A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Barbi!
Nem szóltam, csak gondoltam :oops: .
Én benne vagyok!!!!

Nem ilyen szigorúak ám, ezek inkább az én rémképeim (mivel én egy szigorú világban nőttem fel). Az ovónéni nem szólt semmit, sőt nevetett!
A lapot sztem minden oviban ki kell tölteni, mindenhol mésmilyet (gondolom), hogy ne egy fehér lap legyen a gyerek, aki nem tudja elmondani mit szeret és mit nem, mire allergiás, mik az alvási szokásai stb.. Én előre beírtam, nehogy gond legyen.
Amiben felnőttem, az tényleg egy nagyon más világ volt, ahol bűn volt a körömlakk, meg lehallgatták a telefonokat. Jó, hogy vége....

Göndörzsóf!
Nekünk is hiányoztok! Sokat gondolok Rátok, meg a gyönyörűpanorámájú kis házikótokra! Meg a barátnődre is Timire! Üdvözlöm! (ugye Timinek hívják ? :oops: )

ayse

Ayse! :)

Igen, bőbeszédű barátnőmet Timinek hívják.
Na, ha visszaemlékszem, hogy nálunk még a gimiben is elküldték a kémiaszertárba leacetonozni a körömlakkot osztálytársam körméről, az egyik felettem járó pedig igazgatóit kapott, mikor feketére festette a haját... :twisted: :twisted: Igaz, egyházi gimibe jártam.

Annamami! :)

Olyan édes kis családod!

Kávéivás: Van, hogy iszom, van, hogy nem. Van, amikor koffeinmenteset Gergővel.

Zsóf

Kép
Kép
göndörzsóf

Ayse!
Na ez a lényeg, hogy ovónéni nem szólt, nem? :wink:
Nálunk nem voltak ilyen szigorúak, pedig általánosba is, meg gimibe is erős, kemény suliba jártam. Általánosban festettem a szempillámat már 8.-ban, meg színezett szőlőzsír volt a számon, de nem volt gond.
Lehet szerencsém volt???? :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Évi!
Jól értem, de érméket adsz el a vaterán?? :shock:
Milyen érméket?
Csak kíváncsi vagyok, ha nem publikos, nem baj. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

köszi a választ :)
Akkor orrszívom
Kriszti és Roli
csikken

Barbi!

Azért az erős túlzás, hogy érméket adok el!! Most adtam el a másodikat, és valszeg az utolsót is. Mindkettő tök egyforma volt , méghozzá 1915-ös osztrák 100 korona. Igaz, csak utánveret.
A cég, ahol dolgozom (dolgozunk Apával, merthogy ő is ott dolgozik), egy osztrák cég, és a tulaj tavaly eladta az egészet. És ekkor kapott mindenki tőle egy Seiko órát (az enyém kb. 100.000 Ft-ot ér, Mo-n nincs is ez a típus).És ekkor kaptuk tőle az érméket is. Legalábbis azok, akik már x éve ott dolgoznak.
Hát mi kaptunk.

Nekem ez csak egy tárgy, semmit nem jelentett számomra az, hogy mikori, és hogy mégis kaptam, stb-stb.
Az enyémet már 1 hónapja elvitték a Vaterán, most feldobtam a másikat is.
És tök érdekes, hogy más-más kikiáltási árral, meg villám árral tettem fel, mégis mindkettő ugyanannyiért kelt el.
Ez egy 33 gr.-os arany érme.

Hát így megy ez. De sajnos nincs több érmém. :cry: :cry:
Pedig nem lenne rossz... :D

Kép
kuha

Mazsi durmol,én meg itt ülök még hálóingben.... :oops: :oops: :oops:

megann,
kávéivás: a menetrend a következő - ébredés,pizsiben(Marci és én is)leslattyogás a nappaliba csak marci kap még egy vastag zoknit a kis tappancsira,lerakom,akkor ő általában leül és előhúzza a kis szejkerét,amiben a mesekönyvek vannak és olvas! :lol: :lol: :lol: ,addig én megcsinálom a szójatejeskávémat,aztán mellé ülök,iszogatom a kávét,gyönyörködöm a gyermekemben,akit pont nekem szánt az ég és nagyon békésen eltöltün vagy egy negyedórácskát. :D
Ha apa itthon van,akkor uez,csak vagy neki is készítek kávét vagy ő készít nekem is.
Utánna peluscsere,felöltözés,orrporszi,reggelizés,játék,és kb.10- 1/2 11-kor visszaalszik cicivel még egy órára.
Hát ennyi a reggelünk. :D

Én is fogok tököt faragni,csak még nincs is!!!! :lol: :lol: :lol:
Majd ma jól veszek egyet! :lol: 8)
Sztem attól függ mennyi mécses megy bele,hogy mekkora a tök,ha pici egy is elég,de úgyis meglátod!

Barbi,
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D

Egyébként meg mi vaaaan?
Megyünk Ayse-hoz,csak én még nem is tudom,vagy miii? :roll: :roll:
Asszem le vagyok maradva.... :oops: :lol: :roll:

Göndörzsóf,
nemáááá,tessék kigyógyítíni Gergőt!!!!!!! :wink: :wink: :wink:

Kuha,
na a pomázi Inerspar az pont jó!
Mekkora a takaró mérete??? :roll:
Nekünk pont jó lenne,ha nem nagyon meleg,mert nálunk marha meleg van a lakásban(mert fázósak vagyunk,csak Apa nem,de ő meg lógatja a nyelvét :lol: :lol: :lol: )kb.23-24 C és pont az a helyzet,hogy a mostani takaró túl meleg és lerúgja de azért vmi vékonykább elkelne,na lehet fel is kerekedek délután és melyik részen kell keresnem???
Még sosem jártam Intersparban! :oops: :oops: :oops:
annamami

bocsánat a rengeteg elütésért,hibáért és kis/nagy betűkért,olyan figyelmetlen-kapkodós vagyok..... :oops: :oops: :oops:
annamami

jajjj Megann Anyóst ne is mondd!!!! :evil: :evil: :evil:
Én nem szoktam róla panaszkodni,de mostmár nekem is tele a hócipim,majd leírom,csak most megyek tusolni......
annamami

Sziasztok! :) :) :)

Kuha,
Köszi az érdeklődést! Igen, jól telt az éjszaka, bár kicsit nyöszörgős volt Dani, de aludt egész éjjel, kétszer ébredt, de hamar vissza is aludt. És ma is jól van. Kopp-kopp-kopp.
Beni szépen lecsapott ám a zenegépre. Próbáltam magyarázni neki, hogy talán Dani is férjen oda, mert ez tulajdonképpen az övé. :) Viszont ő is kapott egy csomó ajándékot, mindenki hozott neki valamit, főleg autókat. :)
Danika tényleg meggyötört a születési képen, pedig a vége egész hamar ment, csak egy teljes napig gondolkozott, 6 percenként, hogy jöjjön-e vagy sem. Én tényleg nem voltam annyira kifáradva, bár inkább nagyon fel voltam dobva, a lábamon mentem vissza a kórterembe, két órával a szülés után.
Most Dani elaludt, megpróbálom, hogy megy-e nekem ez a Vatera, ha nem, akkor majd jövök okosításra, jó? :)
Én eddig a babaszobán adtam el egy pár dolgot, (járóka, ülés, játszószőnyeg) zsebpénzkiegészítésnek jól jött. :)

Barbi,
De kár, hogy nem tudunk menni csütörtökön, de nem akarom lemondani Andit, Dani nővérét, olyan rég volt itt vele kettesben és imádják egymást. :)
Annamami,
De szép az őszi családi képetek! :)
Köszi a bókokat! Én is emlékszem, hogy neked küldtem üzenetet, mikor Danibaba megszületett. :) Hihetetlen, hogy már egy éve volt!!

Megann,
Léna elemlámpával keres :) Ezen halálra röhögtem magam. :)
Mi együtt reggelizünk minden nap, Apa csak 8 felé megy el itthonról, így a kávém megoldva. :)
Dani szerkóját én is imádom, olyan vagány, ez lesz most az ügyeletes "ünneplőruha". A (gazdag) nagybácsi (öcsém) ajándéka. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Két Állatkerti kép, Kép
Kép

otthoni:
Kép
csikken

Évi!
Ja, akkor már értem az érem eladást:))
Milyen rendes volt a főnök! :D

Annamami!
Hát ha Ayse is úgy gondolja, hogy szeretne látogatókat, pláne minket, akkor megyünk :lol:
Szóval úgy gondoltam, hogy esetleg van kedved jönni Ayse-hoz, ha már ilyen szépen invitált minket...... :P :oops: :oops:
Bocsi, hogy a nevedben itt nyilatkozom, ha nem szeretnél jönni, nem gond! :wink: :oops:

Kriszta!
Hát ez csak olyan kis tali lesz, hirtelen ötlet által, majd novemberben csinálok egy igazi nagyot, akkor majd úgy szervezzük, hogy mindenkinek jó legyen, oké?!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Annamami!

Most Gergő épp durmol, akárcsak Mazsi, persze takaróval és kispárnával a szájában.
De amint felébredt, lemérem Neked a méretét, jó? De lehet, hogy a címkén rajta is van. Hacsak nem kopott még ki.

Na, szóval, a pomázi Intersparba bemész, és a jobb oldali részen, a pénztárak mögött fogsz látni egy csomó ruhát. Ott van egy sor, ahol babaruhák is vannak, meg minden - féle. És a felaksztott babaruhák alatt láttam talán 2 hete, egybecsomagolva a párnikót és a takarót.
A lényeg szerintem, hogy alul keresd, ott vannak takarók, előkék meg ilyenek. Egyébként egy csomó Kenguru Gold - os ruhát is árulnak.
Nem egy nagy szám, sem az áruház, sem a kínálat, de egy próbát mindenképp megér szerintem.

Szóval, ha magunkhoz tértünk, küldöm a méretet.
Egyébként én is barom fázós vagyok, Apa meg megdöglik. De nálunk bizony 25-26 fok is van egy -egy téli este. :lol:

Benianyu!
Örülök, hogy Dani jól van, bár jól rátok ilyesztett tegnap. De lehet, hogy a sok ajándék láttán úgy döntött, hogy elég az ijedségből.
ÉN a babaszobán eddig csak vásároltam, a kabit is ott vettem.
Egyszer raktam fel néhány ruhát, de csak érdeklődők voltak, végül nem kelt el egyik sem. :lol:
Jó próbálkozást a Vaterán!

Kép
kuha

Barbi,
Oké :) Pénteken otthon szoktatok lenni? Nekünk az lenne jó, ha lehet kérni. :oops: :wink: :)

benianyu

Csikken!
De vagányak a pasijaid :oops: :oops: :lol:
Én nagyon bírom a rózsaszínt pasin, persze nem minden típusnak áll jól. De a te férjed, meg az enyém is az a típus, akinek jól áll :wink:

Nekünk is van ilyen képünk :D csak ez még áprilisban készült Nolcsiról
Kép

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kriszta!
Most, hogy itt a rossz idő, igen.
Nyáron telkezünk, de most már jók a pénteki napok is!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi,
Éljen! :) Akkor Benit sem viszem majd aznap oviba, hanem az Anyuéknál lesz, mi meg csak átsétálunk majd hozzátok! :)

benianyu

Sziasztok!

Csak felületesen olvastam vissza, és csak az utolsó oldalt, mindjárt pótolok.

Lilinek és Daninak nagyon boldog szülinapot kívánok utólag is!!!

És szemet szúrt valami: Annamami, Rokica, Barbi, mindenki, aki jelentkezett a talimra!!! Elfelejtettétek, hogy pénteken hozzánk jöttök? Vagy már nem jöttök? :cry: Nem mintha a csütörtök után nem lehetne jönni pénteken is, de gondoltam, rákérdezek...

És amin még megakadt a szemem: orrszívás: én is szívom Gergőnek, ha zavarja a szopiban és az alvásban, de ha szépen kifolyik, és nem dugul, akkor nem. Nekünk se szívták soha, anyámnak porszívója sem volt. Nekem soha nem fájt még a fülem, tesóimnak sem, persze ez lehet alkati dolog is. Arcüreggyuszim sem volt gyerekkoromban. Tesóm még soha nem szívta a gyerekei orrát, és én nem gondolom, hogy felelőtlen vagy trehány lenne, persze a gégészek nyilván ezt mondanák rá. De az ő gyerekeinek sem volt még ezzel gondja. / kopkop/. Szerintem mindenki úgy csinálja, ahogy jónak látja, meg ahogy az orvosa javasolja. / még nem olvastam odáig vissza, hogy Megann anyósa mit mondott ebben a témában, de úgy vettem le, hogy tőle indult a téma/.
A másik a nyitott szájjal alvás. Tudom, Totka, hogy Te szakember vagy ebben a témában, én meg csak egy szülő, de elég rossz tapasztalataim vannak ezzel kapcs. Balázsom mindig nyitott szájjal aludt, és sokáig játék, és egyéb nappali tevékenység közben is tátva volt a szája. Egy gyerekorvos ismerős szóvátette ezt, mondván, tuti, hogy az orrmandula miatt van. Elmentünk vele dokihoz, de kutya baja, és gyakorlatilag hülyének lettünk nézve, hiszen semmi panasza nem volt a gyereknek. Azt mondták nekünk, hogy még ovis gyerekeknél is gyakori, hogy elmélyült játék közben, vagy nagyon figyelés közben tátva marad a szájuk. A nyitott szájjal alvás meg tök normális. Hozzáteszem, hogy az én gyerekkori képeimen szinte mindig nyitva van a szám...

Most ennyi, próbálok visszanézni :)

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Barbi,
én NAGYON SZERETNÉK AYSE-HEZ MENNI meg a SZOMSZÉDJA IS SZERETTEM VOLNA LENNI(ugye Ayse???? :lol: :lol: :lol: )
de tulképpen mikor is????? :roll: :roll: :roll:

Jucc,
szia! :D
Én még mindig szeretnék hozzád is menni,csak ha meggyógyultunk gondoltam előtte elugrunk barbiékhoz is! :lol: :oops:
Meg még Rokicát nem kérdeztem meg,hogy ugyan elvisz-e miket hozzátok? :roll:
Különben megyünk!!!! :D
annamami

Grrrrr....... :evil: :evil: :evil: ......Barbiékhoz......na :oops:
annamami

Ezt az előbb fel akartam tenni,de nem sikerült.
Ma reggeli Csibész Mazsitigris! :D

Kép
Kép
annamami

Csak egy gyors bekukk, házifeladatjavítás közben (hú de unom).

Annamami!
Emlékszem jól, hogy szerettél volna a szomszédunk lenni!!!
És hogy mikor? (mert ha eljössz, haza már nem mehetsz :))
Amikorra megbeszéljük! 25-e után bármikor! (most Nálatok pattog a labda)

ayse

Jucc!

Bocsi, hogy ezt írom, de mi nem jelentkeztünk be hozzád talira :oops:
Pontosabban mennék szívesen, de mint "júdás", azt hiszem kihagyom. :?

Annamami!
De édes Mazsitigris, ő is olyan szöszke :wink: :D

Ayse, Annamami!
Ok, akkor nektek melyik napok jók? Neked Ayse a péntek, ugye?
Nekünk a csütörtök nem jó.

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Anyám, mennyit írtatok! :shock: :shock: Győztem visszaolvasni!

Andrea!
Nagyi elmondása szerint Natival semmi baj nem volt, nagyon jó kislány volt! Úgy láttam, jól érezhette magát, mert teljesen felpörögve hozták haza. A vadasparkot nagyon élvezte, aztán még játszóztak is egy nagyot. Jól ebédelt és aludt utána 2 órát.
Szerintem ez így jól hangzik! :lol: :lol:
Azt hiszem ismétlünk majd! :wink:

Zsóf!
Én is örülök ám, hogy írsz! :)

Ayse!
Kész vagyok Lilitől! :lol:
C. Sonka András :lol: :lol: :lol: Röhögjetek ki, de én szeretem a ding-dongot! :oops: :oops: Csak Apa kap tőle agyvérzést!

Andi&Nati

KépKép
duda

Annamami!

Leolvastam a méreteket!

A párnika 33x26 cm, a takaró pedig 100x 75cm

Kép
kuha

Sziasztok!

Gyorsan írok, amíg Saci szundizik.

And! Örök hálám neked, nem verem nagydobra a miért-et, de jó, ha tudja mindenki, hogy Andrea egy angyal!!! És úúúúgy szégyellem, hogy elfelejtettem a tej-diétádat! :oops:

Daninak és Lilinek így utólag boldog szülinapot!

Megann! Hajrá az újabb kis nyekergőgépért!
Én most jutottam el oda, hogy igazán várom Kristófot, lelkileg is fölkészültem rá. Eddig kicsit tartottam tőle, nem volt időm ráhangolódni, lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem foglalkozom vele eleget, de mostanra talán megtaláltam vele is az összhangot. Sacival anno ha jól emlékszem, ez sokkal korábban megvolt.
És a jó hír, ami nagyon földobott a hétvégén: DÚLÁVAL FOGOK SZÜLNI!!!
Úgy örülök neki, hogy rátaláltam arra a nőre, aki tudom, hogy ismer egy csomó praktikát, tényleg tud segíteni nemcsak lelkileg, mint a férjem, hanem tevőlegesen is. Úgyhogy már azon gondolkozom, hogy szülésznőt nem is fogadok.

Davallia! Gratula az újabb leányzóhoz! Mi lesz a neve?

Barbi! Valószínűleg nekünk se jó a csütörtök délelőtt, de azért nektek jó mulatást!
Jucc! A péntek se jó tutira, (szülés előtt valszeg utoljára) megyünk haza Szegedre.

Annamami! Nagyon tecc az AVATAR képetek és a családi fotó is! Avatart már nekem is kéne föltennem, de most erre végképp nincs energiám.

Ayse! Nem semmi csajod van! És kérünk még-még Lili-szájat!

Közben Saci fölébredt, csak nem bírtam befejezni ezt, majd még jövök!

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

Barbi :) Nem értem a "Júdás"-t :( Ha szeretnél jönni, és szeretettel is várlak, nem értem, miért is nem jössz???

Annamami :) Akkor gyorsan tessék meggyógyulni :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

kint voltunk a kertben hintázni egyet mielőtt letettem Mazsit aludni,egy kosárban gyűjtöm a lepotyogó diókat(a hinta a diófa alatt van),mazsi pakolászta őket a kosárból ki-be és egyszercsak elbotlott a cipőjében vagy beakadt vagy mi és orra esett.... :( :( ...fel is kaptam rögtön és nem látszott semmi bár nagyon sírt,elmentünk aludni,most meg felébredt és úgy lezúzta a nóziját,mint Kuha Gergője! :( :lol: :( :lol: :( :lol:
hát most mit szóltok?????? :roll: :( :evil:
annamami

Benianyu!
Örülök, hogy Dani jobban van! Reméljük, ez így is marad és tényleg csak mohón reggelizett! :)
Tényleg nagyon csinik a fiúk! :)

Annamami!
Szegény Mazsi! :( Ma Nati is hasalt egyet, picit vérzett is a felső ajka. :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc!

Írtam pü-t :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Duda,
Köszi a bókot! :)

Szegény Nati és szegény Mazsi!
Sajnos ilyen esés még sok lesz! :(

benianyu

Ayse!

Az előbb Annamamival kitárgyaltuk telefonon, hogy nekünk a jövő péntek 27-e jó lenne! :P
Te, mint házigazda mit szólsz hozzá????? :oops: :D :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!
Nekem a hétfő és a kedd nem jó, azonkívül bármi.

Szegény Hasraesett Mazsi Anyukája, Annamami!
Én várom ám az anyós sztorit! Vagy már megnyugodtál?

Duda!
de jó napja volt Natinak!
A szüleid engem nem vállalnának???? :wink:

ayse

Ayse,
Ha megígéred, hogy jól eszel és jól alszol, biztos elvállalnának téged is! :) :) :)

benianyu

Annamami, Barbi!
Nekem jó a péntek!
Ha valaki még úgy gondolja, hogy megnézné Ayse-lakot, szóljon!

Igaziból egy későbbi időpontban terveztem nagyobbléptékű babatalit, mert a berendezés még igencsak hiányos. :oops: :oops: :oops: (pl most állunk konyhaépítés előtt), és a férjem zavarban van emiatt. De az ajtóm nyitva áll előttetek!

ayse

Azzal nem lesz gond....

ayse

Benianyu, nagyon szépek a fiúk a szülinapi képeken, Danigombócon már nem látszik a rosszkedv, Beni meg úgy tud nézni néha, olyan kedvesen, hogy majd olvadoznak tőle a lányok.

Annamami, szegény Mazsi! De hát a kistigrisekkel megesik az ilyesmi, majd elmúlik, addig meg hősiessége jeleként hordhatja.

Bodza, annyira kiváncsivá tettél, nem ér: az angyalok tettei nem nyilvánosak?
Kiváncsi vagyok arra is, milyen lesz a szülés dúlával. Julcsinál sokszor megfordult a fejemben, hogy behivom egy barátnőmet is, aki nem dúla ugyan, de már kétszer szült és olyan tipusú ember, aki a természetével könnyűvé varázsolja a dolgokat. Aztán végül apa volt csak bent, aki egyáltalán nem olyan tipusú ember, aki a természetével könnyebbé varázsolja a dolgokat :lol: ... és nagyon jó volt a jelenléte, sokat segitett, lelkileg, meg gyakorlatilag is.
Most viszont bogarat ültettél a fülembe. Igaz, eddig még csak azon gondolkodtam, hogyan jutok el Monorról az istván kórházig, mi lesz addig Julcsival ... de jó lenne már egy kicsit beleélnem magam a szülésbe, nem csak a gyakorlati dolgokon aggódni.

Andi, jó lehetett a páros napotok! Irigykedem is rendesen :oops:

Julcsi jól van, viszont elég csúnyán köhög, most vettem neki Dr. Theiss féle lötyit, remélem, hatékony lesz. Magamnak meg homeopátiás szirupot vettem, de sajnos az csak ötéves kortól használható. Remélem, felgyorsul a gyógyulásunk és mehetünk csütörtökön talizni :roll:

KépKép

KépKép
majola

hellobello lányok!!!!! :P
nagyNyúl csak nem bírt magával és eltiport munkaügyben,Kisnyuszi alszik,úgyhogy újra a tietek vagyok! :P
Barbi,nagyon köszönöm a képeket!
képzeld kimostam a kis piros kabit és a piros része jól összefogott mindent,főleg a kardigánja belsejét :shock: ,de szerencsére volt otthon KloroxKímélő és rögtön újraindítottam,persze a piros kabi nélkül és minden olyan lett,mint régen!huhh :roll: meleg volt nagyon!
úgyhogy vigyázz! :wink:
örülök,ha tetszettek a tökös képek,ez a fesztivál FelsőPakonyban volt,Gyál mellett,ahol apósék laknak,a helyi ovi udvarán volt a mulatság!mindenféle vetélkedővel,tököskajákkal!nem nagy rendezvény,de szivesen látnak minden arratévedőt,jövőre idejében szólok! :P
na megnézem mi történt azóta!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Majola
szerintem próbáld ki te is a sós-szódabikarbónás gőzölést Julcsin és magadon is!Julcsi amikor alszik,forralj fel egy kanna vizet,bele egy lavorba(vagy akármibe )és jól löttyintsd meg sóval és szódabikarbónával,min.két evőkanállal!akár tehetsz bele még kamillát is!aztán nagy lepedővel takard le a kiságyát és a lavort valahol tedd alá!ha te is ott maradsz és bedugod a fejed ,akkor te is atangerparton találod magad!legalább fél órát ülj ott!aztán megismételhető többször is úgy,hogy csak a szobájába beteszed,mert már az is jót tesz!

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Nyúlné, ez jól hangzik! Kipróbálom ... bár azt nehezem tudom elképzelni, hogy félórán át behajtom a fejem a kiságyba, ilyen alkattal :lol:
Nem is tudom, mi lenne velem nélküled, már az orrszivás és a popsikenés is Nyúlné módra zajlik nálunk :)

KépKép

KépKép
majola

sziasztok!

Annamami, szegény Mazsi orr :( asszem kezdhetünk hozzászokni az egyre komolyabb balesetekhez :( ja, a diófa miatt nagyon irígy vagyok!! gyönyörű lehet!

anyukám elővette a keresztelő témát. de mi még nem egyeztünk meg emberrel, és ezért nem szeretem, hogy mondogatja a magáét... (nálunk az esküvőn is vegyes szertartás volt)

Andi, de jó, hogy így lehet számítani a nagyszülőkre!! nem is tudom, ahol nincs nagyszülő hogyan oldják meg.kell az az egymásra, magunkra fordított pár óra. és milyen volt, amikor meglátott benneteket Nati? Eszti olyankor így sikongat, majd kiugrik a bőréből :D és az is jó, hogy programot csináltak neki, nem otthon voltak vele

jajj, majdnem elfelejtettem!
Rokica!!!! nálunk maradt egy zacskó mozarella, az még jó, és frigóban volt, elviszem Barbiékhoz csütörtökön ok?

tényleg Barbi, mettől meddig lehet menni?

és Bodza, ne hülyéskedj már! és örülök, hogy jól vagytok, meg a dúlának meg a ráhangolódásnak is :)

KépKép
KépKép
and

Nyúlné!

Már épp néztem, hogy ugyan veletek meg mi lehet :roll:
Egyébként nagy sumák vagy ám...az ilyen jó kis tökilöki kiállitásról csak utólag tudjuk meg hogy hol van.... :twisted: :twisted: , hogy csak Kisnyuszi teperhessen ott :twisted: :twisted:
Na jóóóóvan ezt megjegyeztem...egyébként miért csak egy hétvégén volt....????
Még csak most jönnek az ünnepek.... :roll: :roll: :roll:

Ayse!
Énisénisénisénis...persze csak ha szivesen látsz engem illetve Minket is...
Úgy szeretem Nagykovácsit..milyen gyönyörű lehet most....biztos ott is jól éreztük volna magunkat..ha ott vesszük meg a kiszemelt házat, illetve telket(bontásra itélt házzal).
De most gondolkodom hogy NEKEM NEM JÓ A JÖVŐ PÉNTEK :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Akkor megyünk wellnesselni.. :D :cry: :D :cry: :D :cry:
A fenébe, én most akkor mindenről lemaradok???????
És majd két hét múlva, amikor már nyugi lenne, akkor meg majd senki nem fog szervezni semmit.. :cry: :cry: :cry: :cry:
Ez a mi formánk.. :cry:

Annamami!
Nyugi...80% hogy túléli Mazsi.. :lol: :lol:
Na jó....nem heccellek....biztos megijedtél...de hát tényleg lesz még ilyen nem egy meg nem kettő....
Egyébkén Mazsi a sztárfotókon kiköpött Rád hasonlit... :D :D

CSAJOK!

KÉPZELJÉTEK, MINTEGY 1 ÓRA ALATT ELKÉSZÜLT A TÖKLÁMPÁS... :shock: :shock: :shock:
Barinőm mondta, hogy hűűű milyen nehéz kifaragni..meg minden....de egyáltalá nem volt nehéz...
Én inkább az arc rajzolással szenvedtem meg.. :? , állati tehetséges vagyok művészetileg :lol: :lol: sejthetitek... :lol: :lol: nem biztos hogy meg birom különböztetni a festőecsetet a pemzlitől... :lol: :lol: :lol:

A lényeg, hogy tutijó lett.....
És ezen felbuzdulva MA MÉG SZERZEK TÖKÖT......... :P :P :P :P :P
És csinálok GONOSZKODÓS FEJŰT IS :twisted: :twisted: :twisted: ....mert ez most kedves barátságos fejű lett, hogy Léna nehogy féljen tőle... :D :D :D :D

Mondjuk az elárulom, hogy elektromos késsel vágtam a tök alját :lol: :lol: :lol: és férj 80 ezer forintos bicskájával csináltam a tökilöki arcát..... :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg is irtam férjnek smsben..hogy legalább már valamire használtuk az ajándék bicskáját... :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

ja, ez a vonalzós kép majdnem az egyetlen, ahol napszemüvegben van és az is, ahol kinyújtja a nyelvét. nem tudom apának hogy sikerült összehangolni a két mutatványt és még le is kapni :)
egyébként csak úgy nyújtogatja a nyelvét, hogy fogdossa.

Jucc, sztem ÍHajni úgy értette a nyitott szájat, hogy Rokica azt mondta, h Zsuzsa horkol is, vagy valami ilyesmi, ha jól emlékszem. erre mondta Hajni, hogy ha horkol plusz nyitva van a szája, akkor orrmandula. Hajni, rosszul emlékszem?

KépKép
KépKép
and

Zsuzsa!
Tessék gyorsan meggyógyulni most már, csütörtökön itt a helyetek! :D

Emese!
Hú, akkor vigyázni fogok, kösz, hogy szóltál. :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Bodza!

Eddig úgy volt hogy szigorúan csak Léna 3 éves kora után jöhet a kistesó...
De beszélgettünk...és arra jutottunk, hogy talán Lénának jót fog tenni ha 2-2,5 évesen bölcsibe megy....legalább fél napra....
És akkor egy kicsit talán előrébb is hozzuk azt a kistesót..hogy esetleg még beleférjen egy hármaska is.. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Úr Isten miket beszélek én itt :shock: :shock: :shock:

Egyébként jól vagytok??
Nem jelentkezett azóta rosszullét???

Annamami!
Még annyit akartam irni...hogy Léna is előszeretettel pakolja ki az összeszedett diókat...
Van egy lavórral...ő meg szépen egyesével elveti őket a kulékavicsba :twisted: :twisted: :twisted:

Lányok!
Ja persze..szervezkedjetek csak....már látom direkt csináljátok... :evil: :evil: direkte ellenem :evil: :evil: , most hogy közöltem a 2 hetes programtervemet.. :evil: :evil: gyorsan mindenki előrukkolt a gyűlésekkel.. :evil: :evil: ,direkte hogy mi ne vehessünk részt rajta :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Davallia!
most már emlékszem, hogy már mondtad a Zitát :oops:
képzeld nekünk is a Zita futott nagyon sokáig, végül is nem is tudom miért maradt le a listáról, lehet, hogy akkor már túl sokan szóltak bele... a Boglárkát meg imádom, csak sajna ember unokatesójának kicsit idősebb gyerekét így hívják, a másikat meg Annának. persze ez a két női név volt a fejünkben évekkel ezelőtt... szóval, tuti, hogy gyönyörű neve lesz a második kislánynak is! mert tuti kislány lesz! ennyit az auralátóról!

jövőre megyünk tökös fesztiválra! addigra már a gyerkőcök is jobban élvezik.

Megann, 80e ft-os bicska :shock: :?: az meg milyen?? atya ég... ember mit szokott bicskával csinálni? vagy ez ilyen "repi" ajándék?

KépKép
KépKép
and

Megann, nyugi, két hét múlva kezdődik igazán a tali szezon :D egyre hidgebb lesz :(
még én is adós vagyok egy rendes talival.

na megyek valami hasznosat csinálni, mert ideragadtam. olyan jól esik :oops:

KépKép
KépKép
and

And!

Bicska:Semmi különöset nem lehet vele csinálni....mitöbb férj kutyába se nézi az ilyesmit...egyáltalán nem is foglalkozik ilyesmivel...sőt nem is értékeli az ilyen drága holmit... :lol: :lol: :lol: , ezért ott landolt a konyhafiókban a dugózúuó , meg az konzervnyitó mellett...és Istenre esküszöm hogy még soha nem láttam férj kezében...és én is most használtam először...

És igen...ajándék volt..., belegondolni is gáz...hogy mennyi mindent lehet venni ennyi pénzből... :evil: :evil:

M.

Kép

Kép
megann

Megann! Igen, jól vagyok, köszönöm, azóta nem voltam rosszul, bár kicsit még mindig fáradékonyabb vagyok az átlagnál.
Kérünk képet a töklámpásról!

Majola! Annyit elárulok, hogy And angyali tette is még a rosszul-létemhez és az egészségügyhöz kapcsolódik. :D
Dúláról szívesen beszámolok majd, ha érdekel!
Egyébként még én se tudom pontosan, hogy Sacit épp kire hagyjuk, ha beindul a szülés. Vannak alternatívák, pl., hogy anyuék fölstartolnak Szegedről :D - reális, mi?

Davallia! Zita Miklós :D

Annamami! Szegény Mazsi! Jobbulást a nózijának!

Én is-én is menni akarok talira! (Lőjetek le, nekem pihennem kéne!)

Megyek is

Bodza

Kép

Kép

Kép
bodza

And
Köszi, úgy gondoltam, ahogy írtad ezt a nyitott szájat, de ekkor is még csak gyanú.pussz.

Csak ezt az oldalt olvastam még vissza, de voltam ma dokiknál(sajna többnél is), magammal, Panni jól van.
Eléggé beidegeltem magam, majd este leírom, hogy min, és miért.

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: