A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Greenolive karácsonyra van kiírva, úgy emlékszem.....

Fibi!
Te legalább eljutsz relaxra! :)
zuzmo1

Fibi, hát Zsanci Giginek! :lol:
és hallod, egy hét múlva kiderül, kivel mehetsz relaxra :D :wink:

votiv 8)
votiv

hopsz, már karácsony lenne? :roll: húúú de terhes vagyok :lol:

votiv 8)
votiv

Zuzi,
sajna nem biztos, tul sok minden lesz, ahova menni kell majd, és csak a férjemre számithatok :(
fibi

ZSanci :) te vagy a ludas az egészért :mrgreen: te hintetted ela ritkán idelátogató veled együtt szülő pocakost... és midnenkiben megindult találgathatnék :lol:

Votiv :) valaki Deniéknél jelentkezett táblekészítésre, csak Proone-t vártuk, hogy ne bántsuk meg. De mostmár olyan régen volt itt...

Ha senki nem jelentkezik, én bevállalom a táblát, bár nem ígérem, hogy szép lesz, viszont nekem nincs webhelyem...

Szrekuc :) nekem nincs autóm, ha a mobilitás erre vonatkozott. üres dvd is jó cserébe? mikor mi van itthon :lol: ÉS Halász Juditot kivéve mindent kérek másolni - lehet többet egy lemezre, nem vagyok és kényes :lol:

indianyo

Votiv,
és mi van, ha vele nem is vagyok joban? vagy ha nem tud majd menni? :roll:
fibi

Indi, talán csak nem csíped Halász Jutkát? vagy már megvan az összes :oops: :D

Ancsinak van webhelye, ott jó helye lenne a táblának!

rúgjatok virtuálisan seggbe, hogy húzzak dolgozni :twisted:
votiv

Fibi, erre most nem tudok mit mondani, várjuk ki az egy hetet :)
és Te mennyi vagy most?
kéne írogatni a heteket megint :D

Dora, Lindi is kimaradt a felsorolásból!

votiv aki 16+3
votiv

Kisün,
köszönöm hogy leirtad, jo volt olvasni :) igyexem majd emlékezni a szavaidra :D

Recca,
ha nem lennék ilyen beszari, egész biztos otthon szülném a következöt... bátorságot hogyan lehet szerezni? :roll:
fibi

Votiv :) naaaaaa - én csak azt reagáltam, hogy ha már kiderült, hgoy van egy ritkán idelátogató pocakosunk, akkor nekem 3 tippem is akad - de én még csak célozgatni se akarok, mert én baromi jó titoktartó vagyok ám :lol:

És bevallom, meguntam HJ-t. Idáig nagyon kedveltem, de most, hgoy Dominóval zenét hallgatunk naphosszat, rájöttem, hogy unom. Úgyhogy tőle az a 10-15 dal most elég, ami van. Viszont Gryllusok és Ghymesek minden mennyiségben :)

Ancsi webhelye jó ötlet! Lehet, hgoy ő szívesen bíbelődne egy ilyen táblicskuval is...

Zuzi :) hát én is hp vagyok, mert 1 ágyas szoba a szívem vágya...

antiszociálisindi

indianyo

Votiv,
várjuk :D bár elmenni relaxra amugyis egyedül kell majd mennem, max leülhetek egy-két ismerös mellé ott :)
én kb 6 hetes leszek holnap.
fibi

találgatás befejezeve :twisted: :twisted: irgumburgum :lol:
tessék türelmesnek lenni :lol:

dóra,
nem enged válaszolni a prividre :( te vagy msn?mert nekem nem vagy :(
Vendég

Igen,
sztem se találgassunk, bár én már kiváncsi vagyok arra, aki egy hét múlva felfedi magát, mivel én biztos nem rá gondoltam!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

ja, és amig Votivval és Fibivel relaxon vagyunk, ki vigyáz a fiainkra????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

zsanci,
te engem nagyon nem akarsz vinni relaxra :cry: :cry: :cry: :lol:
Vendég

Ma esti alvos sztorit meg akartam osztani Veletek:
B mostanában néha köhécsel szopi közben, és fintorog. Ma meg mondta is hozzá, hogy "tejecske, nemjo". Erre forgolodik, nézelödik, elkezdek neki altatodalokat énekelni, ami marhára érdekelhette, mert közben ugyanugy dumált mindenfélét, mint napközben. Többek között ilyen utasitásokat is: "szölöt, almát... anya szedjen!" :lol: jofej, mi? :D
fibi

péntek este nem szokott így pörögni a topic! Ez olyan jó, mindenki be van sózva :D
De semmi találgatás!!! :wink:

Vera!
Pont olyanokat írtál, amiket a "szakkönyvekben" olvasok. Olyan jó lehet így megélni a szülést! Azért a félelmeim ellenére kezdem várni, hogyan alakulnak majd a dolgok!

Fibi!
Van akivel nem vagy jóban? :wink:

Szrekuc!
Én mindegyikből kérnék, de térjünk vissza rá, mielőtt rendeznénk valami talit, nehogy rajtad maradjon a sok cd!
zuzmo1

Zsanci,
talán a kedves babanetes ismerösök? :lol: akik éppen nem várandosok :D
fibi

Zuzi,
ugy értettem, hogy van azért sok olyan kismami/anyuka, akikkel nem tul sokat beszélgettem még :wink: nem arra gondoltam, hogy haragban lennék valakivel :) bár ha vki nem bir, azt is megértem :mrgreen:
fibi

gigi, nincs msn jelenleg... :?

Lindi tenyleg! :oops: + meglepi kismami(k) :lol:

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gigi.
én kérek elnézést!!!!! :lol: :lol:
természetesen Gigit is visszük!!!! :wink:
nekünk már lehetne külön relaxot is tartani nem???? vmikor délután-este???? :wink:
és akkor még Zuz is jöhet!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi, nem lehet, hogy megváltozott a tejecske íze, ahogy a menzesznél? fiad édes kis zsarnok :D
bár már Isti is beszélne valamit... bár, most egész nap nyomta a bijűűűt :D

ok Indi, nem akartam én intrikálni, csak kivi vagyok :D és Halász J-nek a country-s alapjai elég hamar megunhatók sztem. de azért még jó, csak Isti is inkább az RHCP-re bukik :D és 2 csaj is bejön neki: Nelly Furtado meg Shakira :D ha látja őket a tv-ben, nem táncol, hanem megáll és bámul :D
mert hogy mi ha napközben bekapcsoljuk a tv-t, nem rajzfilmet nézünk, hanem MTV-t meg VH1-t :D

votiv 8)
votiv

Votiv,
de lehetséges :)
annyira más minden gyerek beszélökéje, egy ismerösünk kisfia csak 3 évesen kezdett beszélni, viszont onnan egész mondatokban :D pedig már mindent értett, egyszerüen nem akart addig és kész. mesélte anyukája, hogy egyszer az utcán szembejött a szomszédnéni, aki sajnálkozott, hogy jaj, ez a gyerek miért nem beszél már, stb. erre miután a néni megfordult, megszolalt a gyerek: "Anya, de hülye ez a néni" :lol:
fibi

Votiv,
Nelly Furtadorol mit lehet tudni, o mit enekel?

en Ghymest prefer a legjobban de nagyon sok jazzt is hallgatunk bebivel - tok edesen dudol ra :lol: meg mar tokre enekel; jol elkulonitheto modon :lol: :lol:

HJ meg egyszeruen megkerulhetetlen klasszikus - nem szeretnek ott allni amint a fiam a fejemre olvas h miattam lett muveletlen :lol: :lol: :lol: de en is csak ritkan teszem fel mert ami sok az sok :D inkabb en eneklek neki

RHCP :mrgreen:

Indi,
hogy legyen akkor?menjunk ki hozzatok? vegulis kikirandulhatunk :) de hova is? :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Sziasztok!
Egy ideje olvaslak benneteket, ha van egy kis időm...
Andi vagyok, 28 hetes, és szolnoki létünkre a Szent Imre mellett döntöttünk. Első baba, jó ideje küzdünk érte, és most nagyon boldog vagyok. :-)
Ez a fő oka a kórházválasztásnak, próbálom kerülni a felesleges negatív programokat, fejrázogatós dokikat, és ezt itt láttam leginkább biztosítottnak.
Eddig bejött! :-)

Eljutottunk egy-két előadásra, és talán 3x a Mona Lisa csoportba, de nem minden héten jön össze...
Így nagyon örülök, hogy a héten egy csomó praktikus dolog merült fel itt.
Most leginkább a mivel érdemes készülni, mit kell csomagolni téma foglalkoztat, valószínűleg mert a napokban több számomra új dolgot is hallottam, meglepődtem jól, eddig kicsit kényelmesre vettem a figurát...olyan jól belesüppedtem az áldott állapotba, élvezkedtem, a napok meg úgy tűnik rohanni kezdtek...

Andi
kisherczeg

Szia Andi! :)

Ki az orvosod? Gratula a babohoz! :D

Kép

Kép

szrekuc

Látom megy a topik péntek este :lol:

Szia Andi :lol:
Mintha magamat olvastam volna :lol: Nekem se volt semmi se megvéve és összepakolva egészen addig, amíg a doki nem közölte, hogy okt. vége helyett okt. közepe lesz a szülés. Akkor (a vizsgálat után) ijedtemben megvettem 2 óra alatt minden fontos dolgot :lol: Aztán lenyugodtam és amint látod még most kérdezgetek mindenkit, hogy még mit vegyek :lol:
Valahogy én sem siettem el a dolgot, ugyanakkor a napok pedig rohannak :lol:

Kép Kép
curse

Votiv,

kuldtem pu-t :)

Kép

Kép

szrekuc

Andi,
És a lényeget meg elfelejtettem írni :lol: GRATULA a pocaklakóhoz :lol: Lehet tudni, hogy kisfiú vagy kislány?

Kép Kép
curse

Hihetetlen ez a pörgés, mennyi pocakos megint, eszméletlen jó érzés :D:D És Marci még csak 3 hós múlt, de tőletek az ember úgy megkivánja a pocakot!!! :D
És a titok-pocakra én is kiváncsi vagyok ám, na majd egy hét múlva megtudjuk :D

Andi,
üdv, gratulálok a babához, mesélj magadról! :)

Zuz,
és én ezt olyan szívesen átadnám másoknak is, mert fantasztikus így szülni :D De örülök, hogy már legalább kezded várni!!! :D:D

Votiv,
D. is táncol RHCP-re, meg ugye metallicára is, érdekes baba-táncházat tudnánk szervezni... és Nelly Furtadot én is bámulnám, ha pasi lennék :D

v
kisün

Csajok! Én nagyon szívesen megcsinálom a táblázatot és utána elküldöm Ancsinak, ha neki is jó. De a vonalzó nem biztos, hogy sikerülni fog bele :? :wink:
Most csak ennyi. Marcinak az előbb ébredés után, 39,2 volt a hője, mennyi idős korig van 3 napos láz?? Neki még nem volt...

Pussz: Pocak
pocakpacni

Jó reggelt!

Gigi:
mivel "rámruháztad" az elszólást,kérlek olvass vissza,mert én semmi konkrétat nem írtam :(
Sőt hetekkel ezelött is volt már 1-2 jelzés,ami szintén nem én voltam :cry:
De azért gratulálok és szorítok nektek :!:

Zsan:
maximálisan értem a félelmeidet.
Pont ezek foglalkoztattak engem is,amikor 10 év után kiderült,hogy Dorka beköltözött a pocakomba.Sőt még hozzá jött az is,hogyan adagolom be a férjemnek :roll:
De ez nem tartott tovább 2 hétnél és utána már úgy voltam vele,hogy mindennél jobban AKAROM ezt a gyereket.
És életem legjobb döntése volt :D
Egyébként jó ideje foglalkoztat még egy gyerek,de újra ezek cikáznak a fejemben.Viszont ha jönne,akkor maradna is az tuti!!!
/de én nem vagyok pocakos!/

Votiv:
már 16? :shock:
de jó,akkor a kezdeti tünetek is elmúltak már,csak a jó részek jönnek,na meg persze Isti ezerrel:D

Ancsi:
nem feltétlen tőlem tanulta Dorka,hanem a reklámokból :shock: :lol:
De így is nagyon megható,amikor átöleli a nyakam és közli,hogy szeret 8)

petergabi

Zuz:
"anyóslépcső",aminek azóta már fekete színe van:
Kép
és Dorka a legjobb barátjával :lol: :
Kép

Te is mutathatnál pocakos képet már! :wink:
Meg minden pocakos!Azok is olyan szépek. :D

petergabi

Curse: holnap már október közepe van! :shock:

Kép
Kép
tinu

Gabi :) Köszönet Dorkáért és legjobb barátjáért! olyan randa borús az idő itt nálunk, jót tett ez a kis öröm :) És akkor most mégegyszer megkérdezem: körvonalazódik már a beköltözés időpontja? És tényleg lehet, hgoy még egy gyerek is lesz az új házikóhoz? Jaj de jó, akkor oda is drukkolok egy kicsit :)

És pocakot én is, én is, én is - szeretnék, de a zapa csak nagyokat hallgat, mikor megemlítem a hugicát ..

Szrekuc :) Dunaharaszti az illető hely, Soroksári út vége, illetve Coca-Cola gyár közötti település :lol: jazz, az nálunk is nagyon megy - főként Jamie Cullom és Rod Steward új jazz-standard-lemezei nyamiii

Curse :) én arra jöttem rá, hogy egy kisgyereknek sose elég semmi, mert szinte hetente kinő egy garnitúra ruhát/zoknit és egyebeket ... úgyhgoy ez szülés után se lesz majd másképp :) És hgoy van a pocak?És ha mész a kórházba, éártesíteszu valakit, hgoy drukkolhassunk? Az olyan jóóóóóóóóóóóó :)

indianyo

gabi,
visszaolvastam és nem változott a véleményem :roll: de értelmetlennek tartom hogy ebbe belemenjünk,úgysem tudnám neked lemagyarázni úgy hogy meg is értsd hogy mi az ami szíven ütött :cry: ...........részemről téma lezárva

indi,
ruhák jók még vagy már kinőtte őket dominó :oops: ?
Vendég

Gigi :) jók bizony - még sokáig! :) köszi :):):)

indianyo

Indi:
a költözést okt.végére teveztük,de csúszni fogunk kb. 2 hetet.
Na de ezt már féllábon is... :lol:
Ami a gyerektémát illeti,semmi konkrét nincs,csak az én fejemben.

Gigi:
írtam pü.-t

petergabi

Olyan vicces ez a "reggel", apa már vagy félórája programozza a termosztátot :lol:

Kisün,
Én már most nevelem Adél babát a pocakban :lol: Nálunk is a Metallica megy, meg egy kis Nirvana :lol: Amikor apával megyünk a kocsiba, akkor nála meg a Savatage-t szól. Szegény gyerek :lol:

Tinu,
Igen, én is tudom :lol: de Adél baba talán nem hallotta a doki szavait :lol: :lol: Amennyire szenvedtem múlt héten, most úgy nincsen semmi bajom. Lehet, hogy az időjárás is közrejátszik? :?

Indi,
Persze, természtesen szívesen adok magamról bárkinek hírt, ha már nagyon ott vagyunk :lol: Küldjetek telszámot pü-be :lol: És tényleg nagyon jól esik, hogy gondoltok rám :lol:

Na most megyek, mert apa itt áll a fejem fölött. Éhes a lelkem, biztos kifárasztotta a programozás :lol:

Kép Kép
curse

indi,
na ennek örülök,majd ha feljutok a padlásra készítek még :) és nagyon szívesen,használjátok egészséggel

gabi,
válaszoltam :)
Vendég

Gabi,
köszi a halk gratuláciot :)
és eszméletlen, milyen gyorsan felhuzták a házatokat!! :shock: :D Töletek meritünk bátorságot egy esetleges könnyüszerkezetes házikohoz, itt a kert végében.... ha nem sikerül eladnunk a házat. most ez a terv jelenleg.

KépKép
fibi

:shock: :o :shock:
fibi

Zsan, Gigi :) Gratula a pocakhoz!! :D

Dorka :) Ház rulez, Dorka nagyon édes a kutyussal :D Remélem már jobban van!

Zuz :) A kakis szőnyegen jót derültem :lol:

Neet :) Olyan jó olvasni, hogy Te milyen 2 lábbal állsz a földön és nem parázol semmi miatt és mindennek látod a másik oldalát is. Pszichomókusnak kellett volna menned :wink:

Fibi :) Máris más lenne a tejcsid? Nem semmi! De Bálintodat ez nem zavarja túlságosan, ugye? És én drukkolok, hogy el tudjátok adni a házat és jobb közlekedésű helyre költözzetek, hogy gyakrabban tudjatok jönni! Hú, de önző vagyok, mi? :oops: :lol:
denizsa

Deni,
annyira nem zavarhatja, hiszen azzal alszik el még mindig :) viszont erröl lassan le kellene szoktatni, csak nem tudom, hogyan kezdjek hozzá :?
köszi a drukkot, hát én is erre vágyom. de ha nem jön össze, beletörödöm a sorsomba lassan. már nézegetjük a neten a kanadai tipusu készházakat...
fibi

Sziasztok !

Megint eltüntem :oops:

Zsanci irta egy másik topikon hogy sokan babát vártok ,beleértve Őt is . Ezúton gratulálok mindenkinek !
Azt hiszem amióta nem jártam itt pocakos lett : Gigi , Zsanci és Fibi , de ki az a titokzatos ? :) Tippem sincs ...:)

Kicsit visszaolvastam , de mindent nem tudtam .

Votiv ! Még nem szülök , legalábbis remélem : :wink:

Látom sokan eltüntek a "régiek " közül ...nem láttam Bogárkát , Ildit , Manót , Manókát , Johit .stb....:(

További szép hétvégét mindenkinek !!

Kép
Kép
greenolive

Green,
szia :) köszi a gratulát!
melyik az a másik topik, ahol irogattok még? :roll: Nök Lapjás?

Manoka sokat dolgozik (forditás), azért jön csak ritkán. Johi meg vizsgázik ezerrel, közben idegenvezet. Bogárka nagy ritkán benéz, többiekröl én sem tudok semmit.
fibi

hányinger...
azt hittem most MINDEN más lesz... :lol: :lol: :lol:
de nem... :?
szóval lesz még egy fiam... :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi _! Igen , nlc .
Köszi az infokat !Sajnálom hogy a többiek (is ) eltüntek . Remélem mindenki jól van , csak elfoglalt .

Zsanci ! Nekem most volt hányingerem , émelygésem , Áronnal nem . Ja és most kislányt várok , szóval van remény :)

Kép
Kép
greenolive

zsanci,
nekem is :lol: :lol: :lol: :lol: és az eddig is 90-es mellbőséghez nyertem + két méretet :roll: :roll: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Vendég

nekem meg érdekes, most (még) nincs abszolut hányingerem. csak néha ha vmi büdöset érzek, attol kicsit felfordul a gyomrom, de a szagérzékenység normális.
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: