[quote="kgiulia"]E írta:kgiuliaszter, ugye te vagy ikrek? Vagy legalábbis a férjed? Asszem te írtad. És te szeretnél ikreket? Érdekes, nektek nagyobb esélyetek lett volna, én meg szinte esélytelenül bekaptam.

Fura ez a táblázat amit felraktál. 4 hótol mondja a gabonát. Mennyire bukik Kicsilány? Enyim Nagyobb elég durván amikor még kissebb volt. Viszont kipp-kopp egy ideje már szilárdat esznek és már már szinte teljesen megszünt. Illetve ma a kivétel. Szép lett a céklától a ruciija. De tényleg elenyésző. Mondjuk valószínű érettebb lett a pocija, mert anno az uh-n minden oké volt. Ti voltatok hasi uh-n? Jobbulást a fülednek, az brutál tud lenni!!! a lenőtt nyelv nem semmi. És azzal mit kll csinálni? A védőnőt hagyjuk. Ő is rátett, hogy nem volt tejem. Nem bíztatott, hanem fitymált. Egy hétig sírtam miatta. Szóval az én védőnöm semmit nem ér.
Juli!
A párom ikrek

És ugye Hanna is annak indult, csak a másik törpe meggondolta magát még az eljén.

Elég sok iker baba születik mostanában.

A kolléganőm lánya (aki egyébként velem egyidős) is ikreket szült, pedig nem volt a családban.

Sajnos a picik korábban jöttek és "hízlaló" (ha így hívják)-ban kellett lenniük sokáig, de jól vannak.

Ők is Dunakeszin laknak, mint Barbi és Nancsi
A glukén érzékenyésgről meg a legújabb kutatások azt mondják, hogy csak akkor örökölhető, ha van a családban. Passz. Én csak kimásoltam a táblázatukat. Még pocakos voltam, amikor vettem... Találomra, mert akkor épp ez került a kezembe.

Passz. Nem tudom, hogy mi a jó és mi a nem. Én is a saját megérzéseim szerint fogom csinálni a kaját, meg persze kikérdezem a tapasztaltabbakat, meg utána olvasok, mint ahogy eddig is tettem.

:D
Bukás:
Most már kevesebbet, de ez is változó. Nem volt soha egyszerre nagy mennyiség, hanem sok kicsi... És van olyan, hogy szerintem naaaagyon sokat eszik és egy csepp se jön ki belőle, bármit csinál, van, hogy szerintem nem eszik sokat, abból még is jön ki... Remélem javul majd.

Lehet ebben a poci érésben valami.
Hasi uh-n 3x is voltunk. 1x miután megszületett, aztán kontroll, és végül a "rendes" uh. Volt vesetágulata a pocimban és azzal együtt végignéztek neki mindent.

Rendben van a csaj.
Lenőtt nyelv:
Azt a kis hártyaszerű cumót átvágják a nyelv alatt (most ez szörnyen hangizk, ki is ráz tőle a hideg), de állítólag 2 nap alatt rendbe jön. És így nem lesz beszédhibás se, mert azt is okoz.
Jajjj, akkor "szuper" a te védőnénid is! Nem tudom, hogy mi a fenének megy valaki védőnőnek, ha nincsen hozzá türelme, meg esze!!
A Dunakaszi-i barátnőmnek is ment "segíteni" a védőnő. Másfél órán keresztül nyomkodta a gyerek szájába az Ági cicijét, és csak annyit tudott neki mondani, hogy nyomja le az orránál, mert nem kap levegőt. Azt,h ogy talán a kicsi valamit rosszul csinál, váltsanak pozíciót, vagy egyéb dolog... áááá, minek! Én meg próbáltam segíteni, de mint egy első babás anya max azt tudtam elmondani, hogy Hanna hogyan csinálja és milyen érzés... Nem tudtam sokat segíteni neki. Ma már azt mondom, hogy Lara rosszul vette be a cicit és talán egy másik pozíció segített volna... majd a követezőnél.
Végül ma jutok csak el a fülészetre, mert benéztem az időpontot...

jó hetem van

A lányom meg extra jól érzi magát és itt sikongat az ölemben. Elég éles és hangos a sikítása... hihi hasonlít rám.