Manóka!
És én tartottam a szám, nem értem, hogy jöhettek rá!

Mindenki össze-vissza kombinál
És nagyon sok boldog névnapot minden Orsolyának!!!
Johi!!!
Szegény Fannid

Estére lázasodott be? Vagy már régebb óta beteg? Gyógyuljon meg minél hamarabb!!!
Votiv!
De klassz lehetett ma Nektek! És örülök, hogy jobb a kedved!!! Remélem, Istid nem lesz beteg!
Mi megvagyunk, Ma pizzát sütöttünk, aztán almáspitét, most kerül megkóstolásra

Csak Bazsó olyan nyügi az elmúlt 2 napban, ő is olyan kis bújós, és kéri a szopit, mutat a fotelre, amiben szopizni szokott, én a frontra gyanakszom...
Németvölgyi út ama bizonyos turulos térről indul, a Nagyenyeg utcából szoktunk menni. A böszörményivel párhuzamos.
80-86-os overállt keresek, de amit Ancsi írt a Skálában, hogy occsó, azok olyan bébis overállok. Mi már valami komolyabbat szeretnénk, ha lehet két részeset, de láttam klassz egyrészeseket is, olyan síruha szerűséget, amiben aztán lehet hógolyózni, meg rosszalkodni
Indi!
Képek nagyon szépek! Olyan szép dolgokat adsz nekünk mindig!!! Nagyon hiányzott ez, amikor Dominó nem hagyott téged aludni, és a fáradságtól nem tudtál ilyen szépeket írni!
Kendőért nagyon hálás vagyok, nagy becsben fogjuk tartani!
Kata!
Az utazóágyvásárló nem én voltam

Én a lábzsákvásárló vagyok!
Macs!
DVD-t elfelejtettem odaadni!
KÉRDÉS:
MEGATÁNC: ez a Patrícia(a műsorvezető) táncos? Mert múltkor azt hallottam, hogy profi táncos, de olyan béna alakja van, és vastag a lába. Vagy csak izmos, és én vagyok túl kritikus???