A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

Sziasztok!

Nyulika,
Az a helyzet, hogy szerdánként ide a kerületbe járok szülésfelkészítõre, és ma is lesz, és tudod csak a kispapával tudnék bemenni a Schöpfibe, mert már nem vezetek, és bkv-val pedig egy óra lenne. Különben hány órakor kezdõdik?

GombKép
Hát igen, jó itthon, nem idegeskedik az ember lánya a munkahelyi dolgokon. Már 1 hónapja itthon vagyok, és mindig van mit csinálnom, 2 hete tapétázták ki 2 szobánkat, mostmár alakul az a szoba, ahol a picurral fogunk aludni. Majd meglátod, jó lesz, tudsz menni nézelõdni, vásárolgatni, mert most már jó ha elkezded, mert rengeteg helyre érdemes elmenni.

PankamamaKép
Legalább itt a topicban megértjük egymás "bajait", de szívembõl szóltál.

KataaKép
Ez fantasztikus, GRATULA!!!! KépKépKépKépSok tejcsit és boldogságot a picurhoz!!!

AndyKép
Ez csúcs. Az én férjem M. Károly, a tied csak nem a Belo? Gondolkoztam, mert tudom, hogy kispesti,és a felesége babát vár, vagyis te? 1x majd összefuthatnánk ha gondolod. Te dolgozol még?

pusz
Brokkoli
33
brokkoli

Sziasztok!

Nyulika,
Az a helyzet, hogy szerdánként ide a kerületbe járok szülésfelkészítõre, és ma is lesz, és tudod csak a kispapával tudnék bemenni a Schöpfibe, mert már nem vezetek, és bkv-val pedig egy óra lenne. Különben hány órakor kezdõdik?

GombKép
Hát igen, jó itthon, nem idegeskedik az ember lánya a munkahelyi dolgokon. Már 1 hónapja itthon vagyok, és mindig van mit csinálnom, 2 hete tapétázták ki 2 szobánkat, mostmár alakul az a szoba, ahol a picurral fogunk aludni. Majd meglátod, jó lesz, tudsz menni nézelõdni, vásárolgatni, mert most már jó ha elkezded, mert rengeteg helyre érdemes elmenni.

PankamamaKép
Legalább itt a topicban megértjük egymás "bajait", de szívembõl szóltál.

KataaKép
Ez fantasztikus, GRATULA!!!! KépKépKépKépSok tejcsit és boldogságot a picurhoz!!!

AndyKép
Ez csúcs. Az én férjem M. Károly, a tied csak nem a Belo? Gondolkoztam, mert tudom, hogy kispesti,és a felesége babát vár, vagyis te? 1x majd összefuthatnánk ha gondolod. Te dolgozol még?

pusz
Brokkoli
33
brokkoli

Kataaaaa, Gratulaaaaaa KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Timici,
Milyen suli? En is nemsokara megyek a PSZF-re...

...remelem, most nem fagyok le...

gomb
29+5
gombolyu

Na mégeccer....
Sziasztok!

Kataa, Kép
Ez fantasztikus, hatalmas gratula, sok tejcsit kívánok és sok boldogságot a picurhoz!!!!!!!

Gomb,Kép
Majd meglátod milyen jó lesz otthon, tudsz menni nézelõdni, vásárolni, mert egy csomó helyre érdemes elmenni ám!

AndyKép
Ez csúcs. Az én férjem M. Károly, a tied csak nem a Belo?

PankamamaKép
Legalább megértjük egymás "nyûgjeit".

NyulikaKép
Hát tudod, mennék én, de már nem vezetek, és bkv-val egy óra lenne, de CTG-re úgyis megyek és akkor majd találkozunk úgyis.

pusz
Brokkoli
33
brokkoli

Sziasztok!
Szóval ma beavattam az illetékeseket. A kisfõnök csak gratulált, meg kérdezte, hogy meddig akarok még dolgozni.
A nagyfõnök meg tökre örült. Azt mondta, hogy most aztán törheti a fejét, hogy kivel helyettesítsen addig amíg nem leszek. Végülis jól alakult minden.

Kataa!
Gratulálok a kisfiadhoz! Jó egészséget és sok tejecskét nektek!

sziasztok
buksicica
12+0
buksicica

Kataa!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Hatalmas gratula és sok boldogságot!

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Gömb!
Az Annán kívül még a Zsófia tetszett nekünk is! Kép Ha a második babánk is lány lesz, biztos, hogy Zsófinak fogják hívni.
Viki!
Nagyon köszönöm a megerõsítést!!!!!! Jó volt, hogy leírtad a személyes tapasztalataidat, köszönöm!!! Szerintem megvesszük az ismerõstõl akkor, bár azt nem tudom, az övé milyen fajta, de majd rákérdezek.
Gombóc!
Neked is köszi! Pont mi is ezen gondolkodtunk, hogy még kiságyat, babakocsit, sõt, még egy árva ruhadarabot sem vettünk a babónak, ez lenne az elsõ... megnézem azt a topikot is mindjárt, amirõl írtál.
Buksicica!
Én is januárban leszek 26... Január 24-én. Kép És még egy "hasonlóság": ha mégis kisfiunk lesz, az õ neve is Dani lesz... Kép
Kataa!
Gratulálok a kisfiadhoz!!! Sok boldogságot nektek!!! KépKépKép
Timici!
Engem érdekel ez a farmer-kertészgatyós dolog! Majd megírod, hogy kb. mennyibe kerülnek?

Sasha már biztos babázik... KépKépKép

Puszi
Franyo
20
franyo

Brokkoli,

Megértem, csak sajnálom, jó lett volna találkozni. Ez minden.

Pussz

Nyulika
33+6
nyulika

Sziasztok!

Kataa! Nagy-nagy gratula Alexanderhez.Kép Sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok!

Ma kaptam meg az AFP-m eredményét, és azt mondta a védõnõ, hogy tökéletes (0,84MoM). Tudom, hogy már nem nagyon számít ez az eredmény, de azért izgultam miatta és olyan jó, hogy minden OK.

LányokKép
A 18. heti genetikai UH-on hasi vagy hüvelyi UH-ot csinálnak?

Sasháról nem tud senki semmit?

Puszi, Panka 17+3

panka

Panka!

Hasi UH-t!

Olyan ciki volt, mert én sem tudtam, és hüvelyire számítottam, aztán mondta a dokinõ, hogy mostmár csak hasi leszKép

Betti
35+1

Kép

Betti
fodbetti

BettiKép

Köszi! Csak mert mintha valahol hallottam volna, hogy hüvelyit csinálnak. De ha hasi az jó.

Panka
17+3

panka

Kataa KépKépKép
Szuper! Sok boldogságot, jó egészséget és sok tejcsit kivánok!!!

Sasha, drukk, drukk, drukk KépKépKép

Na, lányok, haskeményedés ügyben tényleg moondjatok már valamit, lécciléccilécci!

Pussz
Kangi
20+5
kangi

Franyo!
Én január 14-én leszek 26. Az Anna, a Zsófia és a Dani is nagyon szép nevek. Nekünk még csak a lánynév van eldöntve: Viktória. A fiú még nagyon kérdéses: Zoltán, Róbert, Norbert vagy Roland. Nagy a választék.
Én õszintén megvallva a 12.heti uh-on is csodálkoztam, hogy hüvelyi. Csak az elsõnél számítottam rá (7 hetesen).

sziasztok
buksicica
12+0
buksicica

Brokkoli!

De igen az én férjem a Belo. Már nem dolgozom 1hónapja itthon vagyok.
Ha mész majd be akkor megbeszélhetjük és akkor talizhatunk.

szia Andy
andy78

A 12. heti az utolsó ami hüvelyi. Igaz nekem megcsinálta mindkettõt akkor.
Utána már csak hasit csinálnak. Meg persze kukkantanak néhaKép

Nagyon -nagyon fáj a hasam és a gyomrom találkozásánál bal oldalt, olyan mintha késsel szánkáznának benne. Mi ez?
Olyan mint a gyomorrontás, de nem ettem semmi olyat.
Volt nektek ilyen érzés?

lolla
17+2
lolla

Sziasztok!

Buksicica!
Az én kisfiamat is Daninak hívjákKép A kislányomat meg Sárinak. A harmadikat még nem tudjuk, csak ha lány lesz, akkor Julianna lesz a neve. De ha fiú, akkor passz.. már a 2. gyereknek se tudtunk fiúnevet kitalálni, jó hogy kislány lett..
Nekem is hüvelyi ultrahangot csináltak a 11.héten, pedig a kisfiamnál annak idején már normált.

Anyakati
12+1
Anyakati

LollaKép

Nekem már a 12. heti is hasi volt. Pocifájást illetõen sajna nem tudok neked segíteni, én nem éreztem ilyet.

Puszi, Panka
17+3

panka

Anyakati, Franyo!

Mivel azt mondták, a pocaklakó kisfiú lesz, ezért a Dániel nevet választottuk, de ha kislány lenne valami oknál fogva akkor Panna lesz a neve.

Fááááááj a pocim, már majdnem mindenüttKép
De legalább amíg írok, lefoglalom magam.

lolla
17+2
lolla

Sasha
te már biztosan a korházban vagy Kép mert ilyenkor már szoktál jelentkezni Kép DRUKK DRUKK ÉS HA MEGVAN A BABOCA KÜLDJ EGY SMS-T Kép

Puszant Csics és Petike Kép
csics

Edit:
köszi szépen a gratulációt, kislányak is nagyon örülnék (nem a nemén múlik, hogy szeretjük-e Kép).
Remélem, párod jobban van már...

Kataa:
Gratula és rengeteg boldogságot kívánok Nektek!

Sasha:
Az egész babanet egy emberként drukkol Neked, ha jól látom Kép.

Hayimpapa

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok!

Bár már régen jelentkeztem, szeretném megosztani veletek nagy boldogságunkat. 2002. szeptember 24-én hajnali 4.47-kor megszületett második kislányunk Hanga Kincsõ, 51 cm-rel, 3350 gr-mal császármetszéssel.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Kataa és Gyöngyöske! KépKépKép

Gratula a babátokhoz és sok boldogságot kívánok Nektek! Kép

Pálma
pálma

Gyöngyöske!Kép

GRATULÁLOK a PICILÁNYHOZ, SOK BOLDOGSÁGOT!!!Kép

SASHA!!!Kép

Tövig rágtam az összes körmömet, úgy izgulok, hogy MI ÚJSÁG????

Sheila
Sheila

Minden Anyukanak gratulalok, sok boldogsagotKép
Sasha, legalabb egy sms-t, hogy mi van mar. Teljesen lazban az egesz babanetKép
afonya

mj
bizony-bizony rohan az idõ, Ti is nemsokára már babáztok Kép

Kataa
Gratulálok Alexanderhez, sok boldogságot! Kép Kép Kép Kinek jött az info a bébirõl, nem láttam leírva??

Kangi
Mi a gond? Keményedik a pocid?

Gyöngyöske
Neked is sok boldogságot Hanga Kincsõhöz. Kép

Sasha
Én már a fiam körmét is lerágtam!! Kép Kép Kép Valaki mondjon már valamit! Naaaaa naaa!!!!

Forti és Levi

Kép
Kép
forti

Sasha????????????????????????????????KépKépKép
Mikor hallunk mar rolad?

Kryss&Rebecca(12hetes)

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Gyöngyöske!
Gratulálok a kislányodhoz!!! KépKépKépKépKép

Franyo
20
franyo

Kataa!

gratula a pici fiúhoz, jó egészséget mindenkinek.

Nyulika! Kép

Pankamama
PM

Kataa, Gyöngyöske!

Gratulálok Alexanderhez és Hanga Kincsöhöz!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Sasha!

Csak temiattad vagyok már fönt Kép, mi van?????

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

KépÚJDONSÜLT MAMÁK, SOK GRATULA!!!!

KépKataa,
jaj, én el is felejtettem, hogy te már szülsz, és nagyon meglepõdtem, tényleg jól beelõztél! Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek!!!

KépGyöngyöske,
Nektek is a legjobbakat kívánom és legyetek nagyon boldogok!

Miszike
miszike

Sasha!

En is mar csak miattad vagyok fent Besztivel Kép Kép Kép

kamilla (26+6)
kamilla

Kangi,
nekem az ötödik hónaptól keményedik a hasam, rendszeresen. Elõször megijedtem, de a doki megnyugtatott, hogy ha egyébként minden rendben, akkor nincs ok aggodalomra. Általában testhelyzet-változáskor van, de elõfordul simán akkor is, ha csak fekszem. Az utóbbi hetekben egyébként az egész "rendszer" megváltozott...

Kamelia,
én is csak azóta ismerem fel a baba testrészeit, amióta a doki megmondta, hogy befordult fejtartásba. Azóta bal oldalon a nagy dudor a popsija, jobb oldalon a kis dudor (ami általában vándorolni szokott) a lába lehet.

Moni,
"panaszaim" hasonlóak (alvás nuku, forgolódás, sehogy sem jó, fekve is majd leszakad a derekam, általánban melegem van, pedig nagyon fázós voltam, +viszketés, +vizesedés stb) Kép
Úgy láttam, elég általános tünetek...

Timici,
70*90 cm volt a legkisebb takaró, amit láttam, de ezt inkább csak babakocsiba tenném. A kiságyba mindenképpen nagyobb kellene, hogy ne forogja ki magát a baba alóla. Persze tapasztalatom az még nincs Kép

Pilinke (34)
pilinke

Sziasztok Sashának megszületett a kisfia !
3,54KG-al , 55Cm-el , Demeter Gábor
2002-10-09 17-33 kor

Akit bövebben érdekel az megnézheti a weboldálat is Kép)
[url=http://kisdomed.fw.hu" TARGET="_top]http://kisdomed.fw.hu[/url]

Udv Domed a kispapa

Kép
sasha

Hadd gratulaljak elsokent!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépKép Kép Kép KépvKép Kép Kép Kép
Boldog szulinapot Gabor!!!! Kép

kamilla (26+6)
kamilla

SASHA!!! Kép
Hála Istennek, látom a kisfiad megkönyörült végre rajtad! Kép Nagyon sok gratula!

Miszike
miszike

GRATULALOK!!!!! Kép Kép Kép

Latod Sasha,megsem maradt bent a kis lurko! Egesz nap gondoltam ratok sokat! Kép Igy mostmar nyugodtan alszom!!!
Meglestem a fotokat, hat csuda edesek cagytok igy egyutt es nem hinnem ,hogy tul sok babanak lenne honlapja a szuletese napjan, kis fotokkal!!! Kép
Gratulalok meg egyszer, es majd varunk vissza!!!

Jo ejt

Norkini
20+4
norkini

Sasha,
a képek megrázóan gyönyörûek! Tökéletes kisfiad van, de ezt neked nem kell bizonygatni, ugye? Kép Nagyon ügyesnek tûnik a szopiban, sok-sok tejcsit kívánok nektek!

Miszike
miszike

Sasha! Kép

Megneztem a kepeket is, annyira meghato Kép

kamilla (26+6)
kamilla

Sasha, Kataa, Gyöngyöske!

Sok szeretettel gratulálok és nagyon sok boldogságot, sok tecsit kívánok nektek! Kép Kép Kép

Sasha! Nagyon drukkoltam neked én is!

Buksicica, Anyakati!
Én is közel vagyok hozzátok idõben, ápr. 26-ra vagyok kiírva! Majd drukkolhatunk egymásnak és biztos sok mindent meg tudunk beszélni. Anyakati, én is a 3. gyermekemet várom, azt hiszem, megtudjuk érteni egymást, az én kisebbik gyermekem 5 hónapos... Kép
Nem most élem a legkönnyebb idõszakunkat az biztos.

Pocok!
Írd be, kérlek, a táblázatba a célidõmet, ápr. 26-ot és múltkor rosszul adtam meg a heteket, egy héttel kevesebbet adtam szerintem. Köszi!

Csilla1
Csilla1

Sasha!

Gratulálok!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Akkor mehetek végre aludni!Kép

KépKép
KépKépKép
beszti

Gyongyoske, Sasha,

Oriasi nagy gratula Nektek Kép

Sasha,

Gyonyoru a kisfiad...a konnyem is kicsordult, ahogy a kepeket neztem. Varjuk a szules tortenetedet.

pusz,

gomb
29+5
gombolyu

Sasha,hatalmas gratula Gáborhoz. Már nagyon vártuk õt mindannyian. Sok sok tejcsit és egészséget! Várjuk ám a születésstoryt, mert kispapa nagyon szûkszavú volt.

Gömb, KVIF-re járok. A mai elõadás nagyon sz*r volt, Bence nem értékelte a padban ülést, heves rugdosással jelezte, hogy na NE.Kép

Kangi, ha csak akció után érzed, akkor semmi gáz. Akkor teljesen normális, hiszen a méhed összehúzódik a hüvelyeddel együtt, nyogodtan élvezd a házaséletet, amíg lehet. Mi már sajnos azt sem tudjuk, hogy kell...majd ha Bence megszületik újra vesszük a témát.Kép

Pilinke köszi, azt hiszem a 80*100-as az jó lesz egy darabig, aztán majd varrok újat.

Gyöngyöske gratula a kislányodhoz!

Hüvely UH
Nekem még 15hetesen is hüvelyit csináltak ill. a SOTEs tájékoztató szerint a 18.hetin is csinálnak hüvelyit, ha nem lehet jól látni, amit kell.

Megyek feküdni, mert elég fáradt vagyok, csak Sasha miatt ugrottam be, de megérte.Kép
Pussza,
Timici
24+5
timici

Sasha!
Gratulálok, gyönyörû Gábor baba! Nagyon sok boldogságot kívánok! Kép

Üdv:
Gitta
gitta

Sasha, hatalmas gratula a kis Gáborhoz! KépKépKépKépKép Annyira meghatódtam, amikor néztem a képeket, még el is pityeredtem... Nagyon sok boldogságot kívánok nektek!!!!!!!!!!!!!!!
Puszi
Franyo
20
franyo

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Sasha!
Májd majdnem kikapcsoltam a gépet, de be kellett még ide
néznem. Ezért! Gratulálok! Brühüm-brühüm! Meghatódtam! Kép
Nagyon szép, formás baba!

myssnia 21+6
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
myssnia
Budapest XI. kerület

DRÁGA SASHA ÉS DOMED!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Nagyon sok szeretettel GRATULÁLOK, sokat gondoltam Rátok!!!

Nem tudtam elaludni még, és lám nagyon megérte benézni!!!!Kép

Csodálatosak a képek, nekem is kicsordult a könnyem!!!!Kép

GabiBaba egyszerûen GYÖNYÖRÛ!!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Azt kívánom Nektek, hogy a mai nap boldogsága kísérje végig az életeteket!!!KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

és várom a szülésstoryt!!!Kép

Sok puszi: Sheila és MelissaKép

Kép
Kép
Kép

Sheila
sheila

Sasha!KépKépKép
Gratulálok, gyönyörû a kisfiatok! Soksok boldogságot az egész kis családnak!
Zulu
32+0 (úristen, ez már a 8. hónap...)

Kép

Kép

Kép
zulu

SASHA
Érdemes volt körmöt rágni!!! Kép Kép Kép Kép Kép Kép
NAGYON-NAGYON GRATULÁLOK GABIHOZ!!!!
Sok-sok tejcsit neki, igazán szép baba!
Még 1x GRATULÁLOK, legyetek nagyon boldogok.

Forti és Levi

Kép
Kép
forti

Sziasztok!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Most kapcsoltam be a telcsimet és egy csodálatos hír fogadott!
KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Drága Sasha és Domed!

Nagyon sok boldogságot kívánok nektek. Gabibabának mihamarabb sok-sok tejcsikét.

Sasha!
Annyira megható a kép amin a kicsi fiaddal vagy! Ugye milyen csodálatos érzés?? Kép

Domed!
Kívánom, hogy minél hamarabb vidd haza kis családodat, és karodban tarthasd éjjel-nappal a kicsi fiadat, aki nagyon tündéri, és máris nagyon jól áll a kezedben!!!! KépKép

Kata és Dóribaba

KépKép

KépKép
kata007

<FONT COLOR="0000ff">Kedves Sasha és Domed!

Nagyon gratulálok Gabi babához, nagyon gyönyörû! Megnéztem a képeket és a videókat is és még a könnyem is kicsordult! Kép Sok tejcsit és sok boldogságot!!!</FONT>

Betti(aki azért irigykedik kicsitKép)
35+2

Kép

Betti
fodbetti

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet: