A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Doris!
Hová küldjem? Meg tudsz adni e-mail címet?

Krissi
krissi

ÁdiKép
Nagyon szuper tüneteid vannak. Ha már 19 napja fent van, akkor lassan tesztelhetsz valami érzékeny teszttelKép

BogárKép
De jó, hogy hazajöttél. Nagyon szuper a hõd így gyogyi nélkül.Ebbõl még bármi lehetKép

LányokKép
Október 28-án (hétfõn) megint minitali lesz. Kérek mindenkit, hogy jegyezze elõ a naptárában, és prioritást élvezzen más programok elõttKép Ha tudtok javaslatot a helyszínre, akkor írjatok. Ha nagyon sok embernek nem jó az idõpont akkor természetesen módosíthatunk.

CatEye

Cat
Kép
cateye

Kriss! Engem is érdekelnének a holdnaptáras infók.
Bogarancs! Szerintem a 19. napon lehetett pé-d. Reméljük, ilyen szépen fenn marad. Még vagy 9 hónapig.

Nelli
nelli2

Sziasztok!

Elküldöm a hõgörbémet, ha valakit esetleg érdekel:
.
.
.
(a ciklus)
9.napja 36,7
10. 36,7
11. 36,5
12. 36,6
13. 36,5
14. 36,5 ***
15. 36,7
16. 36,9
17. 36,75
18. 36,8
19. 37
20. 37
21. 36,9
22. 37
23. 37
24. 37
25. 37
26. 37
27. 37
28. 37
29. 37
30. 37
31. 37,15
32. 37,15
33. 37,1
ÁDI

Ádi,

mikor akarsz tesztelni??? Nagyon nagyon jók a jeleid Kép Kép

puszi
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!
Kitaláltam, javítottam! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

ÁdiKép
19. nap?????????Hûûûûûûûûû! Hát én sem akarom elkiabálniKép Mikor akarsz tesztelni?KépA görbédbõl a 14. ill. 17. napok gyanúsak...
KrissiKép
A nevemre kattintva látszik a címemKépKösziKép

Puszi: Doris
doris

ÁdiKép
19. nap?????????Hûûûûûûûûû! Hát én sem akarom elkiabálniKép Mikor akarsz tesztelni?KépA görbédbõl a 14. ill. 17. napok gyanúsak...
KrissiKép
A nevemre kattintva látszik a címemKépKösziKép

doris

Doris!
Milyen szempontból gyanúsak???
ádi

NelliKép
Nem hiszem, hogy a 19. napon lett volna, mert nekem elég szabályosak a ciklusaim és a középidõm rendszeresen a 12-14. nap közé esik. Azért köszi..

ÁdiKép
Azt hiszem már biztos lehetsz benne. A hõd nagyon szép és meg is van a 3 fázis. Tesztelj!

puszika
Bogár
bogár

ÁdiKép
Peteérés szempontjából. Kicsit furcsa az a visszaesés a 17. napon ezért gyanakodtam esetleg egy második pé-re is. Egy biztos, nagyon szép a görbédKép Szerintem egy jó tesztnek már mutatnia kéne valamit, bár az is igaz, hogy pl. Orsolynak csak sokára lett ++++ a tesztje ugye Orsoly?
Vettél már tesztet vagy még vársz? Milyen hosszú volt eddig a leghosszabb ciklusod?

doris

Sziasztok!

Remélem nem volt semmilyen "visszaeseés", mert akkor ez nem is a 19. nap, és erre nem is akarok gondolni....(annyira sok lenne ez az esés??)
Amúgy a ciklusaim elég szabályosak, 28-30 naposak.
Ádi

ÁdiKép
Ha a második jött be ez már akkor is a 17. nap és akkor is a ciklusod 33. napja... Direkt nem árulod el, hogy mikor fogsz tesztelni? Csak azért kérdem, mert akkor írd csak meg bátran és nem kérdezgetjük.

doris

Sziasztok!

ÁdiKép
Elég biztató a görbéd.Kép Szerintem is tesztelj, olyan kiváncsi vagyok.Kép

JoviKép
Ez a lev.lista mennyiben fog különbözni az itteni levelezéstõl?

Laura
Laura (laura2)

Krissi!
Kérlek küldd el nekem is a holnaptáras infót!
Elõre is köszönöm.
cini@she.hu
Micimaci
Micimaci

Sziasztok!

Persze, hogy nem titkolózom, csak sajnos titokban kell interneteznem, és nincs sok idõm válaszolni.
Amúgy még várok néhány napot a teszteléssel.
Most sajnos mára abba is kell hagynom, és ki kell lépnem. Holnap jelentkezem minden féle képpen. Addig is köszönöm a válaszokat!
Sziasztok: Ádi
Ádi

Helló lányok!
Idétlen ez a sulinet, de azért megpróbálom...
Ma 36,8 volt a hõm, egész jó kedvem lett tõle!
Ma megyek a dokihoz, rákszûrésre kötelezett.
Volt már valamelyikõtöknek P-3-mas eredménye?
A laphámomnál találtak valamit, CIN 1-es vagyok, mond ez
valamit? Azt tudom, hogy lehet, hogy ez az akadálya a babónak....
Puszi, Anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Bogár! Én csak azért gondoltam a 19. napot, mert akkor ment le, és után emelkedett meg.

Ádi! Tényleg szép a görbéd.
Lányok, mi mikor produkálunk ilyet?

Vettem mosz Maca Vibét. a csaj azt hitte, hogy csak hapsiknak jó, és izületi problémákra is. Elolvastam, amit írtak róla, és benne van, hogy termékenység növelés. Igaz az, hogy 3*1-et kell belõle szedni? És a teával együtt iható?

Nelli
nelli2

Nelli,

remélem mindenki fog valamikor ilyen görbét produkálni. Lemaradtam egy kicsit itt az olvasgatásban.... Mi az a Maca Vibe??? bocs, de tényleg nem tudom Kép

puszi mindenkinek
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!
Ma megint indul itt a bakterház...
ANNA:a sógornõmnek is p-3 volt, nem is védekeztek(mert ilyenkor ugye minek) erre terhes lett! Nagyon édes kis babájuk van!
CATEYE:felvehetsz a tali listára, remélem nem jön közbe semmi!Kép
NELLI:én is szedem +iszom teát. Igaz, én csak kettõt veszek be naponta, de szerintem nincsenek egymásra hatással!
ÁDI:zebrát kérünk!!!!Kép
BOGÁR:tessék így maradni(mármint hõmérsékletedet tekintve)Kép!
Virág
Virág

OrsiKép
Légyszi olvasd el a ma reggeli vagy tegnap délutáni hozzászólásokat, mert valaki olyan jól leírta a Maca lényegétKép
NelliKép
Szerintem bátran szedheted a 3x1-etKép

doris

Lányok!
Most jut eszembe, olyan aranyos beszólást hallottam a múlthéten! Betettem a motorom a tárolóba, majd elindultam felfelé a házat megkerülve a (a játszótérrõl nyílik a tároló), amikor két kb. 7 éves gyerek a nyomomba szegõdött, érdekelte õket, hogy mit viszek. A sarkon befordulva meghallottam az egyiket:
- Ne menjünk tovább, mert el fogunk veszni!
Nekem nagyon tetszett! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Doris,

köszönöm. megnéztem Kép
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Adi! Hat ha ezzel a gorbevel nincs baba, azt en megmutatnam nogyogasznak, mit tud ra mondaniKép Szerintem felesleges varnod, mar ki kell hogy mutassa ha baba van.

Doris! Hat en kivartam a 15. magas hos naopot, es akkor teszteltem. Nagyon pozitiv voltKépKépKép

Virag! Madaran! A p3-as erdemenynek semmi koze a teherbeeseshez szerintem, csak jobb terhesseg elott legalabb egy p2-t produkalni. Ergo vedekezni kene, vagy megkerdezni a dokit.

orsoly
orsoly

Lányok! Bocsi, hogy megint ezzel jövök. A Maca Vibét a ciklus elsõ napján érdemes elkezdeni, igaz?
Nelli
nelli2

Anna!
Nekem volt egyszer P3-as a rákszûrésem, vissza kellett mennem megint. Mondta az orvos, hogy ez elég sok mindent jelenthet, ezért kell újra megnézni. Másodjára már P2-t kaptam, meg utána is mindig.
Szóval nem kell aggódni, csak ki kell deriteni mi volt az oka.

Móni
Névtelen

Sziasztok!

Szeretném megkérdezni, hogy a mellbimbó fájdalma,érzékenysége (ami igen nagyfukú) lehet e a korai terhesség egyik jele. Ezt annak a fényében írom, hogy folyamatos a próbálkozás gyerek ügyben.

Köszi: Picur
Picur

OrsolyKép
Bocsi ne haragujKép Akkor ki volt az, akinek csak a 60. napon lett pozitív a tesztje? Ugye Te is emlékszel, hogy negatív tesztek után produkált valaki pozitívat...?Kép
NelliKép
Igen, kezdheted az elsõ napon de úgy tudom nincs idõhöz kötve a dologKép
OrsiKép
Örülök, hogy megtaláltadKép

doris

CateyeKép
Én már beírtam a naptáramba a talit. Én megyek/mennék.

VirágKép
Ne hagyd magad! Tüntess a munka ellenKépEgy leendõ anyucit nem szabad megterhelni..

Nagyon hühó vagyok, de mi az a P3, P2?

Bogár
bogár

NelliKép
Úgy tudom bármikor elkezdheted, de a folyamatos szedését javasolják (a gyógyszertárosnõci mondta), mert állítólag csak úgy éri el kedvezõ hatását.

Picur
A korai terhesség elsõ jelei között sorolják fel a mellbimbó érzékenységét. Kinek hogyan reagál a szervezete. Vkinek pl semmiféle tünete nincs csak nem jön meg...

Bogár
bogár

PcurKép
Bizony lehetKép Hányadik napon vagy a ciklusodban?

doris

Végre, de hiányoztatok!
Bogár Kép
A P3-as hát elég rossz citológiai eredmény, de úgy látszik még sem olyan nagy baj, amit a lányok írnak róla azalapján.
A P2 szokott lenni általában, nekem is eddig ez volt.
"A citológiai leleteket egy Papanicoloau nevû orvosról nevezték el, illetve jelölik "P" betûvel az ô tiszteletére. A P1, P2 annyit jelent, hogy tumormentes. A P3 esetében lehet gyulladás vagy kezdôdô daganat, ezért gyulladáscsökkentô kezelés után a vizsgálat megismétlését javasolják. P4 és P5 esetén a méhnyakrák nagyon valószínû."

Félévente érdemes megcsináltatni.

puszi
Nikie
nikie

Jovika! En is szeretnek a levelezos listara felkerulni.
pandika28@mailbox.hu Koszi! Kép

Lanyok! A minitali kb mikor szokott kezdodni es meddig tart?

Andi
andi28

Doris! Jaaaa, az is en voltam, illetve hasonloKép Nekem a 60. napon meg negativ volt a tezstem, aztan a 76. napon a dokinal derult ki a baba. De az nem nem mutatta ki, hanem joval kesobb fogant, mint a 14-20. nap....Tudod, akkoriban ossze-vissza ciklusaim voltak.

orsoly
orsoly

NikieKép
Köszi. Végre kisütött a napKép

AndiKép
kb 17 h és ameddig bírjuk szusszal (a múltkorit 8-ig viseltük)

Bogár
bogár

OrsolyKép
Ok, értem, de tény, hogy negatív volt a teszted elég sokáig és mégis babuka volt a dologbanKépVagy lehet, hogy a 76. nap elött 15 nappal fogant?

doris

Sziasztok Lányok!

Annyi új lány jelentkezett, hogy én meg elvesztem köztükKép

DorisKép
Örülök, hogy így sikerült lerendezni a dolgaidat, maradjál is ilyen öszinte, hidd el megéri.Kép)

Hurki
Sok türelmet a dobozoláshoz, és örömöt az új kuckóhoz. Meg tudom érteni a helyzeted, én már legalább hatszor költöztem életemben és mindig egyre több cuccalKép Kép
Bár az utolso költözésnél már csak négy börönd volt, amivel kijöttünk az "új világba". Kép Nekem elhiheted, az azért jobb érzés, amikor mindenedet viszed magaddal Kép)

KrissKép
Engem is érdekelne a holdnaptáras info, a nevemnél ott az e-mail cimem, légyszi küld meg nekem is. Köszike

ÁDIKép Nagyon jó a görbéd!!!!! Szerintem már tesztelhetsz.

Bárcsak nekünk is igy fentmaradnaKép Karácsonyi ajándéknak mindenkinek zebrás tesztet kérek az angyalkától ok? Kép)

Nagyon jók ezek a minitalik, kár hogy én nem tudok menniKép

Lenne egy kérdésem, hátha valaki tudna rá válaszolni. Tegnap rendesen szurkált a jobb petefészkem, eléggé sok a nyák is, de mára nem esett le a hömérsékletem??? Lehetséges, hogy ez eltolódik pár nappal? ( most vagyok a 11 cn-on )

Pusszantas: Vica
vica72

VicaKép
Hüvelyben/popsiban mérted? Nem törvényszerû egyébként a zuhanás, fontosabb az emelkedés néhány napon belülKép

doris

Picur! Igen, lehet. Nekem egyébként akkor volt ilyen tünetem amikor magas volt a prolaktin értékem, nincs nagy mellem, de alig birtam szaladni is a ciklus vége fele, ugy fájt. De neked gondolom elöször van ilyen tüneted, kiváncsi leszek, lesz-e belõle most baba! Kép Dukkolok!

Ági! Szerintem is nagyon jó a görbéd, bár én is várnék még pár napot a teszttel, nehogy azután meg csalódj mert még nem mutatta ki!

Karmen
karmen

DorisKép
Hüvelyben mérem már pár hónapja a javaslatotokraKép Hát tényleg ég és föld a kettö közötti különbség.
Remélem emelkedni is fog, aztán úgy is maradKép

Hogyan lehet kilátszó fogú smile-t csinálniKép

Pusszanat: Vica
vica72

Aki meg ismerteKép

Klarinak ma 12.30-kor megszuletett a kislanya, RebeccaKép Jol vannak mindketten, a kislany 56 cm es 3350 grammKép

orsoly
orsoly

OrsolyKép
Gratulálok és sok-sok tejcit kívánok NekikKép
KrissiKép
Köszönöm megkaptam, majd holnap reagálokKép
VicaKép
Néhány nap múlva már okosabbak leszünkKép

doris

Nellcsi Kép
Ma már nem tudom elküldeni neked a görbém, majd holnap.
Nikie
nikie

SziasztokKép
Végre kivették a varratot. Ebben a hónapban spontán próbálkozunk, majd a következõben (remélem nem lesz) UH-n kíséri, és peterepesztõ szurit ad. Azért BogárKép bejelentkezem az orvosodhoz holnap, mert azt a PCT-t meg akarom csináltatni. Most olvastam, hogy az összeférhetetlenség mellett ha a méhszáj körül valami gyulladás van az is leölheti a matyikat.

Nekem töbször volt P3-as citológiai leletem, gyulladás miatt. Kaptam is rá Klion kúpot mindig.

CatEye

Cat
Kép
cateye

VICA:nem vesztél el, csak túúúl nagy a forgalom itt a topicban. Úgy tudom, hogy a szurkálás után csak pár nappal emelkedik meg a hõmérséklet, és nem feltétlenül esik le! A lányeg hogy felkússzon! Az is lehet hogy csak elõjelek voltak azok a szúrások.
BOGÁR:elvileg nem tesz jót a túl sok nyüzsi, én mégis tavaly éppen ebben az õrült idõszakban lettem terhes! Hülyére dolgoztam magam+stresszeltem+kínoztam magam a teremben. Na erre mondják, ha egy babuc meg akar foganni az meg is fog! Örülnék, ha a tavalyi történet megismétlõdne csak éppen szerencsésebb folytatással!
DORIS:átküldenéd nekem, amit Krissitõl kaptál? Tõle már annyian elkérték, hogy nem merem...
OFF:velem még sosem közölte a dokim hogy P hány? Pedig évente megcsinálja.
Virág
Virág

DorisKép VirágKép
Köszönöm, nagyon megnyugtattatok. Nem szeretnék egy anov. ciklust Kép

Szoritsatok, most kaptam egy e-mailt, hogy meg szeretének interview-olni ( na ezt jol megirtamKép)hivjam fel öket. Már régóta keresek állást, de otthoni végzettséggel nem könnyü.
Most aztán madarat lehet fogatni velem. Remélem szimpi leszek nekikKép Kép Kép Csak vegyenek fel.
Vica
vica72

Volt némi idõm és nézelõdtem, ezeket találtam, talán benneteket is érdekel. Van, ami az ellenkezõ oldalról közelíti meg a dolgokat, de nekünk pont azt mondja el, mit ne tegyünk, hogy babánk legyen! Kép

[url=http://dsws.freeweb.hu/andi/kismama/termeszetes.htm" TARGET="_top]http://dsws.freeweb.hu/andi/kismama/termeszetes.htm[/url]

Lehet-e táplálkozással elõsegíteni a fogamzást?

Általános alultápláltság, vagy tartós fehérjehiányaz étrendben okozhat (átmeneti) terméketlenséget, ugyanígy a túlságosan intenzív sportolás. Ettõl eltekintve az E vitamin hiányát szokás a terméketlenséggel kapcsolatba hozni, de sajnos a helyzet az, hogy nem bizonyított, hogy pótlólagos E vitamin bevitele megszünteti-e ezt az állapotot. Hasonló a helyzet a többi vitaminnal és nyomelemmel is: általános hiányállapotban többnyire elmarad a fogamzás, de ha nincs hiány, akkor a pótlólagos vitaminbevitel nem segíti elõ a megtermékenyülést. Férfiaknál azonban az egészséges spermiumok termelõdéséhez nélkülözhetetlen az e-vitamin és a cink - az egyik legjobb forrás a tökmag és a tökmagolaj.

Üdv:
Gitta
gitta

Gitta! A férjemmel is E vitamint szedetnek a Kaáliban, hogy több legyen a spermája.

Karmen
karmen

Orsoly!

Klárit puszilom!KépKépKépKépKépKép Nagyon sok boldogságot kívánok nekik és Rebekkának sok tejcsit!KépKépKép

(Épp ma nosztalgiáztam, elolvasgattam a tavaly szeptember-októberi irományokat.KépKép)

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Olvastam az archívumot, és láttam ám, hogy holdnaptárilag igencsak jól vagytok informálva. Mivel annál többet én sem tudok segíteni, hogy megmondom, mikor lesz a Hold abban a fázisban, amikor születtetek, szerintem fölösleges itt az infokat küldözgetnem.
Na. De azért ne adjuk fel a reményt, egészséges nõknél állítólag bejön.
Kíváncsi lettem volna, hogy itt kinél sikerül így a babó.
Ha valaki biztos benne, hogy tutira a Hold segített, ne rejtse véka alá!!!

krissi
krissi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: