A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Haat en meg ma reggelig varhattam,nem sikerült elöbb bekukkantani Kép!

De a lenyeg,hogy
KépKépKépKépKép:KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
KEDVES SASHA
SOK BOLDOGSAGOT ES ÖRÖMET NEKTEK GABIBABAVAL!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Kryss

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Sasha!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Sok-sok boldogságot Nektek! És sok-sok finom tejecskét!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Sziasztok!

Olyan fura,hogy a reggel nem Sasha esti beszamolojaval kezdodik,hogy nem tudott aludni, Gabika kirugta a haz oldalat stb.!!! Kép Sasha, meg mindig nagyon orulok Nektek!!!!! Kép

Lanyok!
Tegnap egy ismerosom megnezte a 16ik heti UHt es azt mondta, egyertelmuen latszik,hogy fiu!! Kép Ma megyunk Kispapaval UHra, hat meglatjuk,hogy megerositik-e a hirt?!?!!

Na megyek reggelizni!

Timici
Megy emil is lassan, csak nem birom raszanni magam,hogy 3 percnel tobbet toltsek a gep elott! Kép De este UH utan irok oksi?

Sziasztok

Norkini
20+5
norkini

SASHA
HATALMAS GRATULA GABIBABÁNAK KépKépKépKépKépKépKépKép ÉS SOK BOLDOGSÁGOT ÉS SOK SOK TEJCSIT ÉS KÖSZÖNÖM AZ SMS-T MEGKAPTAM KépKépKép és igazán jol nézki gabibaba a foton Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Kedves Sasha es Domed!
Gratulalok az uj csaladtaghoz! Nagyon meghatoak a kepek, szepek vagytok, es Gabibaba hogy dolgozott mar az elete elso orajabanKép
-Ildiko
afonya

Sasha és Domed kispapa!
Gratulálok és nagyon sok boldogságot kívánok az egész családnak!
Maci_2
13+2
maci_2

VÁÁÁÁÁÁÁÁ! SASHAAAAAA!!!!!!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
A baba és a fotók gyönyörüek, Dömed, neked is sok gratula, és nagyon sok boldogságot kivánok nektek!!!
Sasha Kép
köszi a sok jótanácsot, és várunk vissza a szüléstörténettel!!!

Millió pussz
Kangi
20+6
kangi

Egy jo cikk arrol mit vugyunk a korhazba Kép

[url=http://www.hazipatika.hu/services/articles?aid=20020902124532" TARGET="_top]http://www.hazipatika.hu/services/articles?aid=20020902124532[/url];HPID=CCBE2BA3-25F5558F-796959A9-AC04A343

kamilla (27+0)
kamilla

Sasha!

NAGY GRATULA A KICSI FIÚHOZKép! SOK BOLDOGSÁGOT ÉS TEJCSIT KÍVÁNOK NEKTEK! Aztán majd kiváncsian várom a szüléssztoridat és a véleményedet a kórházról.

Üdv
Momo
Mo

Gyöngyöske Kép
Nektek is sok boldogságot és jó egészséget kivánok Hanga Kincsövel Kép

Forti Kép
csak arról panaszkodtam itten, hogy akciózás után keményedek, de csak pár percig, és a védönö aszonta, nem baj.
Közben Pilinke és Timici megnyugtattak Kép köszönöm szépen ... Kép
Timici, azt hiszem, igazad van, addig élvezem a házaséletet, amig lehet, mert az utolsó harmad hipp-hopp itt van, és nem tudom, nem tilt-e le a dokim ... Kép

Angéla-Kornél tegnap este is vidáman ficergett, alig tudtam elaludni, de sebaj Kép
Kispapit megint megrugdalta Kép

Pussz
Kangi
20+6
kangi

Kedves Sasha!

Na, ezt sem gondoltad volna egy még kedden, igaz?KépKépKép

HATALMAS GRATULA! Sok boldogságot, tengersok tejet, gyönyörû, boldog perceket, és minél több pihentetõ alvást!

A képek alapján az a benyomásom, Gabibabának jobban tetszett odabent.Kép Tündéri. És hogy ki van bukva a még magzat mázas képeken.Kép Gyönyörû.

Természetesen ugyanezen jókívánságok vonatkoznak a másik két újdonsült családanyára, Gyöngyöskére és Kataa-ra is! Gratulálok nektek is!

Puszi minden gömdölyödõ pocakú leendõ anyukának:

Dia
Dia

Sasha! Nagy-nagy gratula nektek, nagyon edes a kismanoKép

Kataa! Neked is nagy gratula, legyetek boldogokKép

Gyongyoske! Sok boldogsagot nektek isKép

Huhh, most hogy neztem a kepeket, belemnyilalt, hogy mar nincs visszaut, itt biza kerem nekem is szules lesz ugy december vegen-januar elejen....jujjjKépKépKép

Tegnap voltam dokineninel, minden ok, mehszajam mint a beton bar kicsit rovidult. Dokineni szerint nem kell aggodni, sot a vegen ez meg jol johetKép

Pusssz: orsoly 27+5
orsoly

Sasha!

Sokszor gratulálok, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Ildi

Ildi
pildi

Sasha!

Sok Boldogságot kívánok nektek. Gratula a pici fiadhoz tündéri egy gyerek.

És még mindenkinek gratula akinek megszületett a pocaklakója!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Andy
28+2
andy78

Lányok!

Ki tudná felrakni a kisfiam UH képét a képtárba?

Betti
35+2

Kép

Betti
fodbetti

Sasha,
GRATULAAAAAAA! Most nezem a kepeiteket! KépKépKépKép
Gombóc
24+5
Gombóc

SZIASZTOK!

Hát még mindig nem tudom felfogni, hogy Sasha megszült. Nagyon örülök neki, de úúúúúgy fog hiányozni.Kép Sebaj, remélem gyakran ellátogat hozánk.

Sasha, még egyszer gratula, Gabi nagyon szép kisbaba.KépKépKép

Franyo,
OK beszámolok majd a farmer boltról, ha már végre megjönnek a gatyók. Most nem kérdeztem rá az árakra, mert amíg nincs, addig mirõl beszélnénk.Kép De remélem 2hét múlva már megjönnek és vehetek végre egy rendes nacit.Kép

Kangi,
nem biztos, hogy letilt a doki. Kifejezettem csak az utolsó 6 hétben nem ajánlott a házasélet és ha eddig sem volt gond, miért lenne ezutánKép. Örülj neki, hogy ilyen szerencsés vagy, én csak annak örülök, hogy a párom nagyon megértõ és várja nagyon a babát, különben bajban lennénk.KépKépKép Mindegy, nekünk így alakult, a baba a legfontosabb, utána megoldjuk a többit.Kép

Norkini, OK várom a mailt és a részletes UH beszámolót.
Állítólag a kisfiúk hamarabb megmutatják magukat, így van rá esély, hogy kiderül a titokKép. Na majd este megtudom.

Orsoly,Kép
ez érdekes, én is csak mostanában kapcsoltam, hogy szülés. Eddig nem igen foglalkoztam a dologgal. De azt hiszem, hogy meg tudjuk csinálni, hisz eddig már oly sokan megtették.Kép

Képzeljétek még egy hónapig nem kapjuk meg a fõsulin a könyveket, és azt sem tudom mikor lesznek a vizsgák. Ami úgy alapban nem zavarna, de így most kicsit gáz. Addig se tanulni, se mást nem igen tudok és nagyon sz*r lesz, ha majd egyszerre kell készülni mindenre. Arról nem is beszélve, hogy szülés után nem hiszem, hogy képes leszek vizsgára készülni az is nagy szám lesz, ha estére átveszem a hálóinget Kép. Kicsit beparáztam, nem bizti, hogy jó ötlet volt elkezdeni a 2.ciklust, pedig annak tûnt.Kép

Bence tegnap éjjel szétrugta a ház oldalát, de szó szerint.
Bennt a suliban nem mozgott, pedig többen kiváncsiak lettek volna ráKép (az egyik csoporttársnõm rátette a kezét a pocakomra és mivel nem érzett semmit megnyomkodtaKépKépKép, nagyon kivoltam, de nem akartam megbántani, mert úgy egyébként normális). Aztán itthon úgy belendült, hogy kispapával hangosan nevettünk ahogy tácolt a pocak, sõt a köldököm, mint a Vezúv úgy emelkedett kifele a pocakból. Nem tudtam nem nevetni, olyan idétlenül nézett ki és közben persze feszített belülrõl. Szerintem körhintázott a baby vagy bukfencezett, mert mindenhol puklik voltak a pocakon.Kép

Reggel szinte most már minden nap egyszerre kelünk fel, ilyenkor kicsit mocorog, aztán kora délutánig elcsendesül.Kép

Bocs, a hosszú beszámolóért, de jól esett leírni.
Most megyek kiporszívozók, mert mégis ma hozzák meg a bútorlapot, nem árt ha rend van és tisztaság, hogy ne karcolódjon meg, ha lerakják.
Pussza,
Timici
24+6
timici

Betti,
küld el nekem, én szívesen felteszem.

fules7@freemail.hu

Ird meg please mit szeretnél a kép alá szövegnek.Kép
Timici
timici

Szia Andy!Kép

Oké, talizzunk!Kép Kb. 2 hét múlva megyek be a Fehérvári útra, mert a munkahelyemre viszem be a táppénzes papírt,és akkor majd összefuthatunk!! Leírom az emil címem ( dioda1@freemail.hu ), ide is írhatsz és akkor majd megbeszéljük a talit.

SashaKép és GyöngyöskeKép
Hatalmas gratula a babákhoz!!!!!! Sok tejcsit, egészséget, boldogságot kívánok nektek!!KépKépKép

Ja, és jányok, köszönöm a "mosóporos" válaszotokat!!!Kép

pusz

Brokkoli
33
brokkoli

Timici Kép
óvatosan porszivózz!!! Kép

Nekem tegnap villant be, hogy Úristen, télen egy olyan kis nyikorgó manót fogok toligálni a babakocsiban Kép
És addig még utódbetanitás, dolgozatok, vizsgaidöszak ... hát igen, a fele még hátravan Kép
De biztos hamar elröppen, legalábbis mindenki azt mondja Kép

Pussz
Kangi
20+6
kangi

Sasha, Gyöngyöske!
Hatalmas gratuláció!!!!!!!!!!! Sok boldogságot kívánok nektek a picúrral együtt.
Csilla1!
Üdv közöttünk. Jó, hogy ennyien vagyunk közel azonos idõpontra kiírva. Majd jót versenyezhetünk a végén. Te voltál nyakiredõmérésen? Te sem tudsz errõl bõvebb adatokat? Sajna itt senki nem válaszolt erre a kérdésemre. A legnagyobbad mennyi idõs? Merre felé laktok?
Anyakati!
Nektek se volt nyakiredõmérés? Senki nem tud errõl valamit?

Sziasztok
buksicica
12+1
buksicica

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Már régóta szeretnénk babát, de még eddig nem igazán sikerült. Igaz, közben volt egy vetélésem pár hónapja. Abban szeretném a tanácsotokat kérni, hogy bár még nincs vége az e havi ciklusomnak, de én szinte 100%-ra biztosan érzem, hogy most sikerült! Volt valakinek hasonló érzése? A másik érdekes dolog, hogy majd leszakad a csípõm, annyira fáj idõnként és ezt is csak akkor tapasztaltam, amikor a babát vártam. Szerintetek ez jelezheti a babát (kicsit duzzadnak a melleim is, és gombóckát érzek odalenn).
Mit gondoltok?

Köszönöm:
Mina
Mina

Timici!

Kép

Betti
35+2

Kép

Betti
fodbetti

Buksicica! A szulesfelkesziton pont egy uh-s doki volt a heten, azt mondta, hogy 3 mm akatt a nyakiredo normalis. Afolott sincs feltetlenul gaz, csak angyobb az eselye. A 12. hetre vonatkoznak ezek az adatok, kesobb mar nem igazan.

orsoly 27+5
orsoly

Mina Kép
ha az érzésed hasonló, könnyen lehet, hogy bizony babás vagy Kép Föleg, hogy cicik is duzzadnak ...
Mennyi idöd van még a ciklus végéig?
Amikor meg kéne jönnie, csinálj egy tesztet, ha nagyon kiváncsi vagy Kép De elöbb-utóbb úgyis kiderül KépKépKép

Pussz
Kangi
20+6
kangi

Orsoly!
Köszönöm, most már másodszor hallom ezt az értéket, és kezdem elhinni. Tudom, hogy egy kicsit túlparás vagyok, de remélem majd csak elmúlik. Szóval, mégegyszer köszi.
Mina!
Szerintem is csinálj teszted a (nem) várható mensid idõpontjában. Remélem kétcsíkos lesz!
Sziasztok
buksicica
12+1
buksicica

Betti,
képet felraktam.KépE-mail ment.
Pussza,
Timici
timici

Timici!

Köszi!
Betti
35+2

Kép

Betti
fodbetti

<font size=7 color=darkgreen>
Sasha: hatalmas gratula Kép Kép
</font> Hayim Papa

Hayim Apuka
hayimpapa

Hej-haj Sasha! KépKépKépKép
Nagyon nagy gratula! Kép

És persze Gyöngyöske Nektek is sok puszi! KépKépKép

Szeretném elmesélni, akit érdekel, hogy a fõnököm mégis engedi, hogy használjam a céges autót, de csak úgy, hogy én tankolok. Kép Mégiscsak jó, hogy erõszakoskodtam egy kicsit! Kép

Pussz

Nyulika
34
nyulika

És egy kérdés!
Ki lehet belõle nézni az én ásító kisfiam arcát? Mert idáig az apukáján kívül senki nem tudja kinézni, hogy is van rajta a babó. Pedig szerintem annyira szépen látszikKép Vagy csak az anyukák tudják felismerni???

Betti
35+2

Kép

Betti
fodbetti

Szia Orsoly!

Tegnap lehet, hogy együtt voltunk dokinéninél a Stahly utcában?
Nem Te voltál a zöldes garbóban?

Pusz
Nyuszat
nyuszat

Nyuszat! De-de-deKép Te ki voltal?Kép

orsoly 27+5
orsoly

Csajok,

Totál off kérdésem volna!
Egy kedves barátnõ kérdezte, hogy hol kell babaneten regisztrálni, de én már nem emlékszem... Segítene valaki?

Elõre is nagyon köszi!

Cupp
NYulika
34
nyulika

Nyulika!

Itt van bal oldalon a segédletek és ezen belül a regisztráció. Erre gondoltál?

Betti
35+2

Kép

Betti
fodbetti

Nyulika Kép
Királynö vagy Kép milyen jó, hogy az üv.ig. ilyen kedvesen figyelembe veszi az "érzékeny kismama" igényeit! KépKépKép Na de tényleg, ez igazán rendes töle, úgyhogy nagy gratula neked Kép

Pussz
Kangi
20+6
kangi

Szerintem próbálja meg itt.
Névtelen

BettiKép
hááát én megmondom õszintén nem tudtam kivenni, mit is lehet látni a képen.De lehet, hogy csak én vagyok bénaKép
A lényeg, hogy Te látod, amit kell.Kép

Nyulika, milyen regisztrálás, a Praxisba vagy csak a babanetbe???
Praxisba a babanet fõoldalán a UH képre kattintva látszik, hogy mit kell tenni, a lap alján van leírva.
A Bebenetbe pedig oldalt a segédletek között van a Regisztráció, Profil.

Remélem érthetõ voltam.Kép
Pusssza,
Timici
24+6
timici

Sasha, Domed és Gabika! Nagyon sok boldogságot! Kép

Puszi
Pálma
pálma

Orsoly!
Én voltam az, aki vajsznû kabátban, és pulcsiban voltam. Ti ott hárman nagyon elmerültetek a beszélgetésben, de azért néha hallgatóztam. Miután elmentél, elkezdtem beszélgetni azzal a csajjal, akinél megindíthatják a szülést.
Pusz
Nyuszat
nyuszat

Sasha!

Gratulálok! Kép Kép Kép

Norci
norci

Leányok,

Mindenkinek köszi a segítséget, megtaláltam regisztrálást! Kép

Kangi,

Azért nem kell az urat hõssé avatni! Kép De mindegy is, a lényeg, hogy marad a verda még egy kicsit! Kép

Cupp

Nyulika
34
nyulika

TimiciKép
most néztem meg a profilodban szereplõ képet. Mikor készült?
(a poci méretre akarok következtetni)

lolla
17+3
lolla

Lányok !
nem tudja valaki sasha mobilszámát?

lolla
lolla

Nyuszat akkor tudom ki voltalKép Igen, mi ott nagyon elkezdtunk beszelgetniKép Az egyik lany tavaly szult a dokineninel, es csak dicserteKép Ami azert megnyugtatoKép A Masik lanynak meg drukkolok hogy minden rendben legyen a babojaval. Nem tudtal utana beszelni vele, hogy mit beszeltek a dokinenivel vegul?

orsoly 27+5
orsoly

Orsoly!
Sajna nem, mert Õ rohant, én meg rögtön utána mentem be a dokinénihez. Remélem nem lesz semmi komoly probléma nála. Én baromira sajnálom Õt, elmondta hogyan élnek - hát nem könnyû neki.
Pusz
Nyuszat
nyuszat

Sasha, Kataa, Gyöngyöske Kép

Mindannyiótoknak hatalmas gratula Kép Sok boldogságot a babákhoz Kép

Képzeljétek, tegnap voltam belgyógyász doktornéninél. Vinnem kellett az egy heti vércukormérés eredményét, meg az értrendet. Sajnos reggeli után annyira felmegy a cukrom, hogy ezentúl reggelenként inzulint kell beadnom. Még nem tudtam kipróbálni, majd holnap reggeltõl kezdem. Ja, és ezentúl naponta 6x kell vércukrot mérni Kép És így most már biztos, hogy korábban (dec. 15 körül) meg lesz indítva a szülés. Hááááááááát, senkinek nem kívánom ezt az egész tortúrát. De remélem a baba majd kárpótol mindenért Kép

Üdv
Tüni
29
tüni

Kataa!Kép
Most látom, hogy Neked is lehet gratulálni!!!!
Soksok boldogságot kívánok!

Gyöngyöske!Kép
Neked is sok boldogságot!

Mindjárt írok hosszabban, de még mindig nem jutottam az elmaradásom végéreKép.
Pusz
Zulu
32+0

Kép

Kép

Kép
zulu

Halihó!

Sasha, Gyöngyöske!

Óriási gratula a babucikhoz. Várjuk a beszámolót.

Sasha! Olyan jók a képek és az is, hogy mi is ilyan hamar láthattuk õket. Végülis indították a szülést?

Én is akarok már túllenni rajtaKépKép

Tüni! Ne szomorkodj, meglátod minden rendben lesz. Mibõl vetted észre, hogy reggeli után felmegy a vércukrod? Mérted vagy éreztél valamit?

Puszi:Pankamama
PM

Pankamama Kép

Nem éreztem semmit. Mivel a terheléses vércukrom magas lett, ezért mérnem kellett 1 hétig minden nap a fõétkezések után, és ezt egy táblázatba vezetni. Egyébként most így utólag belegondolva, ez a kínzó szomjúság is biztos ettõl van.

Üdv
Tüni
tüni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: