A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

nekem ma fáj a fejem,Benianyu!

tegnap csak mindenféle kávé ellenére el akartam ájulni az álmosságtól és szédelegtem is felálláskor!

mentem :P

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi,
ma is csinos csávó lesz Kisnyuszim! :wink:
és még azt is akartam mondani,hogy úgy bírom,amikor a szöszi gyerekeket vakuval fotózzák,mert még szöszibbek,ahogy az összes pihét megvilágítja a fény!Leonkának csak úgy virít a feje és Esztié is!
Fanniképeken szoktam még mosolyogni,mert nagyon kerek...vagyis kerekebb így a fejecske! :P

és akkor most mentem :lol:

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Most nem éltetni akarom magam de nálam már kész az apróhús nokedlival...azaz már 9 re kész volt.. :D :D :D
Ja apróhús=sertéspörkölt(apa ennyire ért a kajákhoz... :oops: )

Látom mindenki vásárolgat, stb...

Én is el akarok lógni...egy kicsit megállni egy újságshopban...venni egy új rúzst vagy ilyesmi...mert már kicsit kivagyok, hogy Lénával a világon semmi ilyesmit nem lehet kivitelezni :evil:

Ayse!
Azt hiszem teljesen igazad van..
Volt egy ismerősünk...a kisfiú agydaganatban szenvedett(valószinűleg egy autóbaleset következményeként jött ki nála), és ő is a legtermészetesebb módon közölte nagynénémmel...6 évesen...hogy:Tetszik tudni Margó néni, én már nem fogok iskolába járni, mert meg fogok halni... :cry: :cry: :cry:
Én sokkot kaptam amikor ezt nagynéném elmesélte.... :cry: :cry: :cry:

Rá pár hónapra el is távozott a kisfiú, hiába volt műtét, kemo... :cry:

Szóval valószinű a gyerekek tényleg nem érzik át ennek a tragikumát olyan szinten, mint mi felnőttek...noha én úgy emlékszem, kicsi gyereknek sokat zokogtam anyukámnak, hogy:
Ugye anyu Te soha nem fogsz meghalni??????
Anyukám mindig azt mondta, hogy Nem ő nem fog...
Biztos tudtam hogy nem mond igazat, de mégis megnyugtató volt......

Na megyek én is....talán sikerül meglógni....

M.

Kép

Kép
megann

Sziasztok,

taknyi egyre sűrűbb(viszont kevesebbet kell szívni),köhögés van és volt éjjel is... :cry: :cry: :cry:
Ma ha szép idő lesz sztem kicsit kimerészkedünk Mazsival,persze jól felöltözve,mert már mindketten bezakkanunk ettől a majd egy hete tartó bezártságtól!!!! :evil:
Apa elment a kutyával lambériát szögezni a Dobogókői házba,Virág lovasversenyen,Dorka meg a barinőjével gitárt vesz...mi meg szalmák volnánk estig... :D :D :D

Megann,
tökre együttérzek veled,lehet én is beugrom ma a Promodba vmi "hangulatjavító" kis darabért,mondjuk egy szép meleg kardigán vagy kabátka fel tudna dobni! :wink:
MERT MEGÉRDEMLEM!!!! :lol: :oops: :wink:
Rúzst ezer éve nem használtam!!! :oops: :lol: :roll:

Nyúlné,
hát ez már megint egy álomszép őszi sorozat!!!! :wink:
Kisnyúl,virágok,gyümölcsök,színek,aaaaaaannnnnyira szééééééééééééép!!!!!
Mééééég sok ilyet csináljál!!!!!!!!!!!!! :wink:

Barbi,
de Mazsi pizsije H&M es!!!! :wink: :lol: :lol: :lol:
Múlt héten kapta!!!!Meg egy zsiráfosat is!!!!! :wink:
Gyönyörű képeket csináltál a talin,sztem nagyon tehetséges fotós vagy Te is!!!!! :D
Zsuzsaképek :D :D :D
Nolcsi a kordzakóban meg...... :oops: 8) :oops: 8) :D :D :D hát eszméletlen jó kis pasi!!!!! :D :D :D

Megann,Nyúlné
CSÍPÉSEKRE TUTI HOMEOS SZER:

ledum palustre 9CH !!!!!!!!! :wink:

Mazsit is összecsípte az arcán vmi dög :twisted: :twisted: :twisted:
tök röhej-egész nyáron semmi,a Tiszát is megúsztuk egyetlen csíés nélkül,ahol pedig hat tonna szúnyog volt,erre itthon nem beszökik egy kisrohadék es szétcsípkedi????! :evil: :evil: :evil:
Grrrrrrrr.... :evil: :evil: :evil:
Na szóval ez elmúlasztja a duzzanatokat és olyan hatást is kifejt,hogy nem csípi meg újra!!! :wink:

Andrea :D
talid nagyon szupi lehetett-fájó szívvel nézegettem!!!!! :(
Legközelebb csatlakozhatunk mi is? :oops: :roll:
Mostmár nagyon szeretnénk hamar meggyógyulni!

Benianyu
csíkospizsit Neked akartam címezni,csak lemaradt..... :lol: :oops:

csomó mindent akartam még,de már nem emlékszem... :oops: :roll:
Szép hétvégét mindenkinek és fotózzatok ám!!!!! :wink:
annamami

Megann ezt a sorozatot csak Neked!!!!! :lol: :lol: :lol:

A kis kertész....... :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
annamami

Hú, én csak irigykedem itt a sok rokon miatt, dédi, üknagymama ... nekem már csak apukám él, Karcsinak már egyik szülője sem. Dédikről ne is beszéljünk: pedig az én nagymamám 98 évesen halt meg, de hát mi nem kapkodtuk el a szülést. Olyan jó lenne pedig egy kis nagyszülői gondoskodás. És a legrosszabb, hogy a nagymamák fiatalon haltak meg, anyukám energiabomba volt még, tele ezer tervvel: de egy csúnya baleset közbeszólt.
Most azon mesterkedem, hogy Monoron találjunk pótnagyszülőket. A gyerekeknek olyan fontos ez, nekem nagyon fontos ember volt az életemben a nagymamim.

Micsoda szép képek kerültek fel! Ezerarcú kisnyúl majd biztosan örömmel fogja nézegetni a fotóalbumait 20 év múlva, amikor az öntözőkanna már a térdéig sem ér. Annyira édes, ahogy ücsörög a lépcsőn, mint a nagyok.

Barbi, a kukoricás fotók milyen szépek!

Zsuzsa tényleg nagyon szép baba, és szuper képek készülnek róla.
Róki, én is mendent elveszitek: a homokozókészletet simán ott felejtem a játszón, még szerencse, hogy nagyon összebarátkoztunk páran és összeszedik utánam a lányok.

A játszótéren tényleg megböbbentő dolgok történnek, és az anyukák oda sem figyelnek. Tegnap egykeleti kisfiú úgy köhögött, hogy én azonnal az ügyeletre szállitottam volna, és a szájából kivett falatot próbálta más gyerekek szájába tömni, anyukája meg csak mosolygott. Julcsi nagyon tartózkodóan figyelte, nem fogadta el, valami gyanús volt neki.

De rossz lesz, ha majd a halálról kérdezgetnek a gyerekek! Én anyukám halála óta eléggé rettegek, hogy hirtelen valami baj érheti a szeretteimet, vagy engem, és itt maradnak a gyerekek. Tiszta hülye vagyok, de néha azon gondokodom, ki nevelné fel őket, ha mi nem lennénk. Úgyhogy nem tudom, mit is mondanék az ilyen kérdésekre.

Bodza, de jó, hogy irtál, úgy aggódtam érted! Tényleg vigyázz magadra, pihenj sokat, most úgy látszik, másokon a sor, hogy segitsenek neked. Azt hiszem, te is olyan lehetsz, hogy amig birod, megcsinálod egyedül, de most nem ennek van itt az ideje.

Ayse, te már megint remekelsz! Micsoda menü!
Milyen sportágban bajnok a rokonod?

Julcsi megint taknyos lett, éjjel porszivózni kellette, most már próbáltam Nyúlné módra erőteljesebben. Nekem is fáj a torkom, elegem van már, hogy mindig betegek vagyunk. Szerencsére Julcsi egyelőre jól van, csak taknyi.
Annyira édes volt délelőtt. Játék közben mondta, hogy alma, alma .. kérdeztem, kimenjünk-e a konyhába almát enni, erre jojojojo felkiáltással elindult kifelé, én utána. Utána persze balhé volt, mert nincs konyhai robotom, aki minusz 2 másodperc alatt lehámoz és megreszel egy almát, de végül lenyugodtak a kedélyek. Olyan jó, hogy lassan ki tudja fejezni, mit akar.

Annamami, látom, a ti kutyátok viszont többfunkciós, még lambériát is szerel! Mazsitigris nagyon aranyos!

KépKép

KépKép
majola

Majola :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
IMÁDOM A HUMORODAT EZZEL A FINOM IRÓNIÁVAL MEGSPÉKELVE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Kééééész vagyok!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Szépséges Júliánknak gyógypuszikákat küld Mazsitigris! 8)
annamami

egyébként úgy értettem,hogy még a kutya sincs itthon....... :lol: :lol: :lol:
annamami

na most én vagyok az ügyeletes magábanbeszélő.... :lol: :lol: :lol:
annamami

nembaj,Mazsis sorminta még úgysem volt!!!!! :lol: :lol: :lol:
annamami

lálálálálálááááááááááááá....... :lol: :lol: :lol:
annamami

a hülye,nem kettévágta a sormintámat???! :evil: grrr......
annamami

na jó befejezetem!!!!! :wink: :lol:
annamami

elárulná valaki,hogy hogyan kell feltöltenem képet az AVATARBA?????
'mer nem sikerül..... :oops: :roll:
annamami

Annamami,
Mazsis sorminta :) :) :)
Az avatar képet úgy tudod feltölteni, hogy a Segédleteknél bemész a Profilba, ott a legalján tudsz tallózni egy képet, de nagyon kicsi méretben kell elmentened, különben nem fogadja el. Csak ügyesen!!! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

Sziasztok!

Lányok , a tegnap feldobott képek szenzációsak!!!!!!

Képzeljétek, Apa hosszú-hosszú idő óta (de az is lehet, hogy már évek óta) nem ment ma dolgozni. Ugyanis szombaton is dolgozik. Kivéve, amikor szabin van. És olyan jó volt, hogy szombat van, és alszunk tovább. Igaz, Gergő fél 7-ig engedélyezte mindezt, de szépen felkeltünk, megreggeliztünk együtt, majd fogtuk magunkat, és elmentünk VEresegyházára a piacra.
Hatalmas piac van, a "zőcccségtől" kezdve a ruháig minden.
Megvettük a pipihúslevesnek valót, mindjárt kész is van, csak úgy illatozik a lakásban.

Gergő kapott is egy sapit, igaz, azt üzletben vettem.

Aztán szépen összetakarítjuk a kertet, összeszedjük a diót, meg a lehullot falevelet. Ill. ezt majd Apa csinálja Gergővel, én meg úgy terveztem mára, hogy leengedem a fagyasztóládát, és kipucoválom.
Nagyon úúútálom csinálni, de muszáj. És azt hiszem, a kutyusoknak az elkövetkező napokban "háváj-dizsi-napfény lesz", mert mindent kiselejtezek, ami régebb óta van benne, mint 2 hónap.

Kép
kuha

Annamami,
Az lemaradt, hogy nagyon édes Kertészmazsi, a csíkos sapkája nagyon csini! :) Én is vettem Beninek tegnap egy új sapkát, természetesen csíkos, sötétkék, vékony fehér csíkokkal, nagyon jól néz ki. :)
Szép őszi képeket csináltál Mazsiról! És éljen a gyógyulás felé vezető út! :)

Zsuzsa,
Hihetetlen, hogy Julcsi ilyen jól kommunkál már! Nagyon ügyes! :)
Gyógyuljatok meg ti is hamar! :)

Kuha,
De jó, hogy Apa nem dolgozik! :) A két férfi rendberakja a kertet? Aranyosak! :)
Még tegnap kérdezted, de elfelejtettem válaszolni. Igen, természetes göndör a hajam.

benianyu

Benianyu,
na végre valaki aki éri a dolgát!!!! :D :D :D

Így csináltam:
- lekicsinyítettem a képet 80x80x pixelre
- bementem a profilba
- feltöltés számítógépről
- kikerestem a megfelelő albumból a lekicsinyített és elmentett verzióját a képnek
- rákatt,bemásolta
- rákatt alul az elküldés gombra

és NEM TÖRTÉN SEMMI!!!! :shock: :roll: :shock: :roll:

:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
annamami

Annamami,
Nem írta ki, hogy túl nagy a kép? Nem csak a 80 * 80 számít, hanem kB megkötés is van.

benianyu

Benianyu,
most csináltam egy 39X60-asat ami 33,6 Kb de ezt sem engedi.... :(
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

béna(én)
annamami

azt írja,hogy az Avatar kép nem lehet több mint 6 KB???!!!??? :shock:
olyan kicsit nem tudok csinálni!!!!!! :evil:

Benianyu felrakod neke az Avataromba,ha átküldöm a képet mélben,mert mindjárt agyvérzést kapok!!!!! :evil: :evil: :evil:

ahelyett,hogy értelmesebb dolgot csinálnék és nem töltenék meg itt oldalakat feleslegesen :oops: :oops: :oops:
annamami

Annamami,
Inkább a képet küldd át, talán le tudom neked kicsinyíteni, de a profilodba nem tudok bemenni. benibuc@gmail.com

benianyu

Benianyu átküldtem! :D :oops:
annamami

Benianyu!

Azt elfelejtettem mondani, hogy természetesen csíkos sapi kapott Gergő...

Íme:
Kép

Ja, és nem is mondtam még, milyen jó kis IKKS kabátot sikerült beújítanom a netről. MIndössze 1.400 Ft-ért, a posta ktg-vel együtt volt 1.800 Ft. Szerintem még így is nagyon megérte. Igaz, egy ici-picit még nagy, de télre szerintem pont jó lesz.
Nagyon vagány, a belsejében egy fekete fehér kép van, ami focicsapatot ábrázol. És olyan finom pihe-puha tapintása van! És ebben aztán nem fog fázni Gergő, azt tuti, mert nagyon-nagyon vastag.

Erről is egy-két kép:
Kép Kép

Kép
kuha

Ja, és képzeljétek, tegnap voltam a csömöri Auchan-ban, hát nagyon-nagyon sok gyönyörű gyerekruha van!!!
Én egyébként Cora párti vagyok, de hát az kb. a béka seggénél van ehhez képest, már ami a választékot illeti.
És láttam olyan kafa kis overállt, amit most meg nem mondok, hogy ki vett közülünk. Sajnos olyan színben, amit szerettem volna, csak 1 darab volt, de az is kicsi volt Gergőnek.
Talán később újra lesz, tuti, hogy vissza fogok nézni még!

Úgyhogy én is mindenkinek csak javasolni tudom, hogy nézzen el vmelyikbe!

Na, és mégegy, aztán húzok:
Én imádom a húsilevest, és szerintem minden nagyképűség nélkül mondhatom, hogy nagyon is finomra csinálom. De, az állam leesett, amikor nemrég hallottam, hogy a szerecsendió sokat dob rajta.
A szerecsendió??? Gondoltam, na, ezt ki fogom próbálni.
És ma kipróbáltam, és hát tényleg... Érezhetően más az íze, mint eddig, és hát nagyon - nagyon finom lett. Szerintem... :roll: :roll:

Kép
kuha

Na, mostmár tényleg húzok, csak mégegy :

Prüntyi!

Tudom, hogy csak akkor tudod olvasni, ha este lesz áram, de:

képzeld, nem találtam ma azt az üzletet, ahová egyszer elvittél Veresen, és sapit vettem Gergőnek. Nem a főút mellettire gondolok, ott a kínai mellett, ami drágább( egyébként végül ott vettem), hanem nem tudom, de úgy rémlik, hogy a főútról lekanyarodtunk balra, és ott volt egy kis üzlet.
És úgy rémlett, hogy azon az utcán kanyarodtunk , ahol a Takarékszövetkezet van. De ott nem volt üzlet . Úgyhogy Apa kissé hülyének nézett.
Már majdnem felhívtalak, mikor eszembe jutott, hogy előbb nézzük meg azt a másik boltot. És végül ott vettünk.

Kép
kuha

Hahó!

Nincs itt senki???

Ilyen sem volt még: én írok utoljára, majd cirka 3 óra múlva szintén én indítok!!!

Merre jártok??

Kép
kuha

Annamami,
Bocs, hogy eltüntem, Dani épp felébredt, evett, aztán el is mentünk. Nem jött át a mél. :(

Kuha,
Gergő sapija nagyon jól néz ki, a kabátja meg szuper. Újonnan vetted, vagy a neten valakitől? Nagyon jó melegnek néz ki! :)
Mi is voltunk ma az Auchanban és nagyon jó kinálat van babaruhából. :) 4 db-os pamut body talán 1600 forint, meg egyéb más aranyos cuccok.

benianyu

Sziasztok!

Annamami!
Éljen a H&M! :D :wink:
Kis kertész fiúd nagyon cuki, meg csini is :D

Évi!
Gergő kabátja nagyon szuper, én is vettem pont most Leonnak két dzsekit, írtó szuperek, majd lefotózom én is.
Hú, de ennék egy jó húslevest, jövő héten csinálunk is!

Mi ma a Budakeszi vadasparkban voltunk, nagyon szuper volt. Jó volt az idő is, nem is voltak olyan nagyon sokan. Sétáltunk egy nagyot, jól kifutotta magát Nolcsi, most meg vasútépítés megy a nappaliban. Leont 6-kor fel kellett kelteni, úgy kiszívta a jó levegő. :P

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Megann!
Én is reggel megfőztem már az edédet, habár nem ilyen profit, csak egy zöldbabfőzit.

Zsuzsa!
Szegény Julcsi, nagyon nehezen akar kimászni ebből a takonykórból :(
Sok-sok gyógypuszit küldünk neki

Bodza!
Hát ez ijesztő lehetett nagyon, hogy nem tudsz beszélni, meg Sacit ellátni. Szerencse, hogy túl vagy rajta, tessék ezentúl többet pihenni!!!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Jól le vagyok maradva az olvasással!!! :( :( :(

Csak dobok fel két képet, mert még ezer felé rohanunk! :(

(Benianyu! az egyik csíkos! :lol: )
Kép Kép

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Benianyu!

Nem újonnan vettem, hanem használtan, a Babaszobáról. És szerintem bőven ár alatt vettem, nagyon-nagyon kifogtam. 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

Barbi!

Nyisd az ablakot, fény-post küldök egy kis húsilevest. :) :) :)
Jó kis programotok volt mára! És tényleg szép idő volt, nagy szerencsénk van, hogy nem az a trutymós, esős idő van, hanem süt a napocska.

Bodza!
Csatlakozom az előttem szólókhoz: pihi-pihi-pihi, és sok-sok pihi.
Most használd ki (pláne, a történtek tükrében), mert aztán, ha megkérkezik Kristóf, végképp nem fogsz. :wink: :wink:

Kép
kuha

Évi,

Majdnem...:) a lámpás kereszteződés utáni első utca...a többire jól emlékeztél! :)

Kép

Kép
prüntyi

Olvasni most nem tudok...de a képek szenzációsak!!!!!!!!!

Tüncsikének 2 napja tiszta piri a popsija, valszeg a foga, úgy érzem a bal alsó hátsó is kikukkant! Nagyon hosszú ez a hátsó fog kijövetel...a jobb felső kb 1 hónapja jelent meg (előtte 1 hónap kínlódás, duzzadás) ...és még van két hátsó ami már nagyon érik a kibújásra...:(

Kép

Kép
prüntyi

Évi!
Köszi, megjött, isteni fini volt :lol:

Viki!
Peti nagyon cuki csíkosban (is) :D

Prüntyi!
Leonnak is tiszta pötty lett ma reggelre a feneke, meg a kis golyeszán lett egy seb is :( de a sudocrem csodát tett, mert estére már egész jó lett, alig látszik.
Neki is fogtól van, mert ömlik a nyála is, meg tegnap pl. 4x kakilt .

A mai napról rakok fel egy-két képet, úgyis olyan csendes ma itt minden.

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

A nyalóka nálunk se megy mindig, csak 2-3 hetente kaphat egy cukor nélkülit :D
de akkor így örül neki...... :lol:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi, igen, most én is azt használom...Tüncsi is sűrűbben kakil...igaz kevesebbet is...

Kép

Kép
prüntyi

Halihó!

Ma mi is csavarogtunk, lakást néztünk, és vásároltunk a Budaörsi Auchanban Natinak overált 2800 pénzért!!!!!!!! :lol:
Igaz, a héten már kapott egyet a C&A-ból is, de sztem kettőre szükségünk is lesz a tél során.
Az auchanos sajnos nem túl csajos színű, de váltásnak jó lesz, a C&A-s viszont vadító pink! :lol:

Bodza!
Pihenj nagyon sokat! :) Minden megvár hidd el, ami meg nem, azt biztosan megoldja a családod!
Szörnyű lehetett, ahogy leírtad! :cry:

Annamami!
De jó, hogy Mazsi kezd kikászálódni ebből a kórságból! :)
Könyvbe beleolvastál már? (nem sürgetlek ám, csak kíváncsi vagyok!!!!!!!!) Bár gondolom, mostanság nem lett volna alkalmas az időpont.

Zsuzsa!
Komolyan mondom, mindig leesik az állam, amikor Julcsikáról mesélsz. Olyan okos! :)
Mikor költöztök?

Barbi!
Tényleg jók a képek!
Noel nagyon szívdöglesztő abban a zakóban! :shock: :shock: :lol:
Leonak meg tényleg annyira szöszke! :lol:

Benianyu!
Sajnálom, ami a Mamáddal történt! :( Remélem gyorsan túlteszi magát a történteken! Még szerencse, hogy nem lett baja!

Andrea!
Csatlakozom az előttem szólókhoz, nagyon szép a lakásotok! :) Vagy ház? :roll: Nem egyértelmű a lépcső miatt. :oops:
Eszti tényleg olyan kis husigombóc! :lol:

Jaj, Hari!
Lilidnek nagyon boldog első szülinapot kívánunk! :)

Nem tudom, mit akartam még!

Holnap nagy nap lesz! Nati először tölt el egy egész napot a Nagyijával! Eddig fél napokra elvitték már, de egészre még soha!
Ma a nagyi egész nap velünk jött-ment, és nagyon jól elvoltak, remélem holnap is minden rendben lesz!
Mi meg Apával alszunk egy jót és pihenünk és eszünk és romantikázunk! :lol: :lol:

Andi&Nati

KépKép
duda

Rakok fel egypát képet. Nagyon jól sikerült a mai nap. A 13 ember ellátása (vagyis 12, mert a húgom barátja Bécsben maradt) mellett nem tudtam fényképezni, így a hozott anyagból kell dolgoznom. Íme:

Kellemes várakozás az ebédre (mondtam már, hogy leközelebb férfinak születek?

Kép

Figyi! Te azt se tudod, mi az a szülinap! (anyósommal)

Kép

Büszke vagyok a kisfiamra. Nem kicsit, nagyon... :oops:

Kép

Elfújjuk a gyertyát. Mondom elfújjuk!!!!

Kép

Ez finom! (nagyon ízlett neki)

Kép

ayse

Ja, Benianyu!
Én valahogy lemaradtam arról, hogy Dani járni kezdett, de nagy-nagy gratula neki! :lol:
Nati is próbálkozik, de nagyon óvatos, mint mindennel! :D

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok!

Képek (mint mindig :) ) most is tök szuperek!

Gyors helyzetjelentés: derekam jobban van, de még nem 100. viszont most meg utolért a takonykór, és fáj a torkom, valszeg férjtől kaptam el, aki mostmár még betegebb! :( Peti is kicsit nózifolyós, meg egy nagyon kicsit köhög is, de nem vészes! A popója viszont neki is reggelre láng vörös lett, nálunk is a sudocrem a "csodatévő" remélem meglesz a hatása reggelre. Valószínű, hogy itt is, mint Tüncsinél egy fogacska az okozó, de nem látom, nem érzem melyik :( :?: De Peti egyfolytában a szájában van, vagyis az egész ökle ott van, és a nyála meg ezerrel ömlik, ami nem volt mostanában jellemző!
Éjszakák még mindig ébredősek, de nem FELébredősek, szóval alakul (vagy ne merjem inkább leírni, hátha......na mindegy)
Most este szépen vacsizott (egyébként főzit eszik vacsira, egy időben tejpép volt a menü, de azt egyik napról a másikra nem eszi meg, így marad a főzi, de ez még jobb is talán), meg rá szopizott is, talán csak egyszer kel fel éjjel! :)

Hari!
Lilinek mi is boldog szülinapot kívánunk!

Betegeknek jobbulást!

Bodza!
Vigyázz magadra nagyon!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Ayse!
De jók ezek a képek! :lol:
Nagyon tetszik, ahogy a gyerekek sorban ülnek a kanapén, aztán, ahogy Lili nyalja a szája szélét a tortát látván! Nagyon édes! :lol:
Ja és a kilátás az ablakodból! Húúú, azt nagyon irigylem! :shock:

Gondolom jól elfáradtál! :)

Andi&Nati

KépKép
duda

Barbi,
A mai képek is nagyon szépek, amiket a fiúkról feltettél. :)
Tényleg szép ez az ősz! :) Csak azt nem szeretem, hogy hirtelen lehül délután az idő és cipelni kell egy fél hátizsáknyi meleg cuccot. Mindegy, egyszer úgy is nyár lesz újra.... :)

Duda,
Vadító pink overáll :) :) :)
Köszi a gratulát! Napról napra ügyesedik Dani a járkálásban, olyan édesen totyog! Azt nem lehet mondani rá, hogy óvatos. Tiszta kék-zöld mindene a sok egyensúlyvesztéstől, mert annyira sietne.
Jó romantikázást holnapra! :)

Kuha,
Tényleg jól kifogtad Gergő új dzsekijét! Ügyes vétel volt! :)

Ayse,
Nagyon helyesek vagytok Andrissal a képen! :) Ízlett a nagy családnak a finom menü? :D
Megígértem Beninek, hogy elfújhatja Dani gyertyáját idén, mert ő még nem fogja tudni. :)

benianyu

Sziasztok, :)
Ma nekem se van nagyon időm olvasni, de a talis és a gyerkőcös képek szupik és azt is láttam hogy Bodza jobban van.
Azért az a ügyeletes cirkusz nem semmi :(
Mi ma Állatkertben voltunk, hát kihagytam volna. Igaz féláron volt a jegy de szinte alíg láttunk állatot :( Nagyon sok a felújítás és ami volt ott meg az állatok inkább aludtak. Azért majd holnap teszek fel képet.
Sziasztok: Kriszti és Roli.
Egyébként nincs valakinek MSN-je?
csikken

Ayse!
Gondoltam ma Rátok, pont Nagykovácsi felé voltunk, legalábbis útleágazó táblát láttunk felétek. :oops: :D
Nagyon jók lettek a képek, a 3 torta istenien néz ki!!!
De azért én inkább valamelyik csokisra neveznék be..... :lol:

Andi!
Hú, de irigy vagyok, én még egy overált se vettem Leonnak. :(
A C&A-ban voltak fiús overálok is?

HARI!
LILINEK NAGYON SOK BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!

Viki!
Takonykór :( :(
De az éjszakai alvás javulás talán kárpótol :wink:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Viki,
Jobbulást az egész családnak! Láttam Peti csíkos bodyját, csak az előbb elfelejtettem megdícsérni. :)
Apa nálunk is beteg, elkapta Benitől. Remélem, Dani és én kimaradunk a szórásból!
Ti együtt vacsoráztok Petivel? Ezt azért kérdezem, mert nekem esélyem nem lenne Danival főzeléket etetni vacsorára, ha látja, amit mi eszünk. Már próbáltam, de nem kérte, balhézott a mi kajánkért. Ezért legtöbbször azt eszi, amit mi (vagyis Beni és Apa). Ma például vajas kalácsot evett sajttal és egy pohár babatejet. Sőt ebédre is azt eszik, amit mi, de olyanokat készítek, amit ő is megehet, főleg, ha kettesben vagyunk hétköznap. Sok levest, zöldségeket, bár ma paprikáskrumpli volt és az is szépen lecsúszott. :)

Daninak is jön a két alsó rágófoga, az egyik már félig kint van, de nincs vészes nyüglődés, viszont ő is többet kakil, ma 5-ször. Jól meg is jártam. Bekakilt fürdés előtt egy 20 perccel és gondoltam, hogy most már nem adok rá egy tiszta pelust, hanem rátekertem csak egy anyagpelust, mint régen csinálták, hogy ha esetleg bepisil, akkor ne áztasson el mindent. Erre abba is bekakilt. :(

benianyu

Annamami!
Nagggyon jó ez a kiskertész-sorozat! Látszik Mazsi arcán, hogy nem mindig biztos benne, hogy szabad-e?
A pad és a kert hangulata meg kicsit emlékeztet a Notting Hill c. filbelre (kedvenc filmünk, 20x láttuk)

Majola!
Lambéria szerelő kutya! Hi-hi-hi, ez jó!
Vizilabdázott (mint az egész család).
Julcsi dumája eszméletlen! Egy-két hónap és Ti is könyörögni fogtok egy kis beszédszünetért!

Kuha!
Gergő kabátja nagyon tuti! Nagyon csinos benne ez a fiú.!
Havaj-dizsi-napfény a kutyáknak... vizuális típus vagyok :D:D:D

Duda!
Éljen a pihi!!!
Meg a pink overall!!!!

Barbi!
Tényleg nagyon jó a mai termés is! Csini a poncsód!
Ez az ősz tényleg egy ajándék!

Viki!
De jó, hogy jobb a derekad!
Peti még mindig sokkal nagyobbnak tűnik a koránál! Vagy legalább is ANdrisnál. Nagyon szép kisfiú!

Köszönjük a dícséreteket!
A menü nagyon ízlett!
Persze, hogy elfáradtam,azért is ilyen vörös a fejem, mert a fél napot a tűzhely mellett töltöttem. Nem is ez a baj, hanem sajnos iszonyatosan tud fájni a hátam a lapockámnál. De egy családi ünnep mindent megér.

ayse

Szép jó estét!
Bodza
Jó, hogy nincs nagy baj, magyar eü. :( :( :( vigyázz Magatokra!!!Nem olyan sok már az a hat hét!!Mikorra vagy kiírva??(meg lehet kérdezni?)
Barbi
Édik a srácok, mint mindíg, kiszúrtam Leon kabátját, én is ilyet akartam venni Pannának, de Apa lebeszélt, mondván világos.erre vettünk egy rózsaszínt(mintha az sötét szín lenne!)
Vikijó hogy jöttél, már hiányoztál ám!
Petid nagyon helyes, olyan édi a sapijában!Derekad, takonykór :( :(
Ayse
Jók a képek, tetszik, ahogy az egyiken Lili nyalja a szájacskáját!!!(v. csak véletlen?)
Annamami
virágokat csodáló Marcid tünemény!!!

elég gáz napunk volt.Pannámmal egyre jobban kavarodunk bele a takonyba, nekem nem szelel az orrom, szagokat, illatokat nem érzek, a fejem meg szétmegy(most, szopi után bevettem egy Coldrexet, hátha jobb lesz)
Panninak meg napi 5-6x szívjuk az orrát, dől belőle a cucc, gondolhatjátok, hogy útálja!De az éjszakát eddig végigaludta, kíváncsi leszek, ma éjjel is így lesz e.
Viszont, annak, hogy be van dugulva az orrom, s nem érzek szagokat, van egy nagy előnye: a bilitakarítás!!!!! :D :D Hááát, mit ne mondjak, nem egy kellemes, de most jóóó!(már ha egy kakis bili kisikálása, fertőtlenítése jó lehet!! :D :D )

KépKép

Hajni&Panna
totka

Ayse!
Köszi, szeretem a poncsókat nagyon, van minden színből :oops: :oops:
A hátfájást sajna én is ismerem.
Minden részvétem miatta, baromi szar :( :(
Nekem ugye műtve is volt egy óriási sérv, mikor Nolcsi 5 hetes volt. Persze sokkal jobb, de messze nem tökéletes.
Te tudod, mitől van? Mondtak rá valami okosat?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Hajni!
Nem semmi, hogy mindenki kínlődik ezzel a r..t takonnyal. :(
Úgy sajnálom szegény gyerkőcöket, akkora kicseszés ez velük!!
Meg persze a szülőknek se egy leányálom.
Kabit az internetről vettem használtan egy ezresért, de nagyon megérte, mert van egy kigombolható kardigán belseje is. Meg persze tök szép állapotban van.
Ennyi pénzért lehet világos, nem sajnálom :P :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha
Helyes Gergő az új szerkójában, milyen tuti ára volt!! :shock: Csak lesek, mint ez az emotikon, mivel a héten vettünk Panninak egy dzsekit, s Apa felhívta a figyelmem a téli nagykabátok árára, 12!!ezernél kezdődtek!!Ja, és nem egy márka valami!Sapitok is klassz!!!!!
Panna ma kapott Déditől egy cuki-muki sapkát, holnap lefotózom benne, olyan jól áll neki!!!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: