Sziasztok Lánykák!
jó ronda idõ van ma megint. Ráadásul egész nap mennem kellett, mert lejárt a munkanélküli segélyem és azt kellett intézni. Kiderült, hogy most majd jelentkeznem kell az önkormányzatnál és kapok valamilyen szociális segélyt, ha az 1fõre esõ kereset nem haladja meg az X értéket.Nem emlékszem mennyit, viszont ezért közmunkára kötelezhetnek. Jó mi? Kérdeztem, hogy így terhesen (tekintve, hogy elvileg veszélyeztetett lennék, ha dolgoztam volna és mehetnék táppénzre) mégis mit tehetek, hogy ne kelljen utcát söpörnöm

. Állítólag kell a dokitól egy papír, amin igazolja, hogy veszélyeztett terhes vagyok és akkor csak néha kell megjelennem. Az egész macera a szülésig tart, mert utána a GYÁS,GYED,GYES alatt úgyis szüneteltetik. Ha kellett ez nekem.

Úgyhogy hétfõn mehetek az Önkormányzatba, kedden a TBbe, szerda+csüt. suli, semmi idõm nem marad kötni.
Zulu,
örülök, hogy azért nem annyira vészes a dolog és van még legalább 3-4hetetek. Azért az alatt szépen kifejlõdi a kis tüdeje is és teljesen érett lesz.

Arra a helyre pedig egyszer bizti eljuttok és hogy fogsz majd neki akkor örülni. Addig is pihi, magnézium és térd összeszorít.
Mi pedig itt drukkolunk Nektek.

Tanárokat nem fogja meghatni a pocak, ugyanis minden vizsgá, írásbeli

, de jó, hogy mondod rákérdezek, vannak-e méltányossági intézkedések kismamáknak.

Hátha!
Norkini,
sajnálom, hogy elveszett a levél, de hát ezek a gépek már csak ilyenek. Mindig megtréfálják az embert.
Azt is sajnálom, hogy nem jutottatok be UHra, fõleg, hogy ennyit vártatok rá. Nagyon rossz lehetett, az ember beleéli magát, hogy látja a picijét, vár egy csomót és nem jön össze. Nem lehet idõpontot kérni, hogy elkerüljétek a tömeget? Minden esetre drukkolok, hogy legközelebb lássátok a pici nemét is, és természetesen várom az élménybeszámolót.
Halasztani nem tudom a pénzügyet, mert törzstárgy és amíg nem vizsgázom le, nem mehetek a 2.félévre. A tanár pedig nem fog megváltozni, így marad az intenzív biflázás és részvétel az elõadásokon.
Emma, a hízás és a pocak növése is nagyon egyéni. Én sem híztam a 16.hétig, pedig a pocakomon már látszott, hogy ott lapul Bence. Azóta eltelt 9 hét és én híztam 5kg-t. Szóval nyugi, a babó jól fejlõdik és elõbb-utóbb látszami is fog a pocakon is és a mérlegen is.
Rita, akkor hétfõn indítom a drukkot Nektek. Remélhetõleg minden a program szerint alakul majd, hacsak a babó nem gondolja meg magát, mint Kataanál.

Kispapát kiokítottad, hogy jelezzen nekünk, amikor megérkezik a baby? Tudod, mindig bearanyozza a napunkat egy újszülött.

Maci2, örülök, hogy sikerült normális dokit találnod és hogy a párod is ott lehetett az Uhn. Így egy kicsit könnyebb a férfiaknak is elfogadni, hogy van valaki a pociban, mert szegényeknek egy kicsit olyan Kinder tojás, amíg el nem kezd rugdosni jó erõsen

.
Hóvirág, sajnálom, hogy csak ritkán tudsz majd jönni, fõleg mivel egy idõsek a babáink. Ha tudsz esetleg írhatnál e-mailt, hogy mi van veletek. Persze csak ha nem gond.
Kicsit panaszkodom én is:
a kutyum most már végleg anyuéknál marad.

Beszélgettünk a párommal, hogy mi legyen, én úgy gondoltam, hogy szülés után 2-3héttel hazahoznám a kutyut. Erre rávilágított, hogy nem fogom bírni a gyereket, a suli és a kutyut is, gondoljam csak át, hogy fogok suliba járni a gyerek mellet és akkor még a kutya is. Jól kisírtam magam és rájöttem, hogy valószínüleg a gyerek és a suli is kikészít majd teljesen, talán nem kéne tovább rontani a helyzetet. Anyukám beleegyezett, hogy maradhat a kutyus, így látni azért láthatom néha és ha már megnõ a gyerek és tudom vállalni õket együtt, akkor esetleg újra velünk lehet.
De most nagyon szomorú vagyok, bár tudom, hogy ésszerû döntést hoztam. Holnap megyek és meglátogatom, valószínûleg nem bírom majd ki sírás nélkül.

Na hari, hogy ilyen szomorú lett a vége. Igérem nem tartós a dolog. Pussza,
Timici
25+0