A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
nekem sajnos ez a cikk sem jött be igazán, mert ahogy irta vki a fórumozók közül, erősen hat rá a "mainstream"... :lol: :lol:
elnézést dexterke... :)
viszont mélyen átérzem az egészet, én is igy gondoltam magamra másfél évvel ezelőtt...két gyerekkel...harmadik gyerek után, valszeg már gondolkodni sem fogok tudni... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Votív! nem veszem magamra :wink:
Ahogy írtam én emilben kaptam, s gőzöm nem volt ki írta, de tetszett.

Rylie! meg akartam köszönni a prividet, de én is valami debug-ot kaptam.

most valszínű hülyének fogtok nézni... a gyereket csak akkor lehet ültetni a babakocsiban, ha már magától is tud? azért kérdem mert látom Angin, hogy már nem elégíti ki a fekvés. ma hason fektettem és fordítva,úgy hogy kilásson, s az bejött neki
gödibarbi

Zuzi!

MAszkabál nekem is meg van,csüti tudom vinni.
20170114224602

Jaj, valszeg felét elfelejtem, mit akartam, de azért:

Zuzi,
megvan a Maszkabál, perszeeeee hogy lemásolom Neked. Gyere pénteken pitézni velünk, jo? és akkor oda is adom :wink: köszi a tippet (pulsatilla, ismerös a neve valahonnan...). és aludj még, amennyit birsz :) és IGEN, sikerült BS-hez idöpontot kérnem ma, biztos csak szülni volt pénteken, azért nem vették fel a telefont :D

Deni,
almáspite, naná :lol:

Votiv, Recca,
Nektek is köszi szépen a tippeket, mindent kiprobálok majd :D és máris jobb a kedvem :D

Barbi,
hogy B mit csinál? hát amikor du. rosszekdvüen ébredt, akkor együtt sirtunk emiatt. aztán amikor felhivott Zsolo, és rájöttem, mennyire hiányzik (és emiatt belebögtem a telefonba :o ), akkor B már javában a cipöjét huzta fel, mivelhogy rohant volna ki a kertbe :D szal öt nem izgatja a dolog szerintem :P

Zsanci,
most már nem sirok, aranyos vagy :)

Pocak,
köszi, megtaláltam, csak félreértettem Votivot, h az Elixir alatt... és én hülye fejemmel az az alattira klikkeltem :? :lol: ennyit a más állapotrol :wink:
fibi

Votiv,
irtam két pü-t is. remélem eljut hozzád... 8)

Kép

ZsanciKép
zsancikant

és és és, annyira jóóóót forditottam ma: az idei mtv european music awards-ról!!!
Tudjátok ki lesz a műsorvezető??? Na jó, akinek van mtv-je az biztos tudja, de aki nem: JUSTIN TIMBERLAKE!!!!!!!!!!!!
és a Red Hot C P-t négy kategóriában is jelölték!!!! :lol: Madonnát csak 3-ban...öregszik a csaj :lol: 8)
szal, ilyeneket ÉLVEZET forditani! (kihozza belőlem a tinit) Miért csak szökőévenként egyszer jutok ilyen szöveghez???? és miért kapok legtöbbször jogi szövegeket??? :shock:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Ancsi: én Rákosligeten voltam lagziban. És te? :wink:

Bocsánat, hogy nem tudok sokat reagálni, de késő van, és már ágyban kéne lennem. Ma is fél hatkor kellett kelnem. :shock: Úgyhogy ilyenkor már csörög a pizsi. :D
Csak annyit, hogy nagyon rendi vagyok és nem zabálok édességet, hanem reggel müzli, meg nasinak is inkább diákcsemege, szőlő. Egyébként a májat én is imádom. És ami furi, hogy megnéztem, mennyi vasat tartalmaz az Elevit és nagyon sokat! Sokkal többet, mint amennyi egy terhes nő napi szükséglete. Lehet, hogy nem szívódik fel annyi, amennyi a tablettában van? :roll: De szerintem ha most már mindennap szedem, csak nem leszek vérszegény... Bár anyukám aszonta, hogy ő annyira vérszegény volt, mikor születtem, hogy még én is vérszegény voltam. :shock:
Szóval jó éjt mindenkinek! És töltsetek fel minél több képet, mert olyan jóóóóóó nézegetni őket...

Kép
Kép
tinu

Zsan,
nem is tudtam, hogy szoktál forditani. pénzes melo? ez a mostani tényleg jo lehetett :)
fibi

Indi,
Bálint is mindig fel akart ülni. szerintem a sok érdekes nézelödnivalok miatt. mi a jotanácsok ellenére nagyritkán kipárnáztuk a háta mögött, és "felülhetett" a kanapén. (félig fekve-félig ülve) Babakocsiban meg feljebb hajtottuk a támlát kicsit, amikor nyujtogatta a nyakát.

Barbi,
szerintem nem baj, ha Angival is megprobálod ezt, mármint a babakocsiban kicsit feljebb emelni a háttámlát (nem tudom, hány fokozatos, de 1-2-t szerintem lehet.) hadd nézelödjön :D

nem tul értelmesre sikeredett, nálam is csörög a pizsi asszem :lol:
fibi

Köszönöm a válaszokat (Barbi - ezek akkor neked is válaszok, ha jól értem)

Fibi :) Ül ez a gyerök ügyesen a kocsiban, aranyosan megkapaszkodik és kurjongat nagyokat. A hordozóból meg fel akar kelni, nyomja a haspréseket, nagyon bírom :) Csak ugye nem üldögélhet állandóan, de ha elfektetném akármilyen pózban, már méltatlankodik is... csak pucéron hajlandó, de úgy most nem lehet :( Sírás: én alapból ilyen vagyok, naponta legalább egyszer elsírom magam azon, hogy milyen boldog vagyok, hogy kaptam ezt a kisfiút ajándékba... Ez szerintem tök normális, ráadásul neked még hormontúltengésed is van, ne aggódj :) jojoba illóolaj kedvjavító, orbáncfű szorongásoldó. mézes meleg tejecske elalvás előtt, ill. almahéjtea szintén kellemesen ellazít.

AKATA!!!! én nem tudok viszaolvasni, mert kaki a netem, pü nem megy át, keresőfunkció hetek óta nem működik. Ha olvasol, légyszi méleljél nekem telefonszámmal! Címem a profilomban.

Pénteken én itt helyben talizom, úgyhogy almáspitéből több marad nektek :lol:

indianyo

Zsan, indexes mainstream? :D
sztem ez azért annál jobb, van benne némi önirónia, nem a szokásos világlefikázás :)
nekem az első pár nap sejlik vissza ilyennek, aztán már sikerült tisztálkodni, enni, dolgozni és még netezni is, míg Isti aludt.
azért az gáz, ha az ember hetekig zsírtól csöpögő hajjal, egy szál Tena betétben rohangál :lol:

én is lebetegedtem :( miből gondoltam, hogy megúszom?

naívvotiv
votiv

Barbi,
részemről hangosan röhögtem az OFFodon, mégha indexről jött is, nem baj, jó! :) (A múltkori betelefonálós sem az én "érdemem", hetekig kőrözött egy email, azt kopiztam ide..)
A csajok túlbonyolítják: röhögni lehet rajta egyet és kész. Sztem sokunk nem esett át ezen, de pont azért vicces, mert ki van emelve és felnagyítva a negatív oldala. Én sem rohangáltam soha zsíros hajjal egy szál tenában, és a jelentkező nagymamákat is sorra leráztam, ettől függetlenül nagyon vicces! :D :D :D

Zsan,
ki az a Justin T? Nem a Britney férje? Vagy legalább az egyik gyereke atyja? Hol jelenik meg a fordításod? Oh, azok a szép idők, amikor MTV közelben voltam...! 8)

neet
neet

Votiv,
az a bót, amit Madonna lánya reklámoz? Asszem nov.2. Naponta csak 2x sétálok el előtte, így nem biztos... :D
neet
neet

Indi,
sztem semmi különöset nem kell csinálnod, majd feül, ha már tud, és ha addig idegeskedik, ne törődj vele. Nálunk a legkritikusabb időszak a "felállni már tudok, rácsot elengedni még nem merek" volt, ne tudd meg! Kb 2 percenként felállt Eszter az ágyban, és fél perc múlva le akart ülni, de nem tudott.... na, volt ott panaszkodás elég. És 2 percenként volt vele foglalkoznivalóm. :D

Barbi,
Ültetni ülésben (babakocsiban) sztem lehet akkor is, ha magától még nem ül, csak ne döntsd derékszögig az ülést, csak mondjuk 45 fokban. Az megtartja a derekát, hátát a babának, ha fáradt, rádől, ha erőt gyűjt és nézelődni akar, akkor meg kicsit fel tudja húzni magát belőle.

Votiv,
te meg ne betegeskedj már! Bulj!

Eszter tegnap megharapta egyik babatársát. Egye jobban látszik, h csak kívülről az apja, egyébként anyjalánya.... :roll:

Beet,
mi van Lillussal és a bölcsivel? Mesélj már te is!! :)

Fibi,
miért kéne bármit tenni érzelem-kitörések ellen? Terhes vagy, örülj neki! Sztem nem kell folyton beleavatkozni a természetbe, ha nem sorozatgyilkos válik az emberből, miért kell bármit is beszedni, tenni ellene??? A kellemetlen tüneteket (már ha van ilyen) biztos lehet csodaszerekkel kezelni, puffadás, stb, de egy ilyet, mint a hol sírok-hol nevetek... ne máá.
neet
neet

Na, ez így visszaolvasva elég kiosztó hsz-nak tűnik, de nem annak szántam, tudjátok, ugye? Az Moose asztala. :wink:
És azért sem vagyok háklis, mert negyed 5 óta fent vagyok. Votiv, mire céloztál az őszi álomszuszékolással? Ez kiesett.. mostanában Eszter legkésőbb fél 6kor kel(t), este 10 után fekszem. Írtam valami olyasmit, hogy sokat alszom? Vagy... ja, nem, Eszter alszik nappal 3 órákat, megvan... most töröljem az előzőket? :D
neet
neet

Na most én floodolom tele az oldalt... jöjjön valaki, addig elmegyek, szelek egy sütit magamnak. Na jó, egy sor sütit... :D
neet
neet

Jó reggelt mindenkinek! :)

Gyors bekukk... semmi időm nincs követni benneteket.. :( nemhogy írni... :(

Votiv,
tényleg elkezdődött a sulim, nagyon élvezem, csak minden szünetben letelefonálom Pocak fejét, hogy mi van a Lányommal :) :)

Barbi,
Füli popsija meggyógyult, hála Neet-nek és a boraxos krémnek :)

Sajna ennyi időm volt, mert a járóbabám, aki már 8 lépést is meg tud tenni egyszerre, igényel...

szép napot nektek!

csók

Macsek
macskanyu

A LEGJOBB MINDIG KIMARAD: JÖVŐHÉTEN ER!!!!!! :D :D :D
neet
neet

Neet :lol:
azaz, amit a Madonna reklámoz :D

bonyolítás: még az első hszemben offoltam, hogy a rovatban a többi cikk nagyon közönséges (a "higanyhőmérős gyerekszaratás" című irományt egyszer már be is idéztem).
nem értem, azóta miért írjátok sorban, hogy DE ez akkor is jó :shock: :wink:
Ti is terhesek vagytok? :D

votiv 8)
votiv

Macs, jaj de jó, hogy tetszik a suli!! :D átérzem az örömöd, néha olyan jól esik a munka is :D de persze közben nem lehet elfeledkezni a drága picinyünkről :D

JáróFüli, azta, ez nem semmi! :D
a bébikompot remélem nem sűrűn használjátok, a fejlesztőpedagógus nagyon csúnyán befenyített, hogy rossz a kicsi idegrendszerének.

votiv 8)
votiv

Macs, és képzeld, az asztalos átvert, és most megint "hétvégén hozza" :twisted:

cipőlelőhely? valaki? plíz :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv,
már nagyon kellett, hogy foglalkoztassam a fejemet is. Csak a kezem szakad le a jegyzeteléstől :lol: :lol: :lol:
és ha legközelebb kell asztalos, szólj :)

a kompot használja a csaj magától, belemászik ugyan is :shock: :D
az udvaron szoktam futtatni benne, mert őrületes mozgásigénye van
macskanyu

Votiv,
a többi hülyeség és durva hangvételű, de én ilyen beteges vagyok, hogy a Barbi hozzászólásában idézett szövegen nevettem, na. Tőlem már olyan messze vannak ezek a hormonok, hogy nevetek az ilyesmin, majd ha egyszer megint terhes leszek, sírok úgyis eleget! :wink:
Cipészet passz, mi piacoltunk olyan elefántosat, amilyet keresel, ami puha és bakancs és nem bélelt és tartja a lábát és szinte vadiúj, és ezer pénz volt. De ezt nem reklámozom, mert úgy tudom, h itt sokan piacellenesek cipőügyben. (Sztem ha nincs letaposva, ez ugyan nem károsíthatja a gyerek lábát, járását, stb, és nem kevésbé higiénikus, mint egy használt body, de tiszteletben tartom a másik oldalt is. :) )

Macs, :D
8 lépés programhoz gratula! Komp az mi az? Minek az? Abban lép nyolcat vagy anélkül? Mert nem mindegy. Le a mű kütyükkel!
neet
neet

Neet,
teljesen magától lépeget. Feláll segítség és kapaszkodás nélkül, majd erőst koncentrálva elindul. aztán 2-8 lépés sikerül, ami vagy megatottyal végződik, vagy nem :mrgreen: A komp azé' kellett, mert egy talira mentünk, babástul, egy pizzériába és ott mégse 4kézlábazhatott. Még ráléphetett volna egy pincér! vagy hasonló... a többi babával együtt kompoztak.
Imígyen lépked a hölgy:

Kép

Kép
macskanyu

Szasz Neet :) Milyen sütiből szeltél egy sort? Éngemet nyugodtan ki lehet oktatni, főleg, hogy meg is kértem rá a népeket itten :lol: ÉÉÉÉs tudod, egyébként is bírom a stílusod :lol:

Votiviám :) miféle betegség? ajjaj, visszakaptad a takonykórt?
És az éjjel megint olyat álmodtam, amiből kiderül, hogy félek, hogy nem törődök eleget a Zsömlémmel, pedig közben meg 7*24...

Macs :) de jó, hogy teccik az isi :)

No, elpályázunk doktornénihez méretőzködnyi, mindenkinek csókolat és legyen szép napotok! Hetedmagával süt :)

Kismamákoknak külön is puszmákok a pocakra :)

indianyo

MAcs :) ez a hölgy nem is lépked, hanem tai chi-zik :lol:

indianyo

Háát, a tai chi hez átszellemült tekintet dukál, nem 1000w-s vigyor :) ha meg látnád, akkor azt monanád, a stílusa leginkább a "részeges karatemester" kategóriába tartozik... :mrgreen:
macskanyu

Sziasztok!

Votiv,
sogorom vmi cipos izekkel kereskedik - sose birtam kovetni h mit csinal :roll: - de mindenesetre van vmi falcon markaju gyerekcipo magyar gyartmanyu jo es irtam sogornak h honnan lehet beszerezni mert ok a kiscsajuknak azt vettek es nekem budaors remlik de nem tudom pontosan szoval kajd kiderul :)

Macs,
mit tanulsz?gyerekfuttatas :D

Barbi,
off tok jo :) en mar nem is emlekszem sokszor h milyen volt az eleje max arra h allandoan komas voltam :D
kicsit Abel is fel volt ultetve (45 fokban) es ugy nezelodott :)

Rylie,
milyen ulesetek van? nekunk is most kell cserelni mar es erdekelne tapasztalat

Indi,
hajra!!!Abel is csinalt mindenfelet - forogni stb lusta volt de ulni mar o is akart amikor meg nem tudott; aztan amikor az ules-project jott akkor meg nem akart :D :D :D

Kép

Kép

:D
szrekuc

Barbi,
Enyém ugyanezt csinálja - kb. 2 héttel fiatalabb mint a tiéd. Én belepaszíroztam a babahordót a babakocsiba és azóta megint imádunk sétálni, mindegy mennyit mert tud nézelődni. Próbáld meg szerintem nagyon bejön hisz ül is meg nem is viszont lát mindent.

Indi,
Veled is együttérzek mert mióta megunta a hasrafordulást ( vissza még nem megy ) azóta nem forog. Ha véletlen mégis hasrafordul, rögtön kiabál hogy fordítsam vissza. Viszont a hüvelykujjaimat megfogva húzza magát felfelé de drbácsi azt mondta ezt még nem szabad. Úgyhogy jobbára a babahordóban üldögélünk de napi 1-2 órát azért a szőnyegen próbálkozunk a forgással.
MAILTEM.
akata

Barbi,
Mi is tegnap szuri. Ma meg remélem nem hő és nem nyűg :)

Fibi,
Bocs de most olvastam vissza. Csak 1 mondatban: isiskorban szerintem kifejezetten a magyarnyelvű tanár a jó - ha profi a nyelvtudása - nekem sem volt jó az idegennyelvű, mert érteni akarom ugyebár a nyelvtani miérteket azt + az idegen nem tudja elmagyarázni. Úgyhogy ha te angoltanár meg Montessori is, akkor mégis milyen messze is laksz tőlünk??? :D :D
Az én hsz-em az oviskori kifejezett angoltanulás helytelenítése volt.
akata

Rekuc,
Pénzügyi és Számviteli Főiskola-gazdasági menedzsment szak, posztgrad. :)
És valóban futtatás, mert futni, csak a kompban tud, ezt viszont a bérház belső udvarán szoktuk :)
macskanyu

Lindi: fotó olyan szééép :)

Fibi: suli: pécsi egyetemen protokoll és rendezvényszervező szak, de ez nem másoddiploma "csak" oklevél. Egyenlőre fogalmam sincs mi lesz Kamillával :roll: de addig nem parázok amig nem tudom az órarendet...elvileg ott lenne anyós, de kizárt, hogy rá hagyjam egyedül akár egy percet is a babót, és ott lenne sogórnőm. Rá már inkább merném hagyni, dehát ő is csak dolgozik hétközbe, bár fogalmam sincs, hogy mikor lesznek az órák...majd meglátjuk.

Votiv: cipő (bár árakat nem tudok) Ráday utcában van egy gyógycipős bolt, talán már valaki írt is róla; és ott láttam kiscipőket a kirakatban.
Érden a felső Osváth cuki mellett a kereszteződésben van egy kis bodegában gyerekcipő bolt. Bent még ugyan nem voltam, de hátha...

Camponában nem Hervis nyílik?? :roll:

Deni: Ééééééén is megyek pitézni!! :D Hova kell menni pénteken akkor????

Indi: a barátnőm kisfia egyidős Kamillkával és csak most kezdett el felülni meg mászni, eddig csak az erőlködés ment neki meg a hisztizés - hiába pasiból van 8)
De Kamilla is úgy volt, mint Eszter, hogy amikor állt akkor nem tudott leülni, és azért vinnyogott. Mindig van valami vinnyogni!!

Macs: ez a Fülicsek! :shock: :)

Szrekuc: nekem még nincs nagy tapasztalatom a gyerekülést illetően, mert eddig, csak kétszer volt benne a ded, de nagyon tetszett neki is és nekünk is: Maxi Cosi Priori.

Ilyen babakocsit szeretnék: Graco Mosaic. Ha tud valaki eladót akkor szóljon nekem plíz!!

Rylie
rylie

Barbi :) Gyermekágyi káosz, ez jó :lol: Péntek még alakul, remélem páran ráérnek és sikerül talizni. Tudnátok Ti is jönni? Babakocsi: én addig nem ültettem benne, amíg nem tudott ülni, de a mi kocsinkban volt egy olyan fokozat, ami "félfekvő", vagyis fekszik benne, de kicsit meg van emelve a háta és jól kilát. Na ezt sokáig használtuk :wink:

Zuz :) Bazsónak bulást! De jó, hogy Te megúsztad! Apa rendes, hogy éjszakázik Bazsóval, most nálunk is ez van 2 napja, de nincs apának könnyű dolga... És börze lesz novemberben is, az még belefér Neked :wink: Péntek?

Fibi :) Ez a Maszkabál kinek a zenéje? Nagy pofátlanság lenne, ha én is kérnék belőle? :oops:

Votiv :) Bulást Neked! Mit hoz az asztalos? Gyerekbútor?

Neet :) Negyed 5? :shock: Miért nem alszol? vagy ez hülye kérdés? É milyen sütiről van szó? Vmi speckó, hogy így bírod a strapát??

Zsan :) Johi tegnap vizsgázott, és lehet hogy megint tanul 2 dáncsoport között :roll: És harmadik gyerek?? :D

Macs :) Járó Fülicseked nagyon édes!!! És ez a mosoly! :D
denizsa

Rylie :) De jóóóó, hogy Ti is jöttök! Őszintén bevallom, még nincs kialakult progi, mert nem tudtuk, tud-e még jönni vki, szóval lehet bmi! Valszeg ha ilyen szép idő van, akkor du. alvás után játszó! Suli jól hangzik :wink:

Fibi :) Akkor pénteki progi hogy legyen?? (Bocs, hogy Neked dobom a lasztit)
denizsa

Denizsa,
Zsána esetében ezt nevezik Freudi elszólásnak :mrgreen:
Majd pénteken gondolok rátok, kommunikációs ismeretek óráról :) viszek magammal almáspitét, hogy meglegyen a feeling :)
macskanyu

Rájli,
levelezőn, vagy nappalin nyomod? És milyen napokon?

Zuzi,
a dvd-ről van vmi info? olllyan kíváncsi vagyok már :) és tehetnél fel egy pocak-fotót is :)
macskanyu

Macs!
Dvd itt figyel nálam, valamikor talizni kéne, hogy át tudjam adni :wink: Még Johi és Ancsi példánya is itt van.
Füli nagyon édes :D
Tök durva ez a bébi komp körüli vita, valószínűleg a szakember nem ösze-vissza beszél, de akkor minek gyártanak ilyet?

Fibi, Juc, Deni!
A héten szerintem nem megyünk tücsökre és valószínűleg a pénteki pitefaló talira sem :cry: Bazsó nagyon durván köhög, de szerintem azért mert már szakad föl a lerakódás, remélem, hamarosan meggyógyul. Most azon dilemmázom, hogy elvigyem-e dokihoz. Szerintetek????
Szóval a cd felajánlásoknak nagyon örülök, de sajna csak a jövő héten tudnánk étvenni.
Deni! A maszkabál CD-t hallgatjuk-hallgattuk tücskön, úgyhogy te is ismered!

Votiv!
Akkor ezek szerint nekem mindenre van mentségem, még vagy 8 hétig :lol: Ja, aztán meg még fél évig a szopi miatt :wink:
Cipő:
Fibi írta Magyar utcát, én is itt hallottam róla, Asso cipőket árulnak, de nem kell addig elmenni, van a Fehérvári úton is, az FMH-val szemben boltjuk, sőt a törökbálinti Cora-ban is van egy cipőbolt, ott is árulnak Asso cipőket. A Siestánál sokkal olcsóbb, de azért így is elég sokba kerül.

Kép
Kép
zuzmo1

Macs!
Majd Uramat megkérem, csináljon rólam fotót :wink:

Bazsó is nagyon szeretett nézelődni, mi ezt kenguruval oldottuk meg, babakocsi csak 9 hós kortól van nálunk, akkor pedig már tudott ülni.

Szrekuc!
Én írtam a múltkor, hogy a 12. ker-ben van egy turkáló, és ott láttam Römer Lord ülést 25-ért, így ránézésre nagyon jó állapotban volt. Bolti ára 50 ezer!

Rylie!
És mik a hosszú távú tervek? Rendezvényszervező irodát nyitsz? Vagy valami hasonló? Az tök klassz lehet! Vagy mondjuk egy nagykövetségen fogsz dolgozni, és szervezed a partikat???

Vica!
El is felejtettem írni, hogy milyen gyönyörű Máté!!! És ő azon ritka kivételek egyike, aki olvasta azokat a könyveket, amiben arról írnak, hogy mikor, milyen időközönként, mennyit kell ennie- aludnia egy babának :D

Én pedig elhatároztam, hogy nme fogom többé írni, hogy milyen klasszak az éjszakáink, mert akkor egyből borul minden :twisted: Tegnap Bazsó fél 11-kor úgy döntött, hogy felébred, és negyed 2-ig műsor volt. MInden volt! Éneklés, üvöltés, sírás, szopi, simogatás, üvöltés, sírás... Apjuk is nagyon kikészült. Remélem, ez nem tántorítja el attól, hogy Bazsóval aludjon! Szegény 5 órát aludt és mehetett melózni :cry:
zuzmo1

sziasztok,

Macs, Deni,
hát erre mit mondjak?????? :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

Votiv, Neet,
nekem igazából az volt a "bajom" a cikkel, mert ténylegesen NEM volt bajom vele, szóval az volt csak,h nekem ez már TÖK UNCSI!! Én tényleg igy voltam majd 2 hétig, örültem, h élek, és msot ezt újra olvasni...szóval, nekem nem volt vicces, hanem elővakarta a régi "szép" időket...
grrrrr...kinek hiányzik ez????????????????????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
:mrgreen: ne mondj semmit :) majd tudósíts egy szalagon, amikor gondolod :mrgreen:

Zuzi,
valahogy megoldjuk :)
macskanyu

Macs,
te a méhembe látsz????? :wink:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsána,
a veséd már nagyon uncsi! :mrgreen:
macskanyu

És hogy vmi érdekeset is mondjak:
ma annyira szétszórt voltam, h igen nagy sebességgel felmentem egy pa(d/t)kára, és csináltam egy jó kis defektet...drága férjem nagyon örült.
Iginek szeme sem rebbent, a nagy csattanástól és kicsi repüléstől. Csak énekelt tovább...
:lol:
ezek után telefonált a food expresszes srác, sajnos nem tudták "befogadni" a rendelésem, igy ma is ugrott az ebéd...próbáljak meg igy kiegyensúlyozottan étkezni. Úgyhogy ma májkrémes szendvics volt az ebéd.
És persze nem tudok a fiamért menni az oviba, meg kell kérnem vkit,h szállitsa már haza... :?

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi: Maszkabálos cd-t én is kérhetek péntekre?? :oops: viszek helyette egy üreset, esetleg van egy népdalos altatódalos cd-m, ez az egyetlen gyerekeknek való, úgyhogy sajna mást nem tudok felajánlani :roll:

Den: melyik játszóra kell mennem???

Macs: levelező. órarendet még nem kaptunk, úgyhogy fogalmam sincs, mikor és hogy lesznek az órák :?

Zuz: tervek. hüm. sajna rendezvényes cégből annyi mint égen a csillag...ezt a sulit csak azért gondoltam, mert kiegészíti a meglévő sulimat és a gyakorlati tapasztalataimnak ad papíros hátteret ;)

Végre letöltöttem a keresztelős képeket, ime egy pár:
Kép
Kép
A vizes résznél szakadt el a cérna:
Kép

Rylie
rylie

Zsána,
mikorra köllene menni érte?
és hova?
macskanyu

Macs,
drága vagy, megpróbálom a szomszédasszonyt rávenni a projektre, főleg,h az ő fia is oda jár... :lol: :lol:
nagyon kedves vagy!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Barbi!
állj már le! :) szerintem 6 hetesen nagyon kevés baba eszik 4 óránként, és úgyis igény szerint kell adni a babának!
elvileg akkor lehet ültetni a kocsiban, ha magától is tud, de van nekem pl. a kocsiban olyan félig ülős pozíció, kb., mint az autós ülés. nekem is folyton fel akart kelni fekvésből, hát áttettem a félig ülősbe, és nagyon élvezte. utána csak sokkal tanult meg magától ülni, de azt is jelezte, mert ebből a félig pozícióból mindig fel akart ülni :)

Tinu!
én a Normafánál voltam lakodalomban :)

Indi!
Lencsi is ilyen volt, de ennek ellenére sokat tettem fekve a kiságyba. valójában nem is tanult meg felülni, csak miután felállt, akkor erősödött meg a háta igazán. ülni tudott, de felülni nem :)

Macs!
és a villányi útiba jársz?

Rita!
keresztelős képek igen cukiak! :)

ancsipancsi

Zsanci!
Mi a baj a májkrémes szendviccsel? Én nagyon szeretem! :D
És nem ijedtél meg? én tuti majd összecsináltam volna magam.....

Rylie!
Kamilla gyönyörű! Főleg a második fotón, nagyon kis elmélyült :D

Kérdés:
télenszült anyukák!
Ha a ded december elején születik (úgy tudom, vannak páran hasonló cipőben :wink: ), mikor lehet először kivinni a levegőre??? És milyen hidegben? És milyen overállt vegyek neki? 56-osat, vagy inkább 62-eset? Bazsóból kiindulva nem lesz egy óriásbébi (UH is azt mondták, hogy átlagos súlyú lesz), és úgy számoltam, hogy max áprilisig kell az overáll, akkor lesz 4 hós.
zuzmo1

http://index.hu/gazdasag/magyar/hm061009
a cikk szerint Hervis is nyílik a Camponában :D
zuzmo1

Ancsi!
Jövő hétre egy közös piacozást beiktathatnánk! :D Régen láttunk Titeket! Addigra csak meggyógyulunk!
Normafánál abban a Grillétteremben volt a lagzi? Az klassz hely lehet!
zuzmo1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: