Babetta: én hidegen sajtoltat adok, mert a finomított egy sor vegyszeres eljáráson megy át
Babcika: csak finomabb lesz az étel, meg az emésztésnek is jót tesz
Anita: Bettinának kijött a 4. foga és most éjjel megint csak egyszer kel és nappal is eljátszik egyedül. Úgyhogy a nyűgi tuti a fogaktól van. Remélem Ti is hamar túllesztek rajta!!
Pampers vonalkódra Anita után benevezek!!
Zita: fogad jobban van??
Gyöngyi: gratula Lilinek a kúszáshoz! Bettus elkezdett gyorsan kúszni-mászni, mindenhova eljut. Vége a nyugis világnak
Angi: Bettina is nagyon sokat meg tud enni, csak nézek ahogy fal.
Már a főziből is megeszik vagy 150-et.
Érdekes viszont, hogy egyre több tejem van, érzem, hogy sokszor feszül. Kb 6szor szopik nappal és éjjel most csak egyszer. Most nappal csak kétszer adok neki hozzátápit, mert nem éhes a szopik miatt.
Eszti: nagyon jók a kirándulós képek!
Egerszalókon felújították már a fürdőt??
Annna: Emma szeme jobban van??
Mi egy szobában alszunk a babával, a másik szobában alszik a másik két csaj. mondjuk mi is csak éjjel megyünk be, reggel meg ő ébreszt minket 7-8 körül.
Nancsika: fogad??
Annácska: sajnálom Petikét, de ha kibújik a fog tuti jobb lesz!!
Vali: nekem is kellene tornázni, mert a plusz 20 kiló már az agyamra megy. Nekem a szopi alatt semmi nem ment le, pedig nem eszem többet.
Vok: mi majdnem minden nap megyünk vaahova és ez így lesz télen is. Amíg lehet addig kint vagyunk, ha túl hideg lesz, akkor plaza.
cipő: amíg nem jár kint, addig mezítláb, utána hajlékony talpu bokafogós cipő.

De nagy falat ez a paradicsom!

félszülinap
hintázom
kukucs