát mindenki akkor nyugodt gondolom ha tudja, hogy a gyerkőce tápanyagokban gazdag, egészséges ételt vett magához.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci, tápszert nem eszi meg egyáltalán.
Általában 6-7 körül kap valami sonkát vagy párizsit és kenyeret (+ apának a gabonapelyhéből kunyizik) aztán 8-9 között próbáljuk elaltatni tejcivel (kakaóval) ami 90%-ban nem kell és akkor kap teát amivel meg elalszik. Reggelire kb 7-8 körül meg kapja a kakaóját. Akkor általában a 2,5 dl felét -háromnegyedét issza meg.
KAp napközben azért tejterméket de tápszert már egyáltalán nem. Nem hajlandó meginni.
Szóval ő már tejcizik. 2.8-ast kap forralva. próbáltam a rizstejet is, na azt se itta meg.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

És mennyit eszik a vacsiból általában? A felvágottból és kenyérből?
És napközben van nasi?

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Juci
A tejpépeket nem szereti Marci?Nincs könnyű dolgod, az biztos!hiszen tényleg azt szeretnénk, hogy legyen kellő mennyiségű fehérje, szénhidrát és zsírbevitelük, de néha ők nem így gondolják.
Rostos gyümilé?
Anikó
Ne haragudj, hogy nem reagáltam(pedig nagyon szerettem volna) , nem is tudtam, hogy most miért drukkoljak!!Legyél kismami, v.ne.Aztán olvasom, hogy jobb lenne most nem.ma meg olvasom, hogy NEGATÍV a teszt!Nagy kő esett le a szívedről?
Imádlak, amiért Te is úgy látod, hogy fogytam, de volt rajtam pici smink, amiről ugye tudjuk, hogy ápol, és eltakar! :oops: :D :D
Egyébként többen mondják, hogy alakultam(majd másfél hónapja majd meg döglök a torna miatt).De követtem Juci tanácsát, s felpróbáltam egy terhesség előtti gatyót, szomi lettem, mert csak térdig jött föl még mindíg!
Nekem is nagyon tetszik, hogy tanítod Balázst magyarul!
Juci
Bocsi, tudom, hogy most kisebb bajod is nagyobb, mint az én állandó súlyommal foglalkozni(de olyan kedvesen szoktál bíztatni!!!), de mikor várhatok valamicske átalakulást?????Heti öt napot intenzíven, csalás nélkül kűzdök, és még mindíg semmi!
Andi
Eszti tuti jó kislány lesz, tudja, hogy nincs itthon az Apukája!
Milyen ügyi vagy, hogy megcsináltad a macskás tökit!!!!!!Nagyon irígy vagyok ám érte! :wink:

KépKép

Hajni&Panna
totka

Benianyu!

Beniben egy fotográfus rejtőzik :D

Benianyu, Anikó!

Igen saját maga kúrálom magam, nekem is van egy adag gyógyszerem itthon.....és hát mostanság...nem is nagyon kell recept..az antibiotikumhoz sem,HA TUDSZ EGY JÓ PATIKÁT....Ez :wink: meg :? meg :cry: is egyben.
Kenyérharc folyik a gyógyszertárak között is.

Benianyu!
A mandulafájás péntek éjszaka tört rám...szombaton vidékre mentünk, vasárnap a nyaralóba..hétvége+ünnep...a legtutibb hogy ne jussak el dokihoz a város másik felére ahol minimum 3 órát kellene várnom rendelési időben. :? :? á

Anikó!
Hát ha tényleg igy érzel, akkor örülök hogy megkönnyebbültél.

Duda!

Léna is énekli a hinta palintát...dallamra...de neki annyi a hinTA-palintTA, hogy TÁ-TÁ...nyilván azért mert a TA-k a hnangsúlyosak, de amikor meglátja a hintát a játszón, már rá is zendit... :lol: :lol:

Szörnyű amit a tv mutat..teljesen kritikán aluli... :evil: :evil: :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

A drinfon ezt találtam, sztem ránk ez vonatkozik.

A visszahúzódó (retraktilis vagy mobilis) herék leszálltak ugyan, de könnyen mozognak oda-vissza a hasüreg és a herezacskó között. A visszahúzódó herék nem vezetnek hererákhoz vagy más szövődményekhez. Serdülőkorra általában megszűnik a retraktilitás, sebészi vagy más kezelést nem igényel.

Ha valaki mást tud, akkor szóljon!!!!!

A doktornéninkben nagyon megbízom, ő is ezt mondta, de azért nem szeretném, ha valaha azt mondanák, hogy előbb kellett volna jönni....

A katica fűszagú. A férjem mondta, nem hittem neki, de megszagoltatta velem a kezét, amivel katicát fogott, és tényleg! Hoigy mik vannak! AZóta más katicákat is leteszteltem már!

ayse

Megann!
Jobbulást neked! :(
Olyan édesek a gyerekek, napról-napra okosabbak! :)
Mi olyan jót mulattunk ma Natin. Azzal szórakozott, hogy becsukta a nappali és a háló közötti ajtót. Mi meg mindig kinyitottuk.
A szoba bármelyik részén is volt, rögtön ment, becsukta az ajtót, nyomatékosan közölte, hogy "kutty" és még az ujjával is integetett, mint ahogy én szoktam, ha ejnye van. :lol:
Legalább 15x eljátszottuk ezt! Nem tudom, miért ragaszkodott ennyire a zárt ajtóhoz! :lol:

Ayse!
Fűszagú katica :shock:
teszt :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Juci!

Nem könnyű Marcival meg a kajájával! Nálunk nincs kakiprobléma, de néha én is a hajamat tépem ha Zsuzsa nem eszik. Pont ma beszélgettünk erről egy anyukával a játszótéren, és én most már csak arra tudok gondolni, hogy minden gyereknek vannak olyan stádiumai, hogy kevesebbet, illetve alig eszik.

Egyébként azt olvastam, hogy "rosszul" evő gyerekeknél beválhat a legelős módszer. Tehát ha nem hajlandó egy-egy étkezésre számodra kielégítő mennyiséget megenni, próbáld meg azt, hogy tálcán elöl hagysz neki elérhető helyen olyan falatokat, amiket egészségesnek vélsz és ő SK meg tud enni. Gyümölcs, zöldség, pékáru darabok, sajtkockák, ilyesmi. Hátha akkor rájár. Tudom, a rendszerkedvelő anyukáknak a haja égnek áll ettől az ötlettől, hogy nincs rendszeres étkezés, viszont lehet hogy így számodra megnyugató mennyiséget fogyasztana a nap folyamán.

Zsuzsa egy relatíve jól evő gyerek, de azt veszem észre, a legnagyobb adagokat akkor tömi magába mikor babatalin rájárhat a kirakott ennivalókra, vagy mikor a játszótéren lófrál és vissza-visszatér egy falat banánért. És nem feltétlenül nasikra gondolok, hanem pl múltkori tali alkalmával Jucc isteni finom fasirtjából, húsleveséből meg ilyesmiből falatozott. Aztán benyomott egy kiló szőlőt meg egy kis banánt ráadásnak.

Egy másik tipp, ülj le te is enni vele, de a legjobb a családi étkezés. Zsuzsa akkor eszik a legkevesebbet, ha beleültetem az etetőszékébe és várom hogy egyen. Ha Daviddel együtt ott vagyunk mellette, és mi is eszünk, és ráadásul ugyanazt mint ő, akkor sokkal jobban eszik, ÉS hajlandó újdonságokat is kipróbálni.

Bevallom, mivel én is elég rendszertelenül étkezem, ezért Zsuzsa is gyakran összevissza eszik. De csak olyat adok neki, ami szerintem egészséges, a nasikat kerülöm. Főétkezésekkor megpróbálom leültetni a székébe és együtt enni vele, de ha keveset eszik is, nem baj, mert ő biztos több mint ötször eszik egy nap, és a sok kicsi sokra megy a végén. De azt vettem észre, reggel eszik a legkevesebbet és estére jön meg az étvágya. Kora délután szokta a legtöbbet enni.

Nyúlné!

Van benne valami! Pl kifejezetten örültem, hogy a két kliensemet nem mondtam le mára, és elmehettem egy kicsit dolgozni. Aztán vérszemet kaptam, hogy olyan sok ABC nyitva volt, és megpróbáltam Zsuzsával elmenni a dunakeszi Buy-Way-be, hát... ez az az ellenállhatatlan késztetés...

Rólunk:

Zsuzsa rendületlenül totyog, és akkorákat zakózik, hogy rossz nézni. Főleg estefelé mikor már fáradt, akkor szokott előszeretettel belezúgni az üvegajtó keretébe. Ma este is egy olyan horpadást csinált a fejére szegény... tiszta kék-zöld a pofija, olyan mintha vernénk. :?

A játszótéren meg már nyújtja a kezét hogy meg akarja fogni a kezem hogy segítsek totyogni! Állandóan csikkeket gyűjt és a kedvence a szemetes. Itthon is. :evil:

És puszit ad! (Már ha akar.) És megölel. Meg a plüss játékait is ölelgeti ha mondom neki. :) Olyan aranyos.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Juci, hát felvágottból kb 3 szeletet azt eléggé szereti, kenyérből meg egy 5x5 cm-t kb. azt már annyira nem csípi.
Nasik meg vannak. 1-2* ált. naponta, pl. túrorudi (fél) vagy amitt éppen anyától el lehet könyörögni.
Kriszti

KépKép
Kép
csikken

Lányok!

EZ NAGYON DURVA!!! Mi a Rákóczi úton lakunk, pont az Astoria és a Blaha között az első emeleten és a lakás összes ablaka a Rákóczira néz. Már lehúztam az összes redőnyt, de még mindig bejön a könnygáz szaga. :evil: :evil: :evil: Pont itt a házunk előtt van egy barikád (égő fém kukákból, szintén tök büdös) és a rendőrkordon velük szemben áll, már egy jóideje nem mozdul, csak könnygázt lőnek. Fogalmam sincs, hogyan fogom Maját elaltatni, iszonyú a hangzavar, meg a vandalizmus. :x :x :x Úgy néz ki hosszú éjszakánk lesz. :roll:

Kép
CLEO&MAJA
cleo

Juci!

Még azt akartam írni, hogy csináltak egy olyan felmérést kisgyerekekkel, hogy felkínáltak nekik hosszabb távon mindenféle kaját, és nézték, hogyan állítják össze a saját "étrendjüket" a gyerekek (totyogó korúak). A végeredmény az lett, hogy bár napról napra lehet hogy egyoldalúan ettek, pl üres tésztát rizzsel egyik héten, másik héten csak húst, stb, de hosszú távon egy teljesen kiegyensúlyozott diétát állítottak össze maguknak. Persze ehhez az kell, hogy a választható ételek ne nasikból álljanak. Zsuzsának is volt egy olyan periódusa hogy csak joghurtot akart enni, aztán csak szőlőt (talán még emlékeztek is rá, itt paráztam miatta), de végül aztán mást is evett és eszik is.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Csak gyors reagálás, mert Apával a Tv-t bámuljuk, bízunk benne, hogy ennél komolyabbra nem fordulnak a dolgok. :?
A szülinapi köszöntéseket a Brigi nevében is köszönöm szépen. A buli nagyon jó sikerült, a gyerkőcök is édesek voltak, hancúroztak egész nap. A Brigi csak délelőtt aludt kb. 1 órát, de nagyon jól bírta. Este f9 körül ment el az utolsó csapat és utána még legalább fél órát nézegette, simogatta az ajándékait és játszott a játékokkal.

Benianyu
Nekem is voltak ilyen allergiás kiütéseim. Össze-vissza vizsgáltak, mire kiderült, hogy annyira roncs a mandulám, hogy ontja magából a méreganyagokat, amire a szervezet így reagál. Miután kivették a mandulámat jó fél év kellett hozzá, hogy visszahúzódjanak a foltok. Nekem dagadt a szemem, a szám, testszerte tele voltam kiütésekkel, sokszor reggelente sírva fakadtam a tükör előtt, annyira szörnyen néztem ki.
Szurkolok, hogy neked hamar elmúljanak a kiütések és megtudd mitől voltak. :roll:

Kép
Kép
maresz

:shock: :evil:
Cleo,pont most akartam írni,hogy minden belvárosi,otthon tartozkódónak kitartás!
ez tényleg durva!szegényMaja!
megőrültek az emberek,hogy ilyenben részt vesznek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Na végre! Tegnap este próbáltam belépni, de nem engedett ez a nyomorult babnet, ideges lettem és hasbaszúrtam Apát! :evil: Persze csak egy kicsi tűvel! :D A kórházban kapta trombózis ellen és még 6x kell szúrnom. Most nem is mer kötözködni! :lol:

Szombaton Mareszéknél vendégeskedtünk, megünnepeltül tündérkirálylány Brigi szülinapját! Az összes jelen lévő gyerkőc (szám szerint 5) nagyon édes volt! Tomi vadul (szó szerint) tolta Brigit a holdkompban, aki vigyorogva tűrte! Sajna fényképezőgépet nem vittem, talán Maresz szemfülesebb volt!

Ayse
Hűű! Nagyon szívesen mennénk, ha minden igaz autó is lesz, de nem ígérek semmit!
Andrisnak nagy gratula a hosszú sétákhoz! Persze Lilinek is!!

Benianyu
Most még egy hűűűű! Jobban vagy már?

Annamami
Hurrá! Mazsi újra akcióba lendülhet!

Itt kínoztok a muffin(g)receptekkel!!! Gyorsan lopok Apa beteglátogató csokijából! :)

Megann
Mandulagyuszi! :x

Hajni
Kovácsék tökei! :D

Andi
Az egyik barátunk kisfia hasonlóan Natihoz, ragaszkodik a csukott ajtókhoz, nagyon édes, mindenki után felpattan és becsukja bármilyen elmélyült játék közben is.

Cleo
Idemenekültem a tv elől, brutális!!! Gondoltam rátok, remélem hamar vége lesz!!!!!!

Andrea
Én úgy emlékeztem, hogy tanítónéni vagy!? Ha nem Te, akkor ki?
Persze tök jó, hogy doktornéni vagy! Gondoltam rád, mert Apa nem merte rám bízni a hasbaszúrást, mindenképpen szakképzett szúróembert szeretett volna. :shock:

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Cleo!

Kitartás :(

Duda!
Ajtóbezárás nálunk is menő, bár én inkább csapkodásnak nevezném :evil:
Mondjuk Léna inkább azon mulatozik hogy mindig ellop valami veszélyeset a zárt helységből...és futva röhögve menekül előlem, nehogy visszavegyem a nagy merészséggel ellopott tárgyat.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Leginkább a wc illatositó spry a nyerő ebben a témában. :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Benianyu!
Neked még van mandulád???

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok!

Ma egy barátnőméknél voltunk, ott is ebédeltünk, emg játszón voltunk, nagyon jó kis nap volt.
Gabi nem jött, mert barinőm férje elutazott, nem akart zavarni a pletyizésben........viszont mire hazaértünk, elpakolt a lakásban, még a gyerekruhákat is, elmosogatott, felmosott, csak úgy néztem, milyen szép rend van :shock: :shock:
Legközelebb is itthon hagyom! :lol: :lol: :P

Juci!
Szóval a kutyák és cicák nagyon jól elvannak együtt, soha nem volt probléma közöttük. :D
Leon se jeleskedik evésben mostanság, de az etetőszékben ő is kifejezetten rosszul van az evéstől. Ő is azt játsza, hogy meg se akarja kóstolni, amit adok, de én keményen rászólok, hogy tessék megkóstolni, ha nem ízlik, nem kell megenni. Tegnap is vacsira tejbegrízt csináltam, Leon amint meglátta a kanalat, már fordította el a fejét. Elkezdett mutagatni mindenre, de bármit a kezébe adtuk, nem volt jó. Megelégeltem, rászóltam, hogy ezt fejezze be, tessék enni, erre elsírta magát.......De 2 másodperc alatt abbahagyta és csodák csodája bevágta az egész tál tejbegrízt.
Szóval Leon sokszor ezt csinálja, hogy nem is igazán a kajával van baja, csak mórikálja magát.

Benianyu!
Dani nagyon édes, de Beni is igazán ügyesen fotózik! :D

Megann!
Nagyon ügyes volt Léna, hogy így bírta az utat. :)

Prüntyi!
Nagyon szép lett Tüncsi ágya, a ládában meg olyan ártatlan szemekkel néz.... :P :D

Jucc!
Vásárlás miatt irigyirigyirigy :D
Gergő nem semmi, mekkora csirkecombbal birkózik :shock:

Anikó!
Ha a negatív tesztnek örülsz, akkor éljen! :wink:
Most én se tudnék elképzelni egy harmadik babát, de nem mondtam le a kislányomról, aki valahol várakozik rám! :D

Duda!
Nati nagyon cuki lehetett ajtócsukogatás közben :D
Noel is imádja csukogatni az ajtókat, nem egyszer a lábára csukja, olyan vehemenciával csapkodja :?

Róki!
Leon is próbálkozik a puszi adással, tátott szájjal közeledik az arcom felé, majd odanyomja a nyálas kis száját. Hát nála még csak ez a puszi, de én is megzabálom! :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Cleo!
Jaj, Gabinak én is mondtam pont az előbb, hogy Ti ott laktok :( :(
Remélem nem lesz semmi és tudtok aludni valamennyit!

Na én is rakok pár képet a tegnapi napról, meg van egy-két virágos is, ami nem tegnapi, még ősz elején készültek, de olyan szépek, most találtam meg őket. :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

jóestét!

én is ide menekültem a tv elől. jó nagy rendet csináltam, holnap jön hozzánk az egyik kolláganőm a gyerekével, délelőtt meg zenebölcsizünk és talán ikeázunk is a barátnőmmel.

Cleo!
sokat gondoltam rátok ma este! és azokra, akik ott laknak a körúton, és esetleg gyerekük van, szörnyű lehet! :( :( :( :cry: :cry: :cry:
én ezt nem is értem, olyan szomorú ez az egész helyzet.
írjál majd, hogy hogy vagytok!
Mankáék is a belvárosban laknak, ugye? vagy ők távolabb a nagy zajtól?

és Peti apa (Viki)? úgy örülök, hogy embernek nem ilyen a foglalkozása, hogy aggódni kelljen a testi épségéért.

egyébként a szabadság, szerelm egész jó kis film volt. pénteken láttuk a corvinban votunk ezen a gálapremieren. volt ott egy csomó híres ember. meg mi :) ha nem D.K. lett volna a női főszereplő sokkal jobb lett volna szerintem, valahogy annyira mesterkélt nekem a "természetessége", hogy tök hiteltelen. de egyébként megrázott. arra gondoltam, hogy az anyukám 5, az apukám 17 éves volt akkor, és ők ezt végigélték. eddig is értettem, hogy az apu miért félt annyira a tömegrendezvényektől, pl a köztársaság kikiáltására sem akart elengedni, de így a képeken látva nagyon sokkoló volt. beleéltem magam. és persze rögtön arra gondoltam, hogy van az Eszti, és milyen szörnyű lenne, ha most ilyen helyzet lenne.
hazajöttünk, Eszti felébredt, próbáltam visszaringatni, és azon vettem észre magam, hogy szorítom magamhoz és sírok.
én nem tudom, nálam ez már soha nem fog elmúlni? olyan könnyen meghatódom és sírok, mindig a hormonokra fogom, de néha már tök cikinek érzem. a kismamikon kívűl van valaki még így? :oops:

ja, és Eszti mikor péntek este felébredt, már nem is tudtuk visszaaltatni, nagyon nagy pizsi buli volt, és utána is sokszor ébredt, a végén a mi ágyunkban kötött ki! ilyen már nem is tudom mikor volt utoljára.

miket akartam még írni.. elfáradtam a visszaolvasásban.

Annamami! először nagy-nagy gratula a Mazsi lépegetéshez! és a tiszta nózihoz is!
én is igyekszem elraktározni a rcepteket, mert nálunk mindig több, mint 2 héig tartott a takonykór, tehát tuti valamit rosszul csináltunk :(

a képek nagyon édesek! Maja és Leon nagyon-nagyon tündérek együtt :D Gergő is nagyon szép és Dani képek is jól sikerültek, gratula az alkotónak!

tényleg Benianyu! hogy vagy? tök durva ez a kiütésesdi :( kitartás! majd egyszer elmesélem személyesen nekem milyen viszketős kiütéses élményeim vannak :oops:
majd írd meg, hogy mire jutottak!

Juci-Angi! még mindig nem tudtam eldönteni :wink:
én már előre félek, hogy mikor jön ez a nem evős korszak, szerncsére mi most még ott tartunk, hogy állandóan mondja, hogy nyamm-nyamm, ma az volt az érzésem, hogy egész nap eszik.
imádom, ahogy tömi magába a cuccokat. örülök, hogy elmentek a veres dokihoz! hidd el, nagyon jó kezekben lesz Marci!

Barbi! olyan szépek ezek a legutóbbi képek is, nagyon jól esnek ebben a szomorú zűrzavarban! annyira jó az a kép, ahol Leon téged etet!!!!

Ayse!
mi is mennénk pénteken. legalábis már mondtam apának, és gondolom, miután eltűnt egy pár napra nem mer majd ellenkezni! :)
én eddig csak a szarvasbogár szagot ismertem :)

jajj, Maresz!
Briginek utólag is boldog szülinapot!!!

pénteki talis képek?

Rokica,
remélem alakul már ez a bölcsis dolog. biztos a korral járó anyásság is van a dologban. Esztit nem szoktam sokat magára hagyni, idegennel meg egyáltalán nem, mégis tök anyás. hajnalban pl rögtön sír, ha az apja veszi ki a kiságyból, pedig én sem szoptatom meg, csak 1x. a maradék pár alkalommal csak ringatom, amíg pukizik. sokszor a kezemben van, és adnám apának, és szabályosan ellöki magától az apját, de ha csak közelít már akkor is, mintha azt mondaná, hogy most csak az enyém az anya.
olyan kis akaratos ilyenkor, olyan furcsa, hogy még mindig nem tudok rá hatni, úgyis az van, amit ő akar.

na lányok, megyek megpróbálok aludni, mert nagyon álmos vagyok, és megnézem maradt-e valami a belvárosból :( :( :( :( :( :( :( :(

KépKép
KépKép
and

Barbi,
ezek a képek.... :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
feledtetik a borzalmakat!legalábbis egy kis időre :?
nagyon szépek a kpek és ti is szépek vagytok rajta(főleg te Leonnal,hűűűűű)

Cleo és ,akit érint,remélem azért tudtatok aludni,bár nagyon sokáig tartott az őrület!
függetlenül attól,hogy ki melyik oldalon állt,aki nem huligánkodni akart,az mégis mit gondolt,miféle esti program lesz a tüntetés!én nem értem tényleg az embereket!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Cleo!
Annyira sajnáltalak benneteket, hogy ez át kell élnetek! :(
Gondolom, milyen rossz lehetett! :(
Mesélj majd, hogy vagytok!

Andrea!
Én is sokkal érzékenyebb vagyok, mióta Nati van nekünk. A világ dolgait is másképp látom és csomó olyan dolog miatt aggódom, ami miatt korábban nem. Tegnap este is arra gondoltam, hogy ő ebben a világban kell, hogy felnőljön és, hogy mennyire szomorú, hogy ilyen helyzet alakult ki. Remélem megnyugszanak a kedélyek és nem lesz ennél rosszabb! :(

Barbi!
Tényleg olyan jó volt nézni ezeket a képeket! :)
És ti is olyan szépek vagytok Leonkával! :)

Thomasanne!
Davallia a tanítónéni! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Jó reggelt Lányok!

Barbi a képek szenzációsak!

Megann
Hogy vagy?

Maresz
Briginek utólag mi is boldog szülianpot kívánunk! :oops:

Cleo
Nagyon durva volt az éjszaka? Maja hogy bírta?
Egyszerűen elkeserítő emberek vannak.... Borzalmas.És így "ünnepelni" egy pár évtizede volt forradalmat. Nem is írom le a gondolataimat, próbálok lapozni...

Rokica
KÖzös evés sajnos nem jön be amikor nem akar enni. Bár igaz, hogy zömében úgy nagyobb kedve van táplálkozni ha én is eszek.
De ez a legelős módszer jól hangzik, kipróbálom. Köszönöm az ötletet.
Én is rászoktam szólni amikor meg sem akarja kóstolni. Néha hajlandó utána, néha nem. Van úgy hogy két falat között rázza a fejét és kéreti magát, hogy ugyan egye már meg!
A tejpépet már régóta nem szereti. A gyümilevet meg nem issza meg.

Totka
2 hónapja csinálod kb? Nem tudom a táplálkozással hogy állsz, mennyire figyelsz oda. Tudom, nagyon nehéz tud lenni. Azt próbáld esetleg meg,hogy 6 után nem eszel, és próbáld kerülni az édességeket. Gondolj arra, hogy heti 5 napot nem azért küzdesz végig, hogy utána 3 perc alatt "elrontsd". Persze nem arra bíztatlak, hogy ne hódoljál a gasztronómia örömeinek soha. Csak mértékkel és ügyeljél arra, hogy ha édesre vágysz esetleg egy kis műzlivel, vagy túrókrémmel vagy gyümivel váltsd ki.
Szerintem az nagyon sokat számít ha 6 után nem eszel.
De kérdésedre válaszolva, szerintem már most is van eredmény, esetleg nadrágban még nem mérhető. De hidd el ha kitartó vagy és a táplálkozásra is próbálsz figyelni hamarosan észre fogod venni, hogy milyen csini vonalak bújtak meg benned! :wink:
(Amúgy a kazin gondolom neked is rajta van a táplálkozási tanácsadása Rékáéknak. Ha van hozzá türelmed Ő jobban elmondja. Én egyszer hallgattam végig, de nem követem. Csak ennyit próbálok tenni amit leírtam.)Én nagyon szorítok Neked! Nagyon ügyes vagy és becsüllek azért hogy ilyen kitartóan próbálkozol!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Annamami
Gratuláltam én Mazsinak a lépegetéshez?! Ha nem akkor nagy gratuláció!

And
Én is elég érzékeny tudok lenni. Én mióta Marci megvan még jobban iszonyodok az erőszaktól és a gyerekekkel kapcsolatos híreken meg teljesen kiakadok.... És nem folytatom, hogy milyen őrületesen idióta gondolatokkal szoktam magamat a sírásig ellökdösni :oops:

Csikken
Köszönöm a kimerítő válaszokat.Képzeld, éjszaka megette a tápszert, de reggelire már meg sem kóstolta. Úgy érzem eldöntötte, hogy nem kell.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Cleo, szegények, nektek szörnyű éjszakátok lehetett! Remélem, sikerült végül elaludnotok.
Az erőszakot én sem viselem el.....

DE, és most nem leszek népszerű:
nem értem, miért kell mindent elhinni, amit álnokul és ravaszul, teljesen hiteltelenül a kormány beszél, főként a médián támogatásával. Azért, mert a miniszterelnök palotapincsivel fotóztatja magát a Sztori magazinban, még nem tesz jót az országnak. És ha vannak még olyan emberek, akik nem csak a plazmatévéjüket és az új házukat, autójukat tekintik értéknek, hanem szeretnének egy kulturált és nyugati tipusú államban élni, és ezek tizezerszámra kimennek az utcára, és a rendőrség közéjük terel (mert igy kezdődött!!!) 300 randalrozó huligánt ... és ezután a média közli, hogy a tömeg randalirozik, azt miért kell elhinni????? Ott vannak a képeken a tüntetők, értelmes, normális arcok, egyetemisták, családapák, és ott vannak az elvadult huligánok is, ott vannak a gumibotos rendőrök, akik fejmagasságban lövöldöznek, akkor miért gondolja a fél ország, hogy itt az ellenzék huligánkodik?????
Szerintem megengedhetetlen, hogy egy demokratikus ország rendőrsége igy viselkedjen.

Na, ezt megmondtam :oops:

Barbi, jólestek tegnap a szép őszi képek! Valóban, inkább a szép őszt kellene élveznünk!

Andi, Julcsi is ajtómániás lett, de ő nem olyan fantáziadúsan, kinyitja és annyit mond, hogy 'ajtó' :) . Ez a kutty nagyon jó, vajon mit jelent?

Érzékenység: én is másképp élem meg az eseményeket másfél kisbabával. Mikor tegnap hazaértünk, a lakásban olyan zaj volt, mintha ágyúkból lövöldöznének a városban, nagyon megijedtem és ölelgettem Julcsit. Persze a könnygázlövedékek voltak, de hanghatásában nem sokban különbözhetett egy háborús zajtól. Eléggé megijedtem.

KépKép

KépKép
majola

Francia ismerőseink egybehangzó véleménye, pártállástól függetlenül, hogy ott egy ilyen beszéd nyilvánosságra kerülése után egy órán belül önként lemondott volna a miniszterelnök. Szerintem ez a demokrácia, és ehhez nincs mit hozzáfűzni. Ez meg egy olyan ország, ahol mindent ki lehet magyarázni, és aki nem ért egyet, attól elvesznek minden eszközt.
De nem szeretnék senkit sem bántani, úgy érzem, mindkét oldallal egyetértő hétköznapi emberek jót akarnak, csak szerintem ez itt már kevés. Platón mondta valaha: "A jó emberek közügyek iránti közönyének büntetése, hogy rossz emberek uralkodnak rajtuk."

Ezt nem hiszem el, Julcsi már napok óta aludni akar délelőtt. Fogja a kutyust és megy az ágyikója felé, keresi a cumit. Most épp szundikál.

KépKép

KépKép
majola

Jajj lányok, hagyjuk abba a politikát, ez nem ilyen oldalakra való, van abból elég másik helyeken. A nagy számok törvénye alapján amúgy is mindkét oldalról találhatóak köztünk. Mert ez az ország sajnos ketté van szakadva. A topik ne legyen, legalább emiatt!!!!

Amúgy a demokrácia egyik lényege, hogy elmondhassuk a véleményünket, de sajnos ennek nem alakult ki a kultúrája Magyarországon a történelmi körülmények miatt. Sem az, hogy hogyan kell tüntetni, sem az, hogy hogyan kell azt lekezelni. Sok-sok idő fog még eltelni, amíg normalizálni lehet ezeket a helyzeteket. Higyjétek el, Európában is vannak szép számmal ilyen megmozdulások, csak más a végkifejletük.

ayse

Majola
Van abban igazság amit írsz, de a randalírozásban és ocsmány rongálásban, primitív viselkedésben és milliós károk okozásában nincsen!
Julcsin elképedek folyamatosan. Az a kislány nem csak szép de olyan okos is! Na majd ellátja a férfiak baját :twisted: :twisted:

Davallia
Én sem tudtam türelemmel várni 2 napon keresztül, hogy Marci végre egyen. Minden falatnak hűde örültem amit sikerült befocizni a szájába.

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok,

Tegnap egesz nap Magyarorszagrol volt szo a hirekben itt nalunk. Persze csak a tortenelmi
vonatkozasa a dolgoknak, bar ha megint elfajultak a dolgok akkor biztosan kozvetitik a mai hirekben.
Eleg szornyu lehet a helyzet, nem igazan tudom elkepzelni amit mondtok, bar az interneten talaltam leirast-szornyu!

Ayse,
Koszi, a leirast en pentek ota nezem, hat vagy talalom vagy nem. De szerintem nem az igazi, mindenfelekeppen megmutatom a dokinak es jol le fogom b...........ni, ha ez igaz, lehetetlen, hogy ne vette volna eszre, szerintem ez az elso dolog amit megneznek egy fiunal szuleteskor nem?????????????

Csikken,
Novemberben van talalkozom a 16 honapos vizsgalatra. Most irtam eppen Aysenak, hogy ki fogom boritani a bilit, ha ezt eddig nem latta, mikor minden honapban viszem. Ezert is remenykedem, hogy “vandorolnak”, mert talan amikor vizsgalta ott voltak??
Nalatok muteni kell vagy van esely egyeltalan, hogy leszalljon? En nagyon felek, fokepp a kicsim miatt, lehet, hogy hamarabb elviszem ugysincs valami jol, tegnap egesz este lazas volt.
Megy a drukkkkkkkkkkkkk a babagyartashoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Totka,
Igen, most nem igazan szeretnek pocakos lenni!!
Szerintem nem a smink, latszik, hogy fogytal.
Ha nem haragszol en is adnek egy par otletet! Tornasz leven allandoan fogyokuraznunk kellett
ugye, igyhat nekem nem volt nehez leadni a 20-25 kilokat, amit felszedtem terhessegkor.
Nekem is allandoan vigyazni kell, hogy mit egyek, mert a kilok nagyon jonnenek am.
De, eloszor is szerintem az etrendedet kellenne atrendezni, bar nem irtad, hogy hogyan fogyozol kaja szempontjabol(szoptatas mellett is lehet!!!!!!!!!!!!!) csak a sportot emlitetted.
Az intenziv sportolassal ott kell vigyazni, hogy a zsir izomma alakul es bar jobban nezel ki, (levetkozve), de ez kb ugyanannyi masszaval jar, sot van egy baratnom, aki intenziv sportolas mellett ketszeresere nott ruhaban!
Szoval figyelni kell az egyensulyra, fogyunk es utana erositjuk ujra az izmokat, ha nincs meg az egyensuly, akkor csak erosodni fogsz!
Par otlet kajara, a sogorom 30 kilot adott le 4 honap alatt! NEM SPORTOL!
Nem szabad feher lisztbol keszult dolgokat enni, teszta, kenyer, rizs stb. Vagy kihagyod az etrendbol vagy szoptatas mellett helyettesitheto teljes kiorlesu lisztbol keszult dolgokkal. Kenyer helyett dietikus reszlegben talalhato abonettek. Napi 5x-i etkezes! Reggeli pl sovany sajt, egy sonkaszelettel, abonett vagy 1-2 szelet teljes kierlesu kenyer, tea vagy kave izesitovel. Tizorai: tejtermek(sovany) vagy gyumolcs Ebed: Salata minden mennyisegben, szelet husi sovany(csirke, pulyka, hal), kerulni a zsiros husokat, pici olajban sutve vagy parolva, zoldsegggel vagy durumtesztaval vagy parolt krumplival. Uzsonna: mint a tizorai es este lehet zoldsegtal, salatatal vagy leves (nem rantott) teszta nelkul.
Ezen az etrenden fogyott es nem volt ehes. En is igy fogytam 15 kilot! A reggeli nagyon fontos,
A lenyeg, hogy kis mennyiseget de tobbszor vigyunk be a szervezetbe!
Ne haragudj, nem okoskodni akarok, de hatha segithettem!!!!!!!!!!!!!

Jucc,
Szerintem ne aggodj, az en kicsim sem eszik valami jol mostanaban, a nagy meg volt, hogy ilyen idos korban egy bananon elt egesz nap megis feljett 7 eves nagyfiu mar!
Kakidologban orulok a valtozasnak!

Folytatom csak dolgom van!

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Az előző üzimet csak azért írtam, hogy ne kelljen olyan topikokat nyitni, mint 2005 őszi baloldali babák, 2005 őszi jobboldali babák, valamint 2005 őszi anarchista babák. :)

Az anarchizmust gondolom mindnyájan elítéljük, legyen ez a közös nevező!

ayse

Barbapapa,

Nagyon jok a kepek, most igy tok jo hangulatom lett, bar kinn zuhog az eso!!

Rokica,
Na milyen volt a papas leadas? Jobban mukodott??
Egyebkent irtad, hogy reggelire tejeskavet kapnak, akkor az mar rendes tejbol van? Meg mindig vacilalok ezen a babatejen, most, hogy hetvegen csaknem ez volt az egyetlen dolog amit akart, hat megivott egy nap vagy masfel litert! Ki is pofasodott, nem is csodalom, 8%-os a cukortartalma ezeknek a babatejeknek. Meg izre is tiszta emelyito edes!

Jucc,
Te probaltad mar a babatejet, nekem sem akarta nyolc honapos koratol a tapszert en akkor valtottam babatejre!!

Megann,
Gyorsan gyogyulj meg! Hat, nalunk meg pont a forditottja, meg a patikaban, ahova mindig jarok es mar 10 eve ismernek sem adnak nekem recept nelkul antibiotikumot!!
Szerintem ez is tulzas, ami itt van!

Majola,
En Franciaorszagban elek, lehet, hogy itt ilyen bejelentes utan lemondtak volna!??
Igazan nincs kedvem melyebben belemenni, de hidd el, itt sem olyan rozsas a helyzet, mint amilyennek tunik, itt is van burokracia es minden mas fene. SOT!!!!!!!!!!!
Csakhat itt jol el vannak tusolva a dolgok.

Duda,
Ugy latszik ez az ajtozaras-nyitas egy lepcso a fejlodesben??? Nalunk is tutira ez megy.
Nagyon edi lehetett Nati!!

Majola,
Milyen kis okos Julcsi!

Rolunk,
Sajnos tegnap Balazs is ujra betaknyosodott! Valamint be is lazasodott hajnalra! Olyan kis bagyadt volt, majd meghasad a szivem ilyenkor! Kiszivtam vagy haromszor az orrat( nagy visitas kozepette), lazcsillapito es csak valamikor hajnal 4-kor aludt el. Hulla vagyok!! Kijottek a herpeszeim es mar ketszer reggeliztem, es meg mindig NINCS menszim!
Barbapap, en is vagyom egy kislany utan :lol: de most leszek penteken 33 eves es neha olyan OREG-nek erzem magam! Fokepp ilyen atalvatlan ejszakak utan, hozzateve, hogy Balazs csak 1-2 honapja alszik rendesen!
Remelem megjon ma vagy megint teszt lesz :?: :idea: :cry: :lol:

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Sziasztok!

And!

Köszi a kérdést! Apa végülis be lett rendelve, de nem vitték fel Pestre! (szerencsére)

Majola!
(és most én sem leszek népszerű)
Elmondanám Neked, hogy a rendőrök is főként családapákból állnak, olyanokból, akiket kicsi gyerekeik és feleségük vár otthon, de felesküdtek, így a kötelességüket teljesítik! Arról nem is beszélve, hogy van parancsnokuk, és a parancsot kötelesek teljesíteni!!! És nehogy azt hidd, hogy rendőrök nem sérültek meg, és azt meg főleg ne gondold, hogy a rendőrök provokálták az egészet, ez úgy ahogy van egy nagy HÜLYESÉG, elvégre ki a fene az, aki szereti összeveretni magát, távol lenni a családjától napokig, és nem aludni, meg nem enni majd 3 napig, amíg éppen a sok Idióta barom csinálja a fesztivált, mert neki éppen nem tetszik valami!!! Hát nekem sem tetszik egy-két dolog, meg gondolom, még sokaknak másoknak sem, de normális, civilizált emberek lévén ezt nem így oldjuk meg, ezt így nem lehet megoldani, és igaza van Davallianak, mit gondltak, aki odamentek tünteti a szept.18-a után, mi lesz???? Megvárják megint amíg kocsikat gyújtanak fel, meg egyéb!!! Na jó befejeztem, de erre muszáj volt reagálnom!

Legyen szebb napotok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok,
Juci, szívesen :)
Azért ne add még fel a tápszert, lehet hogy csak pillanatnyilag nem kéri.
Anikó, igen nálunk már tuti műtét. Neki a hasüregében van a másik és azt mondták, hogy egyrészt a hromonkezeléshez még kicsi másrészt meg nem is lehetne azzal neki lehozni mert ahoz nagyon fent van.
Szóval most pénteken megyünk sebészetre akkor kapunk uh-ra ismét időpontot. Ez kb nov közepén lesz és szerintem utána már korházi telítettségtől függ a műtét. Mi szeretnénk mihamarabb túlesni rajta. Leszállni ez már holtbiztos hogy nem fog.
Volt rá eddig 14 hónapja.
Babóca meg remélem hamar jön. :)
Barbapapa, a képek nagyon jók.
Kriszti és Roli

KépKép
Kép
csikken

Csikken!

Ezek szerint nem jöttök hozzánk pénteken? :(

ayse

sziasztok,nagyon sűrű a hét eleje nálunk,most vittem Mamámat a János kh.-ba kontrollra,most viszem haza.Du.szölőire megyek virágnak.

csak gyors:

Aniko,
örülök,hogy megkönnyebbültél! :D
Ma reggel én is szívtam Mazs orrát,pedig már 2 napja nem kellett!!! :shock: :cry:

Arról most nincs időm írni,mi a véleményem arról,ami az utcán zajlott/lik..... :(

FONTOS!!!!!

LÁNYOK,AKINEK VAN MOSOGATÓGÉPE!!!!!!
Milyet éredemes vanni,kinek milyen van,tapasztalatok,praktikák....MINDEN ÉRDEKEL!!!!!!
Lehet én is kapok egyet,csak még nem tudom,nmilyezt is kérjek! :lol: :lol: :roll: :roll:
Este jövök,addig írjatok jóóóó sokat! :D

Pusza.
annamami

Annamami!

Nekem Indesit van. Meg vagyok vele elégedve, egy dolgot kivéve, hogy szerintem baromi hangos. Mivel amerikai konyhánk van (ha-ha, ez nem is konyha, na szóval egybe van építve a nappalival), általában úgy időzítem a mosogatást, hogy éjszakára essen. Ez nem valami praktikus. Különben nem tudom, hogy lehetne lecsekkolni a boltban, hogy hangos-e, vagy halk. A másik, hogy mindenfajta programot tud, félmosást is, gyorsmosást is, meg számtaalan másikat, én azonban mindig az1-es programot használom, a 70 fokon való mosást, jobb a biztonság alapon. Szóval lehet, hogy legközelebb nem törekednék arra, hogy mindent tudjun.

AMúgy ő az én kis kedvencem, Te is megfogod szeretni, ebben biztos vagyok!
Anno azt számoltam ki, hogy évi 400 órát töltök mosogatással, ezalatt akár egy középfokú nyelvvizsgaszintig is eljuthatnék!

ayse

Sziasztok! :) :) :)

Beni sajnos megint benyelt valami vírust az oviban, így itthon van. Reggel lázas is volt, így ma nem is megyünk le. Most, hogy lement a láza, már jobban van. Szerencsére eljött az Apu és levitte a kis csibészt a játszóra, hogy ne szedje szét teljesen a lakást. Addig gyorsan ki is takarítottam.
Ayse, Én sem viszem már Benit a héten oviba, jövő héten meg úgy is szünet lesz.

Köszi a további reakciókat allergia ügyben. Úgy néz ki, hogy elmúltak a kiütések és vége a viszketésnek. Azért látom, hogy jó sokan küzdöttetek hasonlóval. :(
Megann, Maresz,
Már nincsen mandulám, 3 éves voltam mikor kivették.
Ayse,
Hogy derült ki a tesódnál, hogy ételallergia? És mire pontosan? Azóta gondolom olyat nem eszik, de idegi alapon is ki tud jönni újra? Jaj, remélem, engem elkerül.
Ráadásul a diétától is kész voltam, mert nem elég, hogy norbizom, de csak sóban-vízben főtt krumplit és piritóst enni három napig. Teljes elvonási tüneteim voltak, de ma már ettem!!! :)

Megann
Jobban vagy? Merész vagy, hogy magadtól beszedsz antibiotikumot. Remélem, használ is!

Köszi a bókokat Beni fotózásával kapcsolatban is. :) Nem akarom az érdemeit csökkenteni, mert tényleg olyan kis ügyes, de legalább 30 képet csinált, amiből ez a 3 lett igazán jó. De erre jó a digi gép, nem!?!? :) :) :)

Cleo, Zsuzsa
Szörnyű lehetett nektek tegnap este. :( :( :( Hogy pici babáknak ilyet kell hallani/átélni, ez borzalom :(

Barbi,
Micsoda szép fotók! :) :) A családi képek is annyira kedvesek és szépek az ősziek is! Nolcsi mennyire hasonlít Apára az egyik képen, ahol Leon épp le akarja csavarni az orrát! És ti Leonnal is olyan helyesek vagytok! :)
Micsoda egy férj! Kitakarít és rendet rak, amíg ti buliztok!!! Nem semmi! Vigyázz rá nagyon! :) :) :)

Folyt. köv, csak gyorsan befejezem az ebédet, mire jön Dani a Papával.

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Annamami,
Nekünk Bosch van, már 5 és fél éve koptatom. :) Nem vészesen hangos és nagyon meg vagyok vele elégedve. Három hőfokot lehet beállítani és négy mosogatási programot, amiből az egyik az öblítés.

benianyu

Sziasztok!

Gondoltam Rátok(bár nem tudtam, ki merre lakik), mi a tv előtt szörnyülködtünk, de pl.Cleoék nem kapcsolhatták ki a készüléket, ha elegük lett. :( :( Viki, Rátok is gondoltam, vajon férjed nincs e Pesten.

Pannám most pótolja a szokásos ebéd előtti alvását, mert 10.30-ra kellett menni a státuszvizsgálatra(múlt heti takony miatt elmaradt)
9680g, 76 cm, fejkörf.. 47cm, mellkörf.: 49 cm.
Meg voltak elégedve.Panna meg meg akarta kaparintani a dokinéni tik-takját(karóráját).Meg van értük bolondulva.apja szerint órás lesz!
Barbi
Milyen ügyi fotós vagy!!!!Csak ámulok, hogy mindíg milyen jó képeket raksz fel!!!!Szenzációs!

A mosogatógéppel kéretik Totkát nem hergelni!!!!!!!!!!!!!! :twisted: :twisted:
Nagyon szeretnék én is, de ebbe a pici konyhába nem férne be!
And
Én is kíváncsi vagyok a Szabadság Szerelem c.filmre, de apa nem csippantja a női főszereplőt!!Mondtam neki, hogy ha Őt látja, csukja be a szemét! :D :D :D Erre, :nem aludni menne, azt itthon is tud.

KépKép

Hajni&Panna
totka

na!
megérkeztem én is! :P

Benianyu,
Daniképek olyan édesek! :P :P :P
Anikó
teszt :P
akkor tulajdonképpen mondhatjuk ,hogy nálatok az állatok magyarul beszélnek,csak páran más nyelvet is tanultak! :lol:
Duda,Megann
Hinta-palinta
:P tök arik lehetnek!mi még mindig csak mutogatunk és ö-zünk ilyenkor,néha he! :lol:
illetve inkább az apukámat,anyukámat,apját,engem próbál megnevezni,illetve a finom falatoknal nyam-nyam van! :P
Ayse
én nagyon szeretnék elmenni a talidra,remélem sikerül addig kiszívni az összes taknyit!már ténylag tök uncsi! :?
katicák-ezért is jó ez a babanet,itt is mindig tanul valamit az ember....és milyen szép dolgokat! :P
BARBIIIIII,CLEOOOOOOOO,
én nagyon támogatom a holnapi sétát,de akkor most inkább du.legyen?mert hogy Cleo suliban van?
mert akkor de.Normafázunk Csibivel és barátnéjával(te is jöhetsz,ha gondolod :roll: )és du.meg hozzátok csatlakoznánk,lehet Csibivel karonöltve! :P
Juci
erre látod nem is emlékszem(orrszívás),pedig ha éppen aktív tag voltam,akkor jót röhöghettem és hüledezhettem!ki se nézném abból a gyerekből! :shock:
Roki,
a többi napon meg arra van késztetésed,hogy otthon legyél vagy az üres utcákon sétálgassál? :lol: :lol: :lol:
nálunk amúgy most a riasztó lámpák a legjobb elfoglaltság,állandóan integetni kell nekik,hogy villogjon!pont beszéltük nagyNyúllal,hogy jó kis betörő lehetne Kisnyúlból,mertogy őt nem érzékelik az érzékelők,de aztán rájöttünk,hogy nem,meret ott ugrabugrálna és vadul csápolna,hogy márpedig érzékeljék!totál lebukás! :lol: :lol: :lol:
Maresz,
de jó buli lehetett,pláne,hogy még Thomassanék is ottt voltak!micsoda lovagja volt az ünnepeltnek! :P
Csikken!bocsi,de totál kimentél a fejemből,de szerencsére visszamentél! :oops:
szóval:forralj egy lavornyi,lábasnyi vizet,majd önts bele min.két kanál sót és Szódabikarbónát,majd lepedővel takard le(sátret csinálj)az ágyat és tedd be alá a lavort.lehetőleg te is ülj ott,min.fél órát!
amúgy meg sátor nélkül is be lehet tenni az ágya közelébe a lavrt,pláne,ha kicsi a szoba!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja és Annamami,
nekünk ARISTONunk van,kb.úgy vagyok vele,mint Ayse,nagyon szeretem,jól mos,de ez inkább attól függ,hogy mit teszek bele,sajnos a legdrágább a leghatékonyabb tabbletta!mocsos drágák!viszont nekünk is nyitott konyhánk van,így nálunk is hangos a dolog!
most akkor azt hiszem a mienkkel nem győztelek meg,pedig tényleg jó! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Totka,
örülök a méreteknek és hogy minden rendben volt!és le a keleppel,mert nagyon elszánt vagy fogyi terén! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: