Sziasztok lányok!
Ma is túlzásba estem,már ami a nem pihenést illeti.Fodrásznál voltam,ami elég jól sikerült

Aztán főzni kezdtem,mert holnap holnapután nem vagyok,megyek Pécsre, szakjogász képzésre.Apa meg Manka 2 napig együtt lesz,mennek állatkertbe,grullus koncertre,szóval van program dögivel.
Én meg főztem nekik 3félét,emg sütöttem sütit.
Nyugodt szívvel megyek el,főleg úgy ,hogy megkértem Tamást,hogy ne jöjjenek a szülei(anyósék mindig ilyenkor jönnek,mikro nem vagyok),met állandó feszkó van belóle,mire hazajövök szombaton,a gyerekem frusztrált, a férjem úgyszintén.
Hát belement,szájhuzogatva,mondván,hogy neki segítség édes mama,csak azt nem tudom miben.Idejön ,megzabál,kritizálja az unokáját,oltogtja a férjemet,majd mint aki jól végezte dolgát hazamegy.
De lényeg,hogy nem jönnek!!!!
TÜNDE!
boldog házassági évfordulót!!!!
A dokis sorozatot én is szeretem!!
GYÖRGYI!
Nagyon remélem,hogy a télapó megohzza mindkettőnknek a bébit.
BARNAMA!
Nem gáz,dehogy

,én 171 centi vagyok és 76 kiló

Persze nem 75 ről indultam
rá se ránts,változtatni úgyse tudsz rajta.
MARCSI!
Nekem a védőnéni azt mondta,hogy a zöldes kaki,anyatejes babák jellemzője.Ha vírus lenne,akkor citormsárga lenne és valami iszonyat büdös,de annyira jellegzetes,hogy nem tudod összetéveszteni semmivel.Nálunk volt már vírus,tényleg felejthetetlen szaga van)
Mankának is később esett le a csonk,de nálunk a védőnéni egy kicsit rásegített..
Nekünk is volt
légzésfigyelőnk,mert én attól paráztam,hogy nem vesz levegőt.
Ha valakinek ez a parája,akkor nem felesleges pénzkidobás.Miért és aki sisakot vesz a gyerekének,amig be nem nő a kutacsa?
Mindenki másod rágja a kefét,mástól félti a babáját.Az is igaz,hogy keveset használtuk,mert köztünk aludt általában.
ORSI!
Hétvégén nem leszek,így szombaton nem tudok boldog névnapot kívánni.most megteszem!
boldog névnapot/!!!!!
Ja és Vbea!
Én is akkor tanultam meg mézessütit sütni,mikor Mankát vártam.meg bejglit is!!!
Benő az ember feje lágya!
Mindenkinek szép hétvégét,pihenést,boldogságot
Hétfőn már vagyok!!!
durca