Snoopy, Anikó! Örülök a jó hírnek, hú de sok baba fog születni itt jövõre is. Könnyû, panaszmentes terhességet kívánok Nektek!
Kanga, köszi a hiányolást, és jobbulást Gergõnek! Egyben vagyok még, bár még van idõm (38+3), de azért már nem bánnám, ha megszületne. Két okból is: egyrészt, hogy ne legyen túl nagy, mert Bálint is óriásbébi volt. Másrészt pedig Bálint most Debrecenben van a szüleimnél, és annyira hiányzik
! De nem volt más megoldás, mert az volt az egyik rémálmom, hogy hirtelen szülni kell menni, és ott van Bálint és nem tudom hová tenni. A férjem beosztása teljesen kiszámíthatalan, meg különben is, nem volt még olyan, hogy reggeltõl estig, estétõl reggelig gondoskodott volna róla...
Más meg nincs itt Bp-en, anyósról inkább ne beszéljünk... Egyébként nagyon kedves, figyelmes mostanában (márminthogy a férjem), csak attól félek, hogy ez a dolog a hasam növekedésével egyenesen arányos... Meg hogy úgy gondolja, ha megszültem, akkor hirtelen megint a régi és fitt leszek. Pedig akkor kezdõdik még csak a neheze! De alig várom már, hogy megláthassam! Szegénykének még nincs neve, mert van két név, és 1:1 az arány. Bár egyikõnknek sincs a másik név ellen sem kifogása, csak nem ugyanaz a név áll az elsõ helyen kettõnknél. Bálint pedig nem tud hozzászólni érdemben. Jóslófájások már vannak régóta, mostanában már szinte minden este, de amikor lefekszem, el is múlnak.
Kicsit aggódom is, mert a legutóbbi UH-n "kissé több" magzatvizet láttak és bár az orvosom megnyugtatott, hogy ez elég gyakori, nem vagyok teljesen nyugodt. Persze még mindig jobb, mintha "sokkal több" lenne. Nektek valakinek volt ilyen a terhesség vége felé?
Bocs, hogy már megint csak magunkról írtam. A züllésre, nemigen tudok menni, merthogy október 19-re vagyok kiírva. Van még egy kérdésem is de azt majd inkább a levlistára.
Puszi Nektek,
Ági

De másnap elég pocsékul voltam, hiába nem megy már annyira a duhajkodás. 
(Félreértések elkerülése végett: ez nálam nem sértegetés.