Minden beteg babanak jobbulast, ugy latom ez az orrfolyas nem csak itt hodit terepet, hanem otthon is
Nekunk is folyik az orrunk en meg lazas vagyok es kohogok is.
Megann kerdezted, en hasznalok homeopatias szereket, eleg sokszor ezzel kezdem, csak akkor viszem dokihoz, ha mar nagyon muszaly. Most a
nux vomica-t 9CH-orrfolysra, ha este be van dugulva es nappal folyik, feher es nem sargas

bocs, ha pedig mar lejjebb terjedt, vagyis zoldes-sargas a valadek, kombinalom
a kalium??? ops nem tudom mivel, munkahelyen vagyok, de ha valakit erdekel leirom otthon.
Valamint van egy harmadik is, amikor megfazasos a tunet, egy komplex valami, azt is bemasolom este, ha valakit erdekel.
Dudukly,
En is emlekszem rad, nagyon helyes a lanyod es mekkora haja van?!
Lena nagyon aranyos a îros szerkoban.
Minden meggyogyult babanak millio puszi.
Viki,
Sajnos en is kibuktam par hettel ezelott, akkor kezdtem ujra irni ide

mert az en fiam CSAK kb harom hete alussza at az ejszakat. O most 14 honapos mult. De peldaul tegnap este hajnal kettokor enekelt-mama-papa-ba-ma-mama-papa-gyeje-hajjj-gyeje majjjjjjjjjj-mamaaaaaaaaaaa, budossssssss-butyaaa stb, nem tudom, hogy mire gyakorolt, de a kesoi ora ellennere halalra rohogtem magam. De nem mentem be hozza!!!!!!!!!!!!!

Sirdogalt vagy 20 percet utana, miutan befejezte az eneklest es reggel en keltettem 8-kor!
Ennyi, remelem nem ismetli meg!
Te bemesz hozza egybol? Hagyod sirni, mit csinalsz vele?
Nalunk annyira rossz volt a helyzet kb 1 honappal ezelottig, hogy en betettem a szobajaba egy matracot es azon aludtam, vay vele vagy nelkule.
Bar epp ma szoltam talan el magam

remelem nem; de par napja megint egyedul alszik el, este tej a karomban, dudolas, meseles, puszi es be az agyba, valamint a delutani alvasok is jobbak.
Nem alszik sokat nappal? Hanyszor alszik meg??
El tudom kepzelni, hogy ki vagy, nem a letszam szamit, de tenyleg borzalmas, ha nem tudod kipihenni magad!
Benianyu,
En amolyan franciakremest gyartottam ala Aniko modszerrel, volt abban tojas es tej is, de befalta punk-tum
Lanyok,
Nalunk is biztos van ilyen Magyarorszagon, csak hogy a fenebe hivjak, majd megprobalok rakeresni vagy lefenykepezni, szoval (ardoaz, magikus irolap vagy mi a fene) Lenyege, hogy egy nagy teglalap alaku irofelulet, vannak hozza kulonfele tamponok, kor, haromszog,sziv stb alakban, lehuzhatos oldalt egy kis billentyuvel es van hozza muanyag tollszeruseg. Ezen firkalhat, nyomdazhat,beveheti a szajaba, es nem lesz semmi baja. Nekem van, Matthieurol maradt ram ketto is, hat mostanaban nagyon benne van. De altalaban ha jol emlekszem majd csak ket eves koruk korul kezdi oket erdekelni valojaban a "rajzolas". Nagyobb gyerekes anyukak??? Nem????
Viszont amit szeretnek masfel ev korul van aki hamarabb is probalja, az a gyurmazas. Otthon is keszithettek gyurmat, ezzel nincs gond, megha a szajaba is venne ( egyenlo mennyisegu liszt es so, osszegyurva annyi vizzel, hogy jo gyurhato tesztat kapjatok.)Utana lehet sutogetni es eltenni, mit alkottak kicsikent. Pl keznyomat stb...
Nincs kedvetek leirni, ha nektek is van ilyen otletetek, mit szeretnek csinalni a kicsik vagy jatek, amivel elvan stb. Hm?
Most munkam van, de meg jovok
Aniko