Totka!
Látom, Titeket is utólért a nyavaja! Gyors gyógyulást kívánok nektek is!
Bilitakarítás...
Ja, és a kabátot nem újonnan vettem ám ilyen jó áron!!! De egyébként teljesen hibátlan, akár azt is lehetne gondolni, hogy új. Nincs agyonmosva, agyonhasználva.
Sapkával mi hadilábon állunk, Gergő rögtön tépi le a fejéről.
Irigylem is azokat, akik kötő nélküli sapit tudnak adni a gyerek fejére.
Barbi!
Nekem is feltűnt ám, hogy mintha láttam volna rajtad már másszínű poncsót is! Rózsaszínre (v.inkább mályva színű?) tuti emléxem!
És tényleg nagyon jól áll neked.
Megmondom őszinítén, én is nagyon szemezek vele, de egy kicsit félek, mert mire eldöntöm, hogy vegyek-e vagy sem, addigra mindenki abban fog járni.
Arról nem is beszélve, hogy amiket mostanában láttam, azok elég kis méretűek voltak...
Hű, ez a piros kardigános kabi tényleg szuperul néz ki!!
Barbi, jövő szerda nem gond, nekem elvileg jó a csütörtök is, de legkésőbb kedden meg tudom mondani. A péntek már nem jó, megyek anyumékhoz.
And!
Eszti alvókája nem semmi. Lehet, hogy Leon tényleg "megfertőzte" valami álom-kórral?????
Gondolom, akkor jó napotok volt tegnap.
Most, hogy olvastam a baba-nélküli talis írásodat, mondtam én is Apának.
Hát rögtön megállt benne az ütő, hogy akkor hogy gondolom, meg ugye nem hétköznap, meg ugye nem napközben, és különben is????
NEkem a jövő hétvége nem a legjobb, nagyszülős hétvége van. Így már jövő pénteken elmegyünk, és csak 23-án jövünk vissza! Úgyhoy lehetne a 23-i héten???
Húsileves: hát nem tudok sok okosat mondani. Tudom, hogy sokan nem tesznek bele, én viszont bőven meglöttyintem ételízesítővel. Sőt, még kockát is teszek bele.
Ja, és tegnap a csipetnyi szerecsendió...
Valahogy csak úgy jön...
ÉN anyukámtól tanultam, de mostmár a sajátom jobban ízlik, mint az övé. Valahogy a néhány év alatt kifejlesztettem magamnak. Nem is olyan az íze,mint az övé.
Persze, ez az egyetlen kaja, amiből a sajátom jobban ízlik.
Azért továbbra is az anyu főztje az igazi.
Egyébként én meg pont, hogy sósan eszek. Látnád (kóstolnád) a paradicsomot, vagy a retket, amit eszek...
Maresz!
Mosógépes-lavóros Brigi haláli!!!
Apa
Benianyu!
Danigombócnak nagyon Boldog 1. Szülinapot kívánunk!!!
DAvallia!
Nagy-nagy gratula a kislányhoz!!!