Halihó!
Nyugtassatok meg, hogy nem csak Tomi volt ma nyüszis.
Szegény! Ezen a héten vagy anyósommal, vagy anyukámmal volt, amíg Apát ápoltam. Holnaptól megint sokat leszünk együtt!!!
Ma műtötték Péter egyik szobatársát, a srác vidéki, így senki nem várta, amikor visszahozták a műtőből. Úgy sajnáltam, próbáltam neki segíteni. Apa el sem engedte a kezem, órákon keresztül szorította!
Nyúlné
Elképzeltem a tettenérést!!

Nagyon jót kacagtam! Tomi csak megijed és vigyorog!
Apa már nagyon virgonc, holnap hozom haza. Aztán itthon lesz 2 hétig, betegen!

Azt még nem írtam, hogy Apa szörnyű betegen (persze minden férfi az, de ő extra) , ha náthás képes a dolgozóba magával vinni a lázmérőt és óránként megmérni a lázát és persze az eredményről tájékoztat! Maresz már ismeri, dőlünk a röhögéstől, ha influenza járvány közelít!
Bodza
Pihennipihennipihenni!!!
Aniko
Ez izgi!!!! Tovább olvastam, akkor szurkolok, hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnéd! A fürdőkádba dobálás nálunk is menő, egyelőre csak a fürdőjátékait dobálja a vízbe és néha a zokniját!
Megann
Tomi is nagy pakolós, mióta ki tudja nyitni a szekrényét mindennap átrendezhetem!
Roki
Ezt most találtam, nagy kutakodás közben:
Rettentő pénzért árulják és ugyanaz amit Te szerkesztettél a kiságyból. Ketteskénél lehet, hogy kipróbáljuk, bár Apa nagyon szerette mikor szopi után ottragadt és szuszizott közöttünk!
Hajni
Örültem az üzinek, akár többször is elküldhetted volna!
Apa pajzsmirigy műtéten esett át, szerencsére jóindulatú volt a göb!
Zsuzsa
Remélem a dokinéni megnyugtat holnap!
Julcsinak jobbulást!!!!
Thomasanne-Szilvi vagymostmárkitudja!!!