Orsi!
Nem vitaként, de nekem erről más a véleményem. Igaz, semmi spirituális, természetfeletti, boszorkány, látnok meg stb. dologban nem hiszek.
Szerintem ha 2 ember szereti egymást, olyan igazi szeretettel, bizalommal, szövetséggel, akkor ketten együtt, előre néznek, arra a pontra, amit nagyon el akarnak érni. Mindegy mi az. Ketten bátoritják egymást, a kudarcon együtt lendülnek át, nincsenek egyedül, és ez nagyon nagy erőt ad. Közben persze folyik az élet, de ha kitüznek 1 célt, akkor addig mennek együtt, amig el nem érik.
Igenis fel kell tenni mindent arra a lapra. A férjem azt mondja, amig nem fujták le a meccset, addig nem szabad feladni. Szerintem igaza van, én legalábbis rengeteget köszönhetek az Ő optimizmusának és pszichológiai érzékének.
Azt hiszem a legtöbb pár azért válik el, mert nem képesek együtt tuljutni a bajokon, ha történik 1 kis malőr, a másikat hibáztatják, és egyszerüen feladják a dolgot, és legbelül 1 apró probléma miatt csucsosodik ki a válás.
Na nem is a válás a lényeg, hanem ha megvan az összhang, akkor igenis áldozatot kell hozni a célért, nagyonis sokat, és az ut végén, ha visszagondolunk, meglátjuk, hogy érdemes volt minden nehézségen átjutni.
Kedves Lola!
Azt hiszem, ha igy gondolkodsz, meg is van a válasz: Rád is baba vár valahol, és el fogod érni Te is a célodat.
Mi amikor lombikra készülünk, igyekszünk minden zavaró körülményt kizárni az életünkből, hogy erre tudjunk koncentrálni. El szoktunk menni kicsit pihenni, fürdőzni, és mindent ugy igazitunk, hogy a stimu kezdetétől arra tudjunk figyelni. Most mondjuk kicsit bonyolultabb Emesével, de már Ő Maga erőt ad, na és vidámságot! Aztán, ha minden igyekezetünk ellenére mégsem sikerül, pedig mindent megtettünk, akkor én sirok pár napig, az uram meg megölelget, megvigasztalgat, hogy előre kell nézni, és a következő sikerülni fog. Kivánok mindenkinek ilyen férjet, amilyen nekem jutott
Orsi!
Vezetsz is, meg minden?
Zsófi!
Féltem, hogy mégis igy lesz

Azért irjál néha, ha már igy megtaláltuk egymást, és ne várjál sokáig a következő lombikkal! Dokival miben maradtatok?
Mereszt!
Ne csüggedj, irtam már, hogy nekem az 1. (elvesztett baba) lombikból egyetlen petesejtem lett! És Krizsa azt mondta, hogy azt is érdemes visszatenni, és meg is maradt (volna) szegény
Kismokus!
Te viszont taroltál!

Abban rengeteg esélyesnek kell lenni, és még fagyikra is jut biztos! Örülök, hogy a párod javulgat, nem is a kuplung a lényeg ilyenkor

A találkozáshoz nagy drukkokat küldök.
Milyen jó Nektek, hogy sorra találkoztok! Én is ugy szeretnék összefutni valakivel, nem tudna még valaki okt. 27-én 1/2 11 körül ott lenni valami ürüggyel?