A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Emese!

Mégsem mennek holnap a fiúk Gabi-anyuhoz, mert beteg lett az öccse :(

Nincs kedvünk sétálni valamerre? Vagy hozzánk is át lehet jönni..... :D
Másvalaki nem akar még csatlakozni?

Évi!
Mi már túl messze vagyunk??? Nincs kedvetek akár egész napra átjönni?

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Mármint Gabi öccse beteg és anyukája ápolja :oops: :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha, Anikó
Hááát, ha tényleg tizenéve nem jártato Gyopin, akkor most ámulnátok, ámuljatok, baromi jó lett, minden túlzás nélkül, ja és férjem is ajánlja(pedig ez ritka ám!!)
www.gyoparosfurdo.hu
Anikó
Van még Orosházán a Hopy bababolt, de a Maja jobb!
Ill.Szegeden nekünk nagyon bejött a Nagyáruházban lévő bababolt, de errő, és a szegedi boltokról Titi jobban tudna mesélni!!
Titi
Régen nem írtál, Pannid hogy van??Voltak azóta újjabb vizsgálatok?Sokat gondolok ám Rátok!

KépKép

Hajni&Panna
totka

Nyúlné
Ezt írtam. Végülis nem titok. Így egyszerűbb, nem küldi át a pü-t.

Szia Emese!

A segítségedet szeretném kérni.VAgyis az apósod segítségét.

Marcinak nyugtalanít továbbra is ez a székrekedéses dolga.
Leírom röviden a "kórtörténetet" és nagyon megköszönném ha megkérdeznéd az apósod véleményét.

Szóval kb 2 hónapja Marci elég sok banánt és "fogós" dolgot evett. Egy alkalommal amikor végezte a dolgát kirepedhetett a feneke és ettől kezdve visszatartotta mivel fájt neki amikor kakilt. Legalábbis az elképzelésünk ez volt a dokinénivel. Ez a helyzet igen nehez oldódott meg, mint írtam többször.
Voltunk a Madarászban egy főorvosnál aki Reparon kúpot és Aurobin kenőcsöt írt fel. Azt mondta, ha ettől 2 hét alatt nem gyógyulna meg akkor kivizsgálás szükségeltetik.
Most voltunk nála, azt mondta meggyógyult, de ha ismét előfordulna akkor kivizsgálás.
Kettő napja a dokinénivel megbeszéltem, hogy leállunk a Laevolac sziruppal. Leálltunk. És itt jön az mostani aggodalmam.
Két napja ismét igen keveset kakil Marci.
A joghurt, olaj, gyümölcsök, kamilla tea továbbra is alkalmazás alatt van.
A dokinéni azt mondta, hogy hát talán nem ártana mégis egy végbéltükrözést csinálni. :cry: :cry: Lehet, hogy valamilyen vastagbél tágulat van a háttérben. :shock:
Lényeg a lényeg érdekelne az apósod véleménye az ügyben. Mi állhat szerinte a háttérben?Illetve a tükrözés mennyire indokolt szerinte? Illetve, ha muszáj akkor nagyon megköszönném, ha ajánlana egy gyermekorvost, aki szakember ezen a területen?
Kész vagyok már a gondolattól is,hogy komolyabb baja van, illetve hogy kínlasztani akarják.

Előre is köszönöm szépen!

Angi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

most szaladok éjszakai vásárlásba,de
szivesen holnap bárhova
bármikor
még jövök,addig találjátok ki
puszi

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Barbi!

Hűű, ez jól hangzik, és nagyon köszönöm, hogy rám is gondoltál, de hát ez nem külön szervezést igényel(ne).
Még csak azt sem tudom, hogy tömegközlekedéssel kb. hogyan juthatnánk el hozzátok!
Meg ha el is jutnánk, akkor is, Apa a XI.ker-ben dolgozik, és kb. legkésőbb 1 órakor már jönne is értem, mert akkor "távozik" a kerületből.
Szóval sokáig nem tudnánk maradtni. :cry: :cry: :cry: :cry:
Nagyon sajnálom, biztos jó lett volna.

Viszont, mi lenne, ha egyszer, csak úgy mi csajok futnánk össze???
Mondjuk nekem ez is külön szervezés, mert Gergőt le kell passzolnom, vagy Apával nagyon összeegyeztetni, úgyhogy azt nagyon le kéne előre tárgyalni.
De szerintem tök jól elmókáznánk mi is!!!
:lol: :lol: :lol:
Többiek, mit szólnátok?

Juci!
Elolvastam Nyúlnénak írt levelet... :cry: :cry: :cry: :cry:
Sajnálom, hogy még mindig nem az igazi!
Viszont ne ijeszgess kérlek, Gergő napi 1 banánt minimum megeszik, de van, hogy kettőt...

Kép
kuha

Sziasztok!

Megann,

Köszi a hiányolást. Itt vagyok, csak olvasgatok csendben. Ma volt a temetés és ez azért rányomta a bélyegét a hangulatomra.

Majola,

Én Zsuzsával is voltam 4D-n (bevallom, kétszer is :oops: ), most csak egyszer tervezünk menni, és azt a 25. hét tájékán. Zsuzsával egyszer a 20. héten voltunk, egyszer a 36.-on. Az elsőn még olyan kis múmiás volt, a másodikon már csak a kis kövér pofija látszott. :)

Dudukly!

Jó látni titeket!!! Gyere többször is! Próbáltalak egyszer hívni, de a telcsiszámot ami nekem el van mentve egy öreg bácsi vette fel aki sosem hallott rólad. :?

Thomasanne:

Bevallom egy kicsit irigykedve olvasom, hogy nálatok ilyen gördülékenyen ment az elválasztás, és azóta átalussza az éjszakát... hát Zsuzsa nem... ugyanazt csinálja mint mikor szopott, csak a tápival, úgyhogy én kicsit úgy érzem, megkaptam legrosszabb variációt, a tápi hátrányait, és az előnyeiből semmit!

Annamami:

:( :( :( :( Remélem gyorsan javul nálatok a helyzet. Abszolút megértelek, velem is előfordul, hogy Zsuzsán csattan az ostor, ha nagyon ki vagyok merülve, nekem is borzasztó lelkiismeretfurdalásom van utána. De hát mi is csak emberek vagyunk, néha előfordul a kiborulás.

Juci!

Hogy működjön a vonalzó, a második kódot kell bemásolni amit a Babafalva megad, a PHPBB feliratút. Így néz ki (ezt Zsuzsának csináltam gyorsan, csak azért rakom ide, hogy lásd melyikről van szó):

[ url=http://babafalva.hu ] [ img ] http://babafalva.hu/tickers/3dq.png [ /img ] [ /url ]

Ezt most teleraktam szóközzel, hogy a kód jelenjen meg és ne a kép, remélem sikerül...

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Nyúlné!

Ezek szerint Te is éjszaka jársz bevásárolni?? :lol: :lol:
Kezdek rájönni hogy számomra sincs más megoldás... :?

Na megyek, mert jön az Anyátok közt :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Barbi!

Nnnna, most Apa segítségével egy kicsit utánainformálódtam a dolgoknak.
Szóval, mondjuk, ha mennék hozzátok, akkor a Blahán fel tudnék szállni a 6-os villamosra, az elvileg ott tesz le.
Vagy, esetleg a Bosnyákon, a 7-es buszra. Elvileg az is megáll a Móricz-on.
Szerinted, ez jó útiterv, ha azt veszem alapul, hogy nekem az Örs a kiinduló pont? Onnan vagy piros metró, vagy 32-es busz.

Ja, azt nem tudod véletlenül, hogy a 7-es busz (mondjuk a piros 7-es, mert az gyorsabb) már Volvo busz, vagy még ezek szottyant régi buszok???

Na, most , hogy eszmét futtattam elmondom, hogy holnap tuti nem tudnánk menni (Apa korai érkezése miatt), de kérlek, ha legközelebb tali lesz nálatok, azért gondolj majd újra rám is, jóóó????

Kép
kuha

Ma übersz@r napom van.

Ma volt a barátnőm anyukájának a temetése....no comment.

A gyerekeket anyósomnák raktam le, de odafele úton Lili hányt. Nála ez olyan, hogy begörcsöl a gyomra és csak a daedalonetta kúpra hajlandó abbahagyni. Az meg receptköteles. Ígyhát anyósomhoz érvén ipiapacs a falra és fordultam vissza (mivel itthon van ebből a gyógyszerből), de taxival, mert az autót a férjem ma vitte kárfelmérésre. Plusszban még abban sem voltam biztos, hogy itthon kihúztam-e a vasalót a falból. Szerencsére igen. Gyógyszerrel vissza, megkapta. Már jól van, csak a szeme karikás.

És a fejem is megfájdult...

Lányok!
Annyira, de annyira szomorú volt ez a mai nap. És olyan kicsinyesnek tűnik ezután sok minden...csak a szeretet számít.

ayse

Róki!
Nekem is pont tegnap jutottál eszembe, hogy mi van veletek.
Temetés :(
Ti Zsuzsával nem akartok holnap errefelé látogatni egy tali erejéig. Lehet menni játszóra is, ha van kedvetek :D

Zsuzsa!
Ha már Julcsi is jól van, a szerdai napot bepótolhatjuk akár holnap is, ha ráértek.

Andi!
Ez Rád is vonatkozik... :wink: :P

Évi!
Csak a sima 7-es a tuti busz, amire nem kell emelni a babakocsit.
És szerintem is jobb a 7-es busz, mint a 6-os vili. Sokkal gyorsabb.
A 32-es buszt nem ismerem :oops:
Majd jövő hétre megbeszélhetünk egy napot!
Pl. a szerda nekünk jó.
Meg hátha Meának is van kedve jönni, esetleg jöhetnétek együtt is??? :?:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse!
A mai napod tényleg nem irigylem :(
Szegény Lili, de a lényeg, hogy jobban van!
Neked is jó sokat fáj a fejed, Gabi is nagyon fejfájós, tudom milyen szar lehet :(
Szeretet dologban igazad van, én is sokszor elgondolkozom azon, hogy mit panaszkodok egy csomó minden miatt, a lényeg, hogy van egy szép, egészséges családom!

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Barbi!

A 32-es busszal mennék a Bosnyákig, ahol felszállnék a 7-es buszra. :roll: :roll: :roll: :roll:
Szóval a sima 7-es a tuti, a piros 7-es nem??

Jövő szerda jól hangzik!
Majd megfűzöm Meát is, bár ő Pesten nem nagyon szeret vezetni.

Róki, Ayse!
Temetések... :cry: :cry: :cry:
Elhiszem, hogy nem túl rózsás a hangulat.

Kép
kuha

Róki, Ayse!
:cry:

Róki!

Ezek szerint alvás-tápi ügyben semmi változás????
És Te hogy vagy?Nem vagy fáradt???

Barbi!

Talán pont Veled beszéltük a talin..hogy hát az a jelenlegi étkező szinte sikit a házból :lol: :lol: :lol:
Szóval ÉTKEZŐ bútor érkezik :D :D :D

Kuha!

Hogy Ti mekkora jófejek vagytok Nyúlnéval együtt..ha huncutkodásról van szó...egyből egymásra akadtok.. :twisted: :twisted: :twisted:
Nyugi, lesz még tali nálunk....

Bár igazából talán már csak tavasszal van értelme...

Igaz, hogy aki a telek végén is járt...láthatja, micsoda frankó kis silesiklópályánk van lefelé... :wink: :wink:
Bevallom nektek, hogy apával direkte végigtolattuk az utat lefelé a bobcat-val...hogy télen mi biza lesielünk a dombról... :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apropó, képzeljétek mi történt....

A férjemet hivta egy nőci, hogy mivel valamelyik plázában valamilyen felmérésre, közvéleménykutatásra válaszoltunk, mintegy "nyertünk" egy 3 napos hétvégét Murauba, Ausztriába.
Na ez a nyerés, úgy nyerés hogy 20.000 ft ellenében...
Jövő hét szerdán kellene mennünk a vócserért..és ott valami fél órát kellene meghallgatnunk az appartmanról ahová mennénk :shock: :shock: :shock: :? :? :?
Hát nem tudom....több aggályom is van..
1. Én nem szoktam leállni közvéleménykutatóknak, meg kérdőiveseknek...nem is emlékszem ilyen esetre..
2.Túl jól hangzik ez a dolog.....szerintem van valami csapda benne....

Férj is direkt megkérdezte, hogy ugye nem valami termékbemutató vagy ilyesmi... :? :?
De a nő azt mondta nem...

Hát nemtom...kiváncsi leszek...

Férj azt mondta ha odamegyünk és mégis valami átvágás...megveri őket :lol: :lol: :lol: :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Dudukly, örültem ám a feltűnéseteknek, csak nem birom összeszedni a gondolataimat. Pálma nagyon helyes kislány lett.

Róki, Ayse: részvétem a halálesetek miatt.

Köszönöm a válaszokat 4Dügyben, lehet, hogy elmegyek én is.

Barbi, holnap délelőtt megyünk Julcsival szemészetre (állitólag minden babát elküldenek :?: ), aztán meg apa bevállalta, hogy én dolgozhassak. De ha még a délutáni alvás után is áll a bál, lehet, hogy beneveznénk.

Kuha, megnéztem az összes zöldségest a környéken, és nem volt feketeretek :(

Annamami, de sajnálom, hogy ilyen brutális virus tört rátok! Gyógyuljatok meg mihamarabb! Rám még sosem hatottak a homeopátiás szerek, de azért én is próbálkozom időnként.

Na, megint lüke vagyok, és ennyit birtam megjegyezni. Csak azt nem értem, hogy végeztem el ilyen aggyal az iskoláimat :evil:

KépKép

KépKép
majola

Hát ez nagyon jó......

Én feldobom a sétát..és pont én maradok le róla :cry: :?

Benianyu!

Fogyival kapcsolatban én is rettegek hogy visszajönnek a kilók...
Szerintem ha reggelire ránéznék egy szelet lekváros kenyérre egyből visszahiznék 2 kilót... :?
Szerinted mikor ehetünk normálisan???

M.

Kép

Kép
megann

Rokica, Ayse
Együttérzek veletek..., sajnálom.

Rokica
Nagyon kedves vagy, hogy segítesz. Ma már nincsen rá időm, de holnap megpróbálom. Köszönöm.

Kuha
Ne aggódj, ha nincsen rá hajlama Gergőnek akkor nem probléma a napi egy banán. Sajnos ez "szerencse" dolga.

Bááár.
Ayse. Csatolok Neked egy linket. Érdemes és elgondolkoztató...
http://www.informed.hu/betegsegek/beteg ... _hid=31972

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Annamami!

Most olvasom... :( :( :(
Mielőbbi jobbulást nektek... a család másik fele nem beteg???

M.

Kép

Kép
megann

Évi!
A piros 7-re lépcsőn fel kell emelni a b.kocsit, de biztos segítenek. A Bosnyákról azért az a leggyorsabb.

Megann!
Igen, velem beszélted..... :lol: :lol:
Éljen az új étkező!!!
Sétát meg majd bepótolod, esetleg jövő héten nálunk :wink:

Zsuzsa!
Szemészetre minket nem utaltak be, de én is el akarom vinni Leont, mert kicsit bandzsi az egyik szemére :(
Akkor majd délután dumálunk, hogy van-e kedvetek átjönni, oké?!
4D-n mi is voltunk, Nolcsinál semmi értelme nem volt, Leonnal meg csak azért mentünk el a 32. héten, hogy végre tudjuk, kisfiú, vagy kislány-e? :lol: de azt tutira megmondták 1 mp után....

Kép
Kép
Kép
barbapapa

sziasztok!

HÉHÉHÉHÉHÉ Barbi :D
na ne már! én is szeretnék talizni! mondjuk holnap apa bazi korán megy reggel, és viszi a járgányt (enyémről még nincs hír), de azért mennénk. vagy ha van kedvetek csinálhatunk nálunk mini talit! és akkor Kuha is tud jönni az örsről volvo busszal :wink:
az igaz, hogy nálunk nem volt mostanában ajtó és ablakpuceválás :oops: :wink: de azért szívesen látlak benneteket!
aztán jöhet a nagy tali is később :) igaz, a többieknek meg mi vagyunk messze. na mindegy, döntsön a nép :D
ja, az Eszti sztem rendben van, nem terjesztünk semmit!

KépKép
KépKép
and

Megann!

El ne menjetek!!! Kb. 8 -10 évvel ezelőtt mi is válaszoltunk egy kérdésre... Tisztán emléxem, a Duna Plazaban állítottak meg, vmi mozival kapcsolatos kérdéssel.
Majd hívtak telefonon, hogy milyen kurva szerencsések vagyunk , mi nyertük meg az egyhetes mittoménmit mittomhova.
Mi elmentünk, érdekes, voltak vagy 50-en rajtunk kívül. Úgy indult, hogy innen senki fel nem állhat, mert először is üljük végig a két órás agymosást.
Majd fizessünk be x ezret... stb-stb.. :x :x :x
Apám szó szerint ráborította az asztalt a "kapcsolattartó" nőre a második óra végén.
Aztán eljöttünk... :roll: :roll:

Kép
kuha

bocs, Barbi, nem akartam bekavarni, csak hirtelen belekesedős típus vagyok :oops: :oops: :oops:

KépKép
KépKép
and

Andrea!
Nekem mindegy, én szívesen megyek hozzátok is! :D
Döntsenek a többiek!

TÖBBIEK!!!!!

MIT CSINÁLUNK HOLNAP, HOVA MEGYÜNK??????

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse, Rokica
én is sajnálom :( tényleg csak szeretet számít és a szeretteink. sokszor kell kimondani és kimutatni, hogy szeretlek. ami nem tűnik mindig könnyűnek...

KépKép
KépKép
and

Andrea!
dehogy kavartál be, csak én is mennék holnap valamerre, azért ajánlottam fel, hogy esetleg ide is lehet jönni.
de mi mobilisak vagyunk, van kocsi, megyünk szívesen is :lol:

Megann!
Jaj, én is írni akartam, hogy mikor Nolcsival voltam terhes, mi is nyertünk valami utat....... :?
Szóval telefonon mondta a csaj, hogy 1/2 óra az egész, direkt rá is kérdeztem, hogy tuti csak annyi, mert terhesen nem ülök végig órákat.
Persze odamentünk, rögtön min. 2,5-3 órát mondtak!!!!!! Gabi felháborodott, hogy a telefonban nem erről volt szó, stb., stb. Persze végig kelett volna ülni, így azonnal eljöttünk és elmentünk helyette moziba :P :oops:

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Kuha!

A nő égre földre esküdött hogy fél óra az előadás...de én is valami ilyesmire számitottam...nyilván nem Nekem férjnek és Lénána fognak előadást tartani..

Áhhh megmondom apának hogy hagyjuk a francba az egészet....

És különben is a héten fogjuk lefogalni a sielésünket Livignoba januárra... :D :D :D :D :D

Meg van még egy ajánlatunk de ezt már el se merem irni.....Franciaországba...de ezt már tényleg nem szivesen vállalnám be Lénával autóban... :? :shock:

M.

Kép

Kép
megann

Kuha, Barbi!

Most felolvastam apának hogy mit irtatok...
És kijelentettem hogy én nem megyek...

Másrészt 2 éjszaka 20.e-ért egy appartmanban, nem is olyan k...va jó ajánlat....

M.

Kép

Kép
megann

Hali!

Csak gyorsan, mert nagyon érzem a betegséget, vagy vörösöket, vagy mittudomén….

Roki
Részvétem!

Nem az én érdemem, Tominak az igény szerinti szopizás is 2 majd 3 óránként működött, szinte percre pontosan. Azt hiszem egy kicsit vonalas a lelkem, hogy kitől örökölte???? :shock:
A hajnali 2-3 körüli kelésekről viszont csúnya szó, de leszoktattuk. Nagy elhatározás kellett és jól jött, hogy Apa is támogatta a döntést, igaz az ő bőréről volt szó, mert ő az éjszakai műszak.

Hajni
Köszönöm!
Dokinéni, szerint hörghurut?, ill. lehet kruppgyanús is. (?)Figyeljem zihál-e, ha igen László kórház. Azért félek, mert én kicsinek gyakran fulladtam, rémálmom arra kelni, hogy kapkodja a levegőt! :shock:

Kuha
Komolyan? Biző Boys volt, vagy Boyz?! Azt ugye tudod, hogy kb. 160 „magas” ? :D

Annamami
Gyors javulást mindkettőtöknek!

Ennyi futotta, Apa itt pingvinezik a gépért!

Kép
Kép
thomasanne

Ja. Bodza persze Neked is szól a link és mindenkinek akit érint.

Megann
Szerintem is átverés...

Annamami
Gyógyuljatok szépen meg!

Majola
Örülök a gyógyulásotoknak.

Megyek aludni. Nagyon elfáradtam ma....

puszi

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok!

Itt vagyok én is, csak eddig vasaltam. :( De legalább kész! :)

Ayse, Rokica,
Részvétem, sajnálom, hogy ilyen szörnyű napotok volt.

Annamami,
Gyors jobbulást kívánok Mazsinak, szegény, nagyon megszenvedi. :(

Megann,
Mi már soha nem ehetünk semmi finomat. :( Ha mazoisták lennénk! :) Néha csak szabad, nem? :)
Már a lányok leírták és látom, meg is győztek, én is azt mondtam volna, hogy el ne menjetek a hülye fejtágításra. Éljen a sielés! :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
benianyu

És persze Jó éjt mindenkinek! :oops:

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Annamami!!!
sok-sok gyógypusszancsot küldünk nektek!!! próbálj pihenni, amennyit csak tudsz!

Szilvi, ez tetszik, hogy embered pingvinezik :D :lol: :lol: izgul a szakdoli miatt, mi ? :) hogy áll?

ma voltunk mi is bevásárolni apával, vettem chipset, amit annyira nem szeretek, de legalább tejmentes, most azt nyammogom :shock: és már tök szomjas vagyok. vasárnaptól tejterhelés, naplót vezetve, hogy mennyit bukik Eszti, már vettem is ma egy Milkás capuccinot addigra! hmmm :)

na akkor mi legyen holnap? most menjek takarítani, vagy ne? :lol:

KépKép
KépKép
and

Juci (szólítsunk Anginak??)
írok mindjárt egy pü-t

KépKép
KépKép
and

Aniko,
NAGYON KÖSZÖNÖM!!!
ANNYIRA KEDVES VAGY!!!!
Holnap kipróbáljuk.
Én kidőltem.

Rokica,
gondoltam Rád.

Jó Éjt mindenkinek!
annamami

Megann,
Még akartam írni neked (Naccsád :) :)), hogy beugrottam délután két helyi cukrászdába és rémes tortákat láttam, viszont jó sok pénzt kérnek érte. A helyzet az, hogy nálunk el sem fogyna. Hacsak tényleg nem hívunk el titeket befalni. :) Általában 20 szeletesek ezek a torták, összesen 4 felnőtt és a két fiú leszünk szombaton. Beni nem egy tortarajongó, Apukám cukorbeteg, Anyu és a férjem ennének valamennyit, én norbizom, max. Dani trancsírozná. Akkor inkább csinálok én valamily finomat. Beninek barackos túrótortát csináltam 1. szülinapjára.

Zsuzsa,
4D-t a Praxisban érdemes csináltatni, Györfi Mátyás szonológusnál, ő nagyon profi.

Anikó,
Befalta punk-tum :) :) - de jót röhögtem....
Én már hallottam, hogy néhány bölcsiben adnak flour tablettát a gyerekeknek, de amúgy nem kötelező. Beninek volt egy fogbalesete, 14 hónapos korában, akkor nekünk javasolták a flour tablettát, kb 2 és fél évig kapta is rendszeresen.

Thomasanne,
Tényleg szerencse, hogy Tomit nem viselte meg az elválasztás.
Én kicsit bizonytalan vagyok ezügyben. Dani igényli a cicit, de szerintem sok már nincs benne. Nem fáj, ha szívja, de azt gondolom, hogy két perc alatt kiszívja a tejet, a többi cumizás. De a hajnali visszaalvás nem megy, vagyis még sosem próbáltuk, cici nélkül. Szóval egyelőre marad, aztán majd kiderül.
Az biztos, hogy kiborulnék, ha egyik napról a másikra elutasítana, mint Brigit a kisfia.

benianyu

Ezt muszáj feltennem. Beni az 1. szülinapján. :) Olyan édes! És ő is gombóc volt. :) És ez a barackos túrótorta, amit csináltam neki. :)

Kép

benianyu

Benianyu!

Milyen kár...akkor ajándékozzam el a muffinsütő formámat amit ma vettem esete az Ikeában????? :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

m

Kép

Kép
megann

elválasztás: most, hogy beteg volt az Eszti többször szopiztattam, napközben is, és olyan hamar lett több tejem, hogy én is meglepődtem :shock: , tegnap pl napközben úgy jött ki a lépés, hogy mégsem kapott, és estére már nagyon feszült. most, hogy tejmentesek vagyunk, örülök, hogy még szopizik, ezzel a napi 2 szopival olyan jól elvagyunk! valahogy el sem tudom, képzelni, hogy egyik pillanatról a másikra elutasítsa. ha ez lesz én is romokban fogok heverni, de annyira szereti...

holnap megyünk moziba, embert meghívták, a corvinba lesz a vajna bemutató, úgyhogy Esztire a húgom vigyáz, mi meg kirúgunk a hámból :)

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

Mondom én, hogy mi kellünk Neked Lénával :wink: :lol: :lol:

Torta nagyon guszta... :wink: , ilyet is csinálhatsz...akkor is megyünk... imádjuk a túrótortát.... :wink:

Lénáé is az volt....katicaformájú, 12 szeletes 3100 pénzért...szerintem ez igy rendben volt...

De mondom...elém rakhatsz bármit én garantáltam befalok mindent..l..és Léna sem válogatós... :wink:

M.

Kép

Kép
megann

Benianyu! de helyes Beni! milyen hosszú göndör barna haja volt!!! a torta is elég jól néz ki :), nyammmm

KépKép
KépKép
and

Megann,
Itt 8000 Ft-ot kértek volna. Normálisak??? :?

benianyu

Benianyu!

Erről jut eszembe, hogy ma bementük férjhez az irodába és Léna fura módon a mini SPORTSZELET- ET zacskóstól együtt betömte a szájába... :shock: :shock: :shock:

Persze egyből leesett, hogy ez a gyerek nagyon is tisztába volt azzal hogy mi van a csomagolásban elrejtve...

Számon is kértem férj titkárnőjét de ő mondta hogy ő csak 3 golyót(köles) adott Lénának tegnap...(amit én csajbulizni mentem)

Na akkor elővettem férjet...kiderült a turpiszság...
Lénám már a sportszeletet is megismerte... :? :?

M.

Kép

Kép
megann

Zsuzsa!
most, hogy írja Benianyu, mi is annál a dokinál voltunk és nagyon profi volt! sztem is érdemes! csak kb egy hét az előjegyzés úgy számolj!
és olyan jó volt látni a kis pofiját meg az ujjacskáit és az egyik fülét is :D

KépKép
KépKép
and

Benianyu!

De édes Beni ezen a képen!!!! :D
A torta meg nagyon guszta, azt hiszem most én is be tudnék belőle falni :oops: :oops: :P
8000 Ft egy tortáért?????? :shock: :shock: Azért ez nagy kaszálás, ennyi pénzért én is sütnék!

Andrea!
Mozi :D

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Benianyu!

Légy erős, igen normálisak..azaz nem nem normálisak..
A Vári cukiban..10-11 ezret kérnek minden formatoráért.. :shock: :shock: :shock: :shock:

Viszont az Újpalotai Vanillin cukiban a katicabogár tényleg ennyibe került...
De a legtöbb tortát csak 20 szeletesre tudják csinálni az azt hiszem olyan 5000 ft körül van...

A 8 e. na meg a 10 e..már elfogadhatatlan szerintem...

Ja és Léna katicabogarából mindenki evett, pedig voltunk vagy 15en...sőt még csomagoltunk is belőle..

M.

Kép

Kép
megann

And,
Köszi. :) 17 hónapos volt, mikor először le lett vágva a haja. :)

Megann,
Lénaapa nem semmi. :)
Van norbis muffin is és finom is! :)

Na, elteszem magam holnapra. :) Jó éjt! :)

benianyu

Megann :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
férj lebukott!!!!!! nagyon tetszik! ezek a gyerkőcök nem bírnak nem őszinték lenni :D :D :D
asszem nálunk is ez lesz, én leszek a szigorú, apját rögtön leveszi a lábáról, meg persze ez egyszerűbb, mint kitalálni valami mást, ami lefoglalja a sportszelet helyett, biztos csöndben majszolta a csaj a csokit :twisted: :evil:

KépKép
KépKép
and

Ja Beninanyu!

Szerintem nagyon hasonlit az 1 éves Beni meg a Danigombi...
Nemhiába tesók...

M.

Kép

Kép
megann

Barbi, sztem már mindenki kidőlt...
mi legyen? te már megbeszéltél valakivel fixet? mert akkor tényleg ne kavarjunk, és majd egyszer elmerészkedtek ide is :wink:

KépKép
KépKép
and

And!Benianyu!

Ne tudd meg....mi van az irodában...ha megy Léna... :lol: :lol: :lol:
Már jó előre oda van készitve neki egy ibrik tele kulcsokkal... :lol: :lol: :lol: :lol: , tépésre szánt papirok :lol: :lol: :lol: , és minden egyéb kellék....

Szerencsére a titkárnő is odavan érte..velemkorú csajszi aki most ment férjhez és hamarosan ők is babát szeretnének...

Apára viszont haragszom...ehet még annyi csokit az életben és ha már csoki, akkor legalább túrórudi,

Muffin...ettem már norbisat :? de hát az csak nem az igazi :? :lol:

M.

Kép

Kép
megann

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: