Na végre idejutok pár szóra...
Totka!
Talán azért vagyunk kedvesek Veled, mert Te is az vagy velünk
Ez még nem jutott eszedbe???
Lányok!
Valami rohadék...........megint szétcsipkedte Léna arcát...vagy 10!!!!!!!!!!!!!! helyen
Komolyan mondom én már nem tudom hogy mi van.....
Pár napja ugyan nem tettem be szúnyogirtó tablettát...
De hát van még ilyenkor szúnyog?????

és tud ilyet csinálni egy szúnyog, hogy 10 helyen csip
A szobáját meg felforgattam megint...de ezúttal nem találtam sehol pókot meghúzódni....még elemlámpával is voltam kutatni az előbb az alvó Léna mellett

de semmi.....
Én már nem tudok mit csinálni...
Komolyan mondom én már azon a berendezésen gondolkodom, ami a ház köré von valamiféle burkot amin nem jönnek át a dögök......de hát ki tudja mire ártalmas az is???
Ancsi!
Nagyon jól tetted hogy feltetted a cipőket, és holnap körbe is rajzolom Léna lábát..hátha...de hát mi apró cukorborsók vagyunk...

nem hinném hogy jó lenne ránk bármi a kollekcióból
Csikken!
Nem sajna nem mentünk Auchanba, anyukám Scontózni akart(szegényt mindig elviszem ahova tudom olyankor amikor megyünk,hogy ne kelljen bkv-val fáradoznia..)
Úgyhogy egyelőre még nem láttam...de elképzelhetetlennek tartom hogy előbb utóbb ne legyen itt a csömöriben is...
Cipőcske nagyon fááááin.....
Addig addig sz@rakodom megint, amig kifutunk az időből és hamarabb fog hó esni mint hogy a lányomnak bakancsa legyen
Ayse!
Egyáltalán nem vagy flúgos...én is ma morfondiroztam, hogy el kellene kezdeni a karácsonyi vásárlást, úgy szeretném már végre egyszer időben letudni, úgy nov. elejére
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚúúúúúútálom nagyon ezt a karácsonyosdit
Mindig sik ideg vagyok tőle.....
Valahogy meg kellene fogadnom hogy idén másképp lesz...Léna kedvéért..
Hallowen:
Idén szeretnék tököt csinálni benne viharlámpával és kirakni a kertbe...van valakinek ötlete hogy egyáltalán hogyan fogjak hozzá majd a tökfaragáshoz
And!
Úgy látom tényleg nem lehet megrizikózni a pénteki talit...
Úgyhogy marad a szabadtéri vagánykodás...látom Nyúlné már szivesen csatlakozna a sétához...(azaz Kisnyuszi megsétáltatná anyukáját

)
Nekem meg gyorsan módositanom kell a pénteket, mert képzeljétek, jön az új étkezőbútorunk

, és a péntek délelőtti kiszállitásra szó nélkül rábólintottam én hülye...
Úgyhogy holnap fel is hivom őket hogy reggel vagy este, de semmiképp sem délelőtt....
Juci!
Mondjuk echte keresem a TÖRÖK ÉS A TEHENEK CIMŰ keménylapos könyvecskét ami gyerekkorom kedvence volt...ma anyukámmal el is mondattam Lénának

mert én már csak hiányosan emlékeztem rá...de ez az alexandrán nem megrendelhető cimkével van megbélyegezve...csakúgy mint jópár Vakondos mesekönyv
LÁNYOK!
Akar még valaki pénteki sétát, vagy ketten menjünk Nyúlnéval???????????????
Na még visszaolvasok alaposabban, mert csak arra irtam amire emlékeztem
M.