Jelentem sport melltartó beszerezve és melltartóbetétek is. Időm sajnos a kenőcsre nem maradt, de majd pótlom. Úgy látszik tartoztam egy körrel az ördögnek
Köszi még egyszer mindenkinek a tanácsokat
Indi, Ancsi,
Én akkor most nagyon szégyelem magam, hogy ez ennyire régi dolog. Bár, ahogy most Ancsi is írta, azt tudtam, hogy picológusok a gyerekeket rajz alapján is elemezgetik, de hogy már a grafológia is
Ancsi,
Most mondjam azt, hogy az én mellem jelenleg 75-ös. Attól jobb kedved lesz?

Szerintem az a lényeg, hogy apának tetszen és meglegyen vele elégedve, itt most a méretre gondolok. De ha téged zavar az, hogy lóg, akkor változtass rajta nyugodtan. Nekem is van olyan problémám, ami zavar és legszívesebben megoperáltatnám, ha multimilkos lennék, bárki akármit mond, még ha apát sem zavarja. Tudom milyen érzés
Zuzi,
Egyáltalán nem voltál sok

Nagyon köszönöm, hogy leírtad az egészet, legalább én is tudok belőle tanulni. Ilyen dolgokat szakir-be nem lehet olvasni, viszont szerintem a kezdő kismamáknak pont az ilyen, gyakorlati tapasztalatok megismerésére van szüksége.
Az exekhez még annyit, hogy engem sem az zavar, hogy párszor üzit cserélnek (mert tudom, hogy időnként infot cserél az exeivel), inkább az, hogy amilyen bunkón szakított a párommal, úgy jön haverkodni. Vastag bőr van az arcán.
Egyébként még valami eszembe jutott. Ugye bár én voltam a szülésznők előadásán és ott most az hangzott el, hogy előbb is haza lehet menni, csak annyi a teendő, hogy a gyerekdokinak le kell igazolnia azt a vizsgálatot, hogy ő majd elvégzi a babán, amit a 3. v. 4. napon szoktak a kórházban.
És még egy gondolat, én gyűlölöm a kórházakat, messziről kerülöm őket, sokszor mondtam azt, hogy inkább itthon kipihenem magam, mint azt, hogy bent legyek. Egy dolgot be kell látnunk, azért tartanak bent ennyi ideig, hogy meggyőződjenek arról minden rendben van-e a mamával és a babával is. Sajnos az egyik távoli ismerősünkkel történt olyan dolog szülés után, amit inkább le se írok...... Na mindegy nem szomorítom a topikot.
Akata,
Jól írtad: EMBEREK
Blaye,
Ez tök jó hír
Képzeljétek annyira jó fejek az emberek, ma két helyen is előre engedtek a sorban, persze azt hozzáteszem, hogy nem a fiatalság, hanem a nyugdíjasok. Nekem ez annyira furi volt, nem vagyok hozzászokva és még hevesen tiltakoztam, hogy hát óóó kibírom simán