Melcsi,szégyen az ami ebben az országban megy:! és valo igaz jövöre sorba árverezik majd el a lakásokat,gondolj bele.vagyis belese ,merek gondolni
Miböl fognak élni azok akiknek havi 30-40 ezres lakástörlesztésük van? ijen energiaárakkal kombinálva!
Te jo ég mi lesz itt még.....
Példa...családi bevásárlás.....hus árak.padlot fogtam(és még nem is emelkedtek az árak igazán).........
De a bicska kinyilt a zsembembe fleto kiesett a 100 leggazdagabb magyarbol.......sajnáljuk? vagy adakozzunk neki,?
Sajnos azt vezsem észre a tüntetéseknek sincs semmi eredménye,minden marad a régibe.Bocs tom nem politikai topic vagyunk de engem igenis ezek a kérdések nagyon zavarnak és ha máshol nem itt beszélhetünk rola.
Azt hiszem nem fogok elmenni melozni,azért hogy több adot fizessek? a Gyes meg MÉG nem adoköteles!Mást se csinálok napok ota csak papirokat szerzek be egy igen egyszerü az államáltal igénybe vehetö fütéshozzájárulási segélyhez!.Ennyi felesleges papirt(minden szinte ugyanaz) vagyis mindenhol igazolnom kell hogy gyesen vagyok hogy három gyerekem van Több helyröl beszerezve...nesze neked pffff
Értelme? semmi ,vagyis igen igy a kisasszonynak akifélválrol veszi a z "embert" legyne munkája......Hallod szinte kinéznek a hivatalbol
Olyan gondolataim vannak örülök,hoghy Nikim már ekkora,(nem kell pelus) nemsokára mert az is havi 4-5ezres.
Ezek után a "reformok" után marhára nem csodálkoznák ha kevesebb baba születne,idén is nehéz de jövöre még nehezebb lesz,sajnos.
Na kellettem? tele vagyok negativ gondolatokkal
Szép napot Nektek

[/url