A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Emese!
Hát igen, csak barátkoztak, de Leon azért bepróbálkozott...... :wink:
Olyan édesek voltak, Maja nagy ártatlanul kitette a kezét a babakocsiból, Leon meg átnyúlt és megsimizte, fogdosta Maja kezét. Mondjuk Maja se húzta el, hanem úgy csinált, mint aki nem veszi észre és csak véletlenül kint felejtette :P
Melyik nap menjünk sétálni? :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Végre eloroztam Apa laptopját, erre nincs itt senki :( :( :( :(

Tökjó volt a tali, nagyon örülök, hogy eljöttetek! Srácok tényleg tüneményesek, akiket régebben láttam, őrületesen sokat nőttek, és fejlődtek. Bizony Gergőmet kivéve mindenki megy már kétlábon is :)

Eszméletlen mennyiségű kajákat hoztatok, szerettem volna sokkal többet elpakolni Nektek, de nem minden sikerült úgy, ahogy terveztem. Legközelebb, ha lesz nálunk tali, mindenki maximum egy dolgot hozhat!!!

Várjuk a képeket!
Cinka valamikor küldi nekem őket, én majd fölteszem.

Ja, és az itthagyott cuccosok:
Egy üveg bontatlan bébikaja, egy partedli / vagy Máté, vagy Zsuzsa tulajdona szerintem/, és egy nagycsomagos Pampers törlőkendő, ez szerintem Ildié.

Ayse :) Annyira sajnálom, hogy nem tudtatok jönni, remélem, már nagyszerűen van Lili, és senki nem is kapta/kapja el ezt a kórságot közületek! Jó ötlet, hogy nem viszed oviba a héten!
Az előbb hirtelen bekattant nekem egy ötlet, ugyanis kissé besokalltam, hogy a férjem állandóan dolgozik, most is közölte, hogy holnap is bemegy délután / azt már korábban tudtam, hogy hétfőn mindenképp melózik/, szinte nem is látjuk, nagyon elegem van most ebből, és lehet, hogy holnap levonatozom a srácokkal nagyimhoz. Sajna anyukám nincs otthon, tesómék sem, de náluk Szombathelyen nem férnénk el, és jobb is lenne nekünk Őriszentpéteren. Ha így lesz, akkor le kell mondanom a pénteki taliról :( Még jelentkezem emiatt úgyis. Akkor a gyerekorvosnál a jelenésünket is le kell mondanom...

Még azt akartam elújságolni, hogy délután olyan édes volt Gergő, ébredés után gyakorolta a fölállást, és ha sikerült, állati büszke volt magára. Egyre hosszabb ideig áll meg támaszkodás nélkül, és ezt csak tegnap kezdte. Egyelőre leginkább az ágyban próbálkozik.

Most mennem kell, kész vannak a fürdéssel.

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Hahóóó,
megjöttünk a Nagyitól hoztunk egy egész tepsi almáspitét(tej és tojás menteset)és mivel Virág Tihanyba ment az unokatesójával,Apa és Dorka meg Dobogókőn alaszanak így valószínűleg én is fogom felfanli az egészet egyedül! :lol: :oops: :lol: :oops: :lol: :oops:
Mi hazajöttünk aludni Mazsival,de holnap reggel ismét felmegyünk.

Úgyhogy : NYÚLNÉ GYERE VISSZMERT ÉN ITT LESZEK EGÉSZ ESTE!!!! :lol: :lol: :lol:
Persze csak ha nem akad jobb dolgod! :wink: 8) :D :D :D

Most viszem Mazsit fürdetni.............pussz
annamami

Annamami :) Almáspite :)
úgy sajnáltam, hogy nem tudtatok jönni, remélem, ennek a szupi terápiának köszönhetően már túl lesztek gyorsan a betegségen!
És Harit is sajnálom, az ő Lilije sem gyógyult meg a talira :(

Közben kicsit lehiggadtam, anyukámmal is beszéltem, mégsem utazunk le holnap, ugyanis utána héten őszi szünet lesz, ő is otthon lesz, tesóm gyerekei is, jobb lesz azon a héten nekünk ott. Úgyhogy terveim szerint szombaton utazunk majd le Apával, és mi maradunk a gyerekekkel utána egész hétre.
Ja, és Balázs nem óhajt vonatozni :( Nem értem ezt a gyereket, pedig régen imádta. És szerintem is kényelmesebb lenne, nem cipekedés szempontjából, de ők legalább mozoghatnának, nem kell lekötözve ülniük...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy itt zavargok, de bele szoktam néha olvasni az "idősebb" babák írásaiba is ötletekért. Persze a képek is nagggyon cukik! :lol:

Annamami
Hozzád lenne egy kérdésem, ha olvasol légyszi válaszolj, asszem fontos lenne! Láttam, hogy voltatok Somló dr-nál orr pucerájon szörtyögés miatt. Nálunk is ez a helyzet, a kincsem ősszel már 2-szer volt náthás és ugyanez a szörtyögés nálunk is megmaradt, taknyot pedig már sehogy nem tudunk leszívni. Tartok az arcüreggyulától. :shock: Tudnál valami közelebbit is írni a dokiról, az elérhetőségéről? Köszi mégegyszer!

Puszi nektek és a gyönyörűséges babócáknak!

Kép
Kép
rheya

FFFFFFFFúúúúúúúú,
ez ne igaz!
Mazsi csak MOST aludt el! :evil: :shock: :shock: :evil: :evil:

Persze tudom ám miért,hazafelé a Nagyitól bealudt aztán ez lett belőle....grrr......na eszem egy kis pitét,de előtte:

Jucc,
hidd el nálam jobban senki nem sajnálja,hogy nem lehettünk Nálad! :(
Viszont megérte,mert Mazsit mintha kicserélték volna a terápia óta! :D
eszik,alszik,nem szörcsög,jókedvű,sőt huncut ééééééés KIKÉSZÜLÖK magától lépeget és egyre bátrabb és álldigál is meg minden!!!!! :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
Annyira hihetetlen tegnap este kezdte!!!! :D :D :D
Csak nézem és megőrülök a büszkeségtől és meghatottságtól!!! :lol: :oops:
Állati klasszul nyomja a kis Mazsola!!!! 8) 8) 8) :lol: :lol: :lol:

rheya,
szia :D
az a helyzet,hogy Somló dr.bácsi Nyúlné apósdokija és Kisnyúl nagypapija és mi hozzájuk csatlakoztunk az orrcucoválásban.
De sztem,ha Nyúlné ezt elolvassa,bizti segíteni fog Neked.
Én sajna telszámot nem tudok mondani,csak azt,hogy Gyálon vannak és címet sem,mert nyúlné vitt minket autóval én meg béna vagyok a térképhez.... :oops: :oops: :oops: :oops:
Szóval szerintem várd meg mit mond Nyúlné! :wink:
Egyébként Te ugye a télibabáktól vagy,jól emlékszem??? :roll:
annamami

Annamami
Nagyon köszi az infót, remélem nem titkos a nagypapi! :lol:
Igen, én a télibabásoknál "vagyok", vagyis inkább csak voltam. Pocakosan elég aktívan írogattam, de most nincs időm rá, max. olvasgatok. Az olyan béna lenne, ha mindig csak azért ugranék be, hogy magunkról írjak. :oops:
Mégegyszer köszi és akkor reméelm kapok Nyúlnétól választ. :)

Kép
Kép
rheya

Sziasztok!

Lili teljesen jól van, csak még karikás a szeme .

Én viszont nagyon fel vagyok dobva, hogy jöttök!!!!
Már gyűlünk szépen! Ki jön még? Majola be tudsz csatlakozni valakihez? Benianyu Jucival? Nyúlné, Göndörzsóf, Brigi, Thomassanne, Maresz, Szedit (Etyek sincs ám annyira messze!)? Rokica (Budaliget közel van ám nagyon, bababuli után Zsuzsa Anyukádnak lepassz, Daviddel esti felnőttprogramm, na???) Valahogy úgy képzelem, hogy Cleo Mankával jön, ugye? Jajj, remélem nem felejtettem ki senkit! Bodzát nem merem kérdezni, így a vége felé, bár nagyon örülnénk, Megannék elutaznak, többiek a messze távolban :(:(:( (persze, ha erre jártok, kukkantsatok be!)

Már csak azért is kérdezem, hogy ki jön, hogy mennyi TÖKI POMPOSSAL készüljek és hogy ha valaki tud hozni valakit autóval, azt szervezzük meg!

Képzeljétek, Andris rákapcsolt a járásra, tök nagy távokat (20-30 lépés) is megtesz egyedül! A végén meg tapsol és örül!!!! Persze Lili is ezt csinálja és őt is meg kell tapsolni, sőt jobban, mint ANdrist !

ayse

Mazsinak óriási gratula!!!!

ayse

Nagyon helyeske a szigeti gyerekek, olyan jópofa, ahogy Leon füle mögé csúszott a sapija :)!

ayse

rheya,
biztos kapsz,csak most MEGATÁNC van!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

(Emese bocs... :oops: :P )
annamami

Megapityputy bizony! :P :P :P
Rheya,
igen én vagyok a kapocs Somló dokibácsihoz :lol: (már ő is kacag,mert mesélem,hogy s miként nevezzük,kedvence a zarándokhely) és persze,hogy bárki mehet hozzájuk,de a köv.héten szabin lesznek,így egy picit várni kell rájuk!telszámot csak akkor adok,ha beszélek velük és engedik,de gondolom igen,címet fejből nem tudok :lol: ,de azt is megtudom és hát biztos mi is megyünk megint!szóval kis türelmet kérek és mindent kiderítek!
de már említettem ám,hogy a www.apafej.hu -n is ő" rendel"és megtalálható!bátorság!
szerintem ráadásul a mélcímét is feltüntetem lassan itt,mintha említette volna,hogy akár abban is benne van :shock: :roll: ,na de ezzel is várjuk meg míg üdül egy kicsit!

és egyébkéntRheya!megkérdezhetem,hogy hogyan csináljátok az orrszívást???

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlnéééééééééééé :lol: :lol: :lol: :lol:

Sziaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
annamami

Barbi,
kedden kozmikushoz megyek 3ra,szóval a többi napon valamikor! :P
és akkor majd Kisnyuszi elmagyarázza(kukorékolja) Leonkának,hogy el a kezekkel Majácskáról!aztán majd Leon befogja a csőrét maximum,ha nem bírja tovább! :lol: :lol: :lol:
Jucc
de jó,hogy Gergő ennyit gyakorol!akár egy képet is csinálhatnál róla! :wink:
Annamami,
és a kis Mazsi is hogy beindult!lehet a fikusz volt a dugó,amit most kihúztak és szárnyakat kapott! :lol: (nyilván nincs összefüggés,vagyis nem hiszem)
és akkor Andrisról ne is beszéljünk,aki mégjobban rákapcsolt!hát mi van srácok,siettek valahova??? :lol: :lol: :lol:
Barázdabillegetőcske,
örülök,hogy Lili jól van!rendesen ránk ijesztett,akár csak rád!
övön aluli vagy inkább felüli Tökikével csábítani,most is tudnék enni egy-két szeletkét! :twisted:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

szia :wink: :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

te Annamami,
tudod mivel készítettl ki??????azt néztem,hogy az aláírásotok szinét Mazsi pizsijéhez választottad!micsoda összhang!micsoda érzék a részletekre!fantasztikus! :P :P :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

esik az eső??????????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

ja nem
csak a locsolórendszer!!!!!!pedig tök olyan volt! :oops: :lol:
nagyNyúl ma (is)éjszakás!kicsit bevállalós volt így az utolsó hetekben,amit még a munkahelyén tölt!holnap meg majd úgy és annyit alszik az öregfiú,mintha másnapos lenne,de nagyon! :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na ebből sorminta lesz már megint!
hol vagytok?
főleg te,Annamami! :twisted: :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kisnyuszi is felsír néha,szerintem front lehet!
ha sokáig csinálja még a végén kiborul és az ágyamba köt ki :lol: :lol: :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

na még egy kukacka! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

:mrgreen:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
Akkor mit szólnál a szerdához?
Csütörtökön Gabi-anyu a progi, pénteken meg megyünk Ayse-hoz :P
Tényleg, Ti jöttök? Mert jön Cleo is, hozza Mankát! :wink:

Jucc!
De ügyes Gergő! Ne izgulj, Leon se megy még csak max. 1 lépést, pedig ő jóval idősebb! :D

Ayse!
Örülök, hogy Lili jobban van, Andrisnak meg nagy gratula a járkáláshoz! :D
Leon sapiját én észre se vettem, hú de trehány anya vagyok..... :lol:

Annamami!
Jó nagy buli volt akkor ma este :roll:
Almáspite, nyami-nyami :P
Azt én is nagyon bírom!
Éljen az orrpucoválás, meg hogy Mazsi megtáltosodott tőle! :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Emese!
Eltűnsz, mire ideérek?????? :twisted:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Azt hittem, a sapi direkt van, a fénykép kedvéért! Nagyon édes!

Napok óta tisztítom a postaládám :oops: .

Ma következő gyöngyszemre leltem:

- Hogy készül a mackósajt?
- Brumm a tejbe!

ayse

Jujj, egy nagyon édi van a 2006 őszieknél. Ezt a Zsoltikát már régóta figyelgetem....:)

ayse

És ezt a bölcsességet is:

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol,
a másiknak vannak barátai.

ayse

És ezt a bölcsességet is:

Kétféle ember létezik: az egyik mindig megmondja, mit gondol,
a másiknak vannak barátai.

ayse

Na még egy, aztán nem fársztalak tovább sem Titeket, sem magamat!

Mindenki, aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!

ayse

Ayse
megnéztem Zsoltikát :P :P :P
én nem merek nyilatkozni zártpartikról,egyenlőre csak a szabadban eresztem nyuszimat a többi gyerek közelébe!nagyon vágyom taknyimentes napokra,hetekre,hónapokra....

Barbi,úgy gondolom szerda okésos,csak ne vedd készpénznek :oops: ,de nagyon szeretnék oda is...

már kezdünk beletörődni Kisnyszimmal,hogy Cleot és Maját csak képekről! :? és Mankát is! :? és Meát is régen láttuk..... :shock: és hallottuk!ki lapít még??????

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Ayse :lol:
tényleg jól elvagy!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné
Köszi szépen a lehetőséget!
Orrszívás nálunk:
Fluimare benyom, kis türelem szülőtől, gyerektől egyaránt, gyerek elkap, lefog, porszívós csodát benyom, egyik orrlyukat töfköd, másikat nyomorász, trutyi kijön (vagy nem :cry: ).
A furi az volt legutóbb, hogy a náthát már egy 5 napos fura hörtyögés előzte meg, akkor se lehetett szívni semmit. El is futottam a gyerökkel fül-orr-gégére, de ott azt mondta dokinéni, hogy no para, orrmandula és torok kicsit piros, de ha nincs láz, akkor semmi teendő. Ja persze, várjak a lázra és az arcureggyulára? Aztán másnap megoldódott, mert rendesen betaknyult a drága. A takony el is múlt úgy 8-10 nap alatt, de még mindig van ez a hörtyögés ott fent. Persze nem egész nap, csak néha-néha szipog, hörtyög, de cucc már nem szívható le.

Kép
Kép
rheya

Rheya,
értem!nem is tudok nagyon mit mondani erre :oops: :lol: ,írok,hogy mikor mehetük vagy mehetsz vagy beszélhetsz,szóval valami apóssal!
addig is kitartás!

lányok,én megyek aludni,jó éjt mindenkinek!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

max.annyit,hogy azt a lötyit közben is kell fújkodni,azzal kell tulajdonképpen átmosni!
na de inkább tényleg majd az após,leht hogy nem is a taknyi már a ludas!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Emese!
Oké, akkor csak lájtosan számítok rá :wink: :wink: :P
Írtam mélt :wink:

Ayse!
Édes ez a baba nagyon!
Jól elvagy, látom :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok,

Jucc bulija óta nem jutottam ide a géphez. Pedig nagyon meg szerettem volna neki köszönni a vendéglátást. Mi nagyon jól éreztük magunkat. És remélem tényleg nem volt gond, hogy így majdnemhogy ismeretlenül becsöppentünk hozzátok.

Most megyek alszom tovább. Remélem most már néha jut idő netezni is. Sajnos a Marci már megint nem alszik délutánonként és ilyenkor semmire nem jut időm. Este pedig melléjük kell bújni az ágyba, csak úgy alszanak el, így viszont én is legtöbbször elalszom velük együtt. :oops: :lol:

Brigi
b_brigi

vasárnapi pangás! :roll:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Kőszegi Orsolya napi vásár-a "natúrpark Ízei"-gasztronomiai fesztivál
jól hangzik nem?
remélem hamar felkel az éjszakázás után nagyNyúl,esetleg oda elnéznék! :roll:
ki mit csinál ma?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

de elég messze van :?

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Brigi, találtam neked valamit, PÜ-ment

Kép

Kép
prüntyi

Jó Reggelt! :mrgreen:

most keltünk fel!!!!!! :D :D :D

úúúúú,nem gondoltam,hogy még egy csomóan jöttök tegnap..... :oops: :lol: :lol: :lol:
Nyúlné,
nálunk is front lehetett,mert bevettem magammellé a nagyágyba Mazsit és horpasztottunk idáig! :lol: :lol: :lol:
És mivel már tegnap este sem és ma reggel sem jött SEMMI a nóziból és megszűnt a szörtyögés is,ezennel ünnepélyesen GYÓGYULTNAK NYILVÁNÍTOM MAGUNKAT!!! :D :D :D
Hála és köszönet érte Somlóéknak!!!! :D :D :D
Fúúúúú Orsolya-napi buli,natúrpark?énmisénisénis szeretnék....de asszem ez most nem jön össze,majd mesélj milyen volt,jó????

Azért a zárt gyerekbulikkal még én is óvatoskodni fogok,elég volt bőven ez a három hét..... :( :evil:

Ayse,de jó,hogy Lili is meggyógyult!!!!! :D
Tetszett neki a kalapos kislány? :roll:
Ahogy megláttam egyből ő jutott eszembe,olyan kis romantikus! :D
ÚÚÚÚ és bazira várom a Pompit is!!!! :oops: :oops: :oops:

Barbi,
képek szuperek,kedvenecm a manócska Leonka a hálóban csücsül,és kilógnak a fülei a sapiból! :lol:
Éééééééédi!!!! :lol: :lol: :lol:
Mi is csatlakozhatnánk szerdán a Szigeti sétához? :roll: :oops:
annamami

HARI MERRE VAGY??????????????????

ÉS HOL VANNAK LILI KISASSZONY SZÜLINAPI KÉPEI???? :roll: :roll: :roll:

Valami életjel???? :roll: :roll: :roll:
annamami

Jaaaaaaaj, jó reggelt lányok...

Kezdek egy nagyon kialvatlan és mérges zombihoz hasonlítani...Tüncsinek újabb 2 hátsófoga kandikál ki, azaz már mind a négy kisőrlő, de még egyik sem jött ki igazán...Mennyi fog van mééééééééééééég? :cry:

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Ayse
Mikorra is készül a találkozó nálad? :oops: Ne haragudj, annyira szétszórt vagyok...

Meg feszült. Marci tegnap alig evett. Nagyon rosszul aludt. És alig kakik. Szerdán megyünk Veres dokihoz, 2-án a szakihoz. Addig szépen lassan megöl az ideg...

Mi ma vásárolunk a lakásba. Elhozza Árpi a járólapot, aztán még parkettát kéne intézni meg még cipős is kéne meg még.............
estig sorolhatnám, de "hála Istennek" az anyagiak megkímélnek attól hogy beleéljem magamat a sorolásba.
És tekintettel arra, hogy holnap ünnepnap lesz, ezért vmi kikapcsolódós program talán szóbajöhet.

puszi és kellemes hétvégét mindenkinek!

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Hűű,Prüntyi,hát nem semmi Tüncsi fogsora!kitartás,egyszer csak vége lesz :? aztán majd kiesnek és jönnek az új fogak :roll:

Annamami,hát igen,szépen leléptél,mikor bulit hírdettél! :twisted: Barbi elől meg én léptem le :oops: :lol: :lol: :lol:
tök jó,hogy Mazsi meggyógyult,én még gyönyörűséges trutyikat szívok ki,de olyan gumiszerűeket,amiket szinte már rángatni kell,hogy elszakadjon a nózitól! :shock: valahogy akkor is úgy ézem,hogy már nincs sok hátra! :roll:

és igen,ELTŰNTEK tessék életjelet adni magatokról!!!!!!! :!: :!: :!:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Jó reggelt!!!!

Annamami!
Hip-hip hurrá a takonymentességnek! :D
Nem beszéltük meg konkrétan a szigetet, de bárhová megyünk, persze, hogy jöhettek :wink:

Emese!
Mi ma a telekre megyünk, megyek is pakolni.
Estére már lesz 2 kutyánk is, holnap reggel lehet kutyát sétáltatni......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Na, itten vagyunk mi is!!! :twisted:
A pénteki napunk elég gáz volt(és akkor finoman fogalmaztam).Pannámon valami front lehetett, mert soha nem volt még ilyen hisztigép,és nyügi, mint akkor nap!!!!Apjával már azt sem tudtuk, mitévők legyünk!Olvastunk, építettünk, csavarogtunk, Kisasszony meg csak üvöltött.Aznap mentünk vissza dokinéniihez, gyógyultnak lett nyílvánítva!
Tegnapra, mint az angyal, olyan jó kislány lett!!ezért, apa el is készítette Neki a Tökit, majd mindjárt megmutatom!
visszaolvasni, csak hébe-hóba tudtam:
Ott tartok, hogy:Ayse=barázdabillegető(annyira jóóóóó!!).buli készül Nállatok, és hogy Andris ügyesen lépeget!!!
Annamamiék meg voltak közösen Apósdokiéknál, sikeresen, ill. hogy szépszemű Marcifiú is lépeget!
Pannimon kívül van még baba, aki nem megy?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

KépKép

Hajni&Panna
totka

Prüntyi,
szegény. :(
Hogy mennyi van még?
20-amennyit most kinn látsz! :lol: :lol: :lol: na jó nem hergellek! :oops:

egyébként úgy látom Mazsinak is kibújt a jobb felső kettes hegye! :D
annamami

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Annamami,képzeld!!!!!
Csibi most üzent,hogy Fanni elaludt orrszívás közben! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: kész ez a csaj!

Barbi,de jó,kutyák! :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Folyt.
láttam még visszolvasgatásnál, hogy Leonka csábítgatja Maja Hercegnőt(Nyúlék RÉSEN LENNI! :D :D :D )Nagyon jók lettek a képek!!!
Ill. jót égtem, de mi tényleg így hívjuk a nadrágtartót, hogy HÚZENTRÓGLI!!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Nem tudjátok, hogy Viki merre van??????Petikéről, magukról nem ír, sőt szerintem már egy hete nem jelentkezett!!(v. nem jól emlékszem?)
Viki, merre vagy??

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: