A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsanci!
Pontosítok pogácsaügyben. Votiv megmondta a tuti frankót! Nehogy nekiállj tésztát gyúrni, meg stb! Irány a daubner! :lol:
zuzmo1

Ancsi,
köszi, akkor apjuk majd a Borároson fog kitenni az autobol, addig vele megyünk :D vagy Moricz. Akkor Nektek is jo a topart helyett a MOM???

Zuzi,
köszi Neked is :)
dehogy haragszom, gondoltam h csak félregépelhetted :D Ha becézni fogjuk, biztos Zsófi lesz, persze :D Csak azért irtam, mert már az is külön név, hogy Zsófi, meg az is, hogy Zsófia. És mivel rövid a vezetéknevünk, az utobbi jobban passzol. De még körülnézek, ez nem végleges :)
fibi

Tök jó ez a beszédfejlődés dolog! Enyém gyerek is nagyon nyomja már, pedig nem is gondoltam, hogy már elkezdi. Rá kellett jönnöm, hogy én nem értettem, hogy mit mond! Két hete jöttem rá, hogy amikor éneklősen előadja, hogy bajjinnnnta-íííííítaaaaa-bajjíííííta, az a hinta palinta :oops: Úgy örül neki, hogy már értem! Szegény, mennyit szenvedett, hogy megértesse magát, pedig ő mindent jól csinált, csak az anyja hülye egy kicsit! És hát azóta megy a tik-tak, anya, apa, alma, állathangok ezerrel. A szomszédban van egy macska, és ha Bazsó meglátja, akkor mindig mondja, hogy miammm-miammm. Ez a miáú :lol: De a legédesebb a kot-kot-kot. ÉS olyan kis édes torokhangon nyomja :D
zuzmo1

Fibi!
még kb. 1 éve bevettetek tiszteletbelinek az elvált nők klubjába, úgyhogy én most mindenképp beveszlek a praktikumból önző anyák klubjába :]. az a tapasztalatom, hogy pont 12-kor nem alszik el Lencsi, de ha jól bekajáltatom (nekem még megeszi a bébikaját is, de fenn vannakgyorséttermek [pl. Mekkdönci :) ]), akkor egy kis tologatás után elcsicsikál. ha nem alszik nem nagyon tudok bemenni a C&A-ba, mert már a bejáratnál jelzi, hogy utálja a helyet! altassuk el a dedeket, majd igyunk egy jó kapucsínót Zsanci kedvenc kávézójában, és utána széledjünk, vagy menjünk együtt... ;-) (a Ferenciek terétől, vagyis a rakpartról jön még a 8-as busz, az is a BAH-nál áll meg)
ancsipancsi

Ancsi,
akkor apát lenyulom este lovéval, és benéznék Veled a Holdboltba is, annyi jot meséltetek már rola :D

Lányok,
akkor legyen ugy, hogy Feneketlen to - kis séta, és onnan aki akar - MOM Park???
fibi

Akata :) Köszi a csikizéses h.sz-ed, elgondolkodtam rajta, mert nem szeretnék hasonló "élményeket" okozni a fiamnak, de valszeg nálunk nem ilyen vészes a helyzet, ugyanis Bálintom egyik kedvenc játéka, hogy kéri, hogy kergessem (ilyenkor háttal áll nekem és néz rám várakozón huncutul vissza), aztán hangos sikkantásokkal szedi a tappancsait, én meg mászok utána és meg-megcsippentem, végül utolérem és jön a dögönyözéses csikizés. Én úgy vettem észre nagyon élvezi, mert ha nem, akkor miért kérné szinte minden nap? És ezt még a nagyágyon is imádja előadni, pedig ott aztán könnyű elkapni és meghamizni. :)

Fibi :) Tudom én, hogy miért "baba" B-m, és úgy tűnik ő sem veszi zokon Bálintodtól ezt a megnevezést, sőt magára is mondja néha, hogy baba :wink:

Vera :) De jó, hogy Dóci csak úgy magától leszokott a szopiról! Már én is várom, hogy Bálintomnál eljöjjön, vagy legalább közeledjen ez a pillanat, de ez még odébb van. Az éjszakai szopikról leszoktatás most folyik, a nappaliak számát lecsökkentettem kb. 5-re, de ő jó hosszú szivattyúzással "kárpótolja" magát ilyenkor. Szóval úgy érzem, még szüksége van rá. :? És nagyon nagy pofátlanság lenne, ha én is elkérném a családi pogid receptjét? Sztem ezek a házi tuti receptek a legjobbak :wink: :D

Rylie :) Védőnős álom :shock: a jelentését inkább ne firtassuk... Kár, hogy nem jöttök pénteken :( Nem semmi volt, ahogy Kamilla felállt múltkor a játszón! Tényleg, kaptál neki cipőt?

TALI: Nos, valszeg nem lesz 20 fok és bizti hideg is lesz egy kicsit, de azért még talizhatunk a tónál, megnézhetjük Zuzit, aztán ha gondoljuk, még tovább is mehetünk a MOM-ba. Bár mi nem tudunk túl hosszú időre maradni, mert délkörül már jön B. alvásideje, szóval nem vagyok mérvadó...
denizsa

Akkor 10-kor a Mom-ban? Mert bár Bazsó nem szeret annyira shoppingolni, de én is önző anya leszek :lol:
Ki jön még??????
zuzmo1

Zuzi,
de drága lehet Bazso, ahogy dumálgat :D majd holnap remélem nekünk is nyomja a szöveget :lol: Bálint is ugy örül, amikor megértem, mit mond éppen. és addig ismételgeti, amig rá nem csodálkozom, és elmondom én is azt a szot :lol: Hu, emléxem, a fünyirot nagyon sokáig nem értettem régen :oops: akkoriban még csak 2 szotagosakat mondott, és ugy mondta, hogy "punyi" :lol: , szegénykém hányezerszer ismételgette, mire leesett :lol: most már megy neki a 3szotagos is, igy sokkal könnyebb, szal Neked is nemsokára hamarabb leesik, mit mond :D

Ancsi,
C&A, Mekkdönci :lol: :lol:
fibi

Fibi :) Sztem ez tuti!! Tali a tónál és utána Mom, megpróbálom apát rávenni, jöjjön ő is értünk oda, mert akkor tovább tudunk maradni :wink:
denizsa

Fibi!
Egyszerre írtunk :lol: Nekünk csak az egyik helysuín fér bele az időbe, mert Bazsóm fél 12 körülre már elálmosodik, és a babakocsiban max fél órát hajlandó aludni, szóval nekünk haza kell érnünk, legkésőbb délre. Döntsetek ti!
punyi :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Deni, Zuzi,
akkor legyen a F. to, hátha az Kisünnek is közelebb van, bár nem tudom pontosan hol laknak.
fibi

na en mar tok nem tudom kovetni, hol talalkoztok holnap :? de ha 10 korul a feneketlen kosztolanyi reszen, akkor, Fibi, valszeg oda tudnam adni neked az ujsagot. bar maradni nem tudunk :(, mert mar az egesz pentek teleszervezodott :wink:
recca

Zuzi,
és megint egyszerre irtunk :lol: :lol:
fibi

Akata, (Deni)!
még régen nagymamám mesélt egy történetet (valószínűleg csak urband legend, de mai napig él bennem), hogy egy lány úgy kapott szívrohamot (?), hogy lefogták és halálra csikizték. azóta csak olyan embert csikizek, aki kifejezetten kéri, és Lencsit is csak akkor, ha vevő rá, és nem túl durván. pontosan az ilyen dolgok miatt, mint amit írtál. viszont nagyon érdekes, én imádom, ha csikizik a talpam :], vagy a hátam. férjemet nagy ritkán rá tudom venni :D (nem arra a Deni-féle kergetőzős fajtára :D ). de!!! ha lefogja a lábam és úgy csikizi meg, meg is őrülök! lehet, hogy Deni Bálintja is olyan csikiimádó, mint én, és amíg ő követeli, addig nincs gáz.

Fibi!
én még önzőbb leszek, holnap reggel döntöm el, hogy hova megyünk. ha oda érünk 10-re a Feneketlenhez, akkor oda, ha nem, akkor a MOM-ba. (Hold bolt várathat magára :)
ancsipancsi

Fibi, Zuzi, Ancsi :) Nekünk mindegy, hol lesz a tali, tudunk alkalmazkodni bmilyen variációhoz, csak szóljatok mi a végső verzió! vagy csak holnap derül ki?
denizsa

Ancsi!
Azé ennyire ne legyé má önző!!!!! :lol: Akkor mi hova menjünk??? :lol: :lol: :lol:
zuzmo1

Jáááááj, az elöbb azt hittem, eldöntöttük, hogy akkor a tonál talizunk :? :lol:

Recca,
én ott leszek a tonál, nemcsak az ujság miatt :wink: hanem mert ugyis asszem ott szállnék át a 12-esre.
fibi

Fibi :) Akkor menjünk együtt a Mom-ba, mert mi is a tónál szállnánk át! :wink:
denizsa

Zuz,
én PONT úgy éreztem, mint te szopi ügyben. Aggressziót és irritációt váltott ki bennem a 3. hónap környékén, most is rettegve várom a jövő hónapot, mert nekem sajna nincs annyi lelkierőm,h ezek ellenére is tovább folytassam...
B-vel ugyan volt lelkiismeret furdalásom, de mégsem olyan nagy, mert már két éves is elmúlt, de én arra törekedtem,h ő válassza le magát. De mivel ez nem ment, igy én választottam le totál brutál módon (azaz orditoztam vele, ha cicit akart, mert szép szóval nem értette meg,h mennyire nem akarom...)
ááááááááááááááááááááááááááááááááááá...
és Igi sem egy könnyű eset, már egy hete próbáljuk neki elmagyarázni, h nincs cici éjjel...azt hiszitek megértette????? :roll:

és sztem tandem szopi TELJESEN lemeriti az ember minden energiáját, azért nagyon hálás voltam a sorsnak,h B addigra már nem szopizott, mire Igi megszületett, mert még arra sem volt erőm, h fejjek...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Fibi!
Újabb csavar! :lol: Ha párodnak jó, akár hozzánk is jöhettek fél 10-re, innen 15 perc a tó, és a MOM is közel van :wink:
zuzmo1

és nálam az az urban legend, h a gyerek magától szokik le az éjszakai szopiról, és magát választja el.... :lol: :lol: :lol: :lol:
már sokmindenkivel megtörtént, csak velem nem... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
Szerintem egyáltalán nem baj, ha az ember így dönt. Én sokszor attól szenvedek, hogy nem tudok ilyen döntéseket meghozni :cry: És még sok idő van a kishugi születéséig, lehet Igi magától is leáll!!! És lehet, hogy az sem rossz megoldás, ha nappal nem adsz enki annyiszor, próbálod elterelni a figyelmét.
A tandem szopiról így gyakorlatlanul az a véleményem, hogy tök jó, pont azért, mert nem kell fejni :lol: :lol: :lol: Kicsit bedurran a cici, akkor a nagyobb ded kieszi :wink: :lol: :lol: :lol: És lesz egy csomó tejcsi :wink:
Tudom-tudom, naív vagyok :oops:
zuzmo1

Zuzi,
aranyos vagy, de ilyenkor az van, hogy párom kitesz minket a Tökölyn, és onnan hetessel megyünk tovább. de akkor tényleg találkozzunk a tonál, hacsak rövid idöre is! kicsit Reccaval, és Veráékkal is (hátha) tudunk találkozni :) és onnan Deniékkel együtt mehetünk tovább a MOM-ba, ahol önzö Ancsi vár minket majd :lol: :lol: :lol:
fibi

Zsan,
és B az orditozástol megértette, hogy nem akarod tovább szoptatni? :?
fibi

hali,
szóval holnap hány körül értek a momba??????mert nekem is van ott dolgom csak még azt nem tudom hogy hány körül érek oda.
Vendég

TALI: nekünk mindegy, szuper a MOM-Park is, főleg mivel Marci ma is 9-től 11-ig aludt, tehát egyáltalán nem biztos, hogy tudunk menni :( De drukkok jöhetnek, hátha összejön!!!! :D

v
kisün

én asszem a MOM-ba megyek. majd találkozunk ott :D

ancsipancsi

Akata, www.vasarnapihirek.hu és ezen belül Kultúra, 14. oldal, bal felső sarok, Távkapcsoló rovat. az archívum is böngészhető. a 2 héttel ezelőttit elbakerolták közös erővel a tördelő meg a korrektor, de általában nem szokott ennyire gázos lenni a cikk :wink:

amire Rylie gondolt, az meg a Vélemény oldalon jelent meg képpel, október 1-i szám.
Rylie, köszi a bókot, a kép még boldogult leánykoromban készült :lol:

ma nagyon nudli vagyok, biztos engem is utolértek a hormonok :( reggel óta potyogtatom a könnyem mindenbe/re.
a fejlesztésen is engem vígasztak, ott se bírtam magammal :cry:
úgy néz ki vasárnap elmegyünk 2 napra Siófokra, megváltás lesz, mert már az utolsókat rúgom...

votiv 8)
votiv

Fibi,
igazából nem volt más válsztása...
és nekem sem...egyébként meg is verhettem volna, oly mérhetetlenül irritált a dolog, de akkoriban még nem ütöttem gyereket.

Zuz,
igaz, ami igaz, legalább fejni nem kell tandem szopi alatt...

és elterelésről annyit :lol: :lol: , hogy ma ledőltem, h az orrcsepp végig folyjon az orromban, kb 10 mp-re, na ezt Igi kihasználta, és már rajtam is volt... :lol: :lol:
nem igazán tudok jól elterelni... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jut eszembe, eltelt egy hét, és senki nem leplezte le magát, hogy babát vár!!! ejnye :lol:
fibi

Deni,
átküldöm mélben :D mellédobom a lángos-recipét is :) és Dóci imádja, ha csikizik :D

Szopi: én nagyon nagyon nagyon örültem utólag, hogy Dóci elválasztotta saját magát, mert én annyira örültem, hogy anyukámmal ellentétben én ilyen sokáig tudtam szoptatni, hogy nagyon nehezen ment volna az elválasztás... egyébként egy miatt sajnáltam csak az őszi leállást: olyan jó lett volna még szopival átvészelni az influenzás időszakot :)
kisün

Zsan,
elterelő hadműveleted :lol: :lol:
kisün

Votiv,
biztos Rád fog férni az a pár nap pihi!!! probálj lazitani, Magadra is figyelni kicsit!++++++++

Ancsi,
okés, akkor (asszem) Deninek megvan a számod, majd hivunk, ha mi is odaérünk :)

Deni,
akkor mi menjünk Kosztolányirol együtt :D
Zuzi meg még eldöntheti, hogy jön e kicsit a tohoz, vagy egyenesen a MOM-ba megy.

Rec,
Neked jo akkor 3/4 10 és 10 között a tonál?
fibi

Ancsi

www.hunor toys.hu oldalon keresd:)

Jó bulizgatást nektek:)

Kókusz
kókuszdió

erdekes, h csak a fiuk ilyen szopimaniasak :? legalabbis itt a topikban
recca

Fibi, szuper 8)
recca

Rec,
érthető a vonzódásuk a női mellekhez... :wink:

egyébként Igi is beszél, legújabb tudománya, az Éljen, Tete! Tete=bátyus

ma meg azt mondta, h apa-tete, apa-tete...anya-tete, anya-tete...aztán meg, h apa-anya-tete!!!
önmagát, szerényen, meg sem emliti...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

egy db hsz-t sikerült elolvasnom tegnap estéről

Fibi! a tegnapi járókás hsz-edet másképp fogalmaznám: addig érdekelte a járóka amíg Angi benne volt!!!

majd még este próbálok olvasni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Zsan, kezenfekvo magyarazatnak tunik :lol: bar nem hiszem, h ilyen szexualis okai lennenek. talan inkabb, h ok sokkal erzekenyebbek, es probalnak kompenzalni :wink: (mondjuk pont a nagyobb erzekenyseg miatt tobb fiu szuletik mint lany, tehat nem 1:1 az arany. aztan felnottkorban meg szinten nem 1:1, csak epp a masik iranyban... na bocs, szakmai artalom :lol:)
recca

Kisün,
ha holnap is sokáig alszik Marci, attol még MOM-ba jöhetsz ha van kedved :) Ancsival tovább ott leszünk (én kb 2-ig) :)
fibi

Rec, Zsan,
azt mondta a férjem, hogy ha lányunk lesz most, akkor szerinte a kiscsaj fogja majd elöbb abbahagyni a szopizást :lol:
fibi

Barbi,
én is igy értettem... lehet h rosszul fogalmaztam akkor, már kicsit fáradt voltam :?
fibi

Fibi,
ez könnyen elképzelhető!!! :wink:

Rec,
ez érdekes...azt tudtam,h többen születnek, és kevesebben érik meg a felnőtt kort...ez az "érzékenység" akkor nem lelki hanem inkább "testi" dolog????
ugye nekik sokkal többféle betegségük van, amit lány nem örökölhet pl???

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Deni, Ancsi
valószínűleg csiki és csiki között nagy különbségek vannak. én lehet hogy a brutál csikit kaptam ezért a rossz emlék.
A rémtörténetet én is hallottam, a pasas több feleséget agyoncsikizett de nem tudták rábizonyítani mert tettlegességnek semmi nyoma nem volt. úgy csinálta, hogy paplanba bugyolálta őket csak a talpuk lógott ki aztán brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Az enyém fiam is cicimániás, modjatok jó ötletet miként lehet a szájába csempészni a cumisüveget ha mégis muszáj!!????
Ja és az igaz, hogy a ffiak a női mell látváyától tovább élnek? ezt a marhaságot is hallottam :o

votiv.
köszi este elolvasgatom :)
akata

Fibi, marmint, h B meg akkor is fog, amikor a kiscsaj mar abbahagyta? :?

Zsan, testi es lelki is. na igen, meg az oroklott dolgok... de en csak filozgatok itt a fiu-szopi kapcsolatrol, semmi tudomanyos bizonyitas :lol:
recca

Fibi :) Okés, nekünk szupi a tónál 10 körül holnap :D aranyos vagy, hogy gondolsz ránk :D

Vera :) Köszi még1x!! :D

Akata :) Hogy Te miket hallasz :lol:
denizsa

Deni,
ez csak természetes :D és fodrásznál voltál már? holnap lemeozzuk a hajadat :wink:

Rec,
az abszurd lenne, de sosem lehet tudni :? :D bár én azt szeretném, hogy kistesonak is jusson, amennyit szeretne, és hát mégiscsak 2és fél éves lesz B, mire megszületik. szoval talán nem okozok neki lelki sérülést, ha addig szép lassan leszoktatom. ha birom.
fibi

Fibi, akkor abba bele se gondoljunk, mi lesz, ha a kicsi is fiu lesz :shock:

B tegnap rajott, hogyan kell egymasba illeszteni a lego-elemeket. most lelkesen gyakorolja: magas tornyokat epit, es vigyorog hozza :D :D
recca

Nem semmi egyeztetések folynak, nem csodálom, hogy már nem tudjátok követni :lol:

Csikizésről micsoda sztorik :shock: Olyan fura, hogy ebbe valaki belehalhat, de most hogy arra gondolok én is, hogy mennyire utálom. Apa mindig erre szokott ráfázni. Megpróbál megcsikizni és én tuti, hogy a legérzékenyebb pontján találom el :lol: Érthető okokból ezért nem is szokott próbálkozni :lol:

Fibi,
Remélem visszaveszik a matracot. Most megnéztem az árát, hogy mennyi volt. Ezek után meg plána szeretném, ha kicserélné a nőci :lol:

Kép Kép
curse

Recca, egy szopiman kislanyt en tudok, akinek az elso szava is az volt hogy cici! :wink: :lol:
Lego :D

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: