SZEMÖLCS:
kivették mindkettőt, amit találtunk a fején. vírusos szemölcs volt, amit csak kontaktussal lehet elkapni, tehát több mint valószínű egy szemölcsös kezű ember fogta meg az ő fejét. most már, mivel kivették, nem fertőz, de így is csak úgy fertőzött volna, ha valaki elkezdi piszkálni a bibijeit. a nagy tik-taknak örült, de előtte olyan rossz volt, mint az ördög, a váróban hatalmas cirkuszt levágott, mikor az ölembe akartam ültetni (ahelyett, hogy székeket tologathatott volna , bazi hangzavarral)
Green!
azért szidtak le, mert ha hiszed, ha nem, van olyan egyed, aki nem teszi bele az egész cukrot, vagy csak valami mást, mert felelőtlen, vagy mert fél az eredménytől!
Recca!
frankó a hintátok (meg benne a kőc

)
Zuzi!
ne haragudj, de azon a mondaton, amit nem mondtál, nagyon kiröhögtem magam.
Indi!
persze, hogy volt jogom a fájd. csillapításra, de nem éltem vele, nem akartam kockáztatni a magzatom egészségét vele! olyan sok helyen írják, hogy a lidocain nem frankó, hogy így láttam jobbnak. amúgy is gyógyszerellenes vagyok egy kicsit, amíg lehet nem veszek be semmit.
nekem egy gyógyszerész azt mondta, hogy ők csak a gyógyszerhamisítóktól félnek, de szerintem is inkább az van a dologban, hogy félnek, hogy kisebb haszonnal dogloznak majd a kutakon, és így nem tőlük veszik a gyógyszereket.
Fibi!
nálam van itton egy nagy bödön tésztasali
a Juctól és Linditől kapott receptet kicsit megváltoztatva, múltkor tettem bele: majonézt, mustárt, nádcukrot, sót, tejfölt, sonkát, kukoricát, gombát, póréhagymát (!!!), olívabogyót és pár karika mini mozzarellát. a mostaniban meg nincs kukorica és gomba, mert nem volt itthon. tehát csak szabadon, szabadon, a lényeg, hogy hagymát is tégy bele, mert úgy pár óra alatt nagyon jó ízűvé érik.