A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

haza jöttünk vidékről, nagyon jól teltek a napok. Lencsi totál lefárasztotta a nagyszülőket. rájöttünk, hogy már mindent megért, amit mondok neki, csak nem akarja csinálni ;-)

Gigi!
gratula, puszi és üdv és sok sikert és miegymás! :)
és örülj, hogy nem sértődtünk be, hogy nem mi tudtuk meg először, hanem másik fórum tagjai :lol: , úgyhogy tessék sűrűbben jönni, és a fontos dolgokat közölni (mekkora, milyen, fiú/lány, hogy vagy, Bálint hogy fogadja, stb!) ;-)
és a melleid :shock:

Dorka!
már 1 hónapja itt lakunk az újban, és tök jól érzem magam. ma is tök jó volt hazaérkezni, jó, hogy nagy a lakás, letettük a csomagokat az előszobában, és nem látom őket, hogy ki kéne pakolni :D

Zsanci!
a csecsemősök végzik a dolgukat, ne féljél! neked már nem fog segítség kelleni :), hiszen 2 fiad volt. azt, hogy hogyan kell a puncit kenegetni pelusoztatáskor, meg fogják mutatni!

Kata!
lett volna egy fogadásom, hogy ezért magas az ágy :). mondjuk nekem tehettek volna egy hevedert, hogy frissen műtött hassal fel tudjam magam húzni...

Szrekuc!
inkább próbáljuk meg közösen megtudni, hogy mi a frászért írták valahol, hogy maga a babérlevél mérgező. mert számomra is hihetetlen volt, hogy belefőzzük, de amúgy mérgező. biztos az már nagy mennyiség, v. ilyesmi.

Indi!
csináljuk meg közösen a táblát, okker??
felteszem a webhelyre!

Andi!
üdv köztünk. hogy oldod meg, hogy Szolnokról jársz fel? nekem van egy szülőszobai csomag leírásom, majd azt is felteszem a weblapra.

Pocak!
akkor hogy legyen a tábla? töööööök sok babád van, ne erre pazarold az időt :)

Gabi!
Goka iszonyat édes a kosárban!

Votiv!
szerintem Istin a lovaglás is segítene! rengeteg ilyen terápia létezik!

Green!
MILYEN SZÉP A FIAD!!! (mint egy lány! :) ) olyan szemei vannak, mint a kishercegnek4

Vera!
új kocsihoz gratula! ugye van rajta kézifék? :) :)

ancsipancsi

TÁBLA:

én írnék Proone-nak ez ügyben! megvan vkinek az emilcíme? én nem régiben mindent kitöröltem a ládámból :(
ancsipancsi

Ancsi, ok, majd igyekszem gyakran vinni. csak hát épp szombaton van... de a fejlesztést nem hagyhatjuk el, a lovaglás önmagában kevés lenne (egyébként ezt is uazok vezetik, akik a fejlesztést, gyógypedagógus meg logopédus, és a móka mellett Istinek kifejezetten a fejlesztés a cél).
és kedden megyünk a képességvizsgálatra :roll: valahogy előre fázom a dologtól...

Green, aranyos szöszke kisfiad van, és milyen kedves már most a tesójával! :) a neveket is nagyon jól kitaláltátok!! :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
keddhez drukk :)

Ancsi,
van rajta, és meg is mutattam páromnak, hogy látod, OTT a kézifék :mrgreen:
kisün

ZSan: gratula a 3.-hoz és drukk, hogy kislány legyen!!! Amúgy eddig én sem értettem, hogy most mi is a helyzet veled??? De ez igy most jó hír :)

CD-csereberét mikor ütjük nyélbe?? Szívesen buszra pattanunk, csak nem tudom jövő héten milyen lesz az időjárás, mert lehűlést mondanak :?

Fibi: új avatar ;)

Deni: almáspity receptjét átküldenéd!! Annyira finom volt! Bár tudom, ha én csinálom majd akkor nekem nem lesz ilyen magas a tésztája :roll:

Votiv: no para! Minden rendben lesz Istókkal!

Mindenki fotója nagyon szép!!!!

Enyém ded elfelejtett felkelni a délutáni alvásból és még mindig nyomja??!!! :shock: Szóval ma se lesz fürdés (tegnap is kimaradt :roll: )....Meg vacsi is kimaradt...

Szakáll veletek!

Ja voltunk pénteken holdboltba és vettünk mosószódát! (hallod Indi? :)

Rylie
rylie

Felkelt :)
mert leírtam.... 8)

Rylie
rylie

Fibi !
Inkább Apa kezdet járni éjszaka , így könnyebben ment , ha nagyon nem , mentem én , ringattam a szopis fotelben , ha így sem Ő nyert :) cicit :) aztán egyre ritkábban kelt .
Éreztem hogy nem fogom bírni az éjszakai keléseket és a napközbeniket , ezért kezdtem csökkenteni . Ráadásul jöttaz émelygős , álomszuszékos korszak is .
Ja és nálunk van cumi is sajna , azóta több is ...no meg Lencsi baba :)

Szrekuc ! Minden alkalommal evett , volt hogy csak megnyugtatásra kellett , de azért akkor is volt még mit .
greenolive

kezdett
greenolive

Sziasztok!

Rylie,
te melyik(ek)et szeretned? boraros ter nektek jo? vagy lurdy?

Ancs,
jo talan gyocceresz ismeros tdja ra a valszt :)

Kép

Kép

:D
szrekuc

[quote="ancsipancsi"] írta:ancsipancsiLencsi totál lefárasztotta a nagyszülőket. rájöttünk, hogy már mindent megért, amit mondok neki, csak nem akarja csinálni ;-)

Ancsi :) És erre még csak most jöttél rá?? :lol: :lol:

Rylie :) Persze, majd mélben átküldöm :wink:

Fibi :) Az a befelé figyelés nem is olyan könnyű... nekem csak akkor ment, amikor egyedül maradtunk a párommal a szülőszobán, ha bejött vki, mindig kizökkentem... Hogy sikerült a csirke?
denizsa

Elsőszülő,
Én is UM ráadásul császár. Ha mégegy lenne akkor is őt választanám. Korrekt, pontos és profi nekem meg ennyi elég volt, a többire ott volt Apa. :D :D Biztos egy normál szülés más, de arra meg ott a szülésznő és Apa persze. Az orvos meg tudja a dolgát szerintem ez a legfontosabb. Nagyon túlterheltek, és véletlenül tudom, hogy az én műtétem előtti éjszaka nem sikerült aludnia pl. mégis hibátlanul dolgozott. Mondjuk én csíptem a modorát, lehet hogy azért mert én is hasonló vagyok :wink: :wink: :oops: :evil: :D nem szeretem ha anyáskodnak, ezért is akartam női szülészt többek közt.
akata

Sziasztok!

Gigi, Indi, Akata, köszi a talit, nagyon jó volt veletek és a srácokkal. :lol:
Két hét múlva pénteken? :wink:

Gratula minden pocakosnak, irigy vagyok rátok ám nagyon! :wink:

Szrekuc, várj még a malaccal, mert Tádé még a boltban figyel, de meg lesz! :lol: Ellenben Mazsola már várja az új gazdit. :wink:

Ma aptyúk elment Japánba nov. 6-ig. Így még szalma is lettem. :roll:

Fibi, holnap megnézzük a Sugárban a játszóházat, aztán referálok. :wink:

Votiv, nagyon jól hangzik ez a lovasjátszóház, szerintem Macsot is érdekelné.

Na jó, most el
zanza

Sziasztok!
Köszönöm a köszöntéseket! :-) Az orvosom Bálint Mihály, eddig nagyon bejött bár szerencsére helyzet nem volt, remélem a szülésünkön unatkozni fog, és nem kell különösebben bemutatkoznia. A hétvégénk a felkészülés jegyében telt, na nem vásárlás, azt nagyon nem szeretek különben sem...
Szombaton próbaszülésen voltunk Pesten, nagyon tetszett, főleg hogy végre a férjemnek is van mit csinálnia, inkább neki szólt, kapott egy füzetecskét. Szerinte ez az egész felkészülősdi túl van lihegve, van benne valami...de én jól éreztem magam egy napot egymás mellett ücsörögve a szőnyegen, teát szürcsölve, kellemes dolgokat hallgatva...
Ma intimtornán voltam ez utóbbi az egyetlen majdnem helyben is elérhető majdnem célzott program, ami érdekel, legalább most már tudok mindent az ürítésekről :-) még lesz 2x3 óra, ahol ezt tovább fokozzuk. Legutóbb rendes izomlázam volt gáttájékon :-)
Hát a feljárásnak annyira nem örülök, de ha már a Szent Imre nem Szolnokon van, sem a szent István, sem a többi ami tetszene, megyünk. Ha beengednék ide legalább a dúlánkat elgondolkodnék a kényelem okán, de ez nem távolság. Elméletileg fel lehetne érni 1,5 óra alatt, ha nem lenne folyamatos építés, bontás, dugó reménykedem januárra elfogy az építési lázuk, és végre átadják Ceglédnél is a 4 sávot.
Érdekes a feléréstől nem tartok, attól inkább, hogy túl hamar fent leszünk, és beindul a kórházi rásegítő rutin, ha nem úgy startolunk.

Ancsi! Az a lista nagyon jól esne, én azon is meglepődtem az egyik utóbbi felkészítő ea.-on, hogy pelenka lesz...igazából rádöbbentem mennyire nincs elől a tudatomban, hogy pelenka majd kell...
Mi tagadás, 16 éve pelenkáztam a hugom, még a textiles módszerrel... :-) Ez alapján semmi esélyem arra, hogy én tudnék egy ilyen listát írni.
Még nem mutatta meg fiú vagy lány a baba, lehet meglepetés lesz?
A szüléssel kapcsolatban nincsenek komoly, vagy nem komoly félelmeim, az jobban foglalkoztat, hogy lesz két ilyen munkamániás szakbarbárból normális szülő? De majd gondolom belejövünk...
Andi
kisherczeg

Hát, én 10-kor már huztam a lobört, igy vééégre fel birtam kelni a fiammal fél 7-kor.

Zanza,
én is szalma vagyok, 2 napig. ha még olvasod: ma megyünk az Örs felé elvileg. maradtok is a játszoházban, vagy csak lecsekkolod? :wink:

Deni,
csirkét halasztottam késöbbre, mert házon kivül ebédeltünk tegnap :P

Green,
köszi a választ :) majd ha férjemnek sikerül pár nap szabit kivenni, mi is nekikezdünk az éjszakai projektnek. addig nem akarom, hogy kialvatlanul menjen dogzani.

Rylie,
:wink: :D

KépKép
fibi

Sziasztok,

köszönöm szépen a válaszokat, örülök, hogy mindenki próbált megnyugtatni! Ma megyünk vizsgálatra, remélem nem lesz "pokróc"! Babó már 34 hetes és kislány! Már nagyon várjuk! Nagyon sokat mocorog, úgyhogy már be is rendeztük a kis birodalmát, hátha korábban érkezik.
elsoszulo

elsoszulo,
drukk a mai vizsgálathoz! nekem be szokott válni, hogy felkészülök a "legrosszabbra", aztán hátha kellemesen csalodok :)
hogy fogják hivni a kislányt? :D
fibi

Jó reggelt!

Votiv:
baromi jól hangzik ez a lovas dolog :P
Ha bátrabb sofőr lennék/ :oops: /,tuti megnéznénk mi is,mert a kertek alatt nem is lenne olyan messze.
De jó lenne ha ez bejönne Istinek!Ez egészen más inger,mint a többi.Drukkolok+++++++

Kisün:
nekünk a "nagytestvér"jutott :lol:
4Runner-nek hívják,és terepjáró :shock:

Első harmadban lévő pocakosoknak sok energiát küldök++++++
Ezt a részt nem irigylem,de hamar vége lesz :wink:

petergabi

Kisherceg :) Bálintok nem hívei a "kórházi rásegítő rutinnak", ne aggódj!

Ancsi :) Táblát Pocak csinálja, mert ő szeretné (már Deniéknél is említette, csak Proone-ra várt) - Veled közösen vagy külön-külön.

Zanza :) Minden olyan talink nagy híve vagyok, ahová nekem nem kell utazni :lol: Idő van, hely is, ugyhogy uccu :)

Szrekuc :) Boráros téri tali teccik, Lurdyba én nem tudok eljutni, a Közvágóhídról nem lehet begyalogolni... És ha erre kirándultok, akkor az is nagyon jó, de cd-ket csak jövő hónapban tudom prezentálni.

BArbi :) MAjd írj te is, hogy mire vágysz!

indianyo

Gabi,
köszi a +-t :D
és ha majd ugy alakul, kérdezhetek priviben a házatokrol? :oops: :)

Zuzi,
meggyogyultatok?

Barbi,
éjszaka jobb volt már?
fibi

Rylie!
nálunk is volt ilyen párszor, hogy vacsi kimaradt és nem kelt fel, mert inkább reggelig szunyált. :)
a mosószódát nagyon jó helyre tedd el, gondolj Móricz Bodri és Pityu novellájára!

Deni!
nekem is kell - így látatlanban is- a pite receptje!!!

Zanza!
Japánba???? iszonyat jó! mikor uncsitesóm legutóbb ott járt, vett az akkor még nőjének egy gyémánt gyűrűt :). ki tudja? :)

Andi!
keresem a listát, keresem! :) mikor én voltam, csak a szobában kellett a pelus, mikor náluk volt, ők pelusozták.

Elsoszulo!
így a finisben pihenj sokat! :)

Indi!
tábla nekem mindegy, de írtam Proone-nak, mert úgy illik, hogy elkérjük tőle, ...sőt, az is lehet, hogy akarja tovább csinálni. úgyhogy ezt a lehetőséget se zárjuk ki!
ancsipancsi

Szia Fibi,

köszi, remélem minden rendben lesz a vizsgálaton, nagyon kíváncsi vagyok, egy hónapja láttuk utoljára ! Csenge Nikoletta lesz a baba neve. Neked hány gyerkőcöd van?
elsoszulo

Rylie :) gratulálok a mosószóda-vásárláshoz :lol: Vízhatlanul tárold - tehát valami dobozban, vagy műanyag zacsiban, mert a párától összeáll és akkor kalapáccsal lehet csak szétszedni! Én mindent a tápszeres dobozokban tárolok, nemhiba olyan drága ez a tápszer, remek a fémdoboz amiben árulják :)

indianyo

Ancsipancsi,

elég sokat pihenek, annak ellenére, hogy Babó minden nap hajnali negyed 6tól dobolni tanul a pocakomban :) Így a finisben minden nap leltárba veszem a kis tündér-ruhákat, hogy mindene megvan-e.
elsoszulo

SZÜLŐSZOBAI CSOMAG listája ITT TALÁLHATÓ:

http://babanet.extra.hu/images/csomag.tif
ancsipancsi

[quote="ancsipancsi"]S írta:ancsipancsiZÜLŐSZOBAI CSOMAG listája ITT TALÁLHATÓ:

http://babanet.extra.hu/images/csomag.tif

bocs, de a firefoxnál lefagyott a tif, úgyhogy áttettem jpg-be.

szóval a rendes link:

http://babanet.extra.hu/images/csomag.jpg
ancsipancsi

Elsoszulo,
még csak egy gyerköcöm van, a képen láthato velem :D pocakban meg a második :D
fibi

Indi: igen ezt a lányzó is mondta a boltban, úgyhogy műanyag dobozban tároljuk. Én meg ezért szeretem a Ledo fagyit mert remek doboza van :lol:
Ja és elzárva van a kamrába - hallod Ancsi ! ;)
Hol szoktatok találkozni a Duna parton?? Hátha hozzánk is közel van az a part??

Szrekuc: hát én mindent szeretnék, mert nekem csak két CD-m van, ez az Esti CSendben, meg amit most kaptam Fibitől (Maszkabál)... :roll:
Boráros szuper, csak ott nincs semmi játszó, ahol a dedeket szabadjára tudnánk engedni... :? mondjuk a Vodafon ház előtti füves rész az jó erre a célra, csak szerintem már hideg lesz a földön fetrengéshez a héten, nem??

És olyan gyagya vagyok, mert Giginek nem is gratuláltam :(
Szóval bocsesz ls ÓRIÁS Gratula Neked is Gigi!!!

Zanza: és Apjuk mit csinál a japóknál?? De izgi lehet neki ....

Elsőszülő: Ja én is UM. És én sem vágytam arra, hogy abajgasson az orvos szülés közbe, sőt senki mórikálására nem vágytam. Arra vágytam, hogy minél előbb kint legyen Kamilla. Ez be is jött, mert én is lezavartam az egészet kb 5 óra alatt. UM-et alig láttam közbe, talán 2x vizsgált vajúdás alatt meg a kitolásnál volt ott, de ez igy volt jó. Flottul ment minden és egy csöppet se féltem, hogy ő valamit is elbaltázhat -szerintem ez a fontos. Lélekápolásra ott van esetleg a szülésznő (aki végig ott volt) meg Apa. - már akinek szüksége van lélekápolásra ;) Szóval no para! Minden rendben lesz!

Kamilla tegnap evett először pipihusit :) Ízlett neki ;)

Rylie
rylie

Rylie :) Borároson VAN játszótér, füves! És hát ott a Nemzeti Színház előtt-mögött a gyönyörű rész,a hol aztán lehet sétálni nagyokat!

Duna-parton szoktunk találkozni úgy volt, hgoy Zanza kihozta Dunaharasztira az anyukáját vendégségbe a barátnőjéhez, úgyhogy jól kihasználtuk a helyzetet és jáccóztunk, amíg a nagymamák csacsogtak :) Gigi és Akata közelben lakik így ők is elugrottak. Természetesen abszolút nyilvános talik ezek, de hát ide hozzánk - világvárosba - nemigen jönnek a népek - hacsak nem autósok, de még akkor is ritkán - pedig az út mindkét végétől ugyanolyan hosszú :lol:

Ancsi :) mosószerekben van mosószóda is, csak míg mosószerben minden más egyéb is van, ebben nincs, így ha azokat nem tárolod különleges biztonsági intézkedések közepette, akkor talán ezt se kéne :lol: no meg semmilyen vegyszert nem hagyunk elöl ugyi...

Na pá, léptem játszani.

indianyo

Rylie,

köszi a bíztatást, remélem úgy lesz, ahogy mondtad, jó lenne 5óra alatt végezni!! Apa benn lesz a szülésnél, remélem mint a ketten jól fogjuk viselni a dolgokat!! :)

Fibi,

nagyon aranyos a gyereked! a másodikat mikorra várjátok?
elsoszulo

sziasztok,
bocsanat, h mar megint egy keres :oops:
szoval: a telefonom kezd megnyekkenni (ami nem csoda egy tobb mint 4 eves keszulektol, bar azert nem szep dolog tole... :wink:) - hol mukodik, hol nem, ami nem tul szerencses (Pocak tapasztalhatta :(). ujra most nemigen telik, hasznaltat meg jobb lenne nem idegentol. van esetleg valakinek elfekvoben egy telefonja, amit el tudna adni nekem? vagy: tudtok ajanlani megbizhato helyet/embert, aki nem szivat meg (tulzottan)? koszi
recca

Elsoszulo,
köszi :) ahogy én számolom, junius közepe (17-18-a) :)

Indi,
ide, Szada citibe sem nagyon jönnek a népek :( eddig csak Recca merte bevállalni az utat :D és nemis kocsival.
fibi

Recca,
én is telefongondokkal küszködök :( enyémnek elromlott a töltöje, de azt lehet venni 2ezerért. telefont meg ingyen odaadnám, ha ennyit megér Neked. csak kicsit karcos a fedlapja - ugyebár a kisfiam... :roll: Én most perpill a férjem régi mobilját használom, amig karácsonyra nem kapok egy ujat :)
jaaa, de ha Te pannonos vagy, én meg t-mobilos, akkor lehet hogy nem tudnád használni enyémet? :?
fibi

recca,
mélek telóügyben.
neet
neet

Recca!
a régi mobilokkal mind az a gáz, hogy az akkujuk már elromlott. egy új akku meg annyiba kerül, mint egy régi mobil :(.

Indi!
és neked könnyen megközelíthető a Boráros? (a 12-essel tudok oda menni, vagy az a Baross? :) ) mert felőlem ott is lehet tali, ha aszondod, hogy az olyan szép környék. vagy oda innen a 6-os vilivel lehet csak átmenni? (bevállalnám esetleg azt is, hátha jön egy combino).
szóda: nem vettem még mosószódát, nem tudom, hogy az a valódi tömény mosódszóda-e, de ha igen, az égeti a bőrt. a mosópor meg nem igen. gondolom, hogy a bolti mosószóda is valami lightosabb változat.
ancsipancsi

Indi!
még valami... :)
nekem is nagyon tetszenek azok a tápis dobozok, habár sajna férjem egy csomótól megszabadult, mikor kiderült, hogy nem 100%-osan frankó. ha kibírod, ne mosd el, mert a rések mentén nem szárad ki és berozsdásodik :(. most azt csinálom, hogy nem mosom el, csak kitörlöm, és ebben van a liszt, kakajó, tápi (ami már nem dobozos), stb.
ancsipancsi

Recca,
mél elment. :)

Ancsi,
gumikesztyű. Én a szülés-szoptatás óta vettem észre, h iszonyat szenzodűne lett a bőröm a szerekre. Na, soha nagyobb bajt. :wink: De már az is zavar, ha a fékon benne marad a pólóban, gatyában, nem győzöm átvarrni, mert persze ha kivágom és marad egy egymillis csík, az is b...sztassa a nyakam, derekam, de ha kifejtem, fejtődik a póló is, mert okosan együtt van varrva az anyaggal. Grrr. Na, ez már komoly baj.
neet
neet

Indi!

HA jösz város felé akkor szólj és ringyókat átadnám.Szerda délelőtt nem igazán jó,de többi nap nagyjából igen.
20170114224602

Ancsi,
dobozhoz hajszárító?
Ja, és mielőtt felmerül: a műanyag ételtároló dobozok zárófedelének kis résébe meg egy fogkefét tunkolok, azzal mosom ki a redőt. :) És a cumisüveg sipkáját is azzal, bár azt már nem is sokáig használjuk, csak a reggeli rohanás és a kakaó esete miatt...
neet, az ötletgazda
neet

Fíbsz,
ide, Diósdra se jönnek, na széép. Ki érti ezt? :roll: :lol:
neet
neet

Neet,
sztrájkoljunk :lol: vagy hogy mondják ezt :roll: :lol:
fibi

Borárosra csak cd bizniszelök mehetnek? mert az nekünk sem rossz helyszin :D
fibi

Jut eszembe, megvan nekünk Gymestöl a Smaragdváros. Az kell valakinek? :)

ui.: két oránként megéhezem, mi lesz igy... :roll:
fibi

Ancsi :) Recept majd megy mélben :wink: Nagyon optimista vagy a sütimmel kapcsolatban :lol:

Fibi :) Múltkor én is ezt mondtam a zuramnak, hogy ha a legrosszabbra felkészülök, akkor csak jobb lehet, erre le is tolt, hogy milyen pesszimista vagyok, ejnye-bejnye... Bár sztem ez csak nézőpont kérdése :? És mi majd megyünk egyszer Szadára, ami késik, az nem múlik :wink:

Elsőszülő :) Nikoletta név nagyon tetszik, ha egyszer lányom lesz, lehet hogy így fogják hívni, főleg a becézése tetszik: Niki (legalábbis nekem...)

Rylie :) pipihusi rulez :D Milyen formában kapta a kishölgy? Bálint is imádja, múltkor 2 alsócombot megevett vacsira...

És Barbi teljesen eltűnt :cry: és Zuzi is nagyon hallgat :cry: meg még sokan mások is...
denizsa

Fibi :) Ez a Smaragdváros mese vagy zene? Egyébként nagyon érdekel! A Maszkabál is bejött B-nek :D
denizsa

Deni,
ez is zene, nem kifejezetten gyerekzene (szerintem), de nagyon szép népies :) másolok majd belöle Neked :)

szerintem is nézöpont kérdése, ez nem feltétlenül pesszimista, nekem ez a "modszer" bejött olyankor, ha egyszer már csalodtam valamiben/valakiben. Amugy optimista vagyok. A szüléssel is az voltam, ugyhogy most majd jol felkészülök a nehézre, és hátha könnyebb lesz :D

én is hiányoltam már Zuzit, Barbit, meg Lindi, Manoka, Beetrix sem ir egy ideje :(
fibi

Ancsi belekotty: 12-es Borarosra visz, ott a vegallomasa. Szep, most hogy elkoltoztunk oda szerveztek talit? :lol:
Lencsi hogy birta a valtozast?

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Indi: ja tényleg, van a Borároson játszó, csak nekem az már a Nehru parthoz tartozik azé nem jutott elsőre az eszembe!
Az jó hely lenne egy talira!
Ancsi neked a 12-es és a 4/6-os is jó, hogy odatalálj! Ez a játszó a felüljáró alatt leledzik a Duna parton, ahol van pl a Krizsánnak a fodrászhajója is.
Ja Indi sajnos Kamillát már nem tudom hosszú távon lenyűgőzni a séta élményével :? mindenképp mászni-álldogálni akar!

Fibi: ugyanez volt velem is, az első harmadba?!! Állandó ehetnékem volt! Én répát rágcsáltam meg diót, hogy kiküszöböljem az idő előtti seggesedést ;) Lehet, hogy lányod lesz 8)

Den: mellehusit megfőztem egy kis petrezselyemmel és összekavartam répa+krumpli+alma pempővel. Eleinte úgy csúszott neki csak, hogy egy falat ilyen koktél egy falat paradicsom.

Mikor legyen a Boráros tali mert a hét második felétől nagyon hideget ígérnek! 5 fok lesz már csak este állítólag :(

Zuz: jól vagytok???
És Lindi ti is???

Curse egyben vagy még?

Van valami hír Vicáékról?

Macs: házikó hogy áll? Tetszik a suli?

Rylie
rylie

Ja és teljesen ledöbbentem a gyerekei szeme láttára meglincselt 44 éves férfi esetén, ami Olaszliszkán történt?!!! Libabőrös lettem tőle akárhányszor mondták a rádióba!
Szegény gyerekek! :cry: Döbbenet milyenek az emberek?!

R
rylie

Rylie,
ugy legyen :wink: dio jo ötlet, köszi :) répát nem annyira szeretem :)
fibi

Rylie,
én is ledöbbentem...ilyen emberek??? ilyen világ????
:roll: :roll:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: