Köszi a dicséretet mindenkinek Dugóka nevében is!
Angie!
Gyönyörű a kisbabád!!! Cshenit nagyon-nagyon sajnálom…
Csibecsalád!
Jaj, nagyon jó volt olvasni a szüléstörit, még ha rövidített változat volt is!
Virág!
Őszinte részvétem…
Panka!
Bizony, nemsokára nősül…
Nomi!
Onnan, hogy ugye igény szerint szopizunk, ezért (főleg az első hetekben) állandóan cicizett, vagy ahogy apa hívta, dugózott. El is nevezte Dugó Hugónak…
Mensihozó megy Neked is: +++++++++++++++++++++++++
Monyó!
Affene, lehet, hogy eltévedtek???
Tina!
Sajnálom a tesztet, de azért amíg meg nem jön, van remény (és példa is, hogy pl. az első teszt negatív, majd pár nap múlva pozitív lett…). Szorítok!!!
Anikó!
Nem is olyan sokára Neked is újra részed lehet az élményben! Gondolom, alig várod már! Marci hogy viszonyul a kistesóhoz? Tudja már egyáltalán???
Jucmuc!
Köszi! Kitartás, nemsokára továbbléphettek!
Ági!
Nagyon boldog születésnapot kívánok!!! (És jövő ilyenkorra egy kisbabát!
Narco!
Köszi! Juca leírta, mi kell. Én is odavoltam, hogy kell-e a papír, de a 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat nem is kellett (az akvezető szerint csak a nem házasoknál kell bizonyítani, hogy 300 napnál frissebb a kapcsolat – gondolom, az apaság miatt). Simán beírták, hogy férje neve X. Y., baba vezetékneve X.
Junko!
Sajnálom, hogy rossz lett a férjed eredménye. De azért adjon erőt, hogy van megoldás!
Juca!
Na ja, bizony sok mindenben apjára ütött!!!
Éva!
Próbáld meg azt, hogy ha nem szívja ki teljesen a cicit, akkor a következő etetésnél újra arra teszed, amelyikből legutóbb evett. Így hozzájut a hátsó tejcsihez is. Kitartás!!!
Kacsa!
Jaj, de édes rucikat vettél Te is!!! Én is nehezen állom meg, ha vásárolni megyünk, hogy ne vegyek mindig valamit Kendének (mondjuk néha elég belenéznem a pénztárcámba, hogy sikerüljön!
Brill!
Minibrill drága hogy van??? Köszi a Duddu-híradót! Kíváncsi lennék a csajokra, biztos nagyon édesek! Elhiszem, hogy nincs ideje Duddunak ránk.
Hangyi!
Köszi Neked is! Úgy látom, a törcsis kép a favorit…
Bea!
Nyugi, már csak 61 nap (vagy annyi sem…
Évi!
Köszi Neked is! Ilyen vigyorokat mindig tartogat, főleg az apjának… Persze azért mi is kapunk belőle, főleg, ha jókedve van! Meg most már hangosan kacag, tegnap este elkezdtem hülyéskedni neki fürdés közben, hát olyanokat kacagott, hogy azt hittem, kiesik a kezemből!
Na, kész a kisregény…
Pussz mindenkinek!

Örülök,hogy elkezdétek!A leszivástol ne félj az egészben az altatás a legjobb majd meglátod!