A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Andy! Igen, mert még nem telt el a 3 hónap Kép
Pár napon múlik, ezért mondta ha nagyon jó lesz a hormonszintem akkor elkezdi ma a kezelést. A szurit eltettem, vinnem kell magammal. Még van 20 percem indulásig, hjaa

Karmen
karmen

KarmenKépKépDrukk-drukk ezerrelKépKép
RitaKép
VáromKép Tudom én, hogy nem azért vagy szomi... Én is ezt érzemKép

Puszi: Doris
doris

Karmen!
Csütörtökön megyek UH-ra, hogy mekkora a tüszõm, mert meg fogja repeszteni. Majd csak akkor kérdezem meg ha most sem sikerül.

Andy
Andy

ANDYKép
csütörtökre szoritok, hogy szép nagy tüszõcskét lássonKép!

DORISKép
mél ment, megintKép

Puszi,

Rita
knérita

Elveszett a hozzászólásom! Kép

Javítottam, akit kell, örülök akivel kell Kép és együttérzek akivel kell! Kép (nincs idõm mégegyszer elolvasni Kép )

Kármen!
Remélem soha nem lesz rá szükségem! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Anna!

Lehet pé akkor is, ha nem éri el a 37 fokot (a görbe ekkor mutat két fázist, tehát egy alacsonyabb jobban ugráló fázist, és egy magasabb, nagyon kevéssé ugráló fázist, és a pé napja is meghatározható). Csak akkor valószinü nincs rendben a progeszteronszint. Akkor, ha minden hormon rendben, akkor el kell érje a 37 fokot, söt fölé kell menjen.
Ha nincs pé, akkor nem lehet két részre osztani a görbét, hanem egész ciklus alatt összevissza ugrál a hö.

Egyébként én tanár vagyok, de 3 éve nem "praktizálok". Milyen tanár kell neked? (Én ált. iskolai felsös tan. vagyok.)

Andy!

Köszi!Kép
Én neked különösen nagyon szoritok innen a háttérböl, mert még emlékszem tavaly szept-okt.-re, amikor együtt izgultunk a Maca hatása miatt.
És a babucinak most már hozzád is nagyon illene beköltöznie!KépKépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Mindenkinek koszonom a tippet! Az eddigi rendszertelen ciklusom a cickafark teaval ebben a honapban 28 napos lett!!!! Most megint elkezdem inni, aztan mar hatha a kozeljovoben sikerul teherbe esnem!

Julcsi
Julcsi

Sziasztok CsajokKép

Ma jöttem a lapar óta elõször dolgozni. Hát nagyon szar érzésKép Én otthon akarok maradni egy babóval !!!!!!!!!

NikieKép
Igazad van a 37 fok elérésében. Amikor Clostival 37 felé megy a hõm nem barnázok. A múlt hónapban ami gyógyszer mentes volt csak elérte a 37-t de nem ment fölé, és végig barnáztam, tehát alátámasztja a hormongondomat.
Holnap reggel megyek BogárKép dokijához, remélem mond valami okosat.

DorisKép
Sajnálom, hogy barnázol. Remélem azért a mensid is megjön hamarosan.

KarmenKép
Drukk-drukk a lombikhoz !!!!!

CatEye

Cat
Kép
cateye

Beszti

Holnap elhoznám a hõgörbém, nagyon megköszönném, ha vetnél rá egy pillantást. Lenne egy kérdésem: a hõgörbémen szerintem szépen látszik a két fázis, van LH csúcs, szerintem pé is. Amikor a dokinak mutattam, azt mondta teljesen rendben van. De nekem sosem éri el a 37-et. Ebben a hónapban 36,25-rõl ment fel 36,8-ra. Eszerint a progival baj lehet (kevés)? Ugyanakkor már a pé-t követõ 3.napon mellfeszülés, és hasfájás érzékelhetõ. Erre meg azt mondják, hogy a magas progi miatt lehet.Akkor most mi a fene van. Barnázás nekem nincs, és hüvelyben mérem higanyossal. Diagnózis? Holnap mutatok grafikont is.

Köszi, bocs csak megint érzem, hogy meg fog jönni, és ma reggel már tényleg besokaltam

Bea
Bea

Hello csajok!
BESZTI, köszi az infót, most már végképp nem tudom mit gondoljak. A görbém eddig elég egyértlmûen kétfázisú, de most már napok óta stagnál 36,9-nél...pedig úgy örültem, mert ebben a hónapban volt elõször, hogy nem barnáztam, hanem halál pontosan jött meg. Amit én annak tudtam be, mármint a barnázást, mert elõtte gombám volt. Na mindegy, majd meglátjuk.
Középiskolai magyaros vagyok, decembertõl hívnak óraadónak, nem tudom mi lesz: Babát jobban szeretnék, de már két évet kihagytam, nehogy év közben kelljen elmenni... Idén úgy döntöttem, nem várok. Lehet, hogy épp most lesz baba, mikor már eligérkeztem? Kissé ciki lenne, de persze annál jobban örülnék neki.
CATEYE, fel a fejjel, mi itt vagyunk! Hogy érzed magad?
Ha tudnám, hogyan kell csinálni azt a kis mosolygó citromost, már küldeném is neked!
Puszi, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

DORISKép
köszi szépen biztató soraidat, igyexem megfogadni õket!

Puszi,

Rita
knérita

Lanyok!

Olvasgatom a beszelgeteseket. Ne haragudjatok, hogy ilyen tudatlan vagyok! Most, mielott megjott 3 napig sotetbarna enyhe folyas szerum volt. Errol beszeltek, mint barnazasrol? Es mi ez????

Julcsi
julcsi

RitaKép
Szívesen máskor isKép
JulcsiKép
Örülök,hogy bevált a tanácsunkKép

doris

Beszti!
Nagyon aranyos vagy hogy zorítasz nekem. Már éppen ideje lenne ha nekem is összejönne a baba. Emlékszem mikor tavaly vártuk hogy csodát tesz a MACA. Sajnos nekem nem jött be, mert én már Móniét is beszedtem, de nem.

Cateye!
Nekem is van olyan érzésem, hogy úgy otthon lennék inkább és babáznék!Kép De azért fogunk még ne félj!

Rita!
Mostanában a jobb oldalamon érzek némi fájdalmat. Hát nagyon bízok benne, hogy ott érik meg a tüszõ most.

Andy
Andy

ANDY, máskor is szoktad érezni, hogy hol melyik oldalon reped meg? Én még soha nem éreztem. Ha nem reped meg egy majdnem két centis tüszõ, az ugye látható lenne az ultrahangos vizsgálaton? Már vagy öt felvételem van érett félidõs tüszõimrõl, de azok biztosan meg is repedtek?
Anna

madaran

Sziaztok lányokKép

Köszönöm elõször is a sok kedves biztató szót, amit írtatok. Sokat jelent nekem. Igyekszem (igyekszünk) pozitívan gondolkodni, erre fõleg nekem kell sokat gondolnom. A babucival sokat beszélgetünk, minden nap kap puszit az apukájától is. Remélem, így tényleg érzi, hogy fontos nekünk, és nagyon szeretnénk, ha megszületne.

Az Elevitet igyekszem minden nap szedni, de nagyon kellemetlen mellékhatásai vannak (pl szorulást okozKépKépKép) Az ételtõl meg hányingerem van, de erõltetem, mert fontos a tápanyag. És szörnyen válogatós lettem, akármit nem birok ám megenniKép

Remélem, kedden végre csak jó hírt fogok hallani a dokitól az UH-on, szeretnék egy kicsit fellélegezni. Bízom benne, hogy a 7-8 nap alatt sokat nõtt, és végre láthatom a szívverését.

NikieKép

Nekem is volt cisztám, de elmúlt. Az jó, ha sikerült kipukkasztania a dokinak. Remélem, mostmár minden rendben lesz, és hamarosan Te is babás lehetsz.

GittaKép

A táblázatban a nevem mellett a cn nem jó, valahogy több lett. Én még csak az 52 cn-on vagyok.Kép Kijavítanád?

DorisKép

Remélem, nem fogsz mostmár barnázni Te isKép Lehet, hogy csak most egyszer volt. Mindenesetre vigyázz magadra.

Köszönöm mégegyszer nektek, hogy gondoltok rám, és szorítotok.

Puszi: Edit
Edith

Laura! Nekem is szokott a mensi elott fajni a mellem, es nekem is csak a bal. Eloszor en is idegeskedtem miatta. De a mult honapban voltam rakszuresen, igy aztan biztosra mondhatom, hogy nincs daganatom. Ne kepzelj Te sem semmi rosszra. Enelkul is van eleg bajunk, nem? Kép

Nikie! Koszi a kepeket. Sajnos nem sikerult megneznem. Kép Viszont elkuldom a munkahelyi cimemet. Atkuldened oda? nagyon koszi!

Doris! Hany napja barnazol?

Andi
andi28

EditKép
Drukkolunk és csak optimistánKép
AndiKép
Tegnap óta de nem túl jelentõs. Bár azt sem tudom milyen a "normális" barnásozás...

doris

EditKép
Nagyon drukkolok, hogy mostmár legyen szívhangja is a babátoknak. Holnap vagy holnap után fogsz jelentkezni? Nehogy megint eltûnj mi meg nem tudjuk, hogy mi van Veled!Szerintem minden rendben lesz, de ezt már Tõled is szeretném hallani ill. olvasni.Kép

AndiKép
Köszi, most egy kicsit megnyugodtam. Azért olyan furcsa, mert ez a fájdalom nem olyan mint régen volt.

JulcsiKépDorisKép
Nem tudom, hogy a többieknél pontosan milyen a barnázás, nálam kb. a mensi elõtt egy héttel szokott elkezdõdni, de nem mindig ugyanolyan színû. Valamikor sötétebb, van amikor világosabb és nemcsak barna, hanem valamikor pirosas is. Na ezt jól leírtam. Szóval váltózó, minden esetre elég gusztustalan szerintem, ja és csak pisiléskor jelentkezik, a mennyisége nem sok. Ami még érdekes, hogy a mensi elõtt egy nappal teljesen elmúlik és utána már csak élénk színû van a mensikor. Remélem nem voltam túl gusztustalan.

Laura
Laura (laura2)

Laura!

Egesz pontosan ilyen volt nekem, amit leirtal. Illetve, hogy pisileskor jelentkezik-e, azt nem tudom, a bugyim volt ilyan egy kicsit. Es ez mit jelent? Ez valami baj? Jobb elmenni dokihoz, vagy ez normalis? Nekem meg sose volt ilyen! Es pont most, mikor ugy szeretnek gyereket!!

Julcsi
julcsi

Anna!
Én szoktam érezni hogy szúrkál a petefészkem, amelyik oldalon szúr onnan tudom melyik oldalon lesz a tüszõ. Ezt az UH is alátámasztotta a múltkor. Nekem is csak a tüszõérést nézik UH-án, de én vezetem a hõgöbét és abból kiderül megrepedt-e. Ha felugrik a hõd akkor megrepedt. Én most tüszõrepesztõt is fogok kapni.

Edith!
Szorítok nektek nagyon, hogy minden rendben legyen. Várjuk a jó híreket!Kép

Andy
Andy

JulcsiKép
Valószínûleg progeszteron hiány, de azt hiszem okozhat ilyesmit valami szervi baj is. Nekem a nõgyógyászom elõször nem igazán törõdött vele amikor mondtam, most,hogy már többször is panaszkodtam neki Norcolutot írt fel, hogy beállítsa a ciklusomat. Nem tudom, hogy fog-e használni. A progihiánnyal pedig vigyázni kell, mert nekem is volt már egy vetélésem, amit valószínûleg ez okozott.Kép
Ha nálad még csak most volt ilyen elõször nem biztos, hogy megint jelentkezni fog.

Laura
Laura (laura2)

Cateye!
Annyira szeretném, ha mindenkinek lenne már babója! Neked is!!!

Edit!
Javítottam, bocsi 10.-én rontottam el! Látod, máris öregítem, pedig még azt sem tudni, fiú vagy lány! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

DorisKép
Mivel Te nem vagy hormon gondos, nem lehet, hogy valami kis gyulladásod van, ezért barnázol ? A kórházban nem vizsgáltak meg amikor elmaradt a laparod ? Ezt azért kérdezem, mert ott mindenféle bacit össze lehet szedni sajnos.

LauraKép
Ugyanilyen "barna rémem" van nekem is.

AnnaKép,AndyKép
Köszi, hogy vigasztaltok,aranyosak vagytok, de ma teljesen magam alatt vagyok. Rámzúdult a munka, senki sem csinálta meg amíg otthon voltam. Tök pipa lettem. Remélem AndyKép igazad lesz, és hamarosan babázhatunk, már csak ez vigasztal. Az tuti, hogy ha terhes leszek kiiratom magam.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Szia Andy!
Mit gondolsz, nekem miért nem adott a dokim tüszõrepesztõt, amikor másfél évig jártam hozzá, és minden hónapban megnézte UH-n a tüszõ nagyságát? Te külön kérted? Hát nem egyértelmû, hogyha ilyen régóta jártam hozza babaügyben? Ez injekció, ugye, ami 24 órán belül tutira megrepeszti? Hány hónap próbálkozás után kaptad?
Anna

madaran

Bea!

Oké, megnézem.Kép
Majd kiderül, hogy a tendencia jó-e. A mellfeszülés és a progi kapcsolata igaz lehet, de attól, hogy van progi, nem biztos, hogy az elég is. Reméljük nálad igen. Bár érdekes, hogy hüvelyben hiagonyossal ilyen alacsony höket is mérsz, mint a 36,25. lehet, hogy tényleg te vagy az akinél a szabály megdöl, és jó a görbéd teljesen?KépKép

Anna!

A baba miatt ne aggódj. Kezd el a munkát, aztán lesz ami lesz!KépKép
Ez az, ami engem abszolut soha nem izgatott (lehet, hogy rossz munkaerö vagyok???), hogy mi lesz a munkával.

Julcsi!

Nekem is pont a gyerekprojekt megkezdésekor jelentkezett elöször a barnásozás, valószinü lelki okai is lehetnek.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

LauraKép
KösziKép
CatEyeKép
De többször és többen is megvizsgáltak még a ciklusom 9. napján és azóta semmi nem volt csak tegnap meg ma... Szerinted lehet attól?

doris

Beszti

Köszönöm, holnap felrakom. Ja, ennél már mértem alacsonyabb hõt is. Ezen a mostani görbén az elsõ fázisban 36,4 körüli adatok vannak, de volt már olyan ciklusom, ahol 36,2 fölé a teljes elsõ fázis alatt nem ment fel a hõm.

Bea
Bea

Anna!
Nekem a dokim egybõl felírta a closti mellé mikor elkezdtük a kivizsgálást. Nézte UH-án és megrepesztette biztos ami biztos. Nem tudom neked miért nem írta fel, minden doki más.
Igen megrepszti és emeli a progi szintet is. HCG injekciónak szokták hívni. Másfél évig mit csinált a dokid? Gyógyszert sem kaptál?

Cateye!
Én is kiíratom magam egybõl. A kolleganõm egy elviselhetetlen kis liba és összvagyunk zárva napi 8 órára.Kép

Andy
Andy

Laura!

Tudom, nagyon hianyosak az ismereteim. Ez a progeszteron miert felelos a szervezetben, es mivel lehet potolni, ha hiamyom van belole?

Julcsi
julcsi

DorisKép
Nem biztos, hogy a Te esetedben is de elképzelhetõ, hogy felvittek egy kis bacit. Szerintem nézesd meg, jobb ezt kizárni hamar. Nekem is felvittek, de nekem a laparral, mert tudod petevezetõt is néztek alulról. Külön rá van írva a tejsavas irrigálóra, hogy mûtétek környékén nagyon ajánlják, mert nagy a veszélye a fertõzéseknek.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Doris köszi a választ,még egy rövid kérdés. Neked is fájt a méhed HSG után még napokig? /fõleg hirtelen mozdulatoknál/

Andy28 este küldök mailt.

Üdv.,

Melinda
Névtelen

JulcsiKép
progeszteron (sárgatesthormon)

A gesztagének csoportjába tartozó egyik legfontosabb természetes úton termelõdõ nõi nemi hormon. Minden ciklus alatt a sárgatest termel progeszteront, de csak kis mennyiségben. A terhesség alatt viszont a placenta is termeli, hatására a méh nyálkahártyája felkészül a megtermékenyített pete befogadására, a méh nyugalmi állapotba kerül, és elmaradnak a további peteérések.

Ha kevés a progeszteron sajnos a baba nem marad meg, ezt gyógyszerrel, hüvelykúppal,injekcióval pótolni kell. Vérvétellel vizsgálják a szintjét a ciklus meghatározott napjain.

CatEye

Cat
Kép
cateye

MelindaKép
Igen, fájt sajnos és én is itt érdeklõdtem a Lányoktól, mert meglepõdtem, hogy véres "darabok" (bocsi) csúsztak ki belõlem. Valószínûleg nyálkahártya szövetek voltak.
CatEyeKép
Lehet, hogy attól van. Most már megvárom, míg normálisan megjön aztán majd szólok az orvosomnak ha megyek a korházba.
Egyébként kaptam a lapar elötti este két kúpot a fertõzések megelõzése végett...aztán nem használtam el, mivel elmaradt a mûtét de gondolom most is kapni fogok.
KarmenKép
Mi újság van?
Zsuzsu és Marcsi Mindenkit puszilKép
doris

CatEye!

Ez igen! Koszonom szepen. Igaz, ez velem meg csak most fordult elo eloszor, remelem utoljara is, de mindenesetre jo tudni, koszonom a tajekoztatot.

Julcsi
julcsi

Lányok! Sajna az egyik hormonom magas volt, igaz UH is megnézett, meg 5nappal kevesebb idõ is telt el, mint amit a törvény elõir, a lényeg hogy szerinte jobb lenne most 3 hétig szedni a fogigátlót. Azt viszont már pontosan tudom mert ideadta a kezelési lapot, hogy nov. 8án kezdik a stimulációt! Hja, majd csak eltelik ez a 3 hét.

Doris! Valóbana törvény szerint indokolt endora a lombik, de csak a sulyosabb esetben. Ha nem olyan sulyos, mert ennek is van többféle esete, akkor javasolt elõtte az inszem is. A dokim szerint is pl. nekem õ is elõirta volna a mûtétet, meg a fél év kezelést a leleteim alapján. Van olyan betege, akinek viszont tudta hogy csak lombik segithet. Szóval igaza lehet az orvosotoknak is, ha nem javasolja mégsem egybõl a lombikot. A törvényben amugy tényleg nem részletezi.

Anna! én is hónapokig jártam ellenõrzésre, hogy van-e peteérésem, de én sem kaptam soha tüszõrepesztõ szurit tõle.

Összességében ez nem az én napon, a lombikkal is várni kell még, meg tegnap volt egy súlyos baleset a városban, ma hallottam. Ismertem s sofõrt, sajna nem élte túl. Azt sem lehet tudni mi volt a baleset oka. Ennyi rossz hir nekem mára elég.

Karmen
karmen

Sziasztok!

Na, itten vagyok... Csak ez a fránya meló...

CATEYEKép és ANDYKép
én is tutira ki fogom magam iratni, mert a fõnököm mellett annyi kefét megeszek, hogy az nem fog hiányozni babás állapotban. Ha azt mondom, hogy munkamániás (workoholic), akkor nagyon enyhén fogalmaztam, és nem fogom kockáztatni a babó egészségét az õ hülyesége miatt.

KARMENKép
ne törj le, mindjárt itt az a nov. 8., és Te legalább már tudod, hogy mi következik és mikor... Mi még mindig szurit kapunk Kép (Párom), de hát elõbb-utóbb csak elfogy, bár akkor meg az eredményre kell majd 2 hetet várni, tehát csak várunk és próbálkozunk...

Na, mennem kell, Párom most hivott, hogy mikor indulunk haza, mondtam, hogy: MOST!

Puszi,

Rita
knérita

Rita! Köszi a biztatást, nagyon izgulok használ-e neki a szuri! Remélem igen, mert egy vagyon volt!! feltétlen ird meg majd mennyit javult!!

Én is lelkiismeres vagyok, nem akarok másokkal kiszurni, igy dolgozni akartam a lombik kezelés alatt is. De közben kiderült hogy naponta kell menni szurira, meg 2-3 naponta volt vizsgálat, ez utóbbi több órás várakozást is jelentett, igy hamar rájöttem hogy muszáj kiiratni magam. Persze itthon sokkal nyugodtabb is volt. Most a kezelés elõtt pár nappal hamarabb megyek táppénzre, pont egy húzos idõszakon leszek túl, igy kell is elõtte a pihenés.

Karmen
karmen

KarmenKép
Köszönöm szépen, hogy megkérdezted. Hát ez nem jó hír...de az én orvosom meg sem gyõzõdött arról, hogy milyen típusu endom van. No nem nyugtatott meg az info, de megpróbálok nem idegeskedni mert úgysem tudok mit tenni ellene.
Próbálj megnyugodniKép Ez fantasztikus, hogy 3 hét múlva indul mindenKép De irigyellekKép Én meg azt sem tudom még, hogy eljutok-e valaha a lombikig... Fel a fejjelKép
Az ismerõsödet nagyon sajnálom...szomorú eset.

doris

Köszi lányokKép

Holnap jelentkezem, még délelõtt, mert az orvos után jövök dolgozni.

GittaKép

Bár már ott tartanánk. Az sem baj, ha a végén tudjuk meg, hogy fiú vagy lány, mert nincsenek ilyen kívánságaink a nemére vonatkozóan. Csak egészséges legyen.Kép

Megyek is haza pihizni, bár még a mai nap vár rám egy kis fürdõszoba takarítás. De csak óvatosan.... KépKép

Puszi: Edit
Edith

Sziasztok!
Én is azt mondom, mint Ritus, ez a fránya meló.

Csináltam egy topicot magunknak és az újaknak is: ..."ma megint megjött"...-Hasznos linkek címmel. E topic felett van pont, így könnyen megtaláljuk.
Néhány infó már van rajta, így csak hivatkozunk kell ezekre. Pl.gyógynövények,hormonok,vizsgálatok

Nikie
nikie

Sziasztok, amint látom déli hozzászólásom eltûnt az éterben, mirõl szólt?
Doris nyugi, összevissza vizsgálgattak, nyomkodták a hasidat többen többször, kicsit bevérzett mint nekem, felszívódik elmúlik semmi vész nyugi! Kép
Laura, ne találgass ki butaságokat, inkább arról fantáziálj, hogy a hûs tenger nyaldossa a talpad és szépen gömbölyödik a pocakod Kép
Cateye, üdv a dolgozó nõk körében, azért csak óvatosan Kép
Nikie, mik a candida tünetei?
Szerintetek miért fáj beleszúr idõnként nagyon rövid idõre begörcsöl a jobb petefészkem, és a 5-6.cn-on vagyok. Ugye hat a bromo? Nem megy nkem a hõmérõzés, vagy kipattanok az ágyból és a budi felé masírozva jövök rá, hogy ezt elbaltáztam, vagy nem alszom hajnal óta (már megint)így persze hogy rossz hõt mutat. Pedig olyan nagyon szeretném tudni, hogy lesz-e van-e volt-e pé. Legyetek jók, puszi Hurki Kép
Karmen remélem hamarosan az õszi babaesõ hat rád! Kép
hurki

Szia Hurki Kép
A Candida tünetét észreveszed magadon, mert elég rossz:
fehér,túrós folyás, viszket és a szex sem az igazi. Kb.ennyi, most más nem jut eszembe, esetleg még annyi,hogy
ha erõsebb, akkor ki is pirosodnak a nagyajkak, kisajkak és a férjecske micsodáján fehér foltok vannak. Jobb, ha nem ismered.
A hõdrõl mesélhetnél, szokott azért 37 lehetni? Persze még fölé is kell menni jó pár napig.
Nekem nem nagyon, de nemsokára rendbe leszek téve hormonilag. Le is kopogom.
Nikie
nikie

Sziasztok Lányok!KépKépKépKépKép

Nikie! A hasznos linkben olvastam, hogy a Holdhoz kell igazodnia a ciklusnak, mert a Holdciklus 28 napos. Hát ez sajnos téves info, mert a Hold 29 és fél nap alatt járja körbe a Földet. Ezért nem is eshet mindig a mensid kizárólag pl. Újhold idejére. (Hacsak nem pont 29 és fél napos a ciklusod.) Ámde megfigyelték, hogy amikor a HNszög közelít a mensi megjövetelének dátumához, a tested elkezdi követni a Holdat, tehát változás áll be a ciklusban, pl. ha eddig 27 napra jön meg, a HNszöged pedig a 29. napon lesz, akkor a tested VÁR a 29. napig. Azt nem tudom, hogy miért van így, de mint annyi minden, a nõi test mûködése is megmagyarázhatatlan rejtélyekkel teli.
Remélem, nem hangzott nagyon össze-vissza.
Egyébként nagyon tetszik ez az új topic a hasznos linkekkel!

Még valamit a Holdról. A Hold fénye állítólag befolyással lehet a termékenységre. Tehát Teliholdkor több baba foganhat meg. (GittaKép a babád februárban majdnem Teliholdkor fogant...)Az meg plussz szerencse, ha valakinek a HNszöge Teliholdkor van!!! Írtam már régebben, hogy közületek sokan születtek Újholdkor, tehát, amikor nem volt a Holdnak fénye. Nem akarok hülyeségeket állítani, hiszen volt nekem ismerõsöm, aki könnyedén terhes lett, pedig Újholdkor született, de ezek elgondolgodtató feltételezések. Bocs, ha valakit untattam.

Kérdésem is van ám!!!!KépKépKépKépKépKép
Létezik, hogy a progiszint magától helyreáll?? Nekem nem minden mensi elõtt van barnásozás...
Az már világos, hogy a cicifeszülés mensi elõtt valami hormon túltengésére utal. Tudja valaki, hogy ez melyik hormon? Lehet-e, hogy progi? Mostmár én is lassan elmegyek egy jó kis kivizsgálásra...

CatEyeKép
Nem találtam meg a képeket sajna.

Köszi segítséget,
puszi:
krissi
krissi

Sziasztok!
NIkie, köszi a sok hasznos infót, ismét tanultam valamit. Nem lehet, hogy könyvet kellene kiadni a "dologból". Csak azért, mert a hazai összes irodalmat elolvastam, de ennyi aktuális sehol nincsen leközölve...

Krissi, jó hogy itt vagy! Én is kíváncsi lennék magamra: 1973.12.01, 23.45, Tatabánya. Kell még valami hozzá?
Ja, és képzeld, tavasszal több hónapon át együtt mûködtem a Holddal! Mit gondolsz?

Anna

madaran

Andi28!
Mail ment.
Üdv.,
Melinda
Névtelen

KrissiKép
Itt van a cím újból. Megnyitottam és bemásoltam ide az elérhetõséget. A jelszó az amit magánban megírtam. Nekem mûködik, remélem így neked is. Így másold be a fenti címet ahogy itt van.
[url=http://kep.tar.hu/zebrafarm" TARGET="_top]http://kep.tar.hu/zebrafarm[/url]

NikieKép
Klassz az infos topicod. Most legalább nem kell a görbéket állandóan küldözgetnünk egymásnak.

HurkiKép
A petefészek szúrkálás a tüszõérés fázisában a petefészek munkáját jelenti. Csak semmi izgalom jól mûködszKép

CatEye

Cat
Kép
cateye

CateyeKép
Sajnos nem fogadja el a jelszót! Biztos, hogy ékezet nélkül kell írni?

AnnaKép
Megnézlek! Érdekes ez a Hold-dolog. Ebbõl is látszik, hogy mennyire kapcsolódunk a Holdhoz.

krissi
krissi

Sziasztok,
NIkie, eddig amit hõmérõztem nem volt 37 sosem, ám amióta szedem a bromót azóta meg nem hõmérõzök. Akarok csak elfelejtettem meg nem aludtam és így rosszat mutat. De feltétlen akarom mérni, megerõszakolom magam akkor csak menni fog. És reménykedek a 37 fokban is. Candidám nincsen megnyugodhatok, van más helyette.
Cateye remélem tényleg igaz, hogy petefészek mûködése miatt szúrkál, de a görcsök olyan ijesztõek, csak nagyon ritkán van és nem fizikai megerõltetésre. Már a 5-6.cn-on csinálhatja?
Elutazott a szerelmem konferenciára...találjátok ki melyik napokon költözünk! B*ssza ló a 13-14 cn a takarítás ablakpucolás miegymás ebben ahidegben, a 15.cn a bútorok átvitele dirigálni a költöztetõknek, a 16-17 a bútorok rendezkedése. Egy kissé ideges voltam mikor kiszámoltam, turbózom itt magam, fürj is eszi ezerrel ezt a macát, erre mikor kell költözni ? a tutinapokon.
Én is szeretném látni a zebrafarmot, foótókat a taliról, mindenkinek a képét.
Kicsit szomi vagyok, mert az új lakásban nem lesz kábelnetünk és így csak a munkahelyrõl fogok tudni meg ha kitalálja a Zuram, hogy is legyen, neki ez munkaeszköz. Szóval nem aggódni,jövök én! Kép NA most megyek vacsizni, puszika Hurki Kép
hurki

Sziasztok,
HurkiKép Ne szomizz, majd a kovetkezo tutinapokon mar mind a ketten nyugodtak lesztek es tuti osszejon a babo, hidd el Kép
A homerozessel meg ne stresszeld magad. Csak nyugodtan lazan, amilyen vidam es optimista vagy ez Neked semmisegKép En az ebreszto ora melle raktam, igy ha lenyomom, akkor mar veszem is el a homerot, igaz ma elaludtam vele Kép Kép De akkor is alacsonyat mutatott.Kép Pedig nekem is szurkalt rendesen es most a cicikeim pedig mar jopar napja feszulnek meg fajnak. Igaz most jut eszembe, hogy ejszaka meg a parom is felebresztett, mert a remalmaim miatt meg levegot sem vettem rendesen Kép Ettol lehet, hogy nem megy feljebb?
Eddig par cikluson keresztul rendben volt a gorbe, mostmeg barnazom es nem akar az a franya higany feljebb menniKép szerintem tudat alatt "eltanultam" Toleltek.Kép De legalabb meg tudom mutatni a dokinak, hogy nem minden tokeletes.
CatEyeKép Szeretnem en is meglesni a fotokat, ha lehetsegesKépOk?? Es koszonom a biztatas, azert meg nincs minden veszveKép
Lombikosoknak, laparosoknak es HSG-eknek kitartas es sok sok drukk!!!Kép A tobbieknek meg sok-sok lepedo-gyakorlatot kivanokKép
Vica
vica72

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: