A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

es Barbi!

a keles az :( de gondolj arra h nektek legalabb lesz fogatok - Abelnek meg semmi es most a fogzasi tunetetit is szunetelteti :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

az ominózus óvi itt van a faluban (tőlünk egy saroknyira, úgyhogy én is "ezt néztem ki" Istinek), most épült, a választásokra :twisted: eddig egy óvi volt a 30.000-es településre...
az önkormányzat a működtető, és az igazgató pedig (mint a másik ovié is): a polgármester húga :roll:

hol kellene feljelenteni a banyát? gondolom nem a rendőrségen :roll:

én felajánlottam, hogy szívesen megírom a sztorit, de lebeszéltek, hogy nem érdemes szembeszállni velük (mögöttük szinte az egész falu), meg a kisfiú érdeke azt kívánja, hogy vigyék az óviba, és a legtöbb, amit tehetnek, hogy megkérik az óvónőt, többet ne zárja be a kisfiút, meg próbálják neki elmagyarázni, milyen problémái vannak a kiskölyöknek, hátha akkor toleránsabb lesz... de ha bepanaszolják az óvónőt, tuti mindent meg fog tenni, hogy pokollá tegye a gyerek életét...
ez így jó szarul hangzik, de nincs sok választásuk.

ha kivennék a kissrácot az óviból, talán jövő szeptemberre tudnának neki új helyet találni, de a másik biai óvi ugyanez csak lepukkantabb, Sóskútra/Budaörsre vagy Érdre hordani a gyereket elég macerás, és ott is hosszú várólisták vannak, a budaörsi fizetős óvi meg havi 120.000,- :shock:

votiv 8)
votiv

Szrekuc, ugye, hogy H&M rulez? :D
én Corában csíptem el egy kivehető bélésű 2in1 kabátkát 2700-ért a szülinapi akciós programban. ha gyakrabban tudnék menni HundM-be, biztos minden cuccunkat ott lőném, de így minden akcióról lemaradok :? :D

Curse, nagyon a finishben vagy!!! :D kit értesítesz, ha elindul Adél baba?

Zuzi, helyes, pihenj csak sokat!!! :D

megyek készülni, indulunk a képességvizsgálatra :roll:
ráadásul pont a blahához kell mennünk, ott meg még tart a csőtörés, asszem egy óra is kevés lesz, hogy odaérjünk :?

votiv 8)
votiv

Votiv,
hát ez még gázabb! Egy kis településen, ahol az ember pláne nem ugrálhat... igazad van, ha nem rúgják ki, talán méginkább a gyerekeken vezeti majd le sértettségét. :( Patthelyzet. Más helyre vinni meg mission impossible, mert oda is nehezen vesznek fel, ahova tartozol, nemhogy máshova. De ezzel a nővel akkor is tenni kéne valamit.
Jó "edzést és vizsgát" Istivel! :D
neet
neet

Votiviám,
ne má, hogy az éjdzsenem is háundem legyen... :mrgreen:
Egyébként szólj, ha nov 2 után a Camponában vadászol, és összehozunk egy minitalit, jó? :)
neet
neet

Szrekuc,
Petrarca nem rossz, de miért nem alszol inkább? :D

Gbarbi,
köszi az összehasonlítást karob és nesquick ügyben :) De azt már én is tudom, hogy a karob nem félregépelt karalábé, asszem Bogárkától hallottam először róla. :D
És nem aggódok, és aki beszól majd, hogy ilyen szép, nagylánynak minek a cumi, arra majd csak elnézően mosolygok. Mit tudnak ők??

Ancsi,
szobaantenna: ebbe a csapdába anno mi is belefutottunk. :lol:

Nagymamám feljönne a Balcsiról a hétvégére Eszterezni, de nem mer, mert fél a nagy dátumoktól. :shock: Győzködöm, de...
neet
neet

Votiv!

Szerintem az önkormányzat az illetékes ilyen dolgokban. És értem én, hogy a kisgyerek érdeke, hogy közösségbe vigyék, de ez nem hiszem, hogy építőleg hatna rá :? :cry: És úgy gondolom, ha kivernék a balhét, lehet, hogy az anyukát megutálnák, de a gyerekkel nem mernének többet kekeckedni!!!
Képességvizsgálathoz nagyon drukkolok!!!
H&M nekünk is bejön, a lányrucik is nagyon édesek ott :wink: :lol: Lehet, mi is bevállaljuk a Camponát, majd kiderül, hogy bírom a pocakomat!

Barbi!
Annyira szollidárisak voltunk veletek ma éjjal, hogy fél 2-4-ig fenn voltunk :twisted: :cry:

Kép
Kép
zuzmo1

Jó reggelt!!!

Barbi,
válasz ment! :) Nálunk még háváj van, csak a nyálzás indult be, de ami késik, sajnos nem múlik... és most már tudom, hogy röpke 1,5 év, és újra nyugisak lesznek az éjszakák :D

Votiv,
az ilyen ovónénik… jaj, nem is tudom, hogy mondjam szépen, ezért képzelj ide soksok káromkodást :( Az viszont szuper hír, hogy máris ennyi és ilyen látványos foganatja van a fejlesztésnek! :) Drukkok a képességvizsgálatra!!!

Curse,
kitartás! :)

Ancsi,
én sem aludtam az óvodában, de ugye egyhelyben kellett feküdni, mert a szabály az szabály... érdekes módon egy ideig jártunk „magánoviba”, mert az öcsémet az állandó betegeskedése miatt anyám kivette a bölcsiből, no és ott meg tudták csinálni, hogy aki aludni akart, az aludt, a nagyok, meg az olyan renitensek, mint én, pedig kint játszottunk :D
És rájöttem, hogy nagyon rossz óvónéni lennék, mert én pl. biztos morcognék, ha a délutáni pihenőidőmet egy gyerek nemalvással akarja elrontani :D

Neet,
cumi :( Nekem is volt, és én is abbahagytam (vagy láttál cumival? :D:D) Szerintem is le fog állni vele, ha nem, akkor majd mentek addiktológushoz :D De komolyan: pici is, bölcsit is most kezdte, ez a biztos pont az életében, szerintem tökjó, hogy próbálkoztok, és úgyis el fog jönni a pillanat, amikor önként leadja :)

Den,
szegény Bálint :(

Macs,
Füli :):):) Járjon egészséggel! Nekem igazából sokat könnyített a dolgomon, amikor Dóci elindult, épp bejött a tél, és nagyon jó volt, hogy a játszótéren nem négykézláb közlekedik :)

fogak: hú, el kellene mennem, de mivel sejtem, hogy lesz tömés, halasztgatom... nekem csak a bölcsességfogaim rosszak alapból, a többi nem... eddig.

vera
kisün

Zuz,
éjszaka :( Pont akartam írni, hogy milyen jó, hogy tudsz egy kicsit pihenni...
kisün

Sziasztok!

Hát, még élünk, csak... És itt lennének az indokok, de nem sorolom, hisz ebben a világban éltek ti is, tudjátok, hogy a 24 óra mire (nem) elég. Most épp a legnagyobb kifogás (azért leírom) a 2,5 hét múlva eljövő vizsga, amire nem tudok rendesen készülni, és ez nagyon zavar.

Viszont az ovis sztori nagyon kiakasztott, ezért ragadtam pennát (billentyűt). Mint öreg ovisgyerkőcszülő, mondhatom, sajnos nem egyedi az eset. Horror, hogy mik történnek az ovikban, és biz én (bár az én csemetéimnek remek ovónői vannak/voltak) a csak hallomásból megtudott borzalmasságok miatt is nagyon pöröltem. Mondjuk én a vezetőovónővel jó ismeretséget alakítottam ki, és ő egyébként is olyan, hogy kér minket, szóljunk, hogy mi a gond, ha van. Előfordult már szájberagasztás cellux ragival, melléesett kaki feltöröltetése, büntetésként zokniban (!) való fürdő-wc-ben álldogálás. Szóval a tárház borzalmas. És elhiszem, hogy nem egyszerű kistelepülésen az elhelyezés, én akkor is azt mondom: nem szabad hagyni, hogy ilyen emberek a gyerekek KÖZELÉBE menjenek. Én pl. megmondtam, ha Lorci nem az általam ismert ovónőkhöz kerül, akkor viszem máshová, pedig ennek az ovinak az udvarára rálátok. De ha nem is viszik el a gyerkőcöt, akkor is NYOMATÉKOSAN megkérni (nem összehúzni magunkat a mindenit! a gyerekeink legszebb/legfontosabb/felhőtlenebb 3-4 évét(az első 3-on kívül) tehetik tönkre!) az emberi bánásmódra. És igenis feljelenteni, ha nincs változás. Istenem! az a kisember hogy ismerkedik a kinti világgal! Nem normális az a nő! De az a vezető sem, aki eltűri. És van gyermekvédelem is, ha már a polgármesterlányka uralma alatt vagyon mindkét ovi. Egyébként ebből is nagyon elegem van. Úgy elhúzom innen a csíkot családostul lassan, hogy csak na!

Na, jót dühöngtem, elnézést.

Zsu

Ja, Ancsi azt hiszem te kérdezted az ágyleszakadós sztori kapcsán a részleteket. Szóval az ágyrács egyben van, kerettel, tehát a 4 felfüggesztés közül ha egy eltörik, akkor az egyik sarka lesüllyed a padlóig. Ez történt nálunk. Azóta vastag átmenő csavarokkal megoldotta a férjem, és esküszik rá, ez nem törhet el, nem úgy, mint az a széthúzott z alakú vaskütyü. (bár én arról sem gondoltam soha)
zsugyu

Jo reggeltet mindenkinek!!! :D

mi is futunk ftizre tornazni ugyh csak gyors bekukk

Neet,
Petrarca a suliba kellett vna de alvas lett belole :roll: :lol: ami tok jo csak most kell menni mosolyogni tantobacsira h hadd tartsak kiseloadast vmikor nagyon maskor :oops: :D :D :D :D

meg kell menni bartok belara is idiota gyed-igazolasert...

Votiv,
hajra a vizsgalattal; drukk!

Zuz,
:( remelem h ma lesz alvas

szep napot mindenkinek!

Kép

Kép

szrekuc

És még mindig jár az agyam: mi az, hogy rossz volt a gyerek? Nem állt vigyázzba az első héten? Elvette a játékot? Megütött valakit? Vagy mit tehetett az a gyerek, amiért büntetni(!) kell? Bármit amit szerintük nem helyesen tesz, az ő dolguk MEGTANÍTANI! És nem büntetéssel!

Jujj de mérges vagyok!!!!!!
zsugyu

Neet,
amikor Bálintra azt mondják, hogy minek ilyen nagyfiunak cici, én is hasonloan szoktam mosolyogni, ahogy irod :)

Zuzi,
remélem, a következö talin összefutunk!(akárhol is lesz majd) Még látni szeretnélek szülés elött :wink:

Votiv,
ez nagyon durva :evil: pont ettöl félek én is... most hallottam, hogy elvileg csak a szadai oviba vehetik fel Bálintot :( Gödöllöre is csak pl ottani lakcimkártyával :(

Barbi,
méltem :)

Indi,
ugy látszik akkor a humorérzékem is elromlott :)

KépKép
fibi

Ancsi :) Köszi :D Szerencsére mára már semmi baja a nagyfiúnak!

Szrekuc :) Ábel a szabadulóművész :D De jó, hogy leírtad, én is nézegetek télre hálózsákot B-nek, jól jön minden tapasztalat! És gratula az új kabáthoz!

Zuz :) Mi volt az éjjel? Fogak? SOK +++++ Nektek!

Vera :) Marci máris nyálzik? De jó ég, hogy rohan az idő....
denizsa

Indi :) Mit szólt Dominó a járókához?

Fibi :) Akkor szerencsésen túlvagytok a szingli éjszakán :wink:
denizsa

Akata,

köszönöm érdeklődésedet, a tegnapi vizsgálat elég jól ment. "csak" 2 órás volt a csúszás, de bejutottunk!! Csenge szépen növekszik, már befordult fejjel lefelé- tudja, mi a dolga :) :) már 8x10 cm-es a buksija.. kezdek félni a szüléstől !! Mészáros Erzsébetet ( Picúr nénit) javasolták szülésznőnek, ismeri valaki??
elsoszulo

Votiv :) Hú, nem is tudtam rendesen aludni, állandóan azt a szegény kisgyereket láttam magam előtt bezárva - ahogy ott rémülten,e gyedül, magára hagyva üldögél - egy KISGYEREK!!!

Ezt nem lehet ennyiben hagyni! Azt a nőt azonnal el kell távolítani a gyerekek közeléből! Hogyan bízza rá a szülő a gyerekét ezután 2 percre is???? Nem igaz, hogy a munka meg a nemtommi fontosabb a gyerek testi és lelki épségénél!!!! sohasohasohasoha nem engedném a gyerekemet ilyen helyre! Ha másként nem megy, tessék szülői segítséggel és összefogással vigyázni a gyerekekre, egyik nap itt, másik nap ott...

Bocs a kirohanásért, én mindenkit szeretek meg szívesen elnevetgélek, de ebben nem ismerek tréfát. Azért lehetnek még mindig ilyen állapotok nálunk, mert lapulunk, mint szar a fűben. És most elnézést se kérek a kifejezésért.

indianyo

Deni :) még nem látta a járókát a csemete, mert először a kiságyat visza kell vinni a tesómáékhoz, csak utána jöhet a járóka - az én szobámban mér lassan egy szöget se lehet leejteni... Egyébként én eddig járókaellenes voltam, de mivel a kiságy is csak a napi 2-3-szori rövid ideig tartó játékra szolgál, így akkor a járóka jobb, az jobban körüljárható, könnyeben arrébb lehet tenni és majd a felülésben/felállásban milyen jó lesz :)

Hideg van ugyan, de gyönyörű a napsütés :)

indianyo

és most jutott eszembe. a szomszédnőm gyerekvédelmis. meg fogom kérdezni, hogy mit tenne ő.

fel is hívtam: kiskorú veszélyeztetése szintet ez abszolút kimeríti.

Votiv :) mond csak el a szülőknek, hogy tudjanak róla.

Zsu
zsugyu

Szrekuc,
Az ikeára nem is gondoltam :lol: Remélem az újak már tényleg bírni fogják, az első mosást túléltek, úgy hogy bizakodó vagyok :lol:
És gondolod, hogy megtudod győzni a tantobácsit? :lol:

Votiv,
Drukk a képességvizsgálathoz :lol: Egyébként én sem gondoltam volna, hogy idáig eljutunk Adél babával, amennyi probléma volt "útközben". Pont tegnap mutatták az rtl egyik műsorában koraszülőtt babákat. Szegényeket annyira sajnáltam :(
Bárkit szívesen értesítek az eseményről, ha megküldi a telcsiszámát :lol:

Elsoszulo,
Az az igazság, hogy nem emlékszem rá, hogy mit mondtál hanyadik hétben vagy, de ha tényleg szeretnél szülésznőt választani, akkor azt tedd meg mielőbb. A Szent Imrében minden hónap második csütörtökjén van egy kismama klub du-án, ahol a szülésznőkkel meg tudsz ismerkedni. Bővebb info a kórház honlapján.
Ugyanis a szülésznőknek megvan a havi kvóta, amit bevállalhatnak. Csak egy pld, hogy lásd mennyire vannak előre betáblázva a szülésznők, Nyulas Jolán februárig tele van.

Ovihoz még visszatérve, szerintem elég szomorú, hogy a mai világba még lehetnek ennyire kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek. Pont ezért van Indinek igaza. Mivel a legtöbb ember inkább beletörödik ahelyett, hogy kinyitná a száját, ezért engedhetnek meg maguknak ezek a "fentebb álló emberek" többet.

Kép Kép
curse

Indi,
teljesen egyetértek!!! én sem vinném SOHA TÖBBET ilyen helyre a gyerekemet, nem érdekelne az állásom sem............

Votiv,
és nehogymár annyiban hagyják a dolgot!!!!!

Szrekuc,
Petrarca jooo :) milyen suli ez? irodalom szak? :)

Deni,
igen, tuléltük :wink: és nem is féltem, mert volt kihez odabujni :D
fibi

Lányok!
Nálatok is elöfordul, hogy a gyerköc megijed vagy fél a jármüvektöl? kint voltunk, B motorozott békésen (üres volt az utca), aztán csak befordult egy kocsi, okosan félrehuzodott az ut szélére. aztán az egyik ott állo kocsi beinditotta a motort, és B elkezdett sirni, nem mert megmozdulni, amig a kocsi el nem ment. ugy kellett hazacipelnem, és rohant be a lakásba, aztán még sirt, hogy szopival nyugtassam meg... :roll:
pedig nem szoktam ijesztgetni, hogy jujj, jön egy auto, hanem szépen elmagyarázom neki, hogy félreállunk és kész. és ö minden jármüre igy reagál, a teszkoban a takaritogép hangjára is :? ennyire félös lenne szegénykém? :?
fibi

Fibi :) hiába, jó a férfi a háznál :)

Curse :) mindjárt küldök telszámot.
Kismamák hajlamosak ilyen sokkoló dolgokat nézni - aztán később talán már kevésbé - én legalábbis most már kikapcsolok, vagy elfordulok, ha iylesmit mutatnak, vagy azonnal nagyon szorosan magamhoz ölelem a kisfiamat... Most már ne gondolj semmi szomorúra, csak arra, hogy nemsoká vége lesz ennek az idilli állapotnak - és jön egy másik idilli állapot :)
És ezek szerint kifogtad a bunkó NST-s nénit :lol: én is szerettem odajárni :mrgreen:

Tényleg, Szrekuc :) Magyar vagy olasz szakos vagy, hogy ilyeneket olvasol?

indianyo

Zsugyu,
hova huznád el a csikot innen? :(
fibi

Elsőszülő: Picurnál szült az egyik barátném és dicsérte, hogy kedves volt, közvetlen, gyors, ügyes stb szóval csak jót mondott róla. stoppold le nyugodtan! :)

Votiv: óvinő :twisted: Azonban teljesen megértem a szülőket, hogy egy kis településen nem akarják "elvágni maguk alatt a fát", ez szomorú :( És persze ha nem tudják megoldani a másik ovit akkor meg különösen gáz :( És szinte biztos vagyok benne, hogy a gyerekkel szemétkednének?! Bár attól függ, hogy ez a bizonyos óvónéni mennyire a cimbije az óvodavezetőnek???
Mondjuk én hirtelen felindulásból biztos elküldtem volna melegebb éghajlatra az tuttkó :twisted:

Curse: csak nem Csillagtelepre jártál fogászatra????? :P Enyém fogaimat is ott tette tönkre a pszihopata fogorvos! Ami már nem olyan vicces... :?

Neet: láttál már felnőttet cumival a szájában mászkálni, dolgozni stb??? Szóval ne parázz a cumi miatt! El fogja hagyni magától ;) Én se parázok az ujjszopi miatt.

Den: Bálint :(

Barbi: tessék pihenni !

Hálózsák: mi a novetexbe vettünk egy gyapjúbélésest és finom meleg és abban alszik most Kamilla. Szerencsére bírja a birgét :)

Tali mikor legyen akkor a Borároson??? Csütörtök mondjuk??
Én is még szeretném látni Zuzit a nagy pocójával!!!!

Rylie
rylie

Sziasztok!

Ez az ovis ügy engem is nagyon felhúzott. Az oké, hogy az ember magáért nem áll ki, kerüli a konfliktust, nem akar balhét, na de egy 4 éves gyerek nem tudja magát megvédeni!!! És az a legszomorúbb, hogy egy 3-4 éves gyerek lehet, el sem meséli otthon, hogy mi történt vele az oviban, ez az eset ebből a szempontból "szerencsés", hogy anyuka megtudta, hogyan bánnak a kicsijével. És lépni kell!!!!! Én aztán minden létező fórumon hangot adnék ennek az esetnek. Annak nagyon ellene vagyok, hogy a pedagógusokat lépten nyomon meghurcolják, na de itt van is indok!!! Nem szabad hagyni, hogy egy ilyen nő gyerekekkel foglalkozzon!

Fibi!
Szerintem normális, hogy a hirtelen zajtól Bálint kicsit megijedt! Na, meg lehet, szopizni akart :wink: És jó, hogy még találkozunk szülésig, ne paráztass, odébb van az még :shock: :lol:

Deni!
Remélem, Bálintod kiheverte a tegnapi balesetet! Bazsó is egy csomószor beütötte a szájáz, én ilyenkor annyira megijedek! Féltem a nehezen megszerzett kis fogacskáit!!! És a száj nagyon tud vérezni :cry:
Szerintem megint beindultak a fogak nálunk, pár napja megint nagyon harap és ömlik a nyála, és ezt mutatja a csodás éjszakánk is :cry:

Szrekuc!
Nekem minden féle CD-t!!! :D És remélem, tudunk menni talira is!

Tegnap elvittem dedet dokihoz, mert még köhög egy kicsit, és még van egy kis höröghurutja, de nem vészes, Sinupret köptetőt kap, ami nagyon pozitív a dokitól, mert ő nem híve az alternatív gyógyászatnak. Viszont teljesen ledöbbentem, mert kérdeztem tőle, hogy adna-e igazolást, hogy szülés után hazajöhessünk Pannával a kórházból, erre teljesen elzárkózott, szinte hülyének nézett, hogy így is 3 nap után kiengednek, és az a 3 nap arra való, hogy pihenjek :shock: :twisted: (szerintem ő még a régi időkben él, gondolom, úgy képzeli, hogy a ded bent van a csecsemőosztályon, és 3 óránként hozzák). (Anyukám mesélte, hogy ő tényleg kipihente magát a kórházban, mert akkor nem volt választás, 3 óránkét vitték ki a babákat. Csoda, hogy nem tudott szoptatni????)
Mindenesetre nagyon rosszul esett. Próbáltam meggyőzni, hogy amikor Bazsót szültem, milyen rossz volt bent, és semmit nem pihentem, a csecsemősök pedig egyáltalán nem jelentenek segítséget, max megfürdetik a gyereket, hát azt Apa is megtudja csinálni! De elzárkózott a dologtól. Viszont az meg elég gáz lenne, ha a tesót másik orvoshoz vinném :?

Kép
Kép
zuzmo1

Asszem múltkor írtam nektek, hogy tárgyaláson voltam, mert megvert egy kedves ügyfél. Na, mindegy, nagyon bonyolult az ügy, de most kaptam egy végzést, mely szerint megszüntetik az ELLENEM indított becsületsértés vétsége miatt folyamatban lévő eljárást, mert megállapították, hogy nem tettem olyan kifejezést a nőre, hogy "elegem van az olyan gusztustalan zsidókból, mint ő". :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
egyrészt nem tudom ezt hogy állapították meg, másrészt nagyon szíven ütött! ÉN soha, senkire nem tudnék ilyet mondani, de még gondolni se!!!!!!!!! De szerintem aki ismer itt közületek, az se nézné ki ezt belőlem :cry: :twisted: :twisted:
Viszont azt megállapították, hogy ő megütött, legalább valami pozitív is van.....
Olyan durva és mocskos dolog..............
zuzmo1

Curse,

többször is próbáltunk eljutni a kismama klubba, de sajnos mindig közbejött valami. Vagy Apa nem ért rá, vagy a hónapok óta elhúzódó felújítási munkálatok miatt nem tudtam elmenni itthonról. azért köszönöm az ötletet.

Rylie,

köszönöm!
elsoszulo

Zuzi,
ez a Te ügyed sem semmi :twisted: itt is lehet, hogy a nönek valami ismeröse van a dologban , undoritoooooooo!!!!!!!! :x :x :x ilyenkor én is elmennék melegebb éghajlatra, most teljesen kiakadtam......

Jaj, dehogy akartalak paráztatni, csak jeleztem, hogy jo lenne már lassan egy tali, ahol Téged is láthatnánk :)
fibi

Zuz: :?: :evil: :!: :twisted: :x :x :?: :twisted:
H I H E T E T L E N ???!!!

R
rylie

Zuz,
jaj, még a gyerekorvos is :( különben én is ettöl tartok, az itteni orvos is egy fura szerzemény, viszont ö fog furán nézni énrám.... :?
fibi

Lehet, rosszul írtam, de végülis megszüntették az eljárást, tehát bebizonyosodott, hogy én ilyen csúnyát nem mondtam, csak kiakadtam, mert nem is tudtam, hogy ilyennel vádolnak! :shock: Mondjuk a bíró kérdezgetett hasonlókat, nem is nagyon értettem, hogy mire akar kilyukadni. Mindegy, azért is durva a helyzet, mert ez a nő elég rendesen zaklatta már a családot, pl anyósékhoz is elment, telefonálgatott, tök csúnyákat mondott a telefonba Tomi nagymamájának, stb, és elég esezlős a csaj, szóval néha rámtör a para!
zuzmo1

Fibi!
Most hanyadik hétben vagy? Mikor fogsz szülni??? És mikor mész B.S-hez???
Az új képetek nagyon tetszik azért is, mert ha jól emlékszem, ez Hévízen készült, szóval tesó már ott készülődik a pocakban :D
zuzmo1

sziasztok,

Zuz,
én ézért nem adok enni a gyerekemnek!!! (első harmad!) és mostanában a boltban is sokkal kevesebbet költök, mert még a zsemlétől is hányingerem van!!! Levi jár boltba...

Szülésznő:
az enyimnek már május végére is van ip-ja!!! :lol: :lol: :lol: leaglábbis azt igérte, ott lesz... :wink:

OVI:
mélyen, extrán, rettenetesen felháboritó!!!!!!!!!!!!!!!!!
én,
1. aznap mentem volna utoljára dolgozni
2. valszeg kicsaptam volna a balhét rendesen, asszem még meg is ütöm az óvónénit...
3. és soha többet nem vittem volna annak az ovinak a közelébe
4. mint az első pont...

húúúú, ez durva!!!!!!!
B vel mázlim van, nem az a fajta gyerek, valszeg sosem fogják az oviban megbüntetni, ő csak otthon vadul...
de Igi más, és ettől NAGYON félek...

az állami ovi iránti fóbiám kicsit nőtt most, bár pont elkezdtem "barátkozni a gondolattal"...

egyébként ilyen dolgok még a fizetős ovikban is előfordulnak...
és sajnos az a baj, h ha az óvónéni nem tud egy ilyen gyerekkel bánni, és SAJNOS sokszor NEM tudnak, akkor a többi gyereket "mérgezheti" meg, és ez nem a kisgyerek hibája, hanem csakis az óvónénié, aki nem képes a gyereket kezelni...
ha pedig a gyereknek "speciális" ellátásra van szüksége, akkor nem vegyék fel olyan helyre, ahol ez nem megy...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zuz,
most a hetedik hét, ha jol számolom :) szülni - elvileg junius közepe. BS-hez november 10-re kértem ip-t, kb az elsö kötelezö uh elöttre. Annál elöbb nem akarok rohanni hozzá :) nagyon szeretem öt, meg minden, de a tul korai vizsgálatoknak nem vagyok a hive.

Micsoda memoria!!! igen, Hévizen készült, és igen, emiatt is választottam ezt a képet :D
fibi

Zuz,
WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zuz,
és miért nem keresel új dokit mindkettőnek????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Elsoszulo,
UM nekem anno Czakker Juditot, Ujvari Borit es Varadine Icat ajanlotta a szulesznok kozul - gondolom azert, mert fel szavakbol is ertik egymast. En Juditnal szultem, kedves es figyelmes volt, szivbol ajanlom. Ujvari Borival egyszer beszeltem, sajnos o szabin volt amikor szultem, nagyon szimpi, biztos o is kivalo segitseg lett volna. Varadinet nem ismerem, de mas ismerosom szult nala (meg tobben is a forumon), orola is csak jokat hallottam. A korhazban keresheted oket telefonon is. Megbeszeltek egy szemelyes talalkat es korbe is mutatjak neked a szuleszetet.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Zsanci!
És kit kértél fel szülésznőnek???? :wink: :lol:
És én hülye naív, bevettem, hogy egy barátnőd érdeklődik M.G időbeosztása után :lol: :lol: :lol: :oops: :lol: :lol: :lol:
Azért nem keresek másik dokit (bár sokat gondolkodtam rajta), mert ezt a dokit Bazsó szereti, és a doki is nagyon aranyosan bánik vele, velem is nagyon kedves, elmagyaráz mindent + nekem nincs autóm(még jogsim se :wink: ), és a rendelője itt van a közelben, ha van valami, 10 perc alatt ott vagyunk, és a tanácsadás is kb negyedórára van, tudom, hogy ezek kényelmi szempontok, de jobban érzem magam, hogy itt van a közelben :?
Csak elég konzervatív szemléletű pl szopi és egyéb ügyben.......

Fibi!
Én is így mentem, féltem, hogy lekésem a 12.hetes UH-ot :lol:
Sulid elég necces :wink:
zuzmo1

Zuz,
igy már érthető!!!!
egyébként mi már a 3. dokit koptatjuk, de sztem ez már a tuti...
és mivel tőlünk az ÖSSZES doki messze van, igy mindegy is volt. Egyébként B is szerette az előző dokinkat, csak nekem már kicsit fájt, h álladóan leb.szott,ha B megbetegedett...

és hááát, igen...szülésznő... :lol: pedig annyira el akartam neked mondani, de akkor még AAAAAKKKORAAAA titok volt,h gondoltam jobb, ha egyedül cipelem a "terhet"... :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci!
És Levid mit szól a fejleményekhez???? Ő is a tévés verzió mellett ál, vagy ő felhőtlenül örül??? :wink: :lol:
zuzmo1

Sziasztok!

Zsanci! Gratulálok a (nagyon bízom benne) kiscsajhoz!

Fibi! Hogybírod ki novemberig? Én is elhatároztam, hogy minél később megyek el a dokihoz, de a 7-ik héten nem bírtam magammal, és Szolnokon besétáltam a város egyetlen dolgozó nődokijához (nyári szabik alatt), aki szerencsére a hasamon keresztül mutatta meg a kis petezsákot.

Voltunk ma kézművesfoglalkozáson, én nagyon jót festettem és gyurmáztam :lol: . Azért Gréti is élvezte, csak tőle csupa festék lett mindenem.

Most tudtam meg, hogy itt a Camponában van miniovi, kedden és csütörtökön 10-12 óráig, havi 7500.-pénz és tornáznak, mesélnek, kézműveskednek. Azt hiszem,ha lejár a Tücsökzene meg ez a Fakalinka bérlet, kipróbáljuk.

Zuzi! Küldtem e-mailt.

KépKép
KépKép
lindicita

Zuzi!
mint megtudtam, a többi körzetben dolgozó doki tarifás is, kivéve a miénket. úgyhogy már csak ezért se váltanék. most még elvállalt, hogy elmentünk albécibe, de azt hazudtam gyarlón, hogy itt keresünk lakást a környéketeken. ... gondolom, ha megtudja, hogy a XXII-be vettünk lakást, már nem fog vállalni. pedig nekem nem kell valami marha!

Voltam a Skálában és megvettem holnapra előre Lencsinek a vigaszdíjat. :D egy marha nagy óra, ami zenél (sajnos) összevissza, meg állathangokat ad, és lehet tekerni a mutatóját. nagy óra mániás lett! gondoltam elviszem a hálóban , és mikor elkezdik dullllván bántani a szemölcsét, hát oda ádom neki.

Votiv!
én is arra gondoltam, hogy szerintem ha bepanaszolják a nőt, utána ki fognak szúrni a gyerekkel. egy 4 éves még nem tudja elmondani a dolgokat, ha megfélemlítik! sőt! én is csak nagy koromban mondtam el az anyunak, hogy az egyik óvónéni milyen marhán viselkedett velünk.

Zsugyu!
köszi a kiegészítést. nekünk bika csavarokkal van felfogatva mind a 4 sarka.

TALI:
lehetne akkor esetleg csütörtökön délelőtt a tali? mert nekem du. angolom van :(
ancsipancsi

Lindi!
ez marha jó!
és ott lehet hagyni a gyereket, míg az ember flangál a Camponában, és ott játszhat, meg ilyesmi? szerintem mi is kipróbáljuk majd jövőre, ha ilyen kondíciók maradnak.
ancsipancsi

Ancsi! Milyen szemölcsei vannak Lencsinek? És leveszik?
Neked is küldtem egy e-mailt.

Már 22+5 napnál tartok? Azta, hogy telik az idő.
lindicita

Ancsi!
Tarifás??????????????????? :shock: Az mit jelent? Ha beviszed a rendelőbe, akkor is kell fizetni?????? És mennyit??? Manókáék orvosának asszem nem kell, és a Fehérvári úti rendelőben rendel......És ez nem kerületfüggő, már nem "körzeti"orvosok, hanem háziorvosok, és neki szerintm baromira mindegy, hogy te honnan viszed a gyerekt hozzá. Amúgy sosincs nála sor (legalábbis a rendelésen)...
Holnap mikor mentek a bőrgyogyóba? Délelőtt baba-mama körbe megyünk, de délután ráérünk. Bár szerintem Ti délelőtt mentek :cry: Csüt délelőtt pedig tücsökzenélünk.........
zuzmo1

Ancsi,
drukkolok holnap, hogy szemölccsel ne nagyon bántsák Lencsédet!

Lindi,
háát, most már én is nehezen birom ki, mert szeretném megosztani a dokimmal is a hirt :) meg jo lenne hallani a megnyugtato szavait :) de az uh szerintem még böven ráér :)

Zuzi,
igen, kicsit necces a suli, de már megkérdeztem, hogy elöbb letehetem e majd a gyak.vizsgát :lol: és igen :D
és M. Gabinak milyen az idöbeosztása? :D én is tudni szeretném majd :lol:
fibi

Fibi!
Nekem azt mondta, hogy júniusra még van időpontja :wink: :lol: :lol: :lol:
És te is arra játszol, hogy csak egy hüvelyi uh legyen? :wink:
zuzmo1

Votiv!
Folytatva az ovis rémtörténetet: azon gondolkodtam abban az esetben is ki lehetne vmit próbálni, ha nem lehet másik óvodába vinni a kisfiút, nincs sehol szövetséges se a vezető sem másik ovónő. Ráadásul az otthon maradás sem megoldás sokszor.
Sajnos némberek mindenhol vannak, lesznek...
Van olyan, akinek nem érdemes "nekimenni" ilyenkor érdemesebb talán segítséget kérni tőle, felkeltve fenenagy hivatástudatát. Én lehet lehiggadva színházaznék neki egy kicsit, megkérdezném pl. ő mit tenne, merthogy a kisfiú éjjel rémálmokkal hánykolódott és kiabált... Ilyenkor már meg lehet óvatosan tudakolni mi történhetett, hogy észre se vegye, érdemes bűbájosnak lenni, és a gyerek oldalára varázsolni tudtán kívül a banyát. Majd megkérni ugyan figyeljen kicsit a kis lelkére. Csak bejön...
kisherczeg

Zuz,
akkor joooo :) és ennyire elöre kellene szolnom neki? :?

Bálinttal csak EGY hüvelyi uh volt, a 12. hét után. miért, van akinek több is befigyel?? :roll:
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: