Igy egy het utan en is visszatertem megint. Nemetorszagban voltam munkaugyben igy elegge lemaradtam, de igyekeztem bepotlni es olvastam a sok jo hirt! Eloszor is Lanett gratulalok! (Lukrecia valoban Lanett-el kevertelek ossze, illetve csak felreirtam, mert akkor is nagyon siettem mar, bocsi csajok
Zsokuci, edesek a pindurok, orulok hogy minde jol alakul es GRATULA az ikrekhez.
A prolactinos hozzaszolasokhoz annyit szeretnek megosztani veletek (ezek az en tapasztalataim), hogy nekem az elso vetelesem utan rogton kideritettek hogy magas a prolactinm igy erre fogtak a vetelest, aztan levittek a prolactin szintemet a beka feneke ala es ismet teherhes lettem. Az akkori orvosom tanacsara a terhesseg alatt is szedettek velem a bromot, de sajnos 8. hetek csak a petezsak nott annak megfeleloen, csak eppen nem volt benne embrio igy muvi uton eltavolitottak. Aztan azzal magyaraztak hogy biztos azert volt mert szedtem a bromot. Ezzel kapcsolatban elegge megoszlanak a velemenyek az orvosok kozott. Most Konc doki is azt mondta hogy kell szedni terhesseg alatt. Hat en nem tudom mit fogok tenni ha megint terhes leszek valami csoda folytan. Szoval ez a prolactin dolog elegge erthetetlen a szamomra
Amugy tulvagyok az elso vervetelen, csinaltak genetikait is, ennek ket het mulva lesz eredmenye. Remelem itt nem lesz gond.
Estrella, PG53-at gyogyszertarban lehet kapni?
Most megyek dolgozom egy kicsit mert igy a tavolletemben elegge felhalmozodtak a dolgok!
Udv mindenkinek!
Sviszter

]
Parádsasvár